World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.113.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Cijeli dan danas je x2 za pobjede. Samo što nakon prve pobjede gdje pokupite x2 nestane onaj znakić x2 što vam bude na tenkovima, ali x2 i dalje vrijedi kako igrate dalje. Ako pogledate rezultate poslje bitke koju ste pobijedili vidit će te da ste dobili bonus xp, čiji je broj isti kao i osnovni broj osvojenih xp.

Znači, derite siemke i pobjeđujte da dobijete x2 za te pobjede.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 14:24 (St0ka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Naravno da kad dode x2 da se nakupi gamadi da ne mozes igrat... 3/9 za sada... kakvih sve pijuna ima, to je tesko za gledat.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
The Unforgiven kaže...
dobiš x2 xp na sve pobjede... ne znam kako jasnije ovo napisati

Nebi stvarno optereciva ljude sa glupostima ali jednostavno mi nije radilo, do maloprije. Sad sve 5 :D

play2much
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 15:14 (fanaticni gejmer).
16 godina
fanaticni gejmer kaže...
The Unforgiven kaže...
dobiš x2 xp na sve pobjede... ne znam kako jasnije ovo napisati

Nebi stvarno optereciva ljude sa glupostima ali jednostavno mi nije radilo, do maloprije. Sad sve 5 :D

Vjerujem ti...nije ni meni.

Frka85
11 godina
zagi55 kaže...

poruka mora sadržavati tekst

Evo za pc link 

Kako je to dobra igra bila. Igrao na nintendu tamo 92-93 {#}

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Maloprije sam odigrao osobno najdramaticniji mec. Dolazi obj 704 sa full hp, mom kraljevskom tigru koji je ima 48 hp jedan na jedan, face to face. Slike govore kako je mi je bahato dosao kako je zavrsio. {#} 

Znaci nisam imao nikakvu podrsku tima niti on, bounca sam mu sve shotove jer je lik gadja gornju plocu i  "weak spot" na kupoli.. Sve u svemu mene je posrhrala sreca a i to sam iskoristio, a ovaj obj. vjerovatno sada brise igru xD

*stavio bi replay, samo ga nemogu nikako uploadat.

play2much
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 18:20 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
15 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Pozdrav ekipa, jeste li znali da se na Erlenbergu može sa elc-om ući u kuću?!!!

Te vam doslovno nitko ne može ništa?

Pogledajte ovaj replay, samo bacite oko predkraj bitke.

Replay

Posao oslobađa.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 18:32 (subi91).
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
doubletrouble
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

preporuka nišana?

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Postotak napreduje prema gore. Sad se malo ozbiljnije igra, dosta zahebancije. Još malo pa 50% pa idemo prema gore. :)

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

kako mi ide na k. ono stock t69 stalno me trpa u t9-t10 meceve. koji k to ne poprave vise. nemogu sa mjesta maknut cjel j dan. {#}

xfact
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
=xfact= kaže...

kako mi ide na k. ono stock t69 stalno me trpa u t9-t10 meceve. koji k to ne poprave vise. nemogu sa mjesta maknut cjel j dan. {#}

Pa tako će ti biti non-stop, gotovo uvijek ćeš igrati protiv 9 i 10.

Frka85
15 godina
=xfact= kaže...

Ja sam potrošio free exp za top tako da ne moram igrat sa onim 75mm u t10. Kad sam u t10 moj loader trpa clip sa goldom i u takvoj partiji si čisti support tenk, ne izljetati, ne ići u prvu liniju, i pomozi gdje možeš, T69 i nije tako loš, ja sam mislio da će mi bit muka, ali njegov drugi top isprazni cijeli clip u 5 sec, ako sva 4 prođu to je 900dmg. Samo treba malo privikavanja.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Na poslu sam,gledam QB i kazu da je 245k ljudi na EU serverima. E zamisli sad partija,sve se crveni od jada. Rjesio sam jutros AT8,sad treba se hebat sa AT7.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Na poslu sam,gledam QB i kazu da je 245k ljudi na EU serverima. E zamisli sad partija,sve se crveni od jada. Rjesio sam jutros AT8,sad treba se hebat sa AT7.

M3 Lee manevar xD

Iza ćoška....ako ga nađeš i polako {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 2:18 (Krešo91).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

koji sam ja jbeni baksus to nisu istine. nikad gora partija i moji pobijede (za2xp) .. lol. jucer 4k damagea sa t69 i naravno izgubimo 15-3

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ja poceo igrat cruiser seriju (iii tier) i trpaju me među VIII xD

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
16 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
=xfact= kaže...

Ti se čudiš sto ti light tenka bacaju u veće tiere...

A T69...to ti je za njega normalno da ide...pa ja sa njim ako sam vidio dve t8 borbe to je čudo...

17 godina
kivic15 kaže...
=xfact= kaže...

Ne pravi troll platoone pa te neće trpati u tier 8.

Britanci nemaju light tenkove koji imaju scout MM.

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

FCM 50t... Ima li tko iskustva s ovim tenkom, vidim da je dosta mobilan za teškaša i da nema lošu penetraciju. Da li ga igrati kao snajp ili? Igram s med tenkovima pa bi mi možda odgovarao.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
World of Tanks

Koja su to đubrad u WG, maknuli mi one protupožarne aparate iz skladišta koje sam pošteno odradio s 15 pobjeda... {#}{#} im sve po spisku...

I koje su to fore da npr. T-150 ima tanji oklop kupole nego KV-1??? Mislim na "druge" kupole ne stock... Već sam oguglao na to da nova kupola ima jadniji oklop od stock kupole (kao bolje je oblikovana...). Ebga, sistem je "šta je - tu je" čini se... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina

tebi uvijek neko nešto ukrade, misteriozno nestane, ne valja...

jel' još neko uočava ovaj uzorak?

a protupožarne aparate si iskoristio, samo se ne sjećaš, nebi se ni ja da imam 756 accaunta

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 17:51 (The Unforgiven).
16 godina
Spiridon kaže...

Koja su to đubrad u WG, maknuli mi one protupožarne aparate iz skladišta koje sam pošteno odradio s 15 pobjeda... {#}{#} im sve po spisku...

I koje su to fore da npr. T-150 ima tanji oklop kupole nego KV-1??? Mislim na "druge" kupole ne stock... Već sam oguglao na to da nova kupola ima jadniji oklop od stock kupole (kao bolje je oblikovana...). Ebga, sistem je "šta je - tu je" čini se... {#}

Za protupožarne neznam šta se desilo.

Kupola od t150 ti ima cca 200mm efektive lijevo i desno od mantleta dok sam mantlet ima 100mm oklopa + 90mm spaced armora,problem je jedino onaj tumor na krovu koji ima 75mm.Slabo si ti odguglao čini mi se,skini tank inspektor,pa lijepo gledaj statse tenkova kak spada.

wot:antifa247
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nikako mi nece da stavi onaj replay, vjerovatno problem sto sam stavio record only last battle.. Stavio record all i sad sve radi: evo Ace sa su-122-44 

http://wotreplays.com/site/551631#erlenberg-themicko-su-122-44

play2much
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Spiridon kaže...

Nubidon strikes again {#}

Fire extinguishere si sigurno imao na nekom tenku pa je bio automatic resupply ukljuceni i tako odose, uzeli sigurno nisu tako da drugog objasnjena nema...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
The Unforgiven kaže...

tebi uvijek neko nešto ukrade, misteriozno nestane, ne valja...

jel' još neko uočava ovaj uzorak?

a protupožarne aparate si iskoristio, samo se ne sjećaš, nebi se ni ja da imam 756 accaunta

Moguće, sad sam malo kontao i sjetio se da je opskrba vjerovatno postavljena na "automatski" a da nisam ni popamtio sve paljevine...

A oni aparati po 3000 silvera, jel vrijede troška? Oni nisu automatski?

EDIT: Kolega Intel&Ati je bio brži... Ebga, jednom nubikus, uvijek nubikus (no bar sam po tom pitanju "pouzdan"). {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 18:25 (Spiridon).
17 godina
neaktivan
Spiridon kaže...
Moguće, sad sam malo kontao i sjetio se da je opskrba vjerovatno postavljena na "automatski" a da nisam ni popamtio sve paljevine...

pa ako misliš izgoriti kad te neko zapali ko nekakva siemka retard onda za tebe isto ne vrijede 3000silvera,ali inače to je must have.od tiera II pa do tiera X mi je na svakom tenku plus small repair kit i onaj da si oživiš nekog člana posade.nije automatski nego ti stisneš tipku koju si staviš da za to služi,ja osobno imam na mišu scroll button za gašenje.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 18:41 (jura).
17 godina
jura kaže...
Spiridon kaže...

pa ako misliš izgoriti kad te neko zapali ko nekakva siemka retard onda za tebe isto ne vrijede 3000silvera,ali inače to je must have.od tiera II pa do tiera X mi je na svakom tenku plus small repair kit i onaj da si oživiš nekog člana posade.nije automatski nego ti stisneš tipku koju si staviš da za to služi,ja osobno imam na mišu scroll button za gašenje.

heh yup, po meni također najbolja pozicija za staviti aparat za gašenje jer su sekunde bitne a mišonja je uvijek u ruci!

EDIT: recimo na e75 sam koristio standardno automatski aparat za gašenje a pošto on ima svoj % (10-15 ako se nevaram) koji smanjuje mogućnost da te zapale neznam dali su me zapalili par puta zadnjih 100k xp-a do e100.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 19:25 (sokre).
15 godina
meni je na space, scroll tipka mi je za prebacivanje u sniper mod

šteta što imam šrot miš pa nemam sastrane tipke da bindam još ponešto
One ring to bring them all and in the darkness bind them
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice