World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.991
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Izzy kaže...

Hoćeš reći da je to bila eksplozija kao npr. kod HE granate, ali puno jača?

ne kao kod HE, nego od HE granate

FV đubre kao premium ammo koristi HE sa 5 metara explosion range

edit: točnije HESH, High Explosive Squash Head

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 18:55 (The Unforgiven).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta reć, 3 tenka nemogu ubit jednog

http://wotreplays.eu/site/442678#self

0 0 hvala 0
16 godina
dedaa kaže...
DamageHigh kaže...
dedaa kaže...

E ovo je partija, kada sa stock tierom 5 napravis kaos u tier 7 fajtu

A replay? :)

http://wotreplays.com/site/442125#arctic_region-guntherprien-pz_sfl_ivc

Svaka čast. Majstorski.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
World of Tanks

ovi iz WGa su usrali sve što se dalo usrati.

Cijeli dan protivnički tim je bolji od mog...20.78% pobjeda sam digao na 26.47% pobjeda..sramota

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 19:19 (Ziga).

0 0 hvala 0
15 godina
ja sam danas od 30 borbi 65% čak na strani onih manje retardiranih
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kao i svakog vikenda tako i ovoga samo nesposobni igrači igraju u mojem timu, svi samo crveni da crveniji ne mogu biti. Naravno da je statistika loša, kao i svaki vikeden kada djeca igraju. A da ne govorim o MM koji konstantno baca u visokii tire, igram tire7 i svaka igra je s tire 9, a moj tim sami crvene samo ja zelen i svi traže pomoč. Uzmem tire 10 kad opet ja zelen, a ostali crveni (odigro do prve pobjede i odusto), protivnički tim ima plave, ljubičasete i žute igrače, za poluditi danas, jedva sam uspio ispuniti uvijet za 250,000 silvera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ljudi help. Kažu da nije sramota ne znati već ne željeti naučiti...

Kojim softverom tj. kako da pogledam/pokrenem dedin replay?

Hvala.

{#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
WoT klientom
13 godina
The Unforgiven kaže...
WoT klientom

Nedovoljna informacija. Ebga, ne znam sa softverom baš puno...

Svakako zahvaljujem...

Nisam ja ništa prčk'o.
16 godina
World of Tanks

Odkad imam ovaj mod koji pokazuje koja te granata pogodila, prerazočaran sam....sva ljubičasta ekipa (unicumi) puca golde cijelo vrijeme...-.-

12 2 hvala 0
13 godina
DamageHigh kaže...

Odkad imam ovaj mod koji pokazuje koja te granata pogodila, prerazočaran sam....sva ljubičasta ekipa (unicumi) puca golde cijelo vrijeme...-.-

Mozes meni poslat link da skinem taj mod ? 

17 godina
DamageHigh kaže...

u vecim tierovima ne smijes bit iznenaden sa tim. 

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Obi Wan kaže...
DamageHigh kaže...

Pa nisam niti rekao da sam iznenađen...samo razočaran...mislim..takva igra se može priuštiti samo koristeći puno puno golda...

12 godina
World of Tanks

Nakon gledanja quickybaby-ja počeo sam bolje igrat :D

Moj PC  
1 7 hvala 0
15 godina
Spiridon kaže...
The Unforgiven kaže...
WoT klientom

Nedovoljna informacija. Ebga, ne znam sa softverom baš puno...

Svakako zahvaljujem...

World of Tanks.exe odabereš kad te pita s čim želiš pokrenuti

15 godina
World of Tanks

evo jedna moja partija sa t6 čajna medijumom =)) 3000 dmg i poraz

http://wotreplays.com/site/442878#team

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Stigao i batmobil u garazu, strasna zvijer {#}

Kod drugog doktora na forumu su se sastali Amer, Svabo i Rus, kod mene na pivi uzivaju medium, heavy i TD... Fali im jos arty {#}

Cekajuci Godoa :) Cekajuci Godoa :)

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Kod drugog doktora na forumu su se sastali Amer, Svabo i Rus, kod mene na pivi uzivaju medium, heavy i TD... Fali im jos arty {#}

Netko užasno voli autoloadere...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
17 godina
g12356 kaže...
Dr. Vicko kaže...

Netko užasno voli autoloadere...

I ne bas ali brze i veoma mobilne tenkove da {#}

15 godina
DamageHigh kaže...
Obi Wan kaže...
DamageHigh kaže...

Pa nisam niti rekao da sam iznenađen...samo razočaran...mislim..takva igra se može priuštiti samo koristeći puno puno golda...

Nije tocno, ako se konstantno puca gold onda je, ali kada pucas onda kad je potrebno mozes i zaradivati...

Kakve veze ima premium ammo sa goldom?

Neznam za tebe ali ja premium ammo kupujem za creditse...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
Intel&ATI kaže...
DamageHigh kaže...
Obi Wan kaže...
DamageHigh kaže...

Nije tocno, ako se konstantno puca gold onda je, ali kada pucas onda kad je potrebno mozes i zaradivati...

Kakve veze ima premium ammo sa goldom?

Neznam za tebe ali ja premium ammo kupujem za creditse...

Jesam lijepo napisao "cijelo vrijeme". Lik me gađa s goldima 3 puta za redom, ja u T71...jasno..i ja kupujem gold ammo za kredite...

16 godina
World of Tanks

To on kaže gold streljivo, ali misli na premium. I ja sam iznenađen koliko često pucaju premium streljivo kada igram sa E-75. A i sa ostalima isto susrećem igrače koji me gađaju s premium granatama, čak kada za to i nema razloga.

Baš prije koji dan sam igrao sa E-75 i naletio sam na T-54 koji me je izrešetao sa premium granatama, ali isto mu se jedna odbila kada sam se dosta nakosio.

Usput da kažem da je taj T-54 OP samo kada koristi onaj precizniji top i premium streljivo. E, onda ima sve: odličan oklop za tu vrstu tenka, brzinu i može probiti svakoga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 0:21 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ja koristim prem ammo kad imam stock top na nekom novom tenku da čim prije istražim top gun, i u napetim one vs. one situacijama.

I poneki put kad sam tier 7 matchu s po 4 devetke s svake strane
16 godina

Ma nije uopće ništa loše u gold granatama...ne vidim razloga zašto ih ne koristiti kad zatreba....samo kažem da sam već par puta primjetio da me navodno "skillfull" igrači rešetaju goldom kad za to nema baš nikakve potrebe...dakle voze full gold...

Ali nije ni bitno...svatko igra igru kako želi...;)

17 godina
World of Tanks

A svi ali bukvalno svi koriste prem municiju i tu nema sta da bude cudno {#}

Kada je ti koristis uljepsa ti dan, kada je neko koristi na tebi sjebe ti dan i tako se to vrti u krug {#}

Da je promijenila igrivost sigurno jeste ali dalo bi se i o tome raspravljati u nedogled. Poenta je da oklopljene mrcine vise nisu sto su nekada bile i da je veoma rijetko u njima imati zabavnu partiju. I bas sam ovih dana primjetio da je sve manje heavy tenkova u igri, cesto, veoma cesto su mi timovi sastavljeni samo od mediuma (30%) i TD-ova (70%). Doduse zna biti jedan skaut ili arty {#}

Mene ne iznenadjuje kada me u E100 npr pogodi T54 sa HEAT ali da pola granata koje popijem od Objecta 268 ili JgE100 su HEAT mi fakat ne ide u glavu {#}

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nemaju tenkovii reload time 0 sekundi da mogu prebacit odmah sa jednog streljiva na drugo, bolje pucat i sa prem. granatama nego čekat da ponovo napuni. Za t54 je heat must have, sa 200 pena u tier IX i X je jako teško igrat čak i pucanje u bok neprolazi nekad a kamoli od naprijed. Gold granate su dostupne svima, nakupujte si ih na popustima, tak ja napravim, potrošim 3-4 milje sam na granate kad su popusti, ponajviše za T54 dok recimo sa object 140 sam ispuco valjda jednu ili dvije heat granate.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 2:13 (O B O).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

A ja ih vrlo rijetko koristim. Rekao bih da čak zaboravim da ih imam, a imam ih nekoliko u svakom tenku u garaži. Čak ih ne koristim niti kada igram sa SP-om samo da mi zarada bude što veća.

Ali što mi je najsmiješnije, imao sam par situacija sa SP-om kada bih ispucao par granata na 9-ku i odbile bi se. I to pretežno bih takav scenarij imao kada bih gađao E-75. U panici/žurbi bih pogodio gornju ploču ili bi ga samo okrznula, a nekada i promašila. A mislim da sam imao možda i 2 situacije kada bi se odbila od donju ploču jer je valjda bio dosta nakošen.

I jeste li primjetili kako je sada puno lakše probiti KT-a u donju ploču od kada joj je debljina smanjena na 100 mm? Sjećam se da bi prije kada bih ga gađao sa SP-ovim AP granatama 3 od 5 ispucanih bi se znale odbiti, a sada prođe svaka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam na SP s kojim imam nekih 700 borbi ispuco mislim manje od 10 gold granata, sad imam is6 i mislim da u nekih 70 borbi mislim nisam ispuco niti jednu. Zarada mi je na njima najbitnija, dok s na ostalim tenkovima nekad pucam gold kad je frka na kraju.

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

S kojim topom je zanimljivije igrat na SU-152 ? 

20 152 mm
1 122 mm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...

Ma nije uopće ništa loše u gold granatama...ne vidim razloga zašto ih ne koristiti kad zatreba....samo kažem da sam već par puta primjetio da me navodno "skillfull" igrači rešetaju goldom kad za to nema baš nikakve potrebe...dakle voze full gold...

Ali nije ni bitno...svatko igra igru kako želi...;)

Cekaj malo velis da te resetaju goldom kad nema potreba, sto znaci da bi te probio u tom trenutku i s AP te ne vidim razloga zasto bi to govorilo nesto o njegovom skillu i zasto to stavljas pod navodnike, a vozi full gold vjerojatno jer ima tonu creditsa...

Ne vidim zasto bi to mijenjalo neciji skill faktor...

Ja u Chaffeeu vozam full gold jer mi je jedan od drazih tenkova plus imam tonu credita...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice