World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.278.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Zaja kaže...
Hyperion kaže...

Jedna od zanimljivijih dogodovština jučer s kolegom Unimatrix, type 59 platoon {#}

Cipelarenje ispred narodnjackog kluba lol

falim samo ja da mu dodjem s guza pa da bude vesela cetvorka {#}

Spiridon kaže...
g12356 kaže...

t18 + kill stealing.Misija je gotova za sat vremena.Znači ne samo da me možete optužit za seal clubbing,nego i za kill stealing.

Kolega g12356, sram te bilo... Hehe. Ma zapravo sam vozio tier 3 i 4 jer zarađuju duplo ovaj vikend pa kad je već krenulo izgurao i 24-7. {#}

ja dok zrotiram LTP, T18 teddy-ja i tetracha gotova misija{#} u vece mi se neda ni ulazit

Voltron kaže...

van kveščn - koliko često wg podijeli premium tenkove kao ovaj T7 zadnji put?

jednom godisnje, kad im bude neka godisnjica, do sad su dali tetracha, t1e6, ltp i t7, i ja sam si ostavio sve za trening posade

da ne velim da je tetrach mali type59, brz i zabavan, ali ima englesku "depresiju" koja je puno zabavnija od ruske, top isti ko i na t18, al sporije puca

steta sto ga nema u uk tech treeju da ga svako moze probat

mystik kaže...

Morat ćeš malo više se potrudit. :D

Zasad imam jednog kandidata za ubrat odličan score, i jednog potencijalnog.

Vidjet ćemo dal će mi se opće dat dolazit ako neće bit Ole. 

Ionako su šanse za ubrat laptop male, s obzirom da dolaze i PTS/EFE/KAZNA/EXNOM(poneki članovi).

ja stizem samo po "gudize", gift kodove i mozda neki avion ak budu dijelili za WoWp, a neki put znaju i jedno i drugo dijelit- znaci kod za neki low tir tenk

mozda bude neka rijetka zvijerka kao pzr2 ausf J, makar najcesce bude neko govanjce kao m3 light(ussr lend lease) ili t-127

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jedna moja dobra partija sa matildom

xfact
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Pogledajte ovo. Lik me je namjerno pratio i blokirao mi put i onda sam ga uništio, ali sam poplavio...

No, da ne bi bilo sve tako crno, imao sam odličnu partiju sa SP-om maloprije. Odnosno odlična po pitanju zarade.

I evo jedna partija (također odigrana večeras) gdje smo uništili jedan drugog E-75 i ja (Tigar 2). Izgubili smo tu partiju na žalost.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 0:12 (Izzy).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
World of Tanks

danas se čak dva puta nešto zalomilo

KV-3

IS-8

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Današnji rezultati.{#} A skoro svaka partija koju sam odigrao je bila sa oko 2k, pa sve do 3k štete. Brat mi je danas igrao većinom sa T-54 i strašno teško je bilo dobiti partiju, a kaže da je imao i nešto partija sa 3k - 4k štete.

Što se tiče toga T-54...

...zgadio mi se! Tenk je vrlo dobar i zabavan, ali kada ne možeš dobiti partiju nakon 5-6 odigranih i tako gotovo uvijek kada igram s njim, e onda stvarno ne znam više... I isto tako kada mi igra i brat. Evo možete vidjeti statistiku od T-54.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

ja uopce vise ne gledam win rate. meni su vise bitnije stavke kao wn7 i efficiency. danas sam imao izuzetan dan, cak i na t57 heavy. i sta je najcudnije danas, za vrijeme vikenda i tih bonusa, nisam nista ocekivao, a ispalo je kako je ispalo. a eto prosli vikend skoro svaki tim na t57 heavy je bila hrpa budala, tipa nitko ziv ne ode na drugi flank i takve stvari.

kako te mm pomazi, pomazi te. bitnije je kad znas da si ti napravio sve sto si mogao. 

It's not who u are, it's who u know.
16 godina

Znam, ali lijepo je dobiti partiju, a ne kada stalno gubiš. A sa pobjedom dobiješ više iskustva i novca, a onda i brže napreduješ.

17 godina
moderator
World of Tanks

Sjedili u birtiji rus, švabo i amerikanac...

(konačno Leo 1 u garaži)

12 0 hvala 0
15 godina
Izzy kaže...

Današnji rezultati.{#} A skoro svaka partija koju sam odigrao je bila sa oko 2k, pa sve do 3k štete. Brat mi je danas igrao većinom sa T-54 i strašno teško je bilo dobiti partiju, a kaže da je imao i nešto partija sa 3k - 4k štete.

Što se tiče toga T-54...

...zgadio mi se! Tenk je vrlo dobar i zabavan, ali kada ne možeš dobiti partiju nakon 5-6 odigranih i tako gotovo uvijek kada igram s njim, e onda stvarno ne znam više... I isto tako kada mi igra i brat. Evo možete vidjeti statistiku od T-54.

1200 avg dmg za t54? kako uspijevas?

naravno veci wr nemozes ocekivati...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
World of Tanks

Kada se male i malo veće ruke slože... sve se može....;)

-I uzeo je hleb i ribe, pogledao u svoje učenike i rekao: Jebi ga. Ulazimo u posao sa viskijem...

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Bat chat the moneymaker :D

Tri zaredom...

Odlican je ovih 30% credita za top 3 damage

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 13:06 (Intel&ATI).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

počinje mi se sviđati ovaj tenk {#}

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Lažljivi XVM...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Lažljivi XVM...

Nije to ništa,jučer sam imao pobjedu sa 30%.To je samo statistika,ona može biti ali i nemora biti krajnji rezultat.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
DamageHigh kaže...

Lažljivi XVM...

g12356 kaže...
DamageHigh kaže...

Lažljivi XVM...

Nije to ništa,jučer sam imao pobjedu sa 30%.To je samo statistika,ona može biti ali i nemora biti krajnji rezultat.

a lol pa normalno da mozes pobijediti i sa 30% pa to i postotak govori, da ces pobijediti u 3 od 10 borbi, njihovi dobri igraci zaebu, ti ili jos neko odigrate dobru partiju i eto win...

stvarno nerazumijem sta se svo odma loze na xvm kad je takav scenarij...

16 godina
Intel&ATI kaže...

stvarno nerazumijem sta se svo odma loze na xvm kad je takav scenarij...

Zato što je završilo 15:0 na 40%....

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 16:25 (DrNasty).
15 godina
DamageHigh kaže...
Intel&ATI kaže...
DamageHigh kaže...

Lažljivi XVM...

g12356 kaže...

Zato što je završilo 15:0 na 40%....

A dobro, to prvi puta vidim da je 15:0 s niskim postotkom, neznam sta je neprijateljski tim radio :D

BTW

Krenuo sam na njemacke heavye, trebat ce mi posada za VK7201...

A i da vidim kako su underpowered...{#}...NOT

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 13:57 (Intel&ATI).
16 godina
World of Tanks

Partija nije nista posebno, ali ako se uzme da sam ja bio vozac a moja draga topnik te da je prvi put igrala, mora se priznati da je tenk jako op. 

Dirty dosen
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

A dobro, to prvi puta vidim da je 15:0 s niskim postotkom, neznam sta je neprijateljski tim radio :D

BTW

Krenuo sam na njemacke heavye, trebat ce mi posada za VK7201...

A i da vidim kako su underpowered...{#}...NOT

Samo zbog topa, inače je tenk sranje ko tiger, kanta za napucavanje, ali ovaj bar može bouncat kada ga se nakosi za razliku od tigera.

Tiger koliko god ga nakosio sve prima u to sam se uvjerio, niti side scraping sa extremnim kutom nemože bouncat.

Fortune favours the brave
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi, ovaj E75 me poceo zivcirat...

Prvi fajt - 10k potencijalne stete, drugi dan sa predzadnjim gunom ace... i sve super.

Medjutim otkako sam uzeo zadnji gun, igra mi se ne svidja / ne pase. Jednostavno mi je pretrom. Pen je slab. Idem redovno u prve redove, pa me izbuse uglavnom goldom...

Uglavnom, puuuno bolji mi je m103 - s njim bolje igram i pravim vise stet!!

Ima li ko kakav hint il on meni jednostavno ne pase?

0 0 hvala 0
16 godina

Što ti smeta to što top puca sporije? Ili to što je otežao s tim topom, pa je postao manje pokretan? A po pitanju probojnosti je bolji od onog topa sa Tigra 2, a i radi više štete. Jedino što je manje precizan uz već spomenutu činjenicu da sporije puca. 

Meni još relativno malo treba iskustva da otključam E-75. Samo što onda još moram skupiti novaca da ga kupim, ali baš se veselim i jedva čekam da ga kupim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 15:37 (Izzy).
16 godina
DamageHigh kaže...

Lažljivi XVM...

Lol, ja sam jučer imao partiju na kojoj je XVM pokazivao 68% za pobjedu, svi izgnili kao debili i izgubili...

Ova zadnja 4 dana je čisto nemoguće igrat, igro ja u 3 popodne ili u 3 ujutro jednostavno je nemoguće dobit neki normalan tim. Sa gotovo svakim tenkon koji izvezem za X3 moram izgubit po 5-6 ili više da bi dobio jednu. Uopće mi nije jasno kako netko tko nema pojma di mu je prednji a di zadnji kraj tenka igra tier X...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 15:51 (St0ka).
17 godina

ovaj pershing je zbilja pristojan tank... nisam ocekivao neka cuda, ali ugodno me iznenadio

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
mrki98 kaže...

Ljudi, ovaj E75 me poceo zivcirat...

Prvi fajt - 10k potencijalne stete, drugi dan sa predzadnjim gunom ace... i sve super.

Medjutim otkako sam uzeo zadnji gun, igra mi se ne svidja / ne pase. Jednostavno mi je pretrom. Pen je slab. Idem redovno u prve redove, pa me izbuse uglavnom goldom...

Uglavnom, puuuno bolji mi je m103 - s njim bolje igram i pravim vise stet!!

Ima li ko kakav hint il on meni jednostavno ne pase?

Koristi bocni oklop tj nakosi E-75icu i load-aj tu i tamo neku zlatnu granatu...

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
World of Tanks

btw ocekivao sam da ce danas biti koma, ali sam se ugodno iznenadio...od 20 partija izgubio samo 3, a i 30% vise zarade je super stvar :)

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 16:09 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
St0ka kaže...
DamageHigh kaže...

Lažljivi XVM...

Lol, ja sam jučer imao partiju na kojoj je XVM pokazivao 68% za pobjedu, svi izgnili kao debili i izgubili...

Ova zadnja 4 dana je čisto nemoguće igrat, igro ja u 3 popodne ili u 3 ujutro jednostavno je nemoguće dobit neki normalan tim. Sa gotovo svakim tenkon koji izvezem za X3 moram izgubit po 5-6 ili više da bi dobio jednu. Uopće mi nije jasno kako netko tko nema pojma di mu je prednji a di zadnji kraj tenka igra tier X...

A meni jučer i danas isto tako. Što je najgore sinoć sam uzeo 3 dana premiuma jer mi je bilo ostalo nešto od Paysafe bonova i mislio sam na brzinu otključati E-75 i Object-140, ali prevario sam se.

Iako ne trebam skupiti još puno iskustva otegnulo se vrijeme potrebno za to jer malo partija dobijem.

Znači nisam jedini ovdje...

15 godina
World of Tanks

Evo danas je bio Day 2 Chaffee training {#}

I nakon 5 odigranih s Chaffeeom stigo je score koji bi mi bio dovoljan (po meni) da osvojim laptop na Infogameru

Draw

Battle: El Halluf 10.11.2013. 19:04:58

Vehicle: M24 Chaffee

Experience received: 3.472

Credits received: 62.857

Battle Achievements: Top Gun

4413 damage s Chaffee - ostao bez granata vs is3 i 110, pa sam pobjegao i isteklo vrijeme...

Znao sam da je puni xp tu, kad sam imao 6 killa...

Ajde da za vikend odigram ovakvu i ja sretan {#}

Replay

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 19:35 (Intel&ATI).
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ok,dali je moguće promijenit broj mobitela vezan za moj wargamin.net račun bez da koristim svoj stari broj?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pislje kaže...

Partija nije nista posebno, ali ako se uzme da sam ja bio vozac a moja draga topnik te da je prvi put igrala, mora se priznati da je tenk jako op. 

Cura je zaslužila pivo. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
17 godina
World of Tanks

Ja sam ostao šokiran, lik je brutala...

7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice