Jedna od zanimljivijih dogodovština jučer s kolegom Unimatrix, type 59 platoon
Cipelarenje ispred narodnjackog kluba lol
falim samo ja da mu dodjem s guza pa da bude vesela cetvorka
t18 + kill stealing.Misija je gotova za sat vremena.Znači ne samo da me možete optužit za seal clubbing,nego i za kill stealing.
Kolega g12356, sram te bilo... Hehe. Ma zapravo sam vozio tier 3 i 4 jer zarađuju duplo ovaj vikend pa kad je već krenulo izgurao i 24-7.
ja dok zrotiram LTP, T18 teddy-ja i tetracha gotova misija u vece mi se neda ni ulazit
van kveščn - koliko često wg podijeli premium tenkove kao ovaj T7 zadnji put?
jednom godisnje, kad im bude neka godisnjica, do sad su dali tetracha, t1e6, ltp i t7, i ja sam si ostavio sve za trening posade
da ne velim da je tetrach mali type59, brz i zabavan, ali ima englesku "depresiju" koja je puno zabavnija od ruske, top isti ko i na t18, al sporije puca
steta sto ga nema u uk tech treeju da ga svako moze probat
Morat ćeš malo više se potrudit. :D
Zasad imam jednog kandidata za ubrat odličan score, i jednog potencijalnog.
Vidjet ćemo dal će mi se opće dat dolazit ako neće bit Ole.
Ionako su šanse za ubrat laptop male, s obzirom da dolaze i PTS/EFE/KAZNA/EXNOM(poneki članovi).
ja stizem samo po "gudize", gift kodove i mozda neki avion ak budu dijelili za WoWp, a neki put znaju i jedno i drugo dijelit- znaci kod za neki low tir tenk
mozda bude neka rijetka zvijerka kao pzr2 ausf J, makar najcesce bude neko govanjce kao m3 light(ussr lend lease) ili t-127