- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DAFUQ? Pa sta nije 8.10=8.1? Tak i kalkulator kaze. Kaj oni neznaju osnovnu matematiku . Btw ak ovak nastave (8.10-8.11-8.12) onda se wot nikad nece ni maknut sa 8.x verzije. lol
To ti se zove verzioniranje softvera i ti brojevi nisu decimale.
Eto također skupljao kredite večeras, al ovaj put ne solo nego s kolegom Hyperionom, bila je ok večer, iako nemam premium, ovaj Type je zvijer za zaradu Također ako se još netko želi pridružit s Type-om da nas bude trojica je dobrodošao, al bi bilo poželjno da ima bar preko 1200-1300 WN7 da zna šta radi... Cheers!
Kako doći do tih podataka za koje si stavio sliku?
Neki program ili?
Imaš na par stranica prije, pa potraži.
Evo već pola sata tražim ali ne mogu naći. Možeš mi reći samo ime pa mogu lakše pronaći, hvala!
@ spiridon
ak neznas kupit opremu, znaci da igras LTP neopremljen?
obavezno vent, gun drive ili optiku i binos, narocito ak ostajes u pozadini i snajpas
ja sam ovo snjera 24/7 napravio sa tetrachom i prelako je kad ga stalno baca na province mapu a imam opaku posadu i tetrach ima super top
i druga stvar, na ltp-u nemoj imat posadu treniranu za njega nego ju prebaci u neki ruski light koji igras
ja jos samo moram trazit natrag t-127 i onda cu posadu iz t-50 i mt-25 prebacivat u tetracha, t-127 i ltp
inace ni ja ne radim tu misiju jer mi se ne isplati, to su 3 dobre partije u t34 ili typeu
a za sada vas kolege VARAM sa WoWp i tamo sam natuko ljepih 2 mjeseca premiuma
inace sam racuno, za 3 tir x i opremu 20 milja
za 10 tir 8 jos 25 moram iskasljat
i jos 11 devetki kaj imam za kupit uskoro jos 40 milja
pa zbrajajte kolko moram igrat da to skupim
naravo bez opreme i dodataka,to bi me lupilo jos dosta
Kupio prekjucer Nashorna, nakon 18 borbi: 16 pobjeda, 1 draw i 1poraz
EDIT: ime mi je plavo jer me Leopard pokušao izgurati izvan zaklona
nashorn je odlican. svakih 6 sekundi sut iz duge 88-ice... mmmm....
jedino se treba naviknuti na to da prvi put kad zasvjetlis gubis skoro sav hp
medutim, da te ugodno iznenadim, sturer emil koji dolazi iza njega je tolko odvratan da je to uzas. brzina nikakva, okrece se sporije od krmace (kv2 je brzi i mobilniji od njega, bez zajebancije... ma kvragu, churchill je brzi -.-'), top odvratno podbacuje i prebacuje, imas 15 granata (doduse rijetko ih sve potrosis), ogroman je, oklop je klasicno papirnat (ajde, to bi bilo prihvatljivo da tek ima ikakav camo, al NEMA), dugo aimas, horizontalni traverse je nikakav - demaska te odma i opet dugi aim a fakat moras do kraja izaimat jer u protivnom granata leti na drugu mapu, elevacija je nikakva... jedino kaj taj td ima je bolesna depresija -15 ko na dickeru... na prvi pogled se cini takav ko dicker, samo kaj je losiji u svemu. a i ta depresija, kolko god ti pomaze kod izvirivanja, opet te krknu u oklop (je manja meta, al je mekana meta)
znaci, s njim se u biti nades u 2 situacije:
- ili odaberes stranu za supportati/kempati i nikog nema, a ti ne stignes vise drzati prikljucak s navalom
- ili druga strana padne a ti se ne stignes vratiti decapati ili supportati
- ili doleti neko malo brzo govno kojem si ti slasnija meta nego arty... ovaj td je samo velika xp pinjata za lightove
a da ne govorim o tome da ti treba 58.000 (ak se sjecam, pokusavam sto prije zaboraviti ovo smece) za drugi top, a prvi je dicker maxov... na tier VII td-u (bez brige, nije ni drugi puno bolji kad te krene trollati). i vec kad pomislis "jej imam ga elitanog" onda krece bolni ostatak grinda prema borsigu... mislim da bude ovo najpreskakivaniji tenk u igri i da bude se najvise free xp-a trosilo na njega. kum i ja platoonamo tu novu granu i dosli smo do toga da ili jednostavno dignemo ruke od linije ili preskocimo ostatak do borsiga (on je 1600+ wn7, ja 1200+ (je njub sam, znam... ))
al zato jer borsig milina... nisam mislil da na tier VIII uopce postoji neki tenk/td koji je tolko zabavan ko jp2, al evo novog miljenika... mali, dobar camo, turret/gunshield, super stock top (ferdinandov zadnji), pokretljiv, pristojan top speed koji brzo dostigne... ovo bude milina za izgrindati... kroz par dana bude i devetka jer je ovo tolko dobro da mislim da nis drugo ni nebum igral za to vrijeme osim njega... ovo bude keeper definitivno
(btw. jucer smo sreli nastya na artic regionu... poraz, al ace tanker u jednoj od prvih partija (kum je digel u prvoj s neke 4000 dmg))
@ED63
Varaš tenkove s avionima???!!! Sram te bilo...
Ma LTP je na starom računu gdje guram Amere i Švabe, Sovjete guram na drugom računu, Britancove na trećem a na četvrtom sam kontao Francuze ali, koliko vidim, nema smisla njih igrati.
Kineske neću igrati iz principa, jer Kinezi u to vrijeme nisu bili u stanju napraviti ni pošten lonac...
A viš' mogao bih opremu kupljenu za Pz IV staviti na LTP-a... Iako sam kontao šta će mi to na tom malom tieru...
I da ti još velim, Churchill I je za mazohiste i, eventualno, flegmatičare. Da je to auto, ne bi imao reg pločice nego kućni broj i dokumentaciju za uporabnu dozvolu za nekretnine...
Sretno, Crveni Barone...
EDIT: Ni meni se više ne da igrati 24/7 jer tada igra prestaje biti zabava, prerasta u nešto što moraš (postaje tlaka).
Čovječe imas poseban nalog za svaku granu...wtf...koja je poenta toga? nit si vamo nit si tamo...
Čovječe imas poseban nalog za svaku granu...wtf...koja je poenta toga? nit si vamo nit si tamo...
Na taj način ne mora uložiti ni kune u WoT, a imat će mjesta za svaku naciju tenkova...
Pa otkud bi, inače, imao mjesta u garaži? Ne mislim trošiti novce na ovu zafrkanciju. Jedino što na starom računu imam akumulirano srebra ali i to će se pomalo skupiti na novim računima.
EDIT: Kolega je bio brži...
Na taj način ne mora uložiti ni kune u WoT, a imat će mjesta za svaku naciju tenkova...
Uđeš u dobar klan i daju ti gold za igranje u CW, nađeš dobrih igrača i napravite ESL tim i zaradite golda ;) . Ja sam sa svojima u 3 tjedna zaradio 2500 gold svaki i skupno 100 e. Naravno zaradilo se puno vise ako se gleda unatrag par mjeseci. Trenutno imam 11k+ golda na akauntu i ne znam sta da s njima napravim jer premium koji sam zaradio u WOWP. Imati više akaunta za svaku granu je čisti gubitak vremena.
I je gubljenje vremena... Da nemam vremena, ne bih igrao...
A klanovi, nisam ja za to. Nisam nadprosječni igrač i ovo ne volim doživljavati kao obavezu već kao zabavu.
JagdTiger Ace Tanker i jedan photoshoot sa većim bratom.
i, u cemu je poanta? JgT mi izgleda ko limuzina, a veci brat je kaj? karavan ili monovolumen/ obiteljski (td)?
I da ti još velim, Churchill I je za mazohiste i, eventualno, flegmatičare. Da je to auto, ne bi imao reg pločice nego kućni broj i dokumentaciju za uporabnu dozvolu za nekretnine...
Sretno, Crveni Barone...
EDIT: Ni meni se više ne da igrati 24/7 jer tada igra prestaje biti zabava, prerasta u nešto što moraš (postaje tlaka).
znaci imas 4 acc, ja sam mislio da sam nub jer imam SAMO 2, alt je nizi tirovi,nejde preko 3, i jos 1 sa goldima i par prem vozila u rezervi(btw ak nekom treba za klinca, a nemre nac invite, dacu mu acc skupa sa mejlom, mislim da ima gore LeFe i T-25, ili onaj franc td)
inace kad ce mi se dat igrat spore tenkove, imacu church VII, church GC, at-8, i kv-4 za rotirat dok grajndam uz bozju pomoc
bolje ovak ko ja, jedan acc TO RULE THEM ALL-sve grane i sve nacije, 60 tenkova, sad razmisljam da raspisem natjecaj i nadjem radnike za garazu u tri smjene, ili da outsource-am grind u kinu ... free rice and fortune cookies for all
nemoram ni rec da dejli win ne radim odavno, grajndam samo kad mi se dadne i ono kaj mi pase, i imam 1 tir x u garazi nakon 19k+ borbi, a i taj je tad bio t9-racunam da do 25k bum imal jos bar 3 tir x, mozda i uk med i franc hevi izguram, nesto su mi sjeli
I je gubljenje vremena... Da nemam vremena, ne bih igrao...
A klanovi, nisam ja za to. Nisam nadprosječni igrač i ovo ne volim doživljavati kao obavezu već kao zabavu.
suprotno onome sto kaze donald trump- you are HIRED !
javi se na job intervju...trebace mi min 100 milijuncica nakupit u iduca 2 mjeseca, a treba neko i WoWp igrat,a uz to dok se prijavim za brodove, trebace im beta testeri (real life? never heard of that server)
p.s. napravio sam nesto grozno
kak radim 24/7 sa tetrachom, i bio sam totalno iznerviran jednim teddy bearom kaj me stalno dingal, prodo sam hellcata i prebacio posadu u ganc novi pimpani t18 Teddy (morate zamisliti glas mister beana)
vent, optika i binos, cool pimp paint job i roll out
prvi teddy game
Oprostite na kukanju,ali jednostavno moram...jučerašnji dan je bio strahota za igranje,24 kila skupio u 6-7 bitki ali džabe kad nisam mogao ostati živ(5/7,uglavnom jer su nas svaku razbijali)
WR mi pao s 52,6% na 52,52%,gotovo stalno bio top dmg dealer ili među prvima,a porazi se nizali jedan za drugim...užas
Na drugoj slici me dotični CrustyTracks zvao njubom i idiotom
Specijal, tier 8 premiumci 15% popusta http://worldoftanks.eu/en/news/44/veteran-day-2013/
Eto ofišl news za WG u ZG http://worldoftanks.eu/en/news/46/reboot-infogamer-zagreb/
@ ED63.
I'm hired?! Yo man, a kolka je plaća? Uključuje li prijevoz i klopu? Mogu li osnovati sindikat?
Oprostite na kukanju,ali jednostavno moram...jučerašnji dan je bio strahota za igranje,24 kila skupio u 6-7 bitki ali džabe kad nisam mogao ostati živ(5/7,uglavnom jer su nas svaku razbijali)
WR mi pao s 52,6% na 52,52%,gotovo stalno bio top dmg dealer ili među prvima,a porazi se nizali jedan za drugim...užas
Na drugoj slici me dotični CrustyTracks zvao njubom i idiotom
Drugi put šutni tog Crusty-a s par granata...
ovo mi je dosad najveci dmg...=) tenk je prejak mada sam odigrao mozda 30 gameova sa njim
74k silvera za municiju,nemaš zadnji top?
frende,kada imas 5k dmg na racunu a protivnicki tim ima pola tenkova na gotovo ful hp koji su krenuli vec cappat loadas goldice bez obzira,bar za ovakav game kada ima toliko potencijala...neznam,ali nekako me zarada u ovom game ne dira uopce haha
EDIT:evo i replay ako nekog zanima =)
ovo mi je dosad najveci dmg...=) tenk je prejak mada sam odigrao mozda 30 gameova sa njim
Kakav zadnji top??
Pa najbolji top je onaj sa 201mm penetracije...
Naravno da se na t54 koristi prem ammo
Kakav zadnji top??
Znam da je nekima gold ammo default ammo ali ja ga jako rijetko koristim.
Da je to bilo u t10 bitki ok,ali spamat gold po t8 u tolikoj količini je za mene
Specijal, tier 8 premiumci 15% popusta http://worldoftanks.eu/en/news/44/veteran-day-2013/
Eto ofišl news za WG u ZG http://worldoftanks.eu/en/news/46/reboot-infogamer-zagreb/
veteran day ffs?!???
..."In the case of Poland, the end of the Great War is also connected to the country regaining its independence after 123 years of partition, so the date is recognized as the national Independence Day."...
SIEMKA DAY FTW !!! (svaki pas ima svoj dan, bjezi van imas 5 minuta da ostvaris san ...svaki siemka ima svoj dan, bit ce tezak vikend
)
reboot infogamer
ajmo ekipa iz zg-a skupit se i grupno ic tamo, prvo na casicu razgovora , a onda zicat goodise, pipkat hostese i grebat se za gift kodove ko odrasli ljudi
@ ED63.
I'm hired?! Yo man, a kolka je plaća? Uključuje li prijevoz i klopu? Mogu li osnovati sindikat?
nema place, vozis se na tenku, klopu moras zaradit za svaku naciju posebno i kupit na popustu....sindikat!?
S I N D I K A T !!!??
za tebe ili za posade?
osim toga garaza je tolko velka da ak nekaj zahebes zavrsis u podrumu i proguta te mrak, provedes zivot kopajuci etazu -5 za moguci buduci tir XI
Kakav zadnji top??
Da je to bilo u t10 bitki ok,ali spamat gold po t8 u tolikoj količini je za mene
kolega pogledaj replay,vidjet ces da sam pucao obicni ammo do 5k dmg...nakon toga sam ispucao 7 ili 8 goldica za decap...
haters gonna hate
Kakav zadnji top??
kolega pogledaj replay,vidjet ces da sam pucao obicni ammo do 5k dmg...nakon toga sam ispucao 7 ili 8 goldica za decap...
haters gonna hate
Za ovo ti uopće nije trebao heat(osim jg2 super srukture),cap se resetira sa he,barem ja to prakticiram,
btw dobro si im zagrijao trakove
ne koristim ga ni ja previse, najvise u ''oh shit'' situacijama i kad znam da ne mogu probit protivnika konvencionalnim metodama, npr kad sam -2 tiera u borbi
Samo ti decapaj sa 100mm HE granatama po superstrukturama tenkova..I'll see how well will that go..
Tak se to prije nerfa HE granata radilo...sad je to veliki NO-NO.