Eto također skupljao kredite večeras, al ovaj put ne solo nego s kolegom Hyperionom, bila je ok večer, iako nemam premium, ovaj Type je zvijer za zaradu Također ako se još netko želi pridružit s Type-om da nas bude trojica je dobrodošao, al bi bilo poželjno da ima bar preko 1200-1300 WN7 da zna šta radi... Cheers!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
heblo ih rušenje igre.
heblo ih rušenje igre.
I meni se ruši igra, no mislim da je to do modova koje imaš instalirano. Meni se ruši malo malo, a mom bratu koji nema ništa instalirano nijednom nije se srušilo.
XMV je kriv za rušenje.
Dečki ja sam kupio KV-1 i razočaran sam,imam nadograđene gusjenice,novi motor,novu kupolu ali i dalje nemogu ništa.. Jbt koju cjev? imam stock imam 122mm imam 85mm i imam osječaj da sam ljepo derem Tier IV a ostali tirevi "Rikošed" itd... Poludit cu toliko vremena i free xp utrošeno a taj KV-1 nikud s mjesta... Neznam dajte mi neki savjet u vezi KVa.. Jer kad ja igram protiv njega on je OP kad ga ja igram,hrpa željeza..
Stari, KV-1 je vjerojatno najbolji tier V heavy, ali taj tenk je klasični brawler - znači, prvi uletavaš u frku i pouzdaješ se u svoj oklop. Stajanje i snajpanje sa strane je najgori mogući način igranja za taj tenk. Ja koristim 122 mm top, i kad tresnem u recimo T1 Heavy ili Churchilla iz blizine - plombe im ispadaju! Znači, treba ga znati igrati. Nauči slabe točke na tenkovima protiv kojih često igraš, nauči mape i peri miško!
Ono što činio razliku je posada: obavezno na 100%, prva linija perkovaskillova neka bude mentor na vozača i repair za sve ostale (jer ćeš često dobijati po kapsli, a izudarani tenk ne služi nikome), a druga linija ili BIA na kompletnu posadu ili Sixth sence na vozača a na ostale stavi njihove perkove/skilove, prema preferenciji.
Taj tenk izvrsno zarađuje, ja ga imam elitanog i ispod 20,000 čiste love po partiji je velika iznimka...
heblo ih rušenje igre.
I meni se ruši igra, no mislim da je to do modova koje imaš instalirano. Meni se ruši malo malo, a mom bratu koji nema ništa instalirano nijednom nije se srušilo.
XMV je kriv za rušenje.
Izbrisite application.swf iz res_mods/8.9/gui/flash i vise se nece rusiti
heblo ih rušenje igre.
XMV je kriv za rušenje.
sad mi se ne ruši ali mi zna zapeti dok izlazim van fajta lol.
heblo ih rušenje igre.
XMV je kriv za rušenje.
sad mi se ne ruši ali mi zna zapeti dok izlazim van fajta lol.
Probaj restartati igru, nebi trebalo biti problema...
Probaj restartati igru, nebi trebalo biti problema...
yup, jedino tako možeš van kad ti zapne, evo doduše nije se ponovilo možda je bila samo neka abnormalnost.
ali evo novoga problema, nemožeš prebaciti posadu automatski putem xmw-a već samo ručno.
Da ako se obrise application onda ta opcija od xvm-a neradi...
Meni je ipak bitnije da mi crasha na desktop svako malo pa sam obrisao...
Vidim da nitko ne priča o Rebootu u Zagrebu od 14.-17. studenog. Ipak dolaze Wargaming i Ubisoft.
mogao bih otići da pokušam osvojiti wot laptop ili bar nešto golda
Nego jel netko zna kad budu one akcije npr change password i dobijesš 300 golda , ja sam tri puta tako dobio ali slucajno , odnosno nsaim znao za tu akciju pa ako netko zna nek javi gdje se mogu pratiti te stvari, hvala.
Postam još koji screenshoot bolji nsaim na svom kompu ovdje imam samo par slika ;)
Nego jel netko zna kad budu one akcije npr change password i dobijesš 300 golda , ja sam tri puta tako dobio ali slucajno , odnosno nsaim znao za tu akciju pa ako netko zna nek javi gdje se mogu pratiti te stvari, hvala.
Postam još koji screenshoot bolji nsaim na svom kompu ovdje imam samo par slika ;)
Te stvari se mogu pratiti na službenoj stranici.Neka ti uđe u naviku da igru pališ preko launchera ako ju već sada ne pališ tako.
A inače razne glasine o igri je najbolje pratiti ovdje:
Kad elc amx koji snipe-a cijelu igru odbija scoutati posljednja 2 tenka i 2 artiljerije, jednostavno nisam mogao odoljeti tomu da ga ne ubijem.
Sljedeci patch ce biti 8.10 ne 9.0 i u 8.10 ce doc Japanci, a u 9.0 ce doc bolja grafika....
Znao sam da će ga nazvati 8.10...ali nitko mi nije vjerovao :P
Eto također skupljao kredite večeras, al ovaj put ne solo nego s kolegom Hyperionom, bila je ok večer, iako nemam premium, ovaj Type je zvijer za zaradu Također ako se još netko želi pridružit s Type-om da nas bude trojica je dobrodošao, al bi bilo poželjno da ima bar preko 1200-1300 WN7 da zna šta radi... Cheers!
Kako doći do tih podataka za koje si stavio sliku?
Neki program ili?
Kako doći do tih podataka za koje si stavio sliku?
Neki program ili?
Imaš na par stranica prije, pa potraži.
DAFUQ? Pa sta nije 8.10=8.1? Tak i kalkulator kaze. Kaj oni neznaju osnovnu matematiku . Btw ak ovak nastave (8.10-8.11-8.12) onda se wot nikad nece ni maknut sa 8.x verzije. lol
vjerojatno iza 8.10 dolazi 9.0
DAFUQ? Pa sta nije 8.10=8.1? Tak i kalkulator kaze. Kaj oni neznaju osnovnu matematiku . Btw ak ovak nastave (8.10-8.11-8.12) onda se wot nikad nece ni maknut sa 8.x verzije. lol
pa 8.1 i 8.10 nije isto.poslije 9 ide 10,ne?pa je zato 8.10.
znači 8.9.0,8.10.0,8.10.1,...ili 8.11.
ali slažem se s tobom,bilo bi logičnije da poslije 8.9 ide 9.0,jer kak veliš na verziji 8 mogu ostati još ohoho,ali to je WG tak da me više ništ kod njih ne iznenađuje
edit:u biti mogli su staviti 8.9.1. i gotovo,nebi ljude zbunjivali sa svojim idejama o broju verzije.
Igra još nije došla do 1.0 verzije, nego je trenutno 0.8.9, je li tako?
Igra još nije došla do 1.0 verzije, nego je trenutno 0.8.9, je li tako?
točno
Idu kao i ati-evi driveri 9.9, 9.10, 9.11, 9.12, 10.1 po mjesecima, samo će ovdje nakon 8.10 ić 9.0 jer nestignu svaki mjesec jedan patch