Jel zna tko kad bi mogao biti Big and Heavy i koja nacija?
Slijedeći big and heavy bit će njemačka med linija(leopard1)
Trabalo bi počet od 15.8
kak znas ?
Trabalo bi počet od 15.8
kak znas ?
Trabalo bi počet od 15.8
Znaci treba skupit 100k exp bez premiuma :/
Jel se do bije dodatno exp i creditsa kad igras sa jednim od ta 3 tenka za koje je event?
imam otkljucan hellcat al hocu ekipi nabavit camo i 6th sense prvo... pa tek onda idem na hellcat
Pa jel increase na exp ili creditse ili na oboje ??
Trabalo bi počet od 15.8
kak znas ?
http://worldoftanks.eu/en/news/46/august-2013-calendar/ , da ljudi prate web znali bi koliko i ja.
Trabalo bi počet od 15.8
Znaci treba skupit 100k exp bez premiuma :/
Jel se do bije dodatno exp i creditsa kad igras sa jednim od ta 3 tenka za koje je event?
Vjerovatno će biti isto kao što je sada za francuske medijume.
Ja imam otvoren leo prot i sad ću ga uzet kad bude na popustu,pa šta bude,bude.
Evo ljudi samo da kazem pa da vidite sta je ovo bez premiuma sam igrao i opet sam u minusu 4 tenka sam unistio
Pa teško ćeš bilo koji tenk tier 9 moći održavati bez premiuma, jedino ako igraš s nekim mm ili premium tenkom usporedno.
Ja sam uspio izgrindati E-75 i to s onim premium poklon danima a E-100 nisam ni kupio niti namjeravam.
Sad lijepo samo igram do tiera 8 i uživam, nema brige o kreditima, čista uživancija.
Veći tieri vam i nisu potrebni ako ne misliti plaćati premium ili igrati CW.
Veći tieri vam i nisu potrebni ako ne misliti plaćati premium ili igrati CW.
Pravi je gust gada privedes jednu liniju do kraja i vjerujem da vecina zeli isprobati tenkove koji su kraj neke linije jer su ulozili dane u igranje da bi dosli do kraja, a ujedno vecina desetki su prave zvijeri i veoma zabavni za igrat pogotovo sada od arty nerfa
Jaran mi grinda VK4502P i kontam nisam dugo izvezao iz garaze E75 pa smo sinoc platunali malo i moram priznati da uz ST1 ove dvije njemacke devetke su prave mrcine, koliko sam vidio VK je cak i tvrdji od E75.
Jaran mi grinda VK4502P i kontam nisam dugo izvezao iz garaze E75 pa smo sinoc platunali malo i moram priznati da uz ST1 ove dvije njemacke devetke su prave mrcine, koliko sam vidio VK je cak i tvrdji od E75.
Ali neda mi se igrati s VK4502A. A jedino mi je ostao taj dio njemackog tech tree-a za istraziti.
Ma znam da većina to želi ali džaba sve to kad će ti taj tier X kupiti prašinu ako nisi u nekom klanu koji igra CW ili te bacati u bankrot bez premiuma.
Ja se što se tiče high tiera ispušem na test serveru i ja zadovoljan, zahvaljujući njemu sam probao sve tier X tenkove i mogu samo reći da je velika razlika igrati high tiere na test serveru i normalnom serveru.
Na normalnom serveru je to obično kampiranje i brojanje svake granate s high tierima, dok je na manjim tierima čista uživancija pošto svi igraju opušteno.
Ma znam da većina to želi ali džaba sve to kad će ti taj tier X kupiti prašinu ako nisi u nekom klanu koji igra CW ili te bacati u bankrot bez premiuma.
Ja se što se tiče high tiera ispušem na test serveru i ja zadovoljan, zahvaljujući njemu sam probao sve tier X tenkove i mogu samo reći da je velika razlika igrati high tiere na test serveru i normalnom serveru.
Na normalnom serveru je to obično kampiranje i brojanje svake granate s high tierima, dok je na manjim tierima čista uživancija pošto svi igraju opušteno.
Istina,Probao sam sve tiere,ali 5. i 7. su mi omiljeni.5. radi zarade, a 7. radi zabave.
Koliki popust bude na ovim ''Top of the tree'' specijalima? 15%?
300k srebra akcija traje do kraja mjeseca, naravno uz uvijet 30 kilova
TYPE 59 je apsolutni kralje premium vozila po stoti put :)
btw uvijek imam 10 premium granata sa sobom ako naletim na drugog typa :)
Ovaj put ih je dobio is3 ali samo zato jer su mi ostale samo dvije na kraju partije :)
Napomena: nisam dobio nikakvo dodatno duplanje ni zarade ni expa :(
ali ne žalim se :)
rezime:
5 ubijenih
5900 dmg-a
uprihođeno:
173k srebra
2700 expa
Ma lako je kad imaš premium tenk.
Ja nikad neću prežaliti što nisam grindao američke teškaše do T34 prije nego što je postao premium sad bi mi bilo dosta lakše.
Ja ko luđak grindao samo Švabe.
Isto tako i ja i jedan dan sam puko i posrao sve što sam govorio da neću toliko para potrošit i uzeo type59 taman prije nego su ga ukinuli.
I nisam požalio, koliko mi je zabave priuštio nije mi žao ni lipe...
Nisam igrao jedno 3-4 mjeseca i vidim da artya praktički i nema. Čujem da su ih dosta unakazili,pa da li mi može netko rći nešto o tome?
Koliki popust bude na ovim ''Top of the tree'' specijalima? 15%?
30% i 30% veća zarada.
Nisam igrao jedno 3-4 mjeseca i vidim da artya praktički i nema. Čujem da su ih dosta unakazili,pa da li mi može netko rći nešto o tome?
Nisu ih unakazili nego arty igrači plaću jer su im konačno balansirali omiljenu igračku.
neznam za niže tiereve artiljerije ali obj 261 je i dalje odličan za igrat pogotovo što sam često jedini arty u timu
Arty su uništili totalno, za što opće nije bilo potrebe. Samo ima previše plačip*čki po forumu, pa eto, oni će nešto balansirati.
Kako nikome nije problem j*beni Foch 155 sa 3 shella, svaki po 900-1000 damagea? Znači Mausa nema za 13 sekundi više na mapi od samo jednog tenka. Eventualno ima šanse preživjet ako budu manji damage rollovi, al opet ostane na 300-500 HPa. I za 45-50 sekundi opet tako? Plus ima neprobojan front armor. Plus ima brzinu i okretnost ko pola mediuma? To je u redu?
Ili britanski TD koji može oneshotat većinu tenkova do tier9 uz malo sreće?
Ili bilo koji tier X TD, svi imaju ponešto armora, rade 850+ damage(izuzev 263, al puca rafalno) nisu problem?
Arty su uništili totalno, za što opće nije bilo potrebe. Samo ima previše plačip*čki po forumu, pa eto, oni će nešto balansirati.
Kako nikome nije problem j*beni Foch 155 sa 3 shella, svaki po 900-1000 damagea? Znači Mausa nema za 13 sekundi više na mapi od samo jednog tenka. Eventualno ima šanse preživjet ako budu manji damage rollovi, al opet ostane na 300-500 HPa. I za 45-50 sekundi opet tako? Plus ima neprobojan front armor. Plus ima brzinu i okretnost ko pola mediuma? To je u redu?
Ili britanski TD koji može oneshotat većinu tenkova do tier9 uz malo sreće?
Ili bilo koji tier X TD, svi imaju ponešto armora, rade 850+ damage(izuzev 263, al puca rafalno) nisu problem?
Smetaju ti 2-3 tenka,i tier 10 je kao cijela igra?Osim toga još ti tenkovi imaju arty view da mogu preko cijele mape gađati?Ili ne,nemaju.A i baš će svaka od tih granata penetrirati ili baš svi igraju sa gold municijom?Mislim da ne.Šta da onda maknu i kv2?
Budi muško,naciljaj prednji kotač gusjenice td-a i blago rečeno on je gotov.Ili pusti takve tenkove da ispucaju što imaju pa ih napadni dok pola sata reloadaju.
Ja igram sad velike tiere baš zato što nema po 5 artyja na svakoj strani, puno mi je zabavnije i zanimljivije. Isto je to jedan od razloga zašto idem na Lea 1, prije bi taj grind bio pain in the ass.
Koliko sam vidio u onom interview-u, iz WG-a kažu da sad arty nagrađuje skill - bla bla i druge fore, izgleda da su zadovoljni sadašnjim stanjem i ne misle ga mijenjati. Odlično :D