World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.411
|
čitano: 9.139.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: World of Tanks

Svega tu ima,ali meni se t32 cini dobar bez obzira sto ima top tier 8,ta kupola njegova moze svasta upit bez obzira sto su i topovi postali prezicniji...Sa perom probit is3 u gornju kupolu nikad nemam problema,dok probit to isto na t32 je malo veca gnjavaza i muka...Inace sto se tice da se sa tier 8 ne probija tier 10,to pricaju samo p... jer se ocito boje,onaj koji je dobro upoznat sa svojim tenkom tier 8 i koji zna sta radi  i gdje se probija se nikad nece bojat izletit ni pred tier 9 i 10 a kamoli ne ispred manjeg tiera...Sa is3,otkad su ajmo reci poboljsali preciznost topova,sada bez ustrucavanja izletim pred e75 kada znam da ga je u kupolu puno lakse pogodit a probit cu ga skoro svaki put,iskoristim bolju okretnost i brzinu i to je to,a pred 10tke isto bez straha idem,mozda cu biti unisten jer su jaci i bolji ali nece proci da nece dobit bar 2 suta koji ce sigurno proc i ostetit...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 14:29 (Tomo53nja).
17 godina
moderator
World of Tanks

Sad kad su preradili mape - dodali im puno neravnina i nerfali artiljeriju, sa amerima je gušt igrati zbog odlične depresije i jakog turreta.

10 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

moze mi ko dat link za xvm mod. ja sam nasa neke i instalira al nijedan nije valja..

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
fanaticni gejmer kaže...

moze mi ko dat link za xvm mod. ja sam nasa neke i instalira al nijedan nije valja..

http://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/list

17 godina
Tomo53nja kaže...

Inace sto se tice da se sa tier 8 ne probija tier 10,to pricaju samo p... jer se ocito boje,onaj koji je dobro upoznat sa svojim tenkom tier 8 i koji zna sta radi  i gdje se probija se nikad nece bojat izletit ni pred tier 9 i 10 a kamoli ne ispred manjeg tiera

Djelomično si u pravu, ali ja nisam vidio nekog tko s osmicom rado izleti pred npr T10 TD... pa to je ravno samoubojstvu

Jučer mi je izletio E75, jednim hicem sam ga oneshootao, tako da slabiji tieri moraju iskorištavati zaklon.

Ne moram spominjati koliko 8ica i 9tki sam one-shootao običnom AP granatom.

17 godina
Tomo53nja kaže...

Svega tu ima,ali meni se t32 cini dobar bez obzira sto ima top tier 8,ta kupola njegova moze svasta upit bez obzira sto su i topovi postali prezicniji...Sa perom probit is3 u gornju kupolu nikad nemam problema,dok probit to isto na t32 je malo veca gnjavaza i muka...Inace sto se tice da se sa tier 8 ne probija tier 10,to pricaju samo p... jer se ocito boje,onaj koji je dobro upoznat sa svojim tenkom tier 8 i koji zna sta radi  i gdje se probija se nikad nece bojat izletit ni pred tier 9 i 10 a kamoli ne ispred manjeg tiera...Sa is3,otkad su ajmo reci poboljsali preciznost topova,sada bez ustrucavanja izletim pred e75 kada znam da ga je u kupolu puno lakse pogodit a probit cu ga skoro svaki put,iskoristim bolju okretnost i brzinu i to je to,a pred 10tke isto bez straha idem,mozda cu biti unisten jer su jaci i bolji ali nece proci da nece dobit bar 2 suta koji ce sigurno proc i ostetit...{#}

ja sam davno otkljucao T32 ali ga nikad kupio nisam... Nakon T29 koji je brutalan tenk, sa kojim me salje maximalno do T9 i nemam problema probiti nijedan T9 tenk osim nekih TD-ova (sa prednje strane da se razumijemo) , nekako mi nema smisla ici na T32... Da me u 80% partija ubacuje u T10 i kad naletim na Mausa ili na E-100, mogu samo da se sakrijem... ili eventualno da loadam gold.. Ali sa standardnom municijom T32 je bas veht u T10 borbama, a obicno tamo upada...

-BiH-slackspace
12 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...

...Sa is3,otkad su ajmo reci poboljsali preciznost topova,sada bez ustrucavanja izletim pred e75 kada znam da ga je u kupolu puno lakse pogodit a probit cu ga skoro svaki put,iskoristim bolju okretnost i brzinu i to je to,a pred 10tke isto bez straha idem,mozda cu biti unisten jer su jaci i bolji ali nece proci da nece dobit bar 2 suta koji ce sigurno proc i ostetit...{#}

Da, ali nemoš usporedit top od is3 s topom od t32. S is3 nisam se ni ja ustručavao izletiti pred veći tier.{#}

Izleti s t32 ispred e75 ili tiera 10 pa ćeš vidit razlike.{#}

Govorim to jer sam dosta dugo igra t32 još u beti (zato me najviše i zanimalo ima li kakvih promjena, prije svega dali mu HE municija i dalje radi veću štetu nego ostalim tenkovim) pa iz iskustva znam da nije najpouzdaniji tenk protiv jačih lvl od sebe. Protiv istog lvl nije ništa lošiji od ostalih tenkova.

Na kraju se sve svodi na samog igrača. Što njemu odgovara i kako voli igrati.

13 godina
protjeran
Ziga kaže...

Djelomično si u pravu, ali ja nisam vidio nekog tko s osmicom rado izleti pred npr T10 TD... pa to je ravno samoubojstvu

Jučer mi je izletio E75, jednim hicem sam ga oneshootao, tako da slabiji tieri moraju iskorištavati zaklon.

Ne moram spominjati koliko 8ica i 9tki sam one-shootao običnom AP granatom.

Jasno da se to ne vidi jer je takvih igraca malo,kao sto sam vec pisao ovdje vecini igraca na wotu fali hrabrosti,da imaju jos toga malo puno bi bolje igrali wot to je sigurno...Sto se tice izlijetanja na td-e to je malo drugacija prica,tu se treba vrlo pametno i mudro odigrat,razmisljati par koraka unaprijed i tenk onda napraviti nesto jer nije dovoljno samo izletit i odmah umrijet...Puno je lakse to izlijetanja napravit na hevija ali uvijek moras imat u vidu da li je jos nesto iza njega,pored njega ili negdje 200 m dalje sto se ne vidi tako da to nije smao izletit...

U smislu iskoristavat zaklon se naravno zna do koje mjere ali dosta danasnjih igraca to ne radi kako bi trebali pa to "iskoristavanje zaklona" bude pretjerano i onda umjesto da pomaze svom timu on samo jos vise odmaze i to je lose...

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 20:55 (Tomo53nja).
17 godina
moderator
ovajonaj kaže...

ja sam davno otkljucao T32 ali ga nikad kupio nisam... Nakon T29 koji je brutalan tenk, sa kojim me salje maximalno do T9 i nemam problema probiti nijedan T9 tenk osim nekih TD-ova (sa prednje strane da se razumijemo) , nekako mi nema smisla ici na T32... Da me u 80% partija ubacuje u T10 i kad naletim na Mausa ili na E-100, mogu samo da se sakrijem... ili eventualno da loadam gold.. Ali sa standardnom municijom T32 je bas veht u T10 borbama, a obicno tamo upada...

Kako znaš da tamo upada stalno ako ga nisi igrao? Ne upada stalno, zakači ga povremeno. Ako pogledaš listu dok čekaš borbu, najviše je tier 5 i tier 8 tenkova, pa obično MM skuha nešto na tim tierima (ne zajedno, naravno). A T32 je po svemu bolji od T29, tako da se i veći tier lakše podnese.

14 godina
Zaja kaže...

Slika za desktop{#}

Moze link od slike?

BUG upload-er shebe kvalitetu..

tnx{#}

1969 Dodge Charger R/T
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ekipa moze pomoc?

kako se ubaciti u neki hrvatski vod ili nesto slicno s ljudima iz nase zemlje, jer mi se ovako neisplati nikako igrati, sporo napredujem s ovim ostalim da ih tako nazovem budala, idu u odmah napad, i bivaju odmah unisteni kao i ja kasnije, nema nikakve taktike u igri, žure i ne razmisljaju,,, pa bih to htio podjeliti s ostalim ljudima iz nase zemlje, a i radi lakse komunikacije u igri,, da li je to ostvarivo!?!?!

hval!

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 16:00 (game789).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja isto sam igram i jako sporo ide...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Moze link od slike?

BUG upload-er shebe kvalitetu..

tnx{#}

tu sam je nasao, pogledaj: http://wall.alphacoders.com/by_sub_category.php?id=177783&name=World-Of-Tanks+Wallpapers&page=3

predobra je {#}

play2much
17 godina

imali kakav kalkulator za izracunavanje kamuflaze na tanku?

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
odjavljen
World of Tanks

U 29 bitaka sam danas uspio uzeti premium, cca 4 sata igre, apsolutni rekord, nisam mogao vjerovati. Imali smo pre dobar MM, stalno smo bili pri vrhu u sedmicama.

Također sam imao jednu od najboljih partija sa KV-1, neviđeno napeta partija. A i statsi su se malo poboljšali.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Daj da vidim nekoga kako ce "uzeti premium" ak igra sa standardnim accountom.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
game789 kaže...

ekipa moze pomoc?

kako se ubaciti u neki hrvatski vod ili nesto slicno s ljudima iz nase zemlje, jer mi se ovako neisplati nikako igrati, sporo napredujem s ovim ostalim da ih tako nazovem budala, idu u odmah napad, i bivaju odmah unisteni kao i ja kasnije, nema nikakve taktike u igri, žure i ne razmisljaju,,, pa bih to htio podjeliti s ostalim ljudima iz nase zemlje, a i radi lakse komunikacije u igri,, da li je to ostvarivo!?!?!

hval!

Xperiax1 kaže...

Ja isto sam igram i jako sporo ide...

Naravno, u početku uvijek sporo i slabo ide, u svakoj igri. Napredujte u par grana bar do tier VI ili VII pa tek onda tražite klanove. Neće vas primiti ovako jer vam je score očajan (pretpostavljam, bez uvrede). Kasnije razviješ tu vještinu da i ako ostaneš sam u timu možeš bar 3-4 tenka ubiti prije nego što tebe ubiju.

Trenutno koristim KV-1 sa 122mm gun-om, dodao mu kamuflažu, kupio tri HEAT granate za svaki slučaj ako baš zapne i borim se bez problema i sa tier VI i VII tenkovima iako je moj tier V. A kad uđem u slabiju bitku sa tier III i IV masakr uradim. Čak i ako gubimo uvijek ostajem među zadnjima i uvijek pružim dobru partiju. Rijetke su bitke u kojima ne ubijem bar dva-tri. Ista situacija i sa britanskim Alectro. Dakle prvo morate razviti tu neku vještinu da se snađete i sa lošijim timom da bi mogli da pružite pravu partiju u klanu.

Plus igrajte u tank company ovako predveče. Malo je veća količina taktičnosti u tim partijama nego na random, praktički vježbanje za klan.

12 godina
odjavljen
dedaa kaže...

Ja ne bi imao niti živaca niti volje. Ona misija 1 random match win = 3 days of premium, + ovaj trenutni x3 first victory of the day special, olakšavaju stvar uvelike.

16 godina
World of Tanks

Iskupio sam se bome :)
Sasvim slucajno roknem artya da ga spasim od amxa :) neznam kak da repley bacim :)

Lijepo sa se razbaco Lijepo sa se razbaco
tak da sam sredio i svog :) tak da sam sredio i svog :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 20:19 (legend).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

ja sam uzel premium sa standardnim i dok je bilo x2{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
12 godina
neaktivan

Player statsi mi jedan mec rade, drugi ne. instalira sam sve po uputama i neznam sta je problem..

play2much
15 godina
World of Tanks
http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

prijatelj mi zna ovog lika, moderator mu je stranice...

14 godina
World of Tanks

Jel zna tko kad bi mogao biti Big and Heavy i koja nacija?

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Obi Wan kaže...
Intel&ATI kaže...

prijatelj mi zna ovog lika, moderator mu je stranice...

Jel sam to mozda ja? :P

Ja sam moderator isto {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
Intel&ATI kaže...

a lik mu je sufinancirao neki tenk pa mu je dao da bude moderator, al kaze da nema bas previse posla :D

zvao ga je i u platoon al on nece :p

15 godina
kako se zove mod za nišan koji lik koristi? hvala
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina

evo mastery na t49... joj kako volim ovaj tenk

16 godina
Stolnik kaže...

Jel zna tko kad bi mogao biti Big and Heavy i koja nacija?

Slijedeći big and heavy bit će njemačka med linija(leopard1)

Trabalo bi počet od 15.8

\m/ \m/
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam igrao sa t 49 ali cuo sam da je zeznut do bola :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice