World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.278.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Zaja kaže...

Sta rec,kome poruku poslati,na koga ciglu bacit??{#}

Pa evo pocni s bacanjem na thunder_lotusa {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Zaja kaže...

hej nemoj mi njega dirat:D

17 godina
Zaja kaže...

Na svoga platoon partnera u Fochu rekao bih... top tier u premoćnom TD-u 0 dmg-a... tu je team odmah puno popušio, a ti očito ne možeš pokriti taj nedostatak čak i sa toliko dmg-a... jbg...

17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Zaja kaže...

Na svoga platoon partnera u Fochu rekao bih... top tier u premoćnom TD-u 0 dmg-a... tu je team odmah puno popušio, a ti očito ne možeš pokriti taj nedostatak čak i sa toliko dmg-a... jbg...

Nije stvar u lotusu nego ostane kreten t95 na 300 hp i zavrsi draw a ja se premorio igrajuci. Sve poslat u 3PM.

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
Sheeva kaže...
Intel&ATI kaže...
Zaja kaže...

hej nemoj mi njega dirat:D

{#}

Vulgar Display Of Power
17 godina
Zaja kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Zaja kaže...

Nije stvar u lotusu nego ostane kreten t95 na 300 hp i zavrsi draw a ja se premorio igrajuci. Sve poslat u 3PM.

A jbg, vidiš da je to 300 HP, jedan hit od Lotusa i ostatka ekipe bez dmg-a... očito ti je trebao on kad ga može probit... meni su često tako završavale runde, pomučiš se ko kreten, oni ostanu živi na kikiriki hp-a, a tvoj top tier ima 0 dmg-a... jbg nema tu pomoći nego next game... 

15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

vjerojatno ga je GWP 3 puta fulao pa ste zato zgubili {#}

BTW sve ih je manje i manje... nevjerojatno koliko se partija bez artyja sada igra

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
World of Tanks

Jel ovaj IS išta osljabljen ili šta već ??? Znači danas gađam KV-1 u guzicu tj. tamo gdje je motor i tri puta mi ne probija ništa ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rucipe kaže...

Jel ovaj IS išta osljabljen ili šta već ??? Znači danas gađam KV-1 u guzicu tj. tamo gdje je motor i tri puta mi ne probija ništa ?? 

To je već stara boljka ove igre.

15 godina
Uzeo KV-1, fora tenk, trom do bola al imam već iskustva s tim, zarada je ok, 20k čistog dobitka u prosječnoj partiji, ja zadovoljan, doći će IS-8 začas.

Možda i neki premium upiknem.
16 godina
Izzy kaže...
Rucipe kaže...

To je već stara boljka ove igre.

Ne, nego je stara boljka losih igraca. Nisam imao niti jedan slucaj da se mogao pripisati nekom bugu u igri...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
World of Tanks

U zadnje vrijeme imam puno ovakvih retarda u timu -.- Na primjer ovaj tu debil u JgTig 8.8 je cijelo vrijeme kampao u bazi, čekao je da pobiju sve i onda dođu do njega... jbt, failat s ovakvim tenkom u tier 8 rundi... Kad bi bar WG uveo neku granicu koliko moraš imat game-ova da bi mogao kupiti premiuma tier 8, a ne da se dešavaju ovakva sranja gdje nit ne znaju osnove igre, al eto, ima se para pa ajmo....

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 3:53 (Unimatrix 007).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Unimatrix 007 kaže...

U zadnje vrijeme imam puno ovakvih retarda u timu -.- Na primjer ovaj tu debil u JgTig 8.8 je cijelo vrijeme kampao u bazi, čekao je da pobiju sve i onda dođu do njega... jbt, failat s ovakvim tenkom u tier 8 rundi... Kad bi bar WG uveo neku granicu koliko moraš imat game-ova da bi mogao kupiti premiuma tier 8, a ne da se dešavaju ovakva sranja gdje nit ne znaju osnove igre, al eto, ima se para pa ajmo....

Sumljam da bi WG to uveo čisto zbog dječice koji im predstavljaju dobar izvor zarade, prema meni bilo bi dobro da postoje klase igrača npr. 1 >53% win rate, klasa 2 >48%, a <53% ili neka se mjere prema effu.

Kad bi ovo uveli i same bitke bi bile dosta zanimljivije jer bi igrao protiv ljudi koji su jednako dobri kao ti ili čak bolji od tebe {#}

Posao oslobađa.
13 godina
World of Tanks

Ja s njim imam 300 partija . Prvih 200 sam napravio prije jedno 2 mjeseca dok je bila 0.8.5. verzija ,tu je sve prolazilo tj.nije se odbijalo samo ponekad tier 8 ili 9  .Sada dok je  0.8.6. često mi ne prolazi kad pucam na weak spots . Zato sam pito .... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma MM nema smisla, vec duze vrijeme, po meni bi trebo slagati po efikasnosti i broju odigranih partija MM, desilo mi se u jako puno partija da par suigraca ima 15000-20000 bitaka a efikasnost od 600-700, odmah znam da gubimo, rijetko kad u takvim partijama pobjedimo. O gold tenkovima rijeci trositi necu, kad vidim Lowe ili T34 u partiji s 1k bitaka, sve mi je jasno. Visak € a manjka inteligencije nefali.

Sve u svemu WoT je igra, nema cilja, nema kraja. Cisto da se covjek zabavi i vrijeme ubije, za sve ostalo sto ocekujete igru treba u sirokom luku zaobilaziti. Nevrijedi se puno truditi u randomu jer u 85% neodlucujete vi o nicemu, to se narocito vidi u zadnje vrijeme s Tier X tenkovima, jako puno ljudi je doslo do X pitaj dragog boga nakakav nacin.

Sve u svemu, broj dobrih igraca konstantno opada, masa ljudi napusta WoT i povremeno ga pale (ukljucujuci i sebe). Pocetnika ce uvijek biti i uvijek ce dolaziti, i dok ljudi trose € na igru dotle ce nove verzije i novi tenkovi dolaziti.

Ali za jednu igru bez cilja i kraja je to previse, previse vremena a premalo zabave.

Moj PC  
6 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
SlavkecD3 kaže...

Ma MM nema smisla, vec duze vrijeme, po meni bi trebo slagati po efikasnosti i broju odigranih partija MM, desilo mi se u jako puno partija da par suigraca ima 15000-20000 bitaka a efikasnost od 600-700, odmah znam da gubimo, rijetko kad u takvim partijama pobjedimo. O gold tenkovima rijeci trositi necu, kad vidim Lowe ili T34 u partiji s 1k bitaka, sve mi je jasno. Visak € a manjka inteligencije nefali.

Sve u svemu WoT je igra, nema cilja, nema kraja. Cisto da se covjek zabavi i vrijeme ubije, za sve ostalo sto ocekujete igru treba u sirokom luku zaobilaziti. Nevrijedi se puno truditi u randomu jer u 85% neodlucujete vi o nicemu, to se narocito vidi u zadnje vrijeme s Tier X tenkovima, jako puno ljudi je doslo do X pitaj dragog boga nakakav nacin.

Sve u svemu, broj dobrih igraca konstantno opada, masa ljudi napusta WoT i povremeno ga pale (ukljucujuci i sebe). Pocetnika ce uvijek biti i uvijek ce dolaziti, i dok ljudi trose € na igru dotle ce nove verzije i novi tenkovi dolaziti.

Ali za jednu igru bez cilja i kraja je to previse, previse vremena a premalo zabave.

{#}

16 godina
World of Tanks

nije mi žao deset evrića za ovu krmačicu

Dirty dosen
Moj PC  
11 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Imam jedno pitanje znači kad gledam sa kv1s strane za otključavanje IS-a mi treba 49k iskustva a kad kliknem IS piše 22k iskustva jel se to isto ubraja oključavanje modula ili kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Imam jedno pitanje znači kad gledam sa kv1s strane za otključavanje IS-a mi treba 49k iskustva a kad kliknem IS piše 22k iskustva jel se to isto ubraja oključavanje modula ili kako?

To ti je kad gledaj sa strane kv-1s,znaci preko njega ti je 49k expa.,a 22k expa ti je preko kv-13,znaci kad istrazis kv-13 imas mogucnost 2 tenka preko kv-13, IS i T-43 oba po 22k expa.{#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da bi pravi subject ove teme trebao biti WOT - rants'n raves {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Bilo bi dobro da i na EU serveru budu miniquestovi kao što ih imaju Rusi:

''''Hello everyone,

the “testing” of miniquests on RU server successfully continues :) There is an interesting even from 26th to 29th of June, that includes two new miniquests, amongst other things.

First: A player, that wins 15 battles in any vehicle in one day (not in a row, just so) recieves one day free premium account. The counter resets around 4 AM.

Second: A player, that deals more than 3000 damage per battle, gets twice XP for that battle. Again, on any machine.

Not sure how about you, but I deal over 3k pretty often on my Ferdinand. And what is the EU server getting? Oh, that’s right. No miniquests for you, western capitalists!

“How terrible…”''

link 1

link 2

9 0 hvala 0
17 godina

Mi ćemo dobiti svoje miniquestove u drugom tjednu srpnja.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
SlavkecD3 kaže...

A zamisli ovu situaciju. Sad oni poslusaju tvoj savjet i MM stave strogo po efikasnosti. Krene partija ti gledas po svom VXM modu kako ste super izjednaceni i izgubis, pokrenes drugu partiju, pa opet izgubis, pokrenes trecu opet izgubis i sad ti meni reci koja je razlika izmedu poraza od momcadi koja je jednaka po efikasnosti, koja je slabija po efikasnosti ili koja je jaca po efikasnosti. Razlika je nikakva, a da ti vxm u realnom vremenu ne prikazuje efikasnosti ne bi ti uopce palo na pamet razmisljati tko ima kakvu efikasnost. Ja VXM ne koristim jer mi je definitivno bolje da ne znam tko je kakav igrac u mom ili suparnickom timu, to se ionako moze zakljuciti tko kako igra nakon 2 minute u partiji.

Po meni je i dalje najveci problem u MM to sto zna staviti vise vecih tierova u jednu momcad (tipa u momcadi broj 1 ima 5 tier 9 tenkova u momcadi broj 2 ima 4 tenka tier 9 i slicno), a drugi problem u igri su medium tenkovi koji u biti nemaju ni jednu prednost nad stalim klasama tenkova. Znam da se necete sloziti samnom u vezi ove zadnje izjave, ali sto je tu je.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 13:34 (Sint1).
15 godina
Sint1 kaže...
SlavkecD3 kaže...

A zamisli ovu situaciju. Sad oni poslusaju tvoj savjet i MM stave strogo po efikasnosti. Krene partija ti gledas po svom VXM modu kako ste super izjednaceni i izgubis, pokrenes drugu partiju, pa opet izgubis, pokrenes trecu opet izgubis i sad ti meni reci koja je razlika izmedu poraza od momcadi koja je jednaka po efikasnosti, koja je slabija po efikasnosti ili koja je jaca po efikasnosti. Razlika je nikakva, a da ti vxm u realnom vremenu ne prikazuje efikasnosti ne bi ti uopce palo na pamet razmisljati tko ima kakvu efikasnost. Ja VXM ne koristim jer mi je definitivno bolje da ne znam tko je kakav igrac u mom ili suparnickom timu, to se ionako moze zakljuciti tko kako igra nakon 2 minute u partiji.

Po meni je i dalje najveci problem u MM to sto zna staviti vise vecih tierova u jednu momcad (tipa u momcadi broj 1 ima 5 tier 9 tenkova u momcadi broj 2 ima 4 tenka tier 9 i slicno), a drugi problem u igri su medium tenkovi koji u biti nemaju ni jednu prednost nad stalim klasama tenkova. Znam da se necete sloziti samnom u vezi ove zadnje izjave, ali sto je tu je.

XVM* {#}

17 godina
Kuschnyer kaže...

Bilo bi dobro da i na EU serveru budu miniquestovi kao što ih imaju Rusi:

''''Hello everyone,

the “testing” of miniquests on RU server successfully continues :) There is an interesting even from 26th to 29th of June, that includes two new miniquests, amongst other things.

First: A player, that wins 15 battles in any vehicle in one day (not in a row, just so) recieves one day free premium account. 

Kakva je situacija na serveru ovo nekada predstavlja pravi izazov {#}

Samo ja i dalje en vjerujem da ce dijeliti dane premiuma tako jer onda pola ljudi koji placaju ce prestati, svi ce ganjati ovo {#}

15 godina

to vrijedi samo 3 dana, tako da se neće baš neš osiromašiti

edit: daj neko link do tog stats moda, pošto jedino ja debil ga ne mogu naći očito

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 15:26 (The Unforgiven).
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

edit: daj neko link do tog stats moda, pošto jedino ja debil ga ne mogu naći očito

https://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/list

treba ti xvm-4.0.0.zip i xvm-stat-1.5.0.zip ... instrukcije su ti priložene u readme-u.

imaš i online editor da si customiziraš izgled svega, samo ga zagooglaj. ili naravno možeš koristiti gotovi config.

BTW imaš i super customiziranih confova koji ti recimo prikazuju imena tenkova na mapi i zadnju lokaciju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 16:29 (nine).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

možeš i ovako dobit xvm ako ti se neda namještat sve ručno: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/196435-xvm-updater-23-one-click-installupdate/

samo skineš taj progrmčić od 800 kb i on sve namjesti

P.S. zašto TD i od koga, hebem vam anonimnost

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 17:40 (bruno11).

7 3 hvala 3
12 godina
World of Tanks

koja muka sa kv1-s doć do normalnog topa i kupole

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo dali su nam nesto slicno:

Missions

However, that is not all. Once you are in the battlefields with these beasts, you need to achieve the Victory Mission:

If you achieve 15 victories with each one of these 3 vehicles (so 45 victories in two weeks), you will be rewarded with  500 !

Please note that this mission can only be completed once per account.

Not got these tanks yet? Go out hunting them instead by accepting the Destruction Mission: 

Destroy one of each of the 3 vehicles in this special in random battles, and you will be rewarded with a garage slot.

Please note that this mission can only be completed once per account.

This special offer starts on 1st July at 07:10 and ends on 15th July at 07:00 CEST (GMT+2). This means you have two full weeks to enjoy the bonuses and the missions!

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice