World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.067.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Anti-fa kaže...
Intel&ATI kaže...

Zašto nemam premium acc?!

Pao bi rekord u xp-u -   3101xp

Victory!

Map:   Lakeville

Date: 29. svibnja 2013. 19:15:02

Vehicle: M24 Chaffee

Exp: 4.134 (x2) + Credits: 29.131

Achievements: : Orlik's Medal, Confederate

Oh well...

Za koga si ostavio zadnji shell? ili se zaglavio?{#}

Umalo je bila Fadinova medalja {#}

Sa predzadnjom sam ubio posljedni tenk, Cometa

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 21:55 (Intel&ATI).
17 godina
Intel&ATI kaže...
Anti-fa kaže...
Intel&ATI kaže...

Victory!

Oh well...

Nabaci replay, ovo moram vidjeti!{#}

13 godina
neaktivan
usput nick u igri je denisbrkic to sam zaboravit
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
Intel&ATI kaže...
Anti-fa kaže...
Intel&ATI kaže...

Victory!

Oh well...

http://www.speedyshare.com/AMBTh/20130529-1915-usa-M24-Chaffee-07-lakeville.wotreplay

Evo, na neki nacin mi ih je bilo zao kako ih abuseam sa Chaffeeovim view rangeom :D

Decki imaju jedva 350m dok Chaffee maximum {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Netko je ovih dana pitao kad će stići nagrade za onaj Birthday Card Contest. Ovo me dočekalo danas u pretincu:

Congratulations! Thank you for sending us awesome birthday card or package! Please feel free to review your account and find the appropriate prize. 

Once again, thank you for your card. We have received a lot of great creations, curiosities and works of art - and we hope we will see you again in another creative contest! 

Your EU Community Team

Ja sam dobio 700 golda.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 11:58 (Reichz).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

U subotu, 1.6.'13. u 15:00h održava se 8. Hrvatski 7na7 Degman kup.
Otvoreno je za 16 timova s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 6,000 x7 WoT gold
2. 4,000 x7 WoT gold
3. 2,600 x7 WoT gold
4. 1,680 x7 WoT gold
Puna objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/222494/
Prijava: http://www.esl.eu/hr/wot/7on7/degman_kup08/signup/
Pravila: http://www.esl.eu/hr/wot/7on7/degman_kup08/leagueinfo/

1 1 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Jako čudna partija sa E-50 upravo...

Prvo me pogodio SU-122-52 sprijeda i nije mi niš napravio, samo otišo top. Nakon toga me pogodio M40/M43 s leđa (close range) i 0 HP-a - range finder otišo. Ja sam njega prvi put isto za 0 dmg pogodio, posred tenka, close range. Nakon toga E-100 - 0 dmg hit. I onda me rammao E-100 i nakon toga sam primao damage...o.O

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

3 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...

Jako čudna partija sa E-50 upravo...

Prvo me pogodio SU-122-52 sprijeda i nije mi niš napravio, samo otišo top. Nakon toga me pogodio M40/M43 s leđa (close range) i 0 HP-a - range finder otišo. Ja sam njega prvi put isto za 0 dmg pogodio, posred tenka, close range. Nakon toga E-100 - 0 dmg hit. I onda me rammao E-100 i nakon toga sam primao damage...o.O

I na kraju si rekao "ženo jesi vidjela ovo?" a ona tebi "jesam, upravo si upao u vodu" {#}{#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ukoliko ima ljudi koji igraju na NA serveru molim da se jave , MARV klan regrutuje igrače koji imaju 3+ tier 10 u graži, nije toliko obavezno ukoliko je igrač aktivan ( krenulo zamrzavanje tier 10 i na NA serveru)

imamo 7-8 provincija ( mjenjamo 1 sa saveznicima ) odnosno 6+K zlata dnevno sve teritorije držimo 20+ dana znači ozbiljan klan, nedeljna plaća 500 do 800 golda zavisnosti od učešća u CW i broja tier 10 u graži.

Igramo na mapama gdje CW počinje u 23.30 po načem vremenu.

Nick u WOT Nikola33 ili The_1st_Crow

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Tesko zaradeni top gun. Zadnji kill je bilo rammanje amx posto nisam bas imao izgleda protiv ostatka tima sa 100 hp.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Intel&ATI kaže...
Anti-fa kaže...
Intel&ATI kaže...

Victory!

Oh well...

http://www.speedyshare.com/AMBTh/20130529-1915-usa-M24-Chaffee-07-lakeville.wotreplay

Evo, na neki nacin mi ih je bilo zao kako ih abuseam sa Chaffeeovim view rangeom :D

Decki imaju jedva 350m dok Chaffee maximum {#}

svaka cast na odigranoj partiji, uzivanje za gledati, a i malo/puno srece si imao, samo da je onaj SU-152 odlucio u sredinu ici, gotova partija /mozda/, ali sreca prati hrabre

15 godina
SlavkecD3 kaže...

svaka cast na odigranoj partiji, uzivanje za gledati, a i malo/puno srece si imao, samo da je onaj SU-152 odlucio u sredinu ici, gotova partija /mozda/, ali sreca prati hrabre

"vratija se Šime, di je bijaaaaaa......"{#}{#}

{#}{#}

bok slavkec dobro nam dosao natrag, falio si nam, a i imali smo nesto nalik prividjenje/ukazanje, al nismo mogli bit sigurni da si to ti...{#}

vidli smo skrinshote {#} , al su svi nickovi bili zacrnjeni,pa smo mislili da si ti {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 17:10 (ED63).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

One more desetka umene :)

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Meni vratili Ram II premium tenk kojeg nemam vec godinu i pol, pa sam ga se sjetio i poslao im ticket {#}

Hello DamageHigh,

Thank you for getting back to us to confirm that you have now enough credits to get your tank back (350 000) as well as a free garage slot.

We have just sent it back to your garage and it is all rusty and ready to fight!

Please keep in mind that this is a one-time exception and that we won't be able to do this for you if the same happens again and that you always get a confirmation window that you have to accept before selling the tank, where you can decide if you want to dismiss the tank's crew and dismount the modules or not :)

Good luck on the battlefields!

Kind regards,

Laure Tristan

EU Customer Service Team

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 18:04 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stolnik kaže...

Meni vratili Ram II premium tenk kojeg nemam vec godinu i pol, pa sam ga se sjetio i poslao im ticket {#}

Hello DamageHigh,

Thank you for getting back to us to confirm that you have now enough credits to get your tank back (350 000) as well as a free garage slot.

We have just sent it back to your garage and it is all rusty and ready to fight!

Please keep in mind that this is a one-time exception and that we won't be able to do this for you if the same happens again and that you always get a confirmation window that you have to accept before selling the tank, where you can decide if you want to dismiss the tank's crew and dismount the modules or not :)

Kind regards,

Laure Tristan

EU Customer Service Team

Nisi ga valjda i ti kupio? LOL. To je bio prvi prem. tenk koji je kupljen na acc. Prodao sam ga nakon valjda tjedan dana, jer je tad barem bio totalno smeće. Ili ja nisam znao igrat...

Btw., ne mogu ti reći koliko mi je drago da je account završio kod nekoga kod koga ovako lijepo napreduje...;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
14 godina
DamageHigh kaže...
Stolnik kaže...

Hello DamageHigh,

Kind regards,

Laure Tristan

EU Customer Service Team

Nisi ga valjda i ti kupio? LOL. To je bio prvi prem. tenk koji je kupljen na acc. Prodao sam ga nakon valjda tjedan dana, jer je tad barem bio totalno smeće. Ili ja nisam znao igrat...

Btw., ne mogu ti reći koliko mi je drago da je account završio kod nekoga kod koga ovako lijepo napreduje...;)

Ne ne, to je tvoj tenkic {#} danas sam s njim prvi put igrao i tenk je zabavan...

hehe, prekjucer sam dofurao 9-ti top tier tenk u garazu ( Obj 261 ), ako zelis isprobat bilo koji tenk samo javi na PM {#}

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
SlavkecD3 kaže...
Intel&ATI kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Intel&ATI kaže...
Anti-fa kaže...
Intel&ATI kaže...

Da, bila je sreca sto nikoga nije bilo u sredini pa sam nesmetano mogao snipeati po njima...

Smijesno je to da inace nikada nejdem u sredinu sa Chaffeom nego do grada {#}

17 godina
Intel&ATI kaže...
SlavkecD3 kaže...
Intel&ATI kaže...
Unimatrix 007 kaže...
Intel&ATI kaže...
Anti-fa kaže...
Intel&ATI kaže...

Da, bila je sreca sto nikoga nije bilo u sredini pa sam nesmetano mogao snipeati po njima...

Smijesno je to da inace nikada nejdem u sredinu sa Chaffeom nego do grada {#}

Ovisilo je o prilici, ali vidi se koliki je potencijal Chaffeeja u dobrom MM-u i dobrim rukama... 

17 godina
Y2K2 kaže...

Kako su krenuli ocekujem da ce 9.0 verzija biti barem 10 giga teska {#}

14 godina
Već se skida 8.6 test,a neka bude i 10 giga ali dobro iskorištenih
robimarko@gmail.com
15 godina
juhu, s-51 će postati tier 7, prva sretna vijest otkad ga imam... će se dobit možda zamjenski tenk na t6?
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
juhu, s-51 će postati tier 7, prva sretna vijest otkad ga imam... će se dobit možda zamjenski tenk na t6?

Dobiti u smislu da će na njegovo mjesto doći drugi tenk, da.

Obzirom da se ovdje radi o SU-8 koji dolazi sa Tiera V i 0% sam siguran da ga imaš istraženog, nećeš ništa novo dobiti, no da se radi o novom tenku kao npr. SU-122A, njega ne bi dobio nego bi morao grindati sa SU-5 ako ga želiš otključati.

Ukratko, što je istraženo to ti ostaje, a za novo moraš grindat.

EDIT: Sad vidim da je S-51 moguće otključati iz druge grane... onda je odgovor ne.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 22:20 (xhopeon).
13 godina
World of Tanks

Jel mi moze netko objasnit kako dalje poslije tier IV ili V... jer se XP skuplja vjecno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Polako igraš i skupljaš.
Nema previše mudrosti,ti bi došao do tiera 10 za par tjedana najradije
robimarko@gmail.com
13 godina
World of Tanks

Monotono mi je konstantno igrati sa 4-5 tenkova. I jos kad se u 90% partija skupi rush ekipa onda je to poso... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

predivan mali (kako kome) tenkic- naravno, kada se nadje dobra sniping pozicija i kad nema artija da sve pokvari {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jel mi moze netko objasnit kako dalje poslije tier IV ili V... jer se XP skuplja vjecno...

Na tieru 8 budi sretan ako su ti creditsi nakon bitke u "pozitivnoj nuli".A na tieru 7 još nemoraš brinuti jer tamo su uglavnom svi na pozitivnoj nuli.Tier 9 i 10 su čisti minus.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
SimeKZ kaže...

Ne skupljaju se toliko dugo XP koliko ti treba za novaca bez premium acc. Npr ja sa svojim tiger p skupio sam XP za tiger (25 000) i vk 45.02 P (90 000) a nisam se priblizio ni 500 000 srebra (wot valute). Dok mi za vk 45.02 P treba cca 2 570 000 srebra. Prije ću skupiti XP za Ferdinand (150 000 ) nego skupiti dovoljno novaca za VK 45.02 P. Samo sam potrošio 1 500 000 novaca za dodanu opremu na tiger p brže punjenje i nišanjenje i ventilaciju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 0:12 (zagi55).
15 godina
g12356 kaže...
SimeKZ kaže...

Na tieru 8 budi sretan ako su ti creditsi nakon bitke u "pozitivnoj nuli".A na tieru 7 još nemoraš brinuti jer tamo su uglavnom svi na pozitivnoj nuli.Tier 9 i 10 su čisti minus.

Pa kak se onda igraju 9 i 10 ? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice