World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.469
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo smijeh situacija.. koliko ponekada znači ef {#} 4 "plava" poginuli u prvih 2.5 min {#}

http://i.imgur.com/BftdbdL.jpg

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

WN formula uzima win ratio u obzir kao oblik kompenzacije jer WG ne daje podatke o spotting damage-u. Tako scouti-spotteri nisu zakinuti kao beskorisni, mada su u puno nepovoljnijem položaju, ali to je krivnja WG-a i neobjavljivanja podataka, a ne formula kao takvih.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam zasto uopce igrate s xvmom, samo se depresirate kad vidite da se vas tim crveni a neprijateljski ne. probao sam par partija odigrati s tim, fokus mi je bio na tome da gledam ko je ljubicast a ko crven, nisam mogao izdrzati i maknuo ga odmah potom.

edit:

najbolja promjena ikad:

- News birds have been added to Ruinberg and Lakeville

WoT: GuntherPrien
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 21:27 (dedaa).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

prvi put kada sam ga instalirao, mene je isto živcirao.. ali IMO ima puno koristi od XVM-a, često mogu bolje procijeniti situacije ako vidim efficiency od igrača.

ili konkretno sa artyjem u viziru imam dvojicu, jednog plavog, jednog crvenog.. probaj pogoditi koga ću gađati {#}

ja sam se naučio ne živcirati na skill drugih igrača, to ne vodi nikuda.

BTW hrpetina izmjena na updateu.. čini mi se da bi moglo dobro utjecati na balans. živi bili pa vidjeli {#}

ah i što se tiče ove priče sa ef-omm, ja isto mislim da je WN bolja formula.

hebo cap pointove, ja ih iz principa ne kupim, radije barem probam još nekome granatu sprašiti {#} osim naravno kada je cap neophodan za pobjedu

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 21:24 (nine).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: World of Tanks

- German SPG line has been reworked:
* New SPG added: G.Pz. Mk. VI (e) (2 level), Pz.Sfl. IVb (4 level), G.W. Tiger (P) (8 level).
* Following SPG changed their levels: Sturmpanzer I is level 3, Sturmpanzer II is level 4, Sturmpanzer 38(t) Grille is level 5, Hummel is level 6, Gw Panther is level 7, Gw Tiger is level 8 и Gw E-100 is level 10.

------

Na linku (ovo pejstano) kaže GW Tiger (P) je tier 8, a onda kaže da je GW Tiger tier 8. Budući da ne navode tier 9, a rekli su da Tigera pomjeraju 2 tiera gore, pretpostavljam da je ovo greška.

Ja ću kupiti GwT kao tier 7, a ako ga budem prodavao, možda čak i zaradim jer ide 2 tiera gore (ako ne budu usrali cijene).

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo pokupio i M s njime, ovo je stroj, brz reload rjesio kv1s sam :) a i zarada nije losa 

3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Na linku (ovo pejstano) kaže GW Tiger (P) je tier 8, a onda kaže da je GW Tiger tier 8. Budući da ne navode tier 9, a rekli su da Tigera pomjeraju 2 tiera gore, pretpostavljam da je ovo greška.

Greška je, evo Njemačkih artija:

• New SPGs added: G.Pz. Mk. VI (e) (Tier II), Pz.Sfl. IVb (Tier IV), G.W. Tiger (P) (Tier VIII)

NOW THE TREE WILL LOOK LIKE THIS:
TIER II - G.Pz. Mk. VI (e) (new vehicle)
TIER III - Sturmpanzer I Bison (moved from Tier II)
TIER IV - Pz.Sfl. IVb (new vehicle) ====== TIER IV Sturmpanzer II (moved from Tier II)
TIER V - Sturmpanzer 38(t) Grille (moved from Tier IV)
TIER VI - Hummel (moved from Tier V)
TIER VII - Gw Panther (moved from Tier VI)
TIER VIII - G.W. Tiger (P) (new vehicle)
TIER IX - Gw Tiger (moved from Tier VII)
TIER X - Gw E-100 (moved from Tier VIII)

17 godina
World of Tanks

Da li ima netko ovdje iz KOVRS klana? Kakvu to razmaženu djecu imate u klanu? Znate da se ponašanje vaših članova odražava na čitav klan, a opet tolerirate ovakve igrače... Bio sam s frendom u platoonu sad i igramo arty, i lovili smo njihovog VK2801 po mapi da ga sredimo prije nego nas spota. Skinem ja njega i skužim da je iz KOVRS klana pa mu napišem pod ALL kao u šali "Eto ti {#}" i malac odmah počne salvu uvreda na mene i kolegu, rekoh: "Zar su takvi članovi KOVRSA, sramotiš si klan", a on bez frke nastavlja kao: "da takvi su" bahato i dalje dere uvrede, vidim ja to nikamo ne vodi pa prestanem pričat, al se onda uhvatio kolege i njegove majke (jer to su najorginalnije i najkorištenije fore svakog dijeteta/tinejđera/internet ramba), a kasnije mi kaže da je to bilo za mene...

Pa bih molio nekog iz KOVRS klana da mi javi koliko taj njegov član ima godina i kakvo je to ponašanje prema kolegama sa balkana. Svi naši klanovi od tuda fino postave pravila da nema vrijeđanja nit nacionalizma u klanovima, al to očito ne vrijedi van klana, što je po meni greška, jer dopuštanjem da se vaši članovi ovako ponašaju van klana je sramotna za sam klan, a baš i nema puno poštenih balkanskih klanova... 

Da li bi vi ušli u KOVRS klan čak i da vas zovu nakon što vidite kakve imaju članove? Za sad mi se od balkanskih klanova najviše sviđaju HEG, QEXTE (tako nešto, nisam siguran) te SLF jer su njihovi članovi uvijek bili pristojni u mojim rundama i odnosili se prijateljski prema kolegama s balkana. A na tom bi primjeru trebali učiti i ostali.

Eto bisera o kojem sam govorio... 

Moj PC  
15 0 hvala 3
14 godina
World of Tanks

Upozoravam sve domaće saveze da ne sklapaju dogovore sa ovim klanom: http://worldoftanks.eu/community/clans/500020364-MIR/

Prepustili smo im landing do našeg teritorija bez borbe uz pakt nenapadanja, koji su oni prekršili kada su ušli sa punim timom u borbu (unatoč dogovorenom tehničkom porazu) istu večer i uzeli nam teritorij.

Kasnije smo saznali da je to radi osvete bratu našeg vođe klana, čiji tim nisu mogli dobiti, pa su se osvetili preko nas.

Naravno da ćemo gamad istamburati, no upozoreni ste :)

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 23:51 (OriginalEXE).

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

xeqte* hehe bio si blizu skraćenica im je malo komplicirana,

dodao bi još "nukes" klan, oni su isto pristojni i ok, ja sam s njima pa znam, a ti si valjda naletio na nekog malog nadrkanog klinca koji nema pametnijeg posla a ne razumije da ispada idiot i konj takvim ponašanjem (sad mi je žao konja on je ipak plemenita životinja  {#})

usput imam m103 i vidim da me artiljerija tretira kao desert nakon ručka pa pitanje, trenutno od opreme imam rammer, ono za -10 aiming time (nisam siguran kak se zove) i za treće da uzmem vent ili spalliner, kolko bi mi on mogo pomoć kad je u pitanju artiljerija?

od skillova imam bia i sad repair na 90%

hvala na pomoći {#} 

13 godina
protjeran

Sretao sam svakakve klanove pogtovo nasih balkanskih i dosta ima dobrih i vrlo pristojnih klanova...Xeqte koliko sam ja vidio su dosta ozbiljan klan,satnije se lijepo igraju,dosta uigrani,nekad i ide nekad ne ali vecinom rasture ono sto im dode pred tenk...{#} Sto se tice HEG oni su odgovorna ekipa,znam par ljudi s kojima redovito igram satnije i stvarno su decki ajmo reci iznad prosjeka,nekad rasturali na esl-u,1vs1,3vs3,cak bili prvaci vise puta,klanske slabije igraju jer to ih ne zanima ali cuo sam da bi mogli krenut cisto da se zabave...{#} Sto se tice NUKES-a ok klan,za mene ne toliko dobar kao neki,sretao sam dosta ljudi u randomu iz tog klana i koliko su odigrali,lose su odigrali ili nisu igrali kako trebaju igrat,neznam...ZAGOR isto mi se cini dobar klan,discipline ima,satnije se igraju,klanske isto tako da...Ima tu i moj klan 5NET koji je nekad bio koliko sam ja cuo puno bolji,sada smo malo losiji ali ekipa je tu,satnije su se pocele malo igrat,klanske se redovito igraju svaki dan no trebamo se jos uigravat po satnijama i ostalima da bi bili jos bolji...Ako cemo vec o klanovima izdvojit cu CT I PIJAVICE koji su isto vrlo dobra ekipe i KUNE koje takoder isto ne zaostaju puno...{#} Sto se tice discipline ja sam naletio na jako malo clanova iz nasih klanova a da su bili nepristojni,osim onih koji ne shvacaju salu,a to su znali biti MALI neki podklanovi glavnih klanova i jos par njih kojih se ne mogu sjetit sad trenutno...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 2:32 (Tomo53nja).
17 godina
World of Tanks

Ma ja i kolega već neko tražimo neki aktivan klan koji često igra team company, a da nije toliko zatucan za CW jer nemam još tier 10 tenka, a i baš me ne zanima CW više, koliko čujem, dosadni su, gold municija košta, a i igram bez premiuma pa nije zgodno bit u visokim tierovima... al klanovi u koje smo pokušali ući su nas svi odbili jer traže tier 10, a to me ne zanima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...

Ma ja i kolega već neko tražimo neki aktivan klan koji često igra team company, a da nije toliko zatucan za CW jer nemam još tier 10 tenka, a i baš me ne zanima CW više, koliko čujem, dosadni su, gold municija košta, a i igram bez premiuma pa nije zgodno bit u visokim tierovima... al klanovi u koje smo pokušali ući su nas svi odbili jer traže tier 10, a to me ne zanima...

Ma ima dosta takvih klanova samo treba naletit na ok ljude i to je to...Probaj u 8icama oni su klan koji rokaju satnije 6 i 8 a cw jos ne jer su tek klan u usponu...ma cw ko cw sta je je ali dopi.di nekad igrat i trosit lovu a tako si je tesko stekao tako da...Do kud ste stigli ti i frend inace sa tenkovima,sta se ima od tenkova i otkud ste?? Mozda vas ja povucem kod nas ako zelite grindat i bacit tu i tamo satniju i cw naravno...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
17 godina
Tomo53nja kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Ma ima dosta takvih klanova samo treba naletit na ok ljude i to je to...Probaj u 8icama oni su klan koji rokaju satnije 6 i 8 a cw jos ne jer su tek klan u usponu...ma cw ko cw sta je je ali dopi.di nekad igrat i trosit lovu a tako si je tesko stekao tako da...Do kud ste stigli ti i frend inace sa tenkovima,sta se ima od tenkova i otkud ste?? Mozda vas ja povucem kod nas ako zelite grindat i bacit tu i tamo satniju i cw naravno...{#}

Pa ja sam uključen u sve nacije više manje i sve razvijam, cilj mi je imat sve heavy tenkove i one koji mi se sviđaju, a kasnije idem po one koji su dobri za imat iako to ne znači da mi se nužno sviđaju (npr autoloaderi)... Dole su tenkovi koje imam kupljene i one koje imam istražene zasad ali ih tek moram kupiti... najviše volim igrat sa tierovima od 5-8, a grindat moram na svim tierovima što je i očito s obzirom na raspon tenkova koje imam, al nažalost moj frend preferira samo više tierove, iznad 7, čak i samo 8 i iznad pa često nemam s kim grindat svoje ostale tenkove i zato tražim klan il kolege za grind na svim tierovima.

Lightovi Lightovi
Mediumi Mediumi
Heavy tenkovi Heavy tenkovi
Tank destroyeri Tank destroyeri
SPG SPG
istraženi, još ih trebam kupiti istraženi, još ih trebam kupiti
15 godina
neaktivan
World of Tanks

meni je najslađe grindati solo.. upalim igru, odigram sve daily bonuse koji mi trebaju, pa onda tek eventualno neki platoon bacim.

a što se CW-a tiče, vidio, probao i rekoh hebo to.. neda mi se imati obvezu u igri da moram svaku večer doći online i par sati naganjati CW, treba imati i vremena za život {#} klan u kojem sam ja se sastoji u glavnom od ekipe sa kvarta + još par ljudi koji su se pridružili iz zeke..

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran

I meni je tako najdraže nine a uvečer po novom radnom vremenu ni nemogu igrat. Zbog toga sam otišao iz NUKESa jer nisam stigo cw makar je klan bio odličan, konstantno se mijenja dio ekipe a dio je core, veoma dobri igrači. Zatim sam otišao u KUNE2 i to je bio presmješan klan mislio sam da je više casual a oni su me cijelo vrijeme tjerali da budem online, ts cijelo vrijeme... Odnedavno me uzeo CT i tamo mi je super, neigram ct, ovako prijepodne platoonam s nekim slabijim članovima da malo vide kak se igra i tak... kolko vidim uspješni su i u cw.

15 godina
Barquero kaže...
DrNasty kaže...

Greška je, evo Njemačkih artija:

• New SPGs added: G.Pz. Mk. VI (e) (Tier II), Pz.Sfl. IVb (Tier IV), G.W. Tiger (P) (Tier VIII)

NOW THE TREE WILL LOOK LIKE THIS:
TIER II - G.Pz. Mk. VI (e) (new vehicle)
TIER III - Sturmpanzer I Bison (moved from Tier II)
TIER IV - Pz.Sfl. IVb (new vehicle) ====== TIER IV Sturmpanzer II (moved from Tier II)
TIER V - Sturmpanzer 38(t) Grille (moved from Tier IV)
TIER VI - Hummel (moved from Tier V)
TIER VII - Gw Panther (moved from Tier VI)
TIER X - Gw E-100 (moved from Tier VIII)

Znači li to da će se dobivati džabaleska tenkovi ako imam GW Panthera i Tigra u garaži ili? Kada izlazi update?

Sorry na ovakvim pitanjima, nemam vremena čitat cijele novosti...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Uvijek je lakse sam grindati jer barem meni je bilo tesko pronaci nekoga ko grinda isto ili priblizno isti tier kao i ja...platoon vise sluzi za zabavu a i u zadnje vrijeme je postalo nemoguce igrati igru bez platoona jer izgleda da ovo loše vrijeme natjeralo sve siemke na malinovku...

Protekli vikend u 15 borbi sa t29 zaradio 8 balls of steel medalja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako netko hoće kupiti acc nek mi se javi. Imam is7, is4, su14(otključan object), otključanog tigra II i 4740 golda na acc. Nisam ovo igrao skoro 1,5 godinu pa da tenkovi neleže neiskorišteni.

I da, kupac će imati pristup beti World of Warplanes-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 10:25 (Ae_hr).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Aj ako moze procjena koliko bi otprilike ovaj acc vrijedio u eurima ako nije problem 

http://worldoftanks.eu/community/accounts/501010754-GardistDV/

Unaprijed hvala {#} 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Znači li to da će se dobivati džabaleska tenkovi ako imam GW Panthera i Tigra u garaži ili? Kada izlazi update?

Ne, novi artiji će biti samo istraženi (ako si imao GWTigra, imat ćeš GWTigra P istraženog)

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji je nacin komunikacije najbolji za klan, tj koje vi imate u klanovima, ts3, rc .... koji je najisplativihi i to.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Mi u klanu koristimo raidcall, mada meni licno ne sjeda...bolja mi je veza na skypu nego na raidcallu...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Barquero kaže...
DamageHigh kaže...

Ne, novi artiji će biti samo istraženi (ako si imao GWTigra, imat ćeš GWTigra P istraženog)

A što je s GW Tigrom koji mi je u garaži?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Barquero kaže...
DamageHigh kaže...

A što je s GW Tigrom koji mi je u garaži?

GW tiger postaje tir 9 a na njegovo mjesto dolazi gwtiger p i bit ce tir 8..

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
13 godina

pa piše ti sve...prebacit će ga 2 tiera više

12 godina
neaktivan
Nista ostaje ti u garazi samo ide tier gore
16 godina
neaktivan
Ae_hr kaže...

Ako netko hoće kupiti acc nek mi se javi. Imam is7, is4, su14(otključan object), otključanog tigra II i 4740 golda na acc. Nisam ovo igrao skoro 1,5 godinu pa da tenkovi neleže neiskorišteni.

Pa ko god aplicira dobije pristup WoW-u...

17 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Ae_hr kaže...

Pa ko god aplicira dobije pristup WoW-u...

Ja jos cekam...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice