World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.068.973
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
TonyKTM kaže...

Ovo je praktički "buff" Njemaca. Sad će više oklop doći do izražaja. {#}

Tako treba.. sad će Maus, E100 i PzE100 još više doći do izražaja {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 12:32 (Ziga).
17 godina
Ziga kaže...
TonyKTM kaže...

Tako treba.. sad će Maus, E100 i PzE100 još više doći do izrađaja {#}

Ja opet mislim da se nista bitno nece promijeniti.

Smanjili su penetraciju za nekih 10mm ali iskreno kada E100 izadje ispred mene a ja npr u IS7 uvijek ga gadjam u donju plocu koju probija i IS3 sa 230mm penetracije pa ne vidim neki veliki pomak. 
Vidim medium tenkovi su postedjeni promjena (apcr) kao i vecina TD sto je po meni bezveze. Bolje da su jednostavno uduplali cijenu svih gold granata, a ostalo ostavili kako treba ali eto vidjet cemo hoce li biti nekih znacajnih pomaka {#}

17 godina
Dr. Vicko kaže...

Smanjili su penetraciju za nekih 10mm ali iskreno kada E100 izadje ispred mene a ja npr u IS7 uvijek ga gadjam u donju plocu koju probija i IS3 sa 230mm penetracije pa ne vidim neki veliki pomak. 
Vidim medium tenkovi su postedjeni promjena (apcr) kao i vecina TD sto je po meni bezveze. Bolje da su jednostavno uduplali cijenu svih gold granata, a ostalo ostavili kako treba ali eto vidjet cemo hoce li biti nekih znacajnih pomaka {#}

Ja stanem ispred nekog malog uništenog tenka i to mi štiti donju ploču {#}

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
TonyKTM kaže...

Iako neigram sa Njemce, to je sasvim ok.

Isto kao i dizanje cijena za gold ammo. I treba bit neki balans, a ne samo igra na sreću,a kao u zadnje vrijeme.

BTW. Jel IS-8 zbilja takav shit, ili ja nemam sreće? Buši me ko stigne, svaki hit koji dobijem, napravi mi dmg.

Vs IS-3, Tiger2, T-32 i ostali Tier 8 (o tier 9 da i nepišem), buše me odnaprijed digod pucaju, stime da mi IS-3 redovito odvali 500+ HP

zzzZZzzzZZzzzZz...
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam neki dan naisao jedan na jedan na is-8...mislio sam sad ce da me sazvace...na kraju mi je odvalio 300hp a on otisao u vjecna lovista...kao i kod svakog tenka sve ti zavisi kako se postavis...ako samo stojis u mjestu i cekas da te odvali ili da ga odvalis...pisi propalo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
johi bro kaže...
Iako neigram sa Njemce, to je sasvim ok.

Isto kao i dizanje cijena za gold ammo. I treba bit neki balans, a ne samo igra na sreću,a kao u zadnje vrijeme.

BTW. Jel IS-8 zbilja takav shit, ili ja nemam sreće? Buši me ko stigne, svaki hit koji dobijem, napravi mi dmg.

Vs IS-3, Tiger2, T-32 i ostali Tier 8 (o tier 9 da i nepišem), buše me odnaprijed digod pucaju, stime da mi IS-3 redovito odvali 500+ HP

Gle, PzE100 ima 2200kredita cijenu granate, zlatna je 4400 kredita i osobno smatram da je vrlo skupo da

se s gold granatama napucavam po njubarama...

gold koristim samo za CW i ništa više..

15 godina
neaktivan
World of Tanks

@johi bro

IS8 je u praksi mekši od IS3.. koristi njegovu iznimnu mobilnost kao prednost, nemoj se uzdati na armor. znači igraj ga više kao med. nego heavy.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako bude E-75 na akciji, jel pametno kupiti taj tenk? Kakav je on na Tier-u 9?

Tiger1 i Tiger 2 su mi odlicni i pravo mi odgovaraju... Oba cu ostaviti u garazi...

Džedaj

1 0 hvala 0
14 godina
marsovac kaže...

Ako bude E-75 na akciji, jel pametno kupiti taj tenk? Kakav je on na Tier-u 9?

Tiger1 i Tiger 2 su mi odlicni i pravo mi odgovaraju... Oba cu ostaviti u garazi...

Ja imam u garazi Tiger-a, King Tiger-a i E-75 ( s time da E-100 imam vec pol godine ) cijela grana koja vodi do E-100 je brutala, a pogotovo E-75, jedanput si znam mislit da je E-75 bolji od E-100 {#}

moja preporuka da kupis E-75, neces pozalit {#}

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
neaktivan
nine kaže...

@johi bro

IS8 je u praksi mekši od IS3.. koristi njegovu iznimnu mobilnost kao prednost, nemoj se uzdati na armor. znači igraj ga više kao med. nego heavy.

IS8 treba igrat kao medium, nikako kao heavy.

14 godina
johi bro kaže...

Evo nakon 300 partija s IS-8 meni tenk paše i gušt mi je igrat s njim jer opcenito mi odgovaraju brzi tenkovi s jakim topom, nego teško oklopljeni i spori.

Teško je igrat u pocetku i treba dugo grindat dok ne otkljucaš zadnji top i gusjenice , treba odigrat preko 150 partija sa BL-9.

Tenk je dosta brz uhvati do 50 km/h bez problema. Od opreme sam stavio rammer/ventilaciju/v.stab.

Općenito oklop nije nešto iako zna i odbit koji puta, znaci treba izbjegavat igrat s njim kao s IS-3 na blisku borbu vec iz daljine gađat ili iza nekog drugog teškog tenka, igrat ga kao mediuma kao što je vec rečeno.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ako se ne varam, kada je IS8 došao na mjesto IS4, armor mu je bio žešće izbuggan.. popravljali su nešto, ali i dalje mi se čini da je žešće zbuggan...

naime IS3 ima 10 armora manje nego on, a bog zna da se sa type-om fino namučim da ga probijem (frontalno i pod kutem naravno).. uspije mi ponekada, ali stvarno nije lagano, dok je IS8 skoro pa piece of cake..

eto moja mala obzervacija glede IS8 {#}

inače ja sam taj tenk prodao nakon jedne partije i više ga nikada nisam igrao.. ali većina ljudi se ne žali, nego čak kaže da im je odličan tenk.

meni jednostavno to više nije bilo to nakon "OP" IS4 na t9.. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Meni je zao sto sam prodao IS 8 i kupio na kraju IS 7(nisam ga kupio skoro 3 mjeseca iako mi je bio istrazen). Na IS 8 imas hibrida heavy/mediuma sa preciznim gunom koji k tome ima bolji pen i isti dpm kao IS 7. Gun od IS 7 je {#}. Jedino imas za 350 manje helta sto je 1 sut al zato imas malo bolji MM.

Ne kupujem vise 10-ke jer se i sa 9-kama mozes isto tolko zabavljat (kupis 2 devetke za cijenu 1 desetke) a i manji ti repair i imas bolji MM.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...
Dr. Vicko kaže...

Ja stanem ispred nekog malog uništenog tenka i to mi štiti donju ploču {#}

ak drajvaš mausa svejedno ti ispred čegs staneš,sve je malo:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 17:00 (sokre).
17 godina
sokre kaže...

ak drajvaš mausa svejedno ti ispred čegs staneš,sve je malo:)

Pa čuj iz iskustva tvrdim da je za Mausa najbolja prepreka uništeni KV4, KV5, Su14 i slični {#}

15 godina
World of Tanks

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/241903-interactive-special-vote-for-the-tier-vii-tank-or-tier-v-spg-you-want/page__st__360#top

znaci specijal ce biti 20.5. do 27.5 i to ce bit t29

nakon toga ce slucajnim odabirom izabrat neki drugi iz tira 7 i bice sljedeci na specijalu{#}

Posted 13 May 2013 - 07:46 PM

English Community Coordinator

Ectar

Hello all!

The votes have all been counted and the winner is.....

With 4855 votes combined the T29! 

Runners-up was the IS with 3590 and the Tiger with 2684.

The special will not start on the 16th of May but actually the 20th of May and will run for the full week!   After that it will be a random tank chosen from the same group (with the t29 removed). It's likely we'll do a video of this taking place.   I'm all for putting the tanks out in a circle, blindfolding someone and spinning them round and then the first tank they touch when they walk forward wins, but then again that's probably why I don't get to make these choices!

Rest assured the random draw will be done fairly to show there is no shenanigans!

So, from the 20th of May, get ready to roll out in your T29! The specifics of which exact tanks will be announced as soon as we have it confirmed!

gj wg {#}

kaj ce im community manager koji daje community-ju da managerira tj radi njegov posao

siemka kto PL? svi PL meni se cini {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li je netko od vas istražio sve skill-ove i perko-ve za crew i koliko vam je trebalo vremena.

0 0 hvala 0
16 godina
Ziga kaže...
TonyKTM kaže...

Najavljen je i buff mausa ali nezna se niš konkretno,možda nakon 8,6 neću više morat glumit kuću sa mausom kad netko gleda prema meni.

A što se tiče nerfa penetracije,trebali su to odavno napravit.

zeroname,kad netko uspije završit sve skilove na posadi,može odma u penziju.

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 18:05 (Anti-fa).
15 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Da li je netko od vas istražio sve skill-ove i perko-ve za crew i koliko vam je trebalo vremena.

Taj netko bi trebao imati blago rečeno barem 10000 bitaka samo na jednom tenku.Jer za svaki slijedeći perk/skill da ga dovedeš na 100% moraš sakupiti duplo više experiencea.Zato je za prvi skill najbolje uzimati perkove.

To uglavnom imaju ljudi koji imaju dostupan "press account" gdje sve tenkove sa svim skillovima dobe na poklon.

Nadam se da sam ti odgovorio na pitanje.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 18:12 (g12356).
15 godina
nine kaže...

meni jednostavno to više nije bilo to nakon "OP" IS4 na t9.. {#}

Fali mi doba kad je IS4 bio t9,onako ushicenje nakon IS3 napokon neki tenk koji je malo tvrdji i jaci.I onaj S70(ako se ne varam) koji je rulao u t9.Danas je IS4 meni nezanimljiv,niti jednu bitku nisam odigrao s njim,a IS8 ako sam jednom odvozio.

Di2 & EPS FTW!
14 godina
World of Tanks

IS-8 je zakon tenk, čak mi je zabavniji od IS-3, naravno, nakon full upgrade-a.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@ivanoile

meni je dan danas IS4 draži tenk od IS7, a i 122-m62 mi je bolji od s70.. s70 je tipični ruski jinx top {#} ali ajde sa IS7 se i ovak i onak ne snipe-a..

ST-I je dosta sličan starom IS4, ali sam ga prodao jer nisam mogao gledati onu odvratnu kupolu {#}{#}{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Meni je sve nakon IS-3 "onako". IS-3 mi je najzabavniji i točka. U početku mi je IS-8 bio loš, ali kasnije kada sam se navikao na njega postao mi je dobar.

IS-7 je naravno bolji od IS-8, ali mi nije toliki gušt igrati s njim kao sa IS-3. 

Više sam očekivao od njega (IS-7), pa valjda zbog toga mi nije nešto. Recimo najviše sam očekivao od oklopa, ali se pokazalo da svi znaju slabu točku (donju ploču), pa ga relativno lako i često buše, a i da ne spominjem u skoro svakoj partiji po 4-5 artiljerija (ponekad i više). Također top nije baš precizan, ali ostale karakteristike topa su vrlo dobre, tako je po pitanju naoružanja dobar.

Iako mi je IS-3 najdraži, u zadnje vrijeme ne igram s njim jer sam se zasitio (900 partija). Trenutno igram sa T-54 koji mi je sada novi najdraži tenk. Tako da preporučam ako se baš želite zabaviti da odete do IS-3 i T-54 tenkova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A meni nakon T29 ništa više nije isto.Svaki tenk sada pokušavam igrati u hull downu iz navike.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ovako se One-Shootaju protivnici, nema zajebancije s kockastim igračima {#}

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Napokon nabavio Mausa i moram priznati da me ugodno iznenadio {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Reichz kaže...

Napokon nabavio Mausa i moram priznati da me ugodno iznenadio {#}

hehe fora je taj JagdPanther

13 godina
World of Tanks

Pozdrav!

Ekipa imam jedan problem netko mi je promijenio password za wot account i sad kad ga idem retrivat neće da mi pošalje kod na mob, probao 5-6 puta i neće.

Ima li koji način da kontaktiram WG?

Inače mail mi radi sve uredno, i na bonbon sam mreži.

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
subi91 kaže...

Pozdrav!

Ekipa imam jedan problem netko mi je promijenio password za wot account i sad kad ga idem retrivat neće da mi pošalje kod na mob, probao 5-6 puta i neće.

Ima li koji način da kontaktiram WG?

Inače mail mi radi sve uredno, i na bonbon sam mreži.

revert na mail?

13 godina
neaktivan
And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice