World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
began kaže...
Zaja kaže...

Ruke mi se tresu,koja drama od partije i 11k dmg!!{#}

http://mwreplays.com/replay/ZFK60GDP99SA/

Ti se mozes komotno nadat nagradi na ovom razers edge  contestu svaka cast.

Sumnjam,dobio sam premalo exp 1280.

Vulgar Display Of Power
17 godina
Reichz kaže...

Koliko obično traje od uplate do primitka gift paketa (gold u ovom slučaju)?

Istog trena sjedne

16 godina
neaktivan
DryMaX kaže...

imam wot code sa 7500 golda i 1mj premiuma , prodajem ga za 250kn ...ako netko zeli neka mi se javi na  PM..... iskljucivo prvo uplata bez toga se ni nejavljajte... 

previše tražiš, uzmi u obzir da za 300 kn dobijes 11000 zlatnika s time da nemoraš brinuti dali je kod ispravan ili nije (kao što ti tražiš da se uplati na tvoj račun prije nego daš kod, jednom sam na sličnoj igri popušio tako da ljudi ne nasjedajte na tako što) Sada ćeš reći da a ja tražim 250 kn i dobijes 7500 i 1 mjesec premiuma.... Kada i uzmeš ovih 11000 golda i kupiš premium opet ti ostane tih razlika od 1000 golda što je donekle ti tvojih 50 kn razlike... Tako da živio ti meni s svojom pretjeranom ponudom i sretno s prodajom ako uopće nađeš nekoga kupca koji želi riskirat i zapravo doči na isto koda je dao 300 kn za 11000 golda...

12 godina
neaktivan
World of Tanks

jer mi moze netko ukratko objasnit kakav je to World of Tanks Test Server ?
hvala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kazo26 kaže...

hvala {#}

tamo se testira sve što dolazi u novom patchu,pa igrači mogu napisat dojmove,bugove it. na forumu

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
kazo26 kaže...

hvala {#}

Test server puštaju u pogon par tjedana prije novog patcha. Tu je opće testiranje novog patcha. Naravno pošto svi žele vidjeti što novi patch nosi onda je na tim serverrima gužva i moraš čekat na red da moš igrat.

Kad jednog lijepog dana uđeš u igru dobiješ 100 000 000 creditsa i free expa te 20 000 golda. S time možeš istraživati što god želiš i igrati s ćime god želiš. Naravno kada novi patch bude implementiran na pravi server onda se test server gasi do idućeg patcha.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Koja je onda svrha slobodnog iskustva ja sam kontao da to na vozilo potrosim a sad procitam da samo budala to radi?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ja111 kaže...

Koja je onda svrha slobodnog iskustva ja sam kontao da to na vozilo potrosim a sad procitam da samo budala to radi?

Obicno se to koristi za pomoc kada kupis novi tenk,pa da ti manje treba to nekog dijela koji ti je vrlo vazan(gusjenice,top...)

I ako ikada to potrosis na tenk,lokalni frajer ce odmah to osuditi po najstrozoj kazni i reci da si budala{#}

Di2 & EPS FTW!
17 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Sačuvaš si za tenkove koji su grozni stock ili npr. kad imaš već otključan top od nekog prije istraženog tenka pa da istražiš gusjenice ili kupolu da ga možeš odmah stavit.

Evo usput screen od prije par minuta, nisam vjerovo svojim očima, drugi shot ga je ubio tako da je to sve u jednom pogotku i par sekundi vatrice {#}

EDIT: Prespor sam {#}

12 critical :) 12 critical :)
potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 21:28 (h51ph).
15 godina
Ziga kaže...
Reichz kaže...

Koliko obično traje od uplate do primitka gift paketa (gold u ovom slučaju)?

Istog trena sjedne

da ALI...

ak ti neko gifta golde moras se ulogirat na wot eu na svoj acc, pa  imas negdje my gifts, pa to moras akseptad(jel sam dobro napisal?) tj prihvatit, ili ti dodje i neki link na mejl pa moras kliknut za potvrdu,a sjedne odma to sigurno

ja111 kaže...

recimo ja sam nakon otkljucavanja t-43 sa t-34-85, nastavil grajndat t-34-85, doso do negdje 55k, a trebalo je bubam bezveze 65k za kv-13

i odem na tech tree, i vidim da je sa kv-1s (na kojem nisam imal expa uopce) potrebno samo 55k, pa ja pohlepan si mislim pa ajde da usparam tih 10k

i kliknem istrazi,i bacil sam u vjetar 55k free expa i istrazil kv-13 preko kv-is linije, a ovih 55k na t-34-85 sam kasnije konvertal u free sa gorkim okusom u ustima

tako da free expi sluze i zato da ih recimo bacis u vjetar{#}, a smijal sam se tipu na forumu kaj je slucajno otkljucal jg pantera 2 umjesto ferde i htijo natrag "svoje expe"{#}

inace se moze kak vele decki na gusjenice potrosit ,najcesce

recimo ja ih koristim kad trebam otkljucat neki tenk,pa mi fali nekaj sitno a necu da mi ostaje expa na elitanom tenku jer onda posle samo trosim golde da sve konvertam,tako da 500-1000 ti dobro dodje da dovrsis neki tenk

ili ka neki nizi tir cak potrpuno preskocis da nemoras gledat mapu Province na tiru 1-2-3 {#}

i za jg panzer4 naravno-preporucili strucnjaci{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
16 godina
World of Tanks

Danas smo brat i ja kupili IS-7 i što je najzanimljivije danas je 13., a registrirao sam se i počeo igrati ovu igru 14.4 2011.. Znači trebale su nam 2 godine s tim da jedan vremenski period 2012. (6 mjeseci) nismo uopće igrali.

Tenk je dobar, ali svi već znaju gdje je slaba točka, pa me često buše, a i artiljerija je opaka. Možda ulogu ima i činjenica da je sada moguće kupiti "zlatne" granate za srebro. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

YEEEEEEE bonus code 24 h premium i puno potrosnog materijala

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
ja111 kaže...

Obicno se to koristi za pomoc kada kupis novi tenk,pa da ti manje treba to nekog dijela koji ti je vrlo vazan(gusjenice,top...)

I ako ikada to potrosis na tenk,lokalni frajer ce odmah to osuditi po najstrozoj kazni i reci da si budala{#}

Puno hvala na pohvali, no oprosti, da netko baci, al doslovno baci, prek 30k free expa da bi samo prije dosao do tenka je u najmanju ruku glupo. Tih 30k se moze koristiti da preskocis prvih 5 tenkova u nekoj grani recimo, ili da istrazis prijeko potreban top. Briga me sto netko radi sa svojim accountom, ali ovo je forum i komentiram ono sto vidim.

15 godina

Puno hvala na pohvali, no oprosti, da netko baci, al doslovno baci, prek 30k free expa da bi samo prije dosao do tenka je u najmanju ruku glupo. Tih 30k se moze koristiti da preskocis prvih 5 tenkova u nekoj grani recimo, ili da istrazis prijeko potreban top. Briga me sto netko radi sa svojim accountom, ali ovo je forum i komentiram ono sto vidim.

Ja tu nigdje nisam naveo tvoje ime na forumu,stoga ne mislim na tebe.A ako se osjecas prozvan,nisam ti  ja kriv niti trazim objasnjenje tvoje zasto si to komentirao.

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 23:09 (ivanoile).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koja satnijska bitka {#}

Rappy
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Jel ima koji clan da prima clanove? Krenio sam igrati al dosadno mi sam igrati... imam tier 2,3,4, 5...
dado
15 godina
Zaja kaže...

Ruke mi se tresu,koja drama od partije i 11k dmg!!{#}

http://mwreplays.com/replay/ZFK60GDP99SA/

svaka cast majstore ;)

al moram primjetiti koliko je rng-a bilo u ovoj borbi, cudo {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel zna neko jesu li ove stvari sto se dobiju s codom ( cole ,cokolade, caj...) na snizenju ili....

0 0 hvala 0
15 godina
someguy kaže...

Jel zna neko jesu li ove stvari sto se dobiju s codom ( cole ,cokolade, caj...) na snizenju ili....

Nisu, slobodno ih prodaj

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
World of Tanks

Ekipa, pitanje. Ako na Type-u 59 imam 100% na posadi i 3. set skillova na 80% i pretreniram posadu za Type-58 za kredite, onda mi samo posada padne na 90%, a skillovi svi ostanu na 80% trećeg skilla jedino što se ne mogu koristiti dok ne dođem opet na 100% s posadom?

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@h51ph

hahaha kako ti je frajer negdje hebao sve po spisku {#} taj derp na su152 je posebno zabavan {#}

@dedaa

hah gle.. ja sam speechkao oko 55k free xp-a da researcham bata, jer mi je lorraine brutalno išao na živce {#}

čuvao sam ga isključivo za tu svrhu lol..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ako zelite wot kodove od 7500 golda koristite koju metodu. Vec sam je postao na forum hr prije skoro mjesec dana. Na ebaju kupite nvidia free to play bundle 150$ za 30 do 40$. Iskoristite wot kod a ostala tri koda prodate nazad na ebaju. stavio sam tu metodu i na wot forumu. Nemoj te da vas ovaj tip potkrada za 250 kn po kodu. To je moja metoda za gold.
15 godina
Unimatrix 007 kaže...

Ekipa, pitanje. Ako na Type-u 59 imam 100% na posadi i 3. set skillova na 80% i pretreniram posadu za Type-58 za kredite, onda mi samo posada padne na 90%, a skillovi svi ostanu na 80% trećeg skilla jedino što se ne mogu koristiti dok ne dođem opet na 100% s posadom?

to sam i ja napravil,samo dodas nekog radistu i posle ga ostavis ak ti bu trebal za td-e ili arty

posada ce ti bit na 90% za ty58,skilovi ce ostat kak jesu,i MOGU se koristit tj. bit ce aktivni na oba tenka(to su pisali kod uvodjenja skilova da se nece moc koristit, sad se moze i sve je aktivno,osim u slucaju da npr medium posadu prebacis u drugi medium koji nije premium,tak skilovi nisu aktivni

meni je kad sam prebacival sa type58 na t-34-1 posada dosla na 92-93% primarne vjestine, kako koji jer im se pridodalo ono iskustvo koje je bilo u "izmedju" 2 postotka, a posto je izmedju postotaka na trecem skilu potrebno i preko 20k expa, otud porast od 2-3%

generalno treba priblizno 50k expa od 90 do 100%

al samo da radis dejli win s tom posadom u ty59, oni ce zbog ubrzanog treninga doc zacas na 100% opet

to je najbolji put

prije sam ja znal raditi  drop skills, pa retrening, pa je posada odma na 100% al se tak jako puno gubi na skilovima, sto ih vise imas to je veci pad

a i nije tolko velika razlika od 90 do 100% na tenku koji ima opremu i posada skilove

p.s. uzivaj u t-34-85 made in china,ja sam imal ramer,vent i coated optics,i jedno vreme sam ga teral sa speed governerom, al bez pozarnog aparata pa kad je pocel gorit svaku petu partiju vratil sam aparat

ak je vozac sa off road,puno bolje ubrzava

tek je iduci,t-34-1 sa drugom -okruglom-kupolom pomalo nalik tajpu, brz i okretan, isti motor ko tajp al je laksi, i niski je-ko bi reko

meni je:

com-eagle eye, sixth sense, mentor

gun-deadeye, designated target,repair

dri-preventive maintainance,off road driving,controlled impact

load-safe stowage,adrenaline rush,repair

sjecam se tajpa 59 kakav je bil kad sam ga kupil, posada na 75 i bez opreme, i ovaj danas, ko da nije to isti tenk(vent, vertikal, gun drive)

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
17 godina
ED63 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

to sam i ja napravil,samo dodas nekog radistu i posle ga ostavis ak ti bu trebal za td-e ili arty

posada ce ti bit na 90% za ty58,skilovi ce ostat kak jesu,i MOGU se koristit tj. bit ce aktivni na oba tenka(to su pisali kod uvodjenja skilova da se nece moc koristit, sad se moze i sve je aktivno,osim u slucaju da npr medium posadu prebacis u drugi medium koji nije premium,tak skilovi nisu aktivni

meni je kad sam prebacival sa type58 na t-34-1 posada dosla na 92-93% primarne vjestine, kako koji jer im se pridodalo ono iskustvo koje je bilo u "izmedju" 2 postotka, a posto je izmedju postotaka na trecem skilu potrebno i preko 20k expa, otud porast od 2-3%

generalno treba priblizno 50k expa od 90 do 100%

al samo da radis dejli win s tom posadom u ty59, oni ce zbog ubrzanog treninga doc zacas na 100% opet

to je najbolji put

prije sam ja znal raditi  drop skills, pa retrening, pa je posada odma na 100% al se tak jako puno gubi na skilovima, sto ih vise imas to je veci pad

a i nije tolko velika razlika od 90 do 100% na tenku koji ima opremu i posada skilove

p.s. uzivaj u t-34-85 made in china,ja sam imal ramer,vent i coated optics,i jedno vreme sam ga teral sa speed governerom, al bez pozarnog aparata pa kad je pocel gorit svaku petu partiju vratil sam aparat

ak je vozac sa off road,puno bolje ubrzava

tek je iduci,t-34-1 sa drugom -okruglom-kupolom pomalo nalik tajpu, brz i okretan, isti motor ko tajp al je laksi, i niski je-ko bi reko

meni je:

com-eagle eye, sixth sense, mentor

gun-deadeye, designated target,repair

dri-preventive maintainance,off road driving,controlled impact

load-safe stowage,adrenaline rush,repair

sjecam se tajpa 59 kakav je bil kad sam ga kupil, posada na 75 i bez opreme, i ovaj danas, ko da nije to isti tenk(vent, vertikal, gun drive)

Dakle posada je orginal iz Type-a 59, želim je pretrenirat za 58, tako da je koristim u oba tenka i kupim više exp-a za istu posadu, pa kad pređem na sljedeći medium pretrenirati istu posadu za njega i tak ih sa svakim sljedećim spuštat na 90% kako bi ih koristil u premiumu i običnom mediumu do kraja kineske medium grane, al ako je ovako kako ti kažeš da sa svakim spuštanjem treba sve više da opet dođu do 100%, ne znam dal mi se ovako nešto isplati jer će poslije trebat više za posadu nego što će mi trebat za tenk slijedećeg tiera...

13 godina
World of Tanks

oboren osobni rekord sa PzKpfw IV

Posao oslobađa.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 20:38 (subi91).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ja počeo igrat s ruskom medium linijom, T-34-85 mi je odličan, ali nakon njega slijedi T-43  koji je jednostavno preslab za tier 7 sa 85 mm topom ,

da ima 100 mm top dalo bi se igrat , ovako taj tenk ima samo brzinu i ništa više.

0 0 hvala 0
16 godina

Dok su ta 2 tenka imala 100 mm top bili su mi odlični. Tako da sam još prije otključao T-44 i nisam morao igrati sa T-43 sa 85 mm topom da ga otključam. Baš sada skupljam novce da kupim T-44, a najviše se veselim T-54.

14 godina
Izzy kaže...

Dok su ta 2 tenka imala 100 mm top bili su mi odlični. Tako da sam još prije otključao T-44 i nisam morao igrati sa T-43 sa 85 mm topom da ga otključam. Baš sada skupljam novce da kupim T-44, a najviše se veselim T-54.

Ja sam odustao od te linije  i prebacio se na heavy liniju preko KV-13, sad igram s IS-3

T-44 nisam probao ali čini se dobar tenk

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako ste sadist preporučam vam M3 lee-a ili vk3001p.

Ja neznam kako ću izdržati do tigera p.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se isplati kupit KV-5 u ovom paketu? Jel može zaraditi šta kredita?

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice