World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.190
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks

Odlično, možda i Zlaja bude za, pa da okrenemo par pobjeda.

Ja sam orjentiran na Pershinga (grind na Pattona) i T32 (17k do M103), tako da možemo izmjenjivati tier8 borbe ako budemo ginuli (ja Pesh i T32/M103, a ti T34/AMX 50 100).

Zlaja isto ima KV-4 i IS-3.

Witam.

15 godina
World of Tanks

@began

Možeš samo sanjat, ak dobimo pol od toga bit ce super.

@Orin

Tebe netko u glavu udario palicom?

Po tome bi ja trebao za svoj acc tražit 1500kn, a Mirda bi mogo tražit 5k kn.

A da ne pricamo o onim top accovima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dr. Vicko kaže...

Eto tajpa u ponudi za vikend ali 62, ne 59 {#}

A dolazi i KV 5  {#}

http://worldoftanks.com/news/2208-2nd-anniversary-gift-shop-bundles/

Vidim samo za US regiju, jer pod EU nema takvog linka

17 godina
Ziga kaže...
Dr. Vicko kaže...

A dolazi i KV 5  {#}

EU uvijek kasni sa obavjestima, ovo ce kod nas biti objavljeno u petak nekad poslijepodne ali pratio sam oba servera u zadnje vrijeme i uvijek budu isti specijali ili malo izmijenjeni.
Pratim NA server jer mi se par puta desilo ja kupim neki tenk, kad ono za dva dana objave da je u specijalu na popustu a na NA serveru je to vec objavljeno 3 dana prije....

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam poslo kv1-cu na tehnicki{#},jer ako bude 100% credits income,imat ce puno posla jer imam kv4 i gwpanthera otkljucane,samo da ih kupim.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Sutra tijekom dana ce biti objavljen special jer u petak vec pocinje,tako da dan prije uvijek budu objavljeno sto ce biti.

12 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Dr. Vicko kaže...

A dolazi i KV 5  {#}

Niste skontali,pa USA se mora prva zadovoljit jer ako nju ne zadovolje prvu ona odma uvede sankcije{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 11:52 (began).
15 godina
neaktivan
bas sam se razocarao tim popustom u USa.. mozda stave nesto bolje kod nas?
mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
17 godina
neaktivan
paleopajdash kaže...

Ne znam jel je off-topic (ipak je o WOT-u) ali imam pitanje...

Može neke preporuke za naše klanove ili neku stranicu o našim klanovima na PM.

Igram par mjeseci pod PTSP-om regularnih bitki , a htio bi u neki klan.{#}

Hvala.

Evo ovdje imaš regrutacijske teme klanova sa balkana pa eto pronađi si šta ti paše...

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum/542-klanska-regrutacija/

15 godina
mystik kaže...

@began

@Orin

Pa videl si onu stranicu za procjenu, neki traze i po 2000-3000 eura za svoj acc {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
World of Tanks

Mah, njih je neko dobro premlatio. :D

Nego moram se uhvatiti T34 malo više. Trebam skupiti za 2 desetke(E3 i 50B), čekaju me 2 osmice(Tiger 2 i VK), a ne bi bilo loše uzeti 50 100 za rezervu za TC. I onda još nakon patcha tier 8 med. Uffff.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Zna i ovaj IS-7 jos ponesto dingati..

Jedino ako susretnes nekoga s gold ammo, 300mm i vise bez problema buse njegov turret 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

RANDOM BABBLE - nasumicno laprdanje{#}

bilo je vec rijeci o ovom...primijetim u jednoj partiji da t34 top je po svim pucal 450 dmg, u prosjeku je 390-400

onda se odluci da nece vise pa 3 puta zaredom mi dinga na amx 40, working as intended (naravno gadjao sam vrh kupole)

neki dan igram, vrti se 5 istih mapa u krug, skuzim da su jedne te iste, a dan prije da su se vrtile one kojih taj dan nisam vidio

p.s. napisah u chatu kako sam odrastao na toj mapi.....

da naravno da ima siemki i ceha koji sa 2.5k imaju e-75 ili sa 3k onog top kineza med, doso preko lightova do njega, a i ovog tako igra, cak i ko top tier, uglavnom svaku trecu partiju ubije nekog

uspio sam napunit listu IGNORE za trolove, tardove, kampere i tim kilere, moram brisat da dodam nekog novog

prem consumables, dobar je large repair kit, daje +15% na repair seed cak i ako nije aktiviran(ili 10 nznm tocno)

large first aid kit daje -15% sanse za ozljedu posade kod pogotka

znaci ako se ima safe stowage i preventive maintainance, netreba fire ext nego npr large repair kit za recimo brze lightove, uz repair 100% ovo je dodatni bonus,small repair se naravno koristi za gusjenice ak je gusto-na otvorenom si

hrana, veliki aparat za gasenje i benzin je preskup i diskutabilan-nepotreban

eventualno kak veli ziga, na tir x moze aparat,tih 20k je 10k kad bude na akciji, a spasi te od placanja puno vece stete za popravke, koji su u tir x do khmm, ohohoooo veliki

dok sam kontal za one nove tir X tenkove koji nece bit na prodaju, nego dobis npr. tenk od nacije koju si skroz istrazil, skuzil sam da sam apsolutno svaki tenk u tech treeju prosao bez preskakanja, cak sam otkljucaval hetzerove junk radije(ipak sam ja radista bio u vojsci {#}), ponovno kupio Sau 40 na akciji da mu otkljucam zadnji top,posle ga ugradio u temelje novog krila garaze,a da ne velim sa kinezima, do tira 5 svaki tenk ima dijelove od druge nacije, pa otkljucavaj motore i radije (stuart-zadnji radio) al si mislim-kak dodje arty i td, mozda nesto dobro dodje

dok se iznerviram kad vidim kak debili igraju,pa idem gledat statse, pa vidim da ima 3 prem tenka po 50€ i u 500 gejmova ima cca 150 kilova sa lowe npr,sta reci,bot? naaah, krajnji korisnik, kupac na veliko, working as intended

u ocekivanju specijala, pitam se kakav je to bio patch od 35MB jutros, kaj je dodano? torte, sesirici, konfete, novi gift tank za koji cemo dobit sifru?

jucer sam onak zbrzim okinul custom scan samo games na antivirusu, pa slucajno bacio oko dok je prekopaval wot:

wz-111 postoji u igri, zakopan negdje i kineskom skladistu

nakon kaj je prekopal WoT i WoWp,naizmjence je prolazio patch fileove i client updateove jednog i drugog jos pola sata

ako pretpostavim da taj program skenira sve REDOM, znaci po redosljedu su svi fajlovi izmjesani ko salata, a patchevi nadodavani kasnije i na disku su zadnji?

defragmentiram svakih 7 dana, games je na d: sa 100gb prostora

dok vi cekate specijal, ja cekam ban{#}

nakon 24h za team killanje, i 48h za blokanje i guranje, nadam se necem novom, ovaj bi mogao biti za vrijedjanje,taman prek vikenda{#}

(mozda) se vidimo na mapama {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 19:31 (ED63).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ma ne treba se živcirati oko igre.. barem ne oko vlastite statistike i još manje oko drugih igrača {#}

svakome se dešavaju nub comboi i combo-defeatovi.. doduše nije mi se nikada dogodilo kao nekima tu da spushim 20 partija za redom, ali mi se dešavalo da 5/6/7 puta igram za x2 sa nekim tenkom..

treba igrati po principu: dođoh, vidjeh i napravih najbolje što mogu.. nešto dmg-a, možda koji kill i idemo dalje {#}

evo 2 ss-a.. neki ljudi bi si za ovakve partije čupali kosu itd.. ja kažem, kgj. dobro sam odigrao i bok {#}

vjerojatno ace tanker da je bio victory a nemam ga još na 261 vjerojatno ace tanker da je bio victory a nemam ga još na 261
Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 19:40 (nine).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ED63 kaže...

bilo je vec rijeci o ovom...primijetim u jednoj partiji da t34 top je po svim pucal 450 dmg, u prosjeku je 390-400

onda se odluci da nece vise pa 3 puta zaredom mi dinga na amx 40, working as intended (naravno gadjao sam vrh kupole)

neki dan igram, vrti se 5 istih mapa u krug, skuzim da su jedne te iste, a dan prije da su se vrtile one kojih taj dan nisam vidio

p.s. napisah u chatu kako sam odrastao na toj mapi.....

da naravno da ima siemki i ceha koji sa 2.5k imaju e-75 ili sa 3k onog top kineza med, doso preko lightova do njega, a i ovog tako igra, cak i ko top tier, uglavnom svaku trecu partiju ubije nekog

uspio sam napunit listu IGNORE za trolove, tardove, kampere i tim kilere, moram brisat da dodam nekog novog

prem consumables, dobar je large repair kit, daje +15% na repair seed cak i ako nije aktiviran(ili 10 nznm tocno)

large first aid kit daje -15% sanse za ozljedu posade kod pogotka

znaci ako se ima safe stowage i preventive maintainance, netreba fire ext nego npr large repair kit za recimo brze lightove, uz repair 100% ovo je dodatni bonus,small repair se naravno koristi za gusjenice ak je gusto-na otvorenom si

hrana, veliki aparat za gasenje i benzin je preskup i diskutabilan-nepotreban

eventualno kak veli ziga, na tir x moze aparat,tih 20k je 10k kad bude na akciji, a spasi te od placanja puno vece stete za popravke, koji su u tir x do khmm, ohohoooo veliki

dok sam kontal za one nove tir X tenkove koji nece bit na prodaju, nego dobis npr. tenk od nacije koju si skroz istrazil, skuzil sam da sam apsolutno svaki tenk u tech treeju prosao bez preskakanja, cak sam otkljucaval hetzerove junk radije(ipak sam ja radista bio u vojsci {#}), ponovno kupio Sau 40 na akciji da mu otkljucam zadnji top,posle ga ugradio u temelje novog krila garaze,a da ne velim sa kinezima, do tira 5 svaki tenk ima dijelove od druge nacije, pa otkljucavaj motore i radije (stuart-zadnji radio) al si mislim-kak dodje arty i td, mozda nesto dobro dodje

dok se iznerviram kad vidim kak debili igraju,pa idem gledat statse, pa vidim da ima 3 prem tenka po 50€ i u 500 gejmova ima cca 150 kilova sa lowe npr,sta reci,bot? naaah, krajnji korisnik, kupac na veliko, working as intended

u ocekivanju specijala, pitam se kakav je to bio patch od 35MB jutros, kaj je dodano? torte, sesirici, konfete, novi gift tank za koji cemo dobit sifru?

jucer sam onak zbrzim okinul custom scan samo games na antivirusu, pa slucajno bacio oko dok je prekopaval wot:

wz-111 postoji u igri, zakopan negdje i kineskom skladistu

nakon kaj je prekopal WoT i WoWp,naizmjence je prolazio patch fileove i client updateove jednog i drugog jos pola sata

ako pretpostavim da taj program skenira sve REDOM, znaci po redosljedu su svi fajlovi izmjesani ko salata, a patchevi nadodavani kasnije i na disku su zadnji?

defragmentiram svakih 7 dana, games je na d: sa 100gb prostora

dok vi cekate specijal, ja cekam ban{#}

nakon 24h za team killanje, i 48h za blokanje i guranje, nadam se necem novom, ovaj bi mogao biti za vrijedjanje,taman prek vikenda{#}

(mozda) se vidimo na mapama {#}

citam jedan redak, prijedjem na drugi kad ono sasvim druga tema, reko nema veze nastavit cu citat kad opet citam o wz 11, odjednom skok na drugu temu, trebo sam dvaput procitat da shvatim o cem se radi. jel to nesto ko tjedni pregled najvaznijih stvari ili slicno nesto? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 20:24 (rosimic90).
13 godina
World of Tanks

Tražim nekog da igra samonom vod . Ja igram sa KV-1 , a uskoro ( dan- dva ) dva ću sa KV-1S , pa tko želi nek se javi u inbox.

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
rosimic90 kaže...
ED63 kaže...

citam jedan redak, prijedjem na drugi kad ono sasvim druga tema, reko nema veze nastavit cu citat kad opet citam o wz 11, odjednom skok na drugu temu, trebo sam dvaput procitat da shvatim o cem se radi. jel to nesto ko tjedni pregled najvaznijih stvari ili slicno nesto? {#}

Neka nama naseg Eda, on mi dodje kao redovna kolumna za WoT i uvijek razbije monotoniju u raspravama {#}

Ja sam negdje procitao (objava nekog administratora) na wot forumu da WZ 111 nece nikada doci na EU i NA servere kao i type 59G. Navodno na SEA serveru se svi ti tenkovi mogu regularno kupiti {#}. Bas me zanima koliko kosta type 59G prave love {#}

A i ja ocekujem ban jer sinoc na el haluf mapi VK 3002DB stoji na onom brdu u sredini na gornjem dijelu mape i vrti se oko mene i jos jednog lika (TD-ovi) i smeta, struze uz tebe i remeti nisan. I ja se pomaknem pustim ga da zauzme poziciju i izguram ga sa brda onda dole u provaliju {#}

Mozda popusim ban ali definitivno vrijedi onog osjecaja {#}

{#} za sve tenkiste koji grindaju veceras...

16 godina
World of Tanks

Isti specijal kao što imaju na US serveru imat ćemo i mi na EU.

Tako su potvrdili.

\m/ \m/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rosimic90 kaže...
ED63 kaže...

ne citas s razumijevanjem ko i hrpa danasnje djece

sve ti pise u naslovu,al si imal dobar osjecaj za procitano,a da si jos i naslov procital eto razumijevanja

Dr. Vicko kaže...

Neka nama naseg Eda, on mi dodje kao redovna kolumna za WoT i uvijek razbije monotoniju u raspravama {#}

Ja sam negdje procitao (objava nekog administratora) na wot forumu da WZ 111 nece nikada doci na EU i NA servere kao i type 59G. Navodno na SEA serveru se svi ti tenkovi mogu regularno kupiti {#}. Bas me zanima koliko kosta type 59G prave love {#}

da kosta nekih hebenih 500-600 stranih novaca, eurica, dolarcica, ko bi ga znao, moze se na nekoj lutriji dobit, i cesto su natjecaju tipa hunt them down ubi gold nuba za nesto golda,al ih prije toga najcesce team killaju njihovi,bilo im bi bolje da voze roze pink pantere (a i kakve bi druge vozili)

i da pise da wz 111 nikad(citaj nikadTM) nece doc kod nas,al to sam puno puta procital za puno stvari, i u nekoliko igri koje su isto ovak podijeljenje na servere, pa se ipak sve svugdje pojavilo,nesto sto je vec napravljeno,svi to hoce, i treba samo prodat, zasto ne?

wot random babble 2- the return of the babble

hrpu posade sam reskilal, i uvidio na type 59 kolko znaci off road za vozaca,tak da sam svim dostupnim vozacima to stavil jer je smooth ride aktivan kad se vozis ravno, ne okreces kupolu,i tad je top bolje nanisanjen, a to mi treba nikad-osim mozda na elc-u

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
14 godina
neaktivan
mystik kaže...

@began

@Orin

Bravo, baš mi je važno kolko bi ti tražio, ponuda je tu, pa ko voli nek izvoli. Ako ne, nek čeka Typa 59 u slobodnoj prodaji.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

orin, daj mi reci sto tocno u tvojem accountu vrijedi 600kn?

Da nije mozda type, ili 1200 efficiency, ili nedaj boze jagdpanzer e100 ?! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dedaa kaže...

orin, daj mi reci sto tocno u tvojem accountu vrijedi 600kn?

Da nije mozda type, ili 1200 efficiency, ili nedaj boze jagdpanzer e100 ?! {#}

Pa ako cemo posteno 600kn je cisto OK za njegov account, ako kupcu ne smeta njegova statistika (win rate, efficiency itd). Ali ja ne znam koliko se inace krecu cijene accountova.

15 godina
World of Tanks

Pa onda mu daj tu lovu. Ja za svoj ACC ne mogu tražit 600, tj. mogu al niko normalan neće to dati.

Ima 2 tier 10 tenka i premium tenk. Ja imam 3 desetke i tier 8 arty u garaži i još 2 istrazene desetke. Imam i 2 tier 5 i 1 tier 8 premium tenk, a i statistika mi je bolja.

Danas je ACC praktično beskoristan bez 7-8 desetki/arty 8, za klanove koji su na mapi.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Kad ti ni vjera više ne pomaže.....

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovdje imate fix kako maknuti ovu užasnu garažu sa premium hangarom

(Valjda nisam jedini koji smatra da je ovaj hangar za godišnjicu sranje {#})

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 1:39 (Intel&ATI).
Moj PC  
3 0 hvala 4
16 godina
Intel&ATI kaže...

(Valjda nisam jedini koji smatra da je ovaj hangar za godišnjicu sranje  {#})

Zamaras se nebitnim stvarima, maknuti ce ga za par dana ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 1:51 (milanji).
15 godina
milanji kaže...
Intel&ATI kaže...

Ma znam, ali ova garaža mi onak i steka malo, nije glatko kod scrollanja tenkova, a i ovo je mod za sve one sa standardnim accom da dobiju premium hangar

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 2:04 (Intel&ATI).
16 godina
milanji kaže...
Intel&ATI kaže...

Ta anniversary garaž mi se ne sviđa, rađe ću onaj derutni hangar

EDIT: Jel ima gdje mod da stavim nazad onu pseću kućicu nazad u hangar?

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 2:04 (St0ka).
13 godina
neaktivan
St0ka kaže...

EDIT: Jel ima gdje mod da stavim nazad onu pseću kućicu nazad u hangar?

Imaš ovdje:

http://drongo-lab.ru/archives/51042

17 godina
World of Tanks

Sta vidi vas vozac i komander kad neko pripuca po tebi {#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WOzogdQHqHw 

5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice