World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.710
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Dal se na IS4 više isplati stavit vertikalni stabilizator il Enhanced Gun Laying Drive? Imam ventilaciju i nabijač za top pa se sad dvoumim...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
quickr kaže...
hummer0 kaže...
quickr kaže...

Iskoristio sam ovaj popust i uzeo T32. Sad se moram malo jadati i plakat, čisto da mi bude lakše..... Je**m ih glupe pa da stave na tier8 top koji ne probija ni tier6. Ono malo govno 90mm, pa kaj bi ja trebao s tim protiv devetki i desetki raditi?!?!? 

Grindam tigera P do ferde ali mislim da ću iskoristiti popust i uzeti VK4502A. Jel valja to čudo kaj?

Pa jel imaš zadnji top za T32?

Što se tiče Ferde uživavcija za igranje sa zadnjim topom odi na Ferdu

Pa imam otključan, ali ga nemrem montirati dok ne istražim gusjenice (14500exp) a skupiti 14k Expa sa onom čačkalicom od topa je muka isusova.

Čuo sam dosta negativnih komentara na račun VK4502, izgleda da čuvam exp za ferdu 

vk4052p je recimo meni bio jedan od najjačih tenkova 57% win u igri i sa njim mislim da imam najbolje statse od tenkova sa iznad 200 partija izuzev vk2081 gdje mi win rate na 62%.

spor je, trom, neokretan, dugo puni.... ali frontalno mu skoro nema ravnoga jednostavno ideš i gaziš, afkors tenk ako ostane solo je mrtav ali koji tenk nije.

evo upravo grindam e75 i definitivno mi je bolje legao vk, ali opet to su moja iskustva.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
krayz1e kaže...

Dal se na IS4 više isplati stavit vertikalni stabilizator il Enhanced Gun Laying Drive? Imam ventilaciju i nabijač za top pa se sad dvoumim...

po meni vertikalni, 20% pri rotaciji kupole i kretanju. neznam za tvoj stil igre ali ja sam stalno u pokretu dok laying radi samo ako si statičan (nisam sigur dali radi i kad kupolu rotiraš, u biti brže ciljaš 10% ako piljiš u istu točku), a ako naleti tko sa strane i okrećeš tenk da izložiš najtvrđi dio neradi. ja sam sa is-7 znao imati pogodke na 350m+ u full brzini bez ikakvog ciljanja doduše na njegovoj posadi imam i snap shot skoro na 100%. na is4 sve isto plus imam na njegovoj posadi i smoth ride.

edit: recimo na mišu nemam vertikalni jer je on jednostavno prestatičan tenk i uloga mu je da bude "sidro" na 1 strani mape, zakempa se i prima udarce što duže može, naravno govorim o cw-u.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 17:29 (sokre).
15 godina
krayz1e kaže...

vert stab je na svakom heaviu bolje stavit nego enhanced drive...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
ED63 kaže...

@spale daj uslikaj koje skilove ima posada t110e4

@quickr pa kaj ne stavis onaj dodatni ovjes da nemoras istrazit gusjenice, nego odma kupolu i stavis 105 top

hebem im specijal i tir 8 i oprema pa ko ce to isfinancirat(samo pol milje na racunu),opet se moram ic zaduzit kod amera{#}

a kv-4 nikak da kupim ima bar pola godine, vec i posadu pretreniro "upo cene"

a sad popust dodje ko samar budali{#}

makar si kontam kupit binocs primarno bar jedan, i toolbox po mogucnosti

sumnjam da cu bez prem nagrajndat 1.7 mill za kv4,al probacu

kuca-poso, type-t34

{#}

Izvoliš, inače pred malo sam ga kupio.....

EDIT: btw jedini tenk koji mi ima neku "normalnu" statistiku

idealna za pirate :) idealna za pirate :)
Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 18:08 (0verlord).
12 godina
neaktivan
never kaže...

neznam kakav je su-100y u borbi u tieru 6 ali bilo mi je smiješno kad je frendu probio mantlet na t34 i napravio 520 dmg :D

imam ga na acc DjoleKlarija jako je los armor je papir top je odlican samo sto sporo puni pa ga nemojte bolje kupovati

13 godina
protjeran

Evo posto je oprema na snizenju za moju is-3jku sta od dodatne opreme stavit na nju??? Nisam u toj dodatnoj opremi nikako pa preporucite nesto pametno...{#} Hvala...

TL-za zahvalu klikni hvala
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno pitanje:
Ja i frend smo tek poceli igrati pa me zanima zasto kad smo ja i on u vodu cesto nas stavi u borbu di su tire 6-7 a ja i on 3-4 tire? 

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 18:47 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WItcher kaže...

Jedno pitanje:
Ja i frend smo tek poceli igrati pa me zanima zasto kad smo ja i on u vodu cesto nas stavi u borbu di su tire 6-7 a ja i on 3-4 tire? 

vozite scout tenkove...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
0verlord kaže...
ED63 kaže...

@quickr pa kaj ne stavis onaj dodatni ovjes da nemoras istrazit gusjenice, nego odma kupolu i stavis 105 top

hebem im specijal i tir 8 i oprema pa ko ce to isfinancirat(samo pol milje na racunu),opet se moram ic zaduzit kod amera{#}

kuca-poso, type-t34

{#}

e koji je to mod koji kaze eff u service record, meni samo pise avg dmg i avg kills?

14 godina
Tomo53nja kaže...

Evo posto je oprema na snizenju za moju is-3jku sta od dodatne opreme stavit na nju??? Nisam u toj dodatnoj opremi nikako pa preporucite nesto pametno...{#} Hvala...

Rammer, Ventilacija i Vertical stabilizer

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
Intel&ATI kaže...
0verlord kaže...
ED63 kaže...

kuca-poso, type-t34

{#}

e koji je to mod koji kaze eff u service record, meni samo pise avg dmg i avg kills?

Izvoli!

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
15 godina
0verlord kaže...
Intel&ATI kaže...
0verlord kaže...
ED63 kaže...

Hvala, ja sam koristio ovu verziju 1 koja nije tako detaljna...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad sam kupio kamuflaže pošto su na akciji i sad mi je cijela garaža bijela...koje sranje...po defaultu svi tenkovi imaju zimsku kamuflažu kad su u garazi-ne kužim zašto, kad je svega par mapa u igri po snijegu...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
krayz1e kaže...

Sad sam kupio kamuflaže pošto su na akciji i sad mi je cijela garaža bijela...koje sranje...po defaultu svi tenkovi imaju zimsku kamuflažu kad su u garazi-ne kužim zašto, kad je svega par mapa u igri po snijegu...

mislim da ti prikazuje onu kamuflažu u garaži koju si zadnju odabrao meni je na nekim tenkovima pustinjska a na nekim ljetna

13 godina
neaktivan
never kaže...
krayz1e kaže...

mislim da ti prikazuje onu kamuflažu u garaži koju si zadnju odabrao meni je na nekim tenkovima pustinjska a na nekim ljetna

Prikazuje onu kamuflažu koju si imao u zadnjoj bitci, ali kad udjes u igru, svi imaju zimsku. Znači čim izadjes iz igre svi tenkovi se vračaju na zimsku kamuflažu.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

a vidi stvarno svi sa snježnom kamuflažom

koja glupost

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da malo popravim hit ratio dok hvatam solidni 4G signal preko hotspota :D Nego stavio sam onaj server reticle, sad je malo bolje, budući da mi je ping obično 100-njak ms na 3G signalu...

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta stavit na IS-8 od dodatne opreme? 

{#}

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rappy kaže...

{#}

Ljetne gusjenice, vodu za periskope i žarulje za reflektore{#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta bi od opreme preporučili za m4 i da li se uopće isplati kupovat opremu na tenku za farmanje ?

0 0 hvala 0
15 godina
zY3wz kaže...

Šta bi od opreme preporučili za m4 i da li se uopće isplati kupovat opremu na tenku za farmanje ?

Obavezno stavi crnca za puniteljata ti je još -25% reload time{#}

17 godina
krayz1e kaže...

Prikazuje onu kamuflažu koju si imao u zadnjoj bitci, ali kad udjes u igru, svi imaju zimsku. Znači čim izadjes iz igre svi tenkovi se vračaju na zimsku kamuflažu.

Meni isto nije bilo jasno, jer ono odjednom WTF imam Mausa u bijeloj kamuflaži

14 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...

obavezno stavi Wet , pošto na is3 često ode ammo rack ovo će ti dosta pomoć.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 14:45 (mlinka93).
13 godina
protjeran
mlinka93 kaže...

obavezno stavi Wet , pošto na is3 često ode ammo rack ovo će ti dosta pomoć.

Stavljen za sada nabijac,stavit cu jos wet iako sam pogodak u ammo rack do sad imao samo 2-3 puta i ostaje mi jos jedno mjesto posto cu mrezu vrlo vjerojatno maknut pa ako za trece skupim love stavit cu ako ne nista...{#} hvala...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
15 godina
Oly_E3 kaže...

Da malo popravim hit ratio dok hvatam solidni 4G signal preko hotspota :D Nego stavio sam onaj server reticle, sad je malo bolje, budući da mi je ping obično 100-njak ms na 3G signalu...

dakle kolega F7 tj. HELP

i ja sam na 3g na vip-u, al mi se zna dogodit da se igra jednostavno zamrzne, narocito kad je 150k + na serveru

ili je lag, ili ping skace i spusta se na 90

doduse dok je bio prebacio na EDGE bio je stabilan na nekih 250-300 ali i dalje igriviji nego sad, kad mi se igra postane na poteze i tenk nastavlja onu radnju koja mu je zadnja zadana, pa ili juri napred ili se vrti u krugu

na kojoj si mrezi i jel bi mogo preporucit operatera ovo mi je mucenje

70kn mjesecno mi je minimum na bonove, uzmem 1GB prometa i onda mi sve lagga

dost mi je toga

0verlord kaže...
rappy kaže...

{#}

Ljetne gusjenice, vodu za periskope i žarulje za reflektore{#}

nisi mogo izdrzat,jel? {#}

i zasto dezinformiras ljude znas dobro da na ruse prvo ide webasto grijanje, pa lanci za snjeg i votka u kilker-ili pjena u tekucinu za sajbe

isto ko sto svi znaju da na svabe stavljas blaupunkt autoradijo, leder ziceve i siber

zY3wz kaže...

ramer, vent su ti obavezni

posto tek na tiru 6 med usa mos stavit vertikal, na m4 stavi jos coated optics ili uzmi binocs

ja sam prije redovito stavljal binocs na sve pa sam snajpal prek mape na drugo brdo(bilo koji tenk sa pristojnim topom)

pa sam prodal sve binocse i odjednom sa svih snajping pozicija je NEMAM metu na drugoj strani brda jer nemam view range-wtf?

znaci binocs su korisna stvar jer se moze skidat i koristice ti u svakom td-u

jedino je ko camo net, aktivira se 5 sekundi NAKON kaj zaustavis tenk ili td-okretanje kupole ne utjece na efekt

+25% na view range je zakon

0verlord kaže...
zY3wz kaže...

Obavezno stavi crnca za puniteljata ti je još -25% reload time{#}

opet nisi mogo izdrzat,a?{#}

a zna se da u baratanju eksplozivima su najbolji kinezi i pod pritiskom najbrze pune (kad sami ne ammorackaju tenk) {#}

inace je za tir 7-8-9 standard ramer, vent i vertikal, i za medse i hevije

tek recimo tir 10 ima specijalnu opremu zavisno o ulozi tenka

coated optics je 4. izbor ak recimo imas posadu sa BiA pa netrebas vent, ili top inace brzo reloada pa nemas ramer

i ace MISLIM a neznaci da je to definitivno tako, vent i Bia zbrojeni daju efekt punitelju priblizno ko i ramer

inace posade na t-50 i onom malom zutom 59-16 dosle konacno na 100% pa me zanima vase misljenje sto je vaznije da imaju prvo

poucen proslom anketom necu stavit 3. opciju ne pitaj gluposti nubino jer vidim da je postala vrlo popularna

2 sakrivanje satora-camo
4 autopopravci-repair
WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
15 godina
World of Tanks

nakon preko 10k bitki prestao sam igrat wot tj neigram ga vec tjednima...rijetko nekad koju partiju bacim.

dva su razloga-gold ammo za kredite(tenkovi koji su baziran na oklopu gube svaki svoj smisao,tatika u igri gubi smisao)

i 0 penetration hitovi....jer kad od iza odvalim francuza sa 1% sa is7 i on mi kaže penetration poplavim i samo se sekiram.nažalost za mene su ubili igru.ako to riješe možda počnem ponovo

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

nakon preko 10k bitki prestao sam igrat wot tj neigram ga vec tjednima...rijetko nekad koju partiju bacim.

dva su razloga-gold ammo za kredite(tenkovi koji su baziran na oklopu gube svaki svoj smisao,tatika u igri gubi smisao)

i 0 penetration hitovi....jer kad od iza odvalim francuza sa 1% sa is7 i on mi kaže penetration poplavim i samo se sekiram.nažalost za mene su ubili igru.ako to riješe možda počnem ponovo

Spasi se i počni igrat war thunder! A mi ostali ćemo se patit dok ne izađu tenkovi i brodovi u wt

16 godina
neaktivan
ED63 kaže...
Oly_E3 kaže...

dakle kolega F7 tj. HELP

i ja sam na 3g na vip-u, al mi se zna dogodit da se igra jednostavno zamrzne, narocito kad je 150k + na serveru

ili je lag, ili ping skace i spusta se na 90

doduse dok je bio prebacio na EDGE bio je stabilan na nekih 250-300 ali i dalje igriviji nego sad, kad mi se igra postane na poteze i tenk nastavlja onu radnju koja mu je zadnja zadana, pa ili juri napred ili se vrti u krugu

na kojoj si mrezi i jel bi mogo preporucit operatera ovo mi je mucenje

70kn mjesecno mi je minimum na bonove, uzmem 1GB prometa i onda mi sve lagga

dost mi je toga

Djelim skoro sve isto kao i ti... ja sam u T-mobileu u 3G tarifi, 20GB doduše, plaćam 100kn na mjesec jer sam "mlad korisnik" (onaj popust između 18 - 28 godina), ali nešto opasno ne štima, bit će da je stick loš i to jako, unutar pokrivenosti 3G-a sam i kad je lijepo vrijeme nemam problema sa lagom ili bilo čim nevezanim uz WoT (recimo Youtube). Kažem da nešto opasno ne valja jer moj novi 4G mobitel uredno evo sada u Rijeci hvata 4G signal i preko hotspota igram u takvim krajnjim situacijama (imam 512mb tarifu, a wot ne troši pa mogu ponekad tako). Sad sam razmišljo imam Huawei E173 stick, pa u njega ide eksterna antenica, pa možda to može popravit situaciju, jer ovdje randomizirano prestaje raditi net, što je iritirajuće, baš kao i tebi.

Na 4G preko hotspota, pff milina pinganje nekih 50ms, kao ADSL otprilike, i ne puca, bar mi još nije niti jednom... Samo tih 512mb ja brzo potrošim pa grcam na 64kbits -.-" Tako da ja mislim da je problem u sticku više, jer sam na području pokrivenosti i hvatam ja 3G (HSPA), ali, puca stalno kad je vrijeme k'o danas vjetrovito i grdo... U protivnom nema problema. I da na edgeu iz nekih čudnih razloga 250ms ping radi super igrivo, samo ja ne mogu mjenjati tako mrežu, softver od t-coma je u banani, nemogu praktički niš napredno raditi osim spajanja i otpajanja s mreže -.-"

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
12 godina
neaktivan
0verlord kaže...
Kill Frenzy kaže...

Spasi se i počni igrat war thunder! A mi ostali ćemo se patit dok ne izađu tenkovi i brodovi u wt

puno ekipe baš radi toga prelazi na WT jer je kvalitetnija igra a još je beta ...kad stave tenkove vjerovatno budu svi prestali igrat to smeće od arkade ... to se i svima događa i svi se žale da neke granate uopče ne prolazi ko da čorke pucaš ..jednostavno rusko sranje al je najbolja tematika

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice