World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.125.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Izzy kaže...

Napokon 50/49%!

Bravo steel samo tako nastavi,sto vise platuna i bice jos bolje.

Vulgar Display Of Power
16 godina

Ne igram uopće u vodu. Ali maloprije sam bacio 2 partije i zbog us**nog tima sam ih izgubio. I opet sam na 49%, ali mislim da moram dobiti 1 partiju da se opet podigne. Mislim nije to toliko bitno, ali je lijepo vidjeti.

15 godina
ivanoile kaže...

Moze mi netko objasnit zasto sam dobio 53000 crd sa KV-3 ? (bez premiuma) Toliko do sada sam dobivao jedino sa IS-3 sa premiumom i to u najboljim bitkama

Cak i sa ovim bonusom ne moze biti toliko visoko.

Zašto nebi bilo moguce?

Pa KV-3 zarađuje 50% vise ovaj vikend, znaci to ti je borba od 35k credita inace...

EDIT: Vidim da samo 30% vise zarađuje, onda si jos bolju borbu imao {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 8:43 (Intel&ATI).
16 godina
Intel&ATI kaže...
ivanoile kaže...

Moze mi netko objasnit zasto sam dobio 53000 crd sa KV-3 ? (bez premiuma) Toliko do sada sam dobivao jedino sa IS-3 sa premiumom i to u najboljim bitkama

Zašto nebi bilo moguce?

Pa KV-3 zarađuje 50% vise ovaj vikend, znaci to ti je borba od 35k credita inace...

Steel wall nosi 12k ovaj vikend

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 10:45 (Gajotres).
15 godina

Zašto nebi bilo moguce?

Steel wall nosi 12k ovaj vikend

Nisam to dobio,mozda sam primio 1-2 hica.Jedino sam zaboravio napisat da sam dobio Mastery Badge:Ace Tanker,ali nisam vidio igdje da to donosi neku zaradu.

16 godina
neaktivan

Pa ako je zarada 30% viša, onda si dobio cca. 37k bez toga, što i nije puno, štoviše prosječno, budući da si dobio master badge, znači da si odigrao vrhunsku partiju, jer ipak master badge se ne dobija za svaku (dobije se jednom, ali ga treba zaslužit), ja se pretrgam kad ganjam i to i dobijem uglavnom 1st class tanker -.-"

Tako je nešto kao ova sa T32 što si već vidio... Brawlam okolo guram napad, prsa u prsa, i na kraju me protivnički love zvekne i eto ti... 1st class, ne veseli me kao Master, ali ajde, bit će bolje, isto tako i sa T30 prije nekog vremena, razguzim sve živo i neživo i dobijem 1st class :D Master su mi samo: T29, Hummel i M8A1 :D

KV-3 11 modula roknutih hahahah KV-3 11 modula roknutih hahahah
Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 12:32 (Oly_E3).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kak ti je to sa kv3 uspjelo?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Koristi li ova igra sve 4 jezgre četverojezgrenog procesora?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 12:53 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Izzy kaže...

Koristi li ova igra sve 4 jezgre četvero jezgrenog procesora?

Ne, samo jednu

16 godina

Koja glupost. Znači ne može iskoristiti niti dvojezgreni procesor u potpunosti.

16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Kak ti je to sa kv3 uspjelo?

Nemam blage, bit će sreća... Ako mene pitaš...

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Koja glupost. Znači ne može iskoristiti niti dvojezgreni procesor u potpunosti.

Grafička mu je bitnija... Meni doma sa svim filtrima GTX480 gura 1.2GB vRAM-a, tako da... OC- cpu i budi miran :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 12:59 (Oly_E3).
15 godina
World of Tanks

Nikad se rješit ove igre...izaziva ovisnost...opet sam počeo igrat...:/

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta kažete,da kupim panzera iv s?Jeli mu cijena 2500 golda?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Oly_E3 kaže...

Pa ako je zarada 30% viša, onda si dobio cca. 37k bez toga, što i nije puno, štoviše prosječno, budući da si dobio master badge, znači da si odigrao vrhunsku partiju, jer ipak master badge se ne dobija za svaku (dobije se jednom, ali ga treba zaslužit), ja se pretrgam kad ganjam i to i dobijem uglavnom 1st class tanker -.-"

KV-3 je ocajan tenk sada,zapali se svaku igru.Trebao si bit jucer ,4 bitke s njim 4 puta se zapalio.Svaki hitac u bok me zapali.Odustao sam od njega nakon MB i vratio se Erectu jer me opusta{#}

Ovi UK TD-i su zasad odlicni samo sto  mi ne pase bas brzi reload/mali dmg jer to sluzi mediumima dobro,a ja ipak vise volim kao T30 ili cak T25 AT.

16 godina

Kroz ovu godinu bih mogao dobiti novo računalo, tako da će mi napokon igra raditi kako treba. Na sadašnjem igra ide očajno loše. Posebno nakon ovog zadnjeg patcha.

Trza za poludjeti, posebno kada se sakriješ u grm ili prolaziš kroz šumu/drveća.

Ima kada dobijem novo računalo da gazim sve i svakoga jer ni sada mi ne ide loše. Znači ova igra je neoptimizirana što se tiče procesora?

Baš se mislim što bi bolje leglo FX 8320 (mislim da se tako zove) ili neki i5 3. generacije? Očito je da je kod ove igre bitan radni takt procesora i kao što si rekao grafička kartica.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 13:14 (Izzy).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

evo za dobar dan, od najluđe ekipe u tenkovima.

[OF-H] Only Fools and Horses

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
Oly_E3 kaže...

KV-3 je ocajan tenk sada,zapali se svaku igru.Trebao si bit jucer ,4 bitke s njim 4 puta se zapalio.Svaki hitac u bok me zapali.Odustao sam od njega nakon MB i vratio se Erectu jer me opusta{#}

Ovi UK TD-i su zasad odlicni samo sto  mi ne pase bas brzi reload/mali dmg jer to sluzi mediumima dobro,a ja ipak vise volim kao T30 ili cak T25 AT.

Najbolje mi je kad te guram sa T20, idemo skoro 30 na ravnom :D

Izzy kaže...

Kroz ovu godinu bih mogao dobiti novo računalo, tako da će mi napokon igra raditi kako treba. Na sadašnjem igra ide očajno loše. Posebno nakon ovog zadnjeg patcha.

Trza za poludjeti, posebno kada se sakriješ u grm ili prolaziš kroz šumu/drveća.

Ima kada dobijem novo računalo da gazim sve i svakoga jer ni sada mi ne ide loše. Znači ova igra je neoptimizirana što se tiče procesora?

Baš se mislim što bi bolje leglo FX 8320 (mislim da se tako zove) ili neki i5 3. generacije? Očito je da je kod ove igre bitan radni takt procesora i kao što si rekao grafička kartica.

Što god od novog bit će OK, nije igra toliko zahtjevna za jake mašine, ja imam par generacija star desktop, trenutno OC-an do kraja i vrti sa lockom na 60FPS-a (adaptivna v-sinkornizacija od nvidije), ma milina. Sa novim nema straha da će bit problema, jer sadašnji ekvivalent mog kompa je neki mid-range hardver, a to niti nije toliko skupo, GTX 660, i5 ili nešto od AMD-a ako baš moraš :D

12 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

nisi trebao dat svoj stari akaunt eto opet ti se igra sad bi imao tenkove a ne da trebaš ponovno resrčat;):)

14 godina
World of Tanks

Ubo sam IS 2 u pol cijene nadam se da je bolji od kante Typ 58

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Hahaha! 6 partija i 6 poraza. A 1. partija s IS-3 i gazimo ih i blizu smo njihove baze, a kada ono oni se probili na drugoj strani i izgubimo. Tu partiju sam dobio Steel wall i bio u plusu 10 000. Sami retardirani timovi danas.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
Oly_E3 kaže...

Ali zato tier 5,6 i 7 imaju prebijesan armor...I ako dođeš do kraja linije imat ćeš top i pol...

15 godina
ESepulTribE kaže...
DamageHigh kaže...

nisi trebao dat svoj stari akaunt eto opet ti se igra sad bi imao tenkove a ne da trebaš ponovno resrčat;):)

A jbg...al nema veze...sad se guštam s med linijom...;)

17 godina
World of Tanks

Uspio izgrindat Tigera P, nadam se da cu uspjeti do sutra navece i AMX M4 pa da ih upiknem sve dok su u pola cijene {#}

Ajmo par savjeta za Tigera P, moze li se vise koristiti kao brawler nego H verzija ili je i ovdje snajpanje i podrska iz druge linije glavni stil igre ??
Sta se vise isplati staviti onu unapredjenu suzpenziju od opreme koja kosta 500 000 ili potrositi skoro 8k free xp-a za gusjenice pa da stavim dugu 88 jer mi je vec otkljucana, a vidim da ne trazi kupolu  {#}

Procitao dosta zalbi na racun VK 3001P ali meni je nekako sjeo pravo :)

Zadnja partija :) Zadnja partija :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 15:41 (Dr. Vicko).

0 0 hvala 0
15 godina
Dr. Vicko kaže...

Ajmo par savjeta za Tigera P, moze li se vise koristiti kao brawler nego H verzija ili je i ovdje snajpanje i podrska iz druge linije glavni stil igre ??

Kakvo snajpanje s tenkom koji ima 200 mm prednjeg armora...

Kupola je weak-point, tak da to skrivaj kolko možeš, guraj hull napred i igraj heavyja...;)

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego,znam kako se postavit u Hhull down poziciju,ali kako u Hull up?NIkada nisam imao tenk za to,ali pitao bih čisto iz radoznalosti.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Nego,znam kako se postavit u Hhull down poziciju,ali kako u Hull up?NIkada nisam imao tenk za to,ali pitao bih čisto iz radoznalosti.

evo izvoli informaticaru http://lmgtfy.com/?q=hull+down

13 godina
neaktivan
dedaa kaže...

evo izvoli informaticaru http://lmgtfy.com/?q=hull+down

Ponovno pročitaj što je informatičar napisao.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Prvo treba znati sto je uopce hull down, a onda nakon toga ga bi ga trebao znati i realizirati.

Bez brige, dobro vidim.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
g12356 kaže...

Uvjek možeš iza ugla gurnuti samo "nos" van, a da kupola ostane sakrivena. Čekaš da te pogodi od naprijed (jer ekipa uglavnom ne može odoljeti) i izletavaš van dok ovaj reloada. Paziš da preko nije francuzić sa autoloaderom...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice