Meni su problem traceri. Zbunilo me, pošto mi izgledaju kao potrgane teksture. Prwo sam mislio wtf, što mi se događa s grafičkom, kakve su ovo retardirane teksture.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izgleda da su pacijenti sa neuropsihijatrije pušteni kući za vikend. 15 bitki sam u minusu, sinoć i danas je katastrofa.
Izgleda da su pacijenti sa neuropsihijatrije pušteni kući za vikend. 15 bitki sam u minusu, sinoć i danas je katastrofa.
Ja sam danas imao srece,vecinom pobjede a ono poraza sta je bilo hebo sam im sve po spisku u chatu
+1
isto i kod mene bio sam 15 u minusu al sam počeo platunirat pa sam na nuli :P
Čini mi se da na kraju ipak neću uzeti SU-100Y. Prema onome što sam vidio čini mi se da ipak nije nešto. Stekao sam dojam da ne može poživiti dugo da napravi neku štetu. A samim time ne može zaraditi nešto posebno.
http://worldoftanks.eu/news/6320-weekend-special-heavy-steel/
izgleda da ce biti posla za t29 ovaj vikend
http://worldoftanks.eu/news/6320-weekend-special-heavy-steel/
izgleda da ce biti posla za t29 ovaj vikend
A meni se valja dobro potruditi na 3001P i ARL44 da otkljucam TigraP i AMX-a pa ih ubodem upola cijene, KV 3 mi je vec otkljucan
A KV3 mi se vraća u garažu po tko zna koji put...prošli puta sam ga prodao jer sam kupio t-32...
KV3 mi se više sviđa u tieru 7 nego dok je bio u tieru 6...valjda zato jer je dobio još jednu nadogradnju motora...
Za dobar teamwork:
Nekada kada vidite da vam je trackan teammate i da je sa druge strane netko tko mu ne dopušta da se popravi,dobro je da stanete ispred teammatea i da ga štitite dok se ne popravi.Pogotovo ako ste recimo pri full healthu...
Jel vam radi igrica??
Za dobar teamwork:
Nekada kada vidite da vam je trackan teammate i da je sa druge strane netko tko mu ne dopušta da se popravi,dobro je da stanete ispred teammatea i da ga štitite dok se ne popravi.Pogotovo ako ste recimo pri full healthu...
To ovisi o dosta situacija,pogotovo ako na njega pucaju 2-3 ili vise protivnika onda naravno da necu stat jer ce mene razguzit,a kasnije i njega.Treba znati kako zastiti kolegu,ali opet ne i da ti pogines jer onda nisi ucinio nista .
Jel valjaju ovi UK TD-i?
Za dobar teamwork:
To ovisi o dosta situacija,pogotovo ako na njega pucaju 2-3 ili vise protivnika onda naravno da necu stat jer ce mene razguzit,a kasnije i njega.Treba znati kako zastiti kolegu,ali opet ne i da ti pogines jer onda nisi ucinio nista .
Jel valjaju ovi UK TD-i?
Nisam ih probao ali mi se po statistikama sviđaju...I ono šta sam čuo je da je bolje ići od početka grane nego preko Churchilla gc.
Za dobar teamwork:
Jel valjaju ovi UK TD-i?
Nisam ih probao ali mi se po statistikama sviđaju...I ono šta sam čuo je da je bolje ići od početka grane nego preko Churchilla gc.
Eh ebiga ja sam baš preko njega krenuo, bilo mi mrsko ići od početka, prvi utisak dosta je loš!
Ljudi moji ovo danas je nemoguce igrat ja jos win nisam napravio stvarno za poludit :(
Ljudi moji ovo danas je nemoguce igrat ja jos win nisam napravio stvarno za poludit :(
Teman sam se probudio,pravim kavu i bas si me razveselio prije nego sam i upalio tenkove :)
Dosta za danas, ovo je prevršilo svaku mjeru.
ako koga zanima da igra u platunu ili u klanu neka mi se javi na pm jer igramo na ts-u i u platunima, nema nerviranja onda grdo je igrat sam ;):)
Ovo je krasno bilo danas :) Silno sam htio skupiti x3 s JagdTigerom
1 partija poraz, pa druga, pa treća, pa peta, pa osma... i deveta partija... gubimo 6:13....
i taman kad sam mislio da će i to biti svršeno, naš scout capao bazu i pobijedili smo
naravno da sam dobio X3 bonus u iznosu od oko 900 expa...
Nakon updatea imam problem sa chatom , kad igram platoon i zelim kolegi nesto napisat stalno me iz platoon chata prebacuje u team chat. zna li itko rjesenje.
Da na to sam i ja jučer naišao sa ivanoileom... On je reko da je izabrao tabom platoon chat i bez da je pisao pritisnuo enter i da mu ostane... Meni doduše ne, ali nije me briga pišem po timskom ne dira to mene :D
Znate li za neki dobar hangar mod? Standardni mi dosadio, kao i modani kojeg sam koristio do sada, a google bas ne daje dobre rezultate.
Nakon updatea imam problem sa chatom , kad igram platoon i zelim kolegi nesto napisat stalno me iz platoon chata prebacuje u team chat. zna li itko rjesenje.
U settingsima imaš opciju Save Message Recipient, to treba biti uključeno.
Znate li za neki dobar hangar mod? Standardni mi dosadio, kao i modani kojeg sam koristio do sada, a google bas ne daje dobre rezultate.
http://mirtankov.net/hangars.html
potraži si koji ti odgovara
Moze mi netko objasnit zasto sam dobio 53000 crd sa KV-3 ? (bez premiuma) Toliko do sada sam dobivao jedino sa IS-3 sa premiumom i to u najboljim bitkama
Cak i sa ovim bonusom ne moze biti toliko visoko.
Moze mi netko objasnit zasto sam dobio 53000 crd sa KV-3 ? (bez premiuma) Toliko do sada sam dobivao jedino sa IS-3 sa premiumom i to u najboljim bitkama
Cak i sa ovim bonusom ne moze biti toliko visoko.
Jer si čiter :P