World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.126.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Meni su problem traceri. Zbunilo me, pošto mi izgledaju kao potrgane teksture. Prwo sam mislio wtf, što mi se događa s grafičkom, kakve su ovo retardirane teksture. 

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Partija od maloprije. Krenulo loše, stisnuli su nas, a onda preokret. I tko je ono rekao da ako voliš IS-a 3, da ćeš voljeti i IS-a 8?

Koga zanima klik.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Izgleda da su pacijenti sa neuropsihijatrije pušteni kući za vikend. 15 bitki sam u minusu, sinoć i danas je katastrofa.

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

Izgleda da su pacijenti sa neuropsihijatrije pušteni kući za vikend. 15 bitki sam u minusu, sinoć i danas je katastrofa.

Ja sam danas imao srece,vecinom pobjede a ono poraza sta je bilo hebo sam im sve po spisku u chatu{#}

Vulgar Display Of Power
16 godina
DrNasty kaže...

+1

13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

isto i kod mene bio sam 15 u minusu al sam počeo platunirat pa sam na nuli :P

16 godina
World of Tanks

Čini mi se da na kraju ipak neću uzeti SU-100Y. Prema onome što sam vidio čini mi se da ipak nije nešto. Stekao sam dojam da ne može poživiti dugo da napravi neku štetu. A samim time ne može zaraditi nešto posebno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

http://worldoftanks.eu/news/6320-weekend-special-heavy-steel/

izgleda da ce biti posla za t29 ovaj vikend {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
rosimic90 kaže...

http://worldoftanks.eu/news/6320-weekend-special-heavy-steel/

izgleda da ce biti posla za t29 ovaj vikend {#}

A meni se valja dobro potruditi na 3001P i ARL44 da otkljucam TigraP i AMX-a pa ih ubodem upola cijene, KV 3 mi je vec otkljucan {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

A KV3 mi se vraća u garažu po tko zna koji put...prošli puta sam ga prodao jer sam kupio t-32...

KV3 mi se više sviđa u tieru 7 nego dok je bio u tieru 6...valjda zato jer je dobio još jednu nadogradnju motora...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Za dobar teamwork:

Nekada kada vidite da vam je trackan teammate i da je sa druge strane netko tko mu ne dopušta da se popravi,dobro je da stanete ispred teammatea i da ga štitite dok se ne popravi.Pogotovo ako ste recimo pri full healthu...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Jel vam radi igrica??

15 godina
g12356 kaže...

Za dobar teamwork:

Nekada kada vidite da vam je trackan teammate i da je sa druge strane netko tko mu ne dopušta da se popravi,dobro je da stanete ispred teammatea i da ga štitite dok se ne popravi.Pogotovo ako ste recimo pri full healthu...

To ovisi o dosta situacija,pogotovo ako na njega pucaju 2-3 ili vise protivnika onda naravno da necu stat jer ce mene razguzit,a kasnije i njega.Treba znati kako zastiti kolegu,ali opet ne i da ti pogines jer onda nisi ucinio nista .

Jel valjaju ovi UK TD-i?

15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
g12356 kaže...

Za dobar teamwork:

To ovisi o dosta situacija,pogotovo ako na njega pucaju 2-3 ili vise protivnika onda naravno da necu stat jer ce mene razguzit,a kasnije i njega.Treba znati kako zastiti kolegu,ali opet ne i da ti pogines jer onda nisi ucinio nista .

Jel valjaju ovi UK TD-i?

Nisam ih probao ali mi se po statistikama sviđaju...I ono šta sam čuo je da je bolje ići od početka grane nego preko Churchilla gc.

16 godina
neaktivan
g12356 kaže...
ivanoile kaže...
g12356 kaže...

Za dobar teamwork:

Jel valjaju ovi UK TD-i?

Nisam ih probao ali mi se po statistikama sviđaju...I ono šta sam čuo je da je bolje ići od početka grane nego preko Churchilla gc.

Eh ebiga ja sam baš preko njega krenuo, bilo mi mrsko ići od početka, prvi utisak dosta je loš!

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi moji ovo danas je nemoguce igrat ja jos win nisam napravio stvarno za poludit :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
began kaže...

Ljudi moji ovo danas je nemoguce igrat ja jos win nisam napravio stvarno za poludit :(

Teman sam se probudio,pravim kavu i bas si me razveselio prije nego sam i upalio tenkove :)

Vulgar Display Of Power
16 godina
World of Tanks

Dosta za danas, ovo je prevršilo svaku mjeru.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ako koga zanima da igra u platunu ili  u klanu neka mi se javi na pm jer igramo na ts-u i u platunima, nema nerviranja onda grdo je igrat sam ;):)

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ovo je krasno bilo danas :) Silno sam htio skupiti x3 s JagdTigerom

1 partija poraz, pa druga, pa treća, pa peta, pa osma... i deveta partija... gubimo 6:13....

i taman kad sam mislio da će i to biti svršeno, naš scout capao bazu i pobijedili smo

naravno da sam dobio X3 bonus u iznosu od oko 900 expa... {#}

8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon updatea imam problem sa chatom , kad igram platoon i zelim kolegi nesto napisat stalno me iz platoon chata prebacuje u team chat. zna li itko rjesenje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da na to sam i ja jučer naišao sa ivanoileom... On je reko da je izabrao tabom platoon chat i bez da je pisao pritisnuo enter i da mu ostane... Meni doduše ne, ali nije me briga pišem po timskom ne dira to mene :D

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Znate li za neki dobar hangar mod? Standardni mi dosadio, kao i modani kojeg sam koristio do sada, a google bas ne daje dobre rezultate. 

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
someguy kaže...

Nakon updatea imam problem sa chatom , kad igram platoon i zelim kolegi nesto napisat stalno me iz platoon chata prebacuje u team chat. zna li itko rjesenje.

U settingsima imaš opciju Save Message Recipient, to treba biti uključeno.

Come to the dark side, we have cookies.
12 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Znate li za neki dobar hangar mod? Standardni mi dosadio, kao i modani kojeg sam koristio do sada, a google bas ne daje dobre rezultate. 

http://mirtankov.net/hangars.html  

potraži si koji ti odgovara

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Prva burda medalja i to sa kojim tenkom. Teman ga kupio, jos je svjez. Odusevljen sam,htio sam tu medalju dugo i dobijem sa tenkom kojim je pa nemoguce dobit.{#}

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 18:54 (Zaja).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Mislim da je ovo jedan od najmučnijih lostova koje sam ikada imao.

3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Napokon 50/49%!

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Moze mi netko objasnit zasto sam dobio 53000 crd sa KV-3 ? (bez premiuma) Toliko do sada sam dobivao jedino sa IS-3 sa premiumom i to u najboljim bitkama

Cak i sa ovim bonusom ne moze biti toliko visoko.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 20:30 (ivanoile).
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Moze mi netko objasnit zasto sam dobio 53000 crd sa KV-3 ? (bez premiuma) Toliko do sada sam dobivao jedino sa IS-3 sa premiumom i to u najboljim bitkama

Cak i sa ovim bonusom ne moze biti toliko visoko.

Jer si čiter :P

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice