World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.086
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
World of Tanks

Bome jako frustrirajuče. posebno na e100 jer onda moraš čekat 17.25 sek za sljedeči hitac mah... Kupio sam si ponovo Pershinga da se malo napucavam s njim, bilo mi je žao šta sam skupio tako slab eff s njim moram ga učinit ponosnim ponovo ;P

Evo i jedna epic partija s njim otprije 4k dmg da sam je bar snimio i poslao bohemianeagleu na medium contest :(

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

predobra partija (za mene) mislih da ovu medalju kod sebe neću vidjeti.

nema do nižih tireva, tamo je sve moguće:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 9:16 (sokre).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ziga kaže...

Niste ni vi blesavi, jučer sam imao kronični p.....vitis...

7 gold granata sam sprašio u IS-7, samo je 1 prošla !! jedna!

To je 28.000 kredita bačeno u vjetar..

ne moram ni napominjati da je on sprašio mene

Nema boljeg nego kad mi na point blank rang, T30 i 155mm napravio 0dmg pen (imam osjećaj da se to dosta više događa na njemu nego na bilo kojem drugom tenku) -.-" Ne koristim gold na njemu nego agonizirajući reload koji slijedi nakon toga (ajd doveo sam ga u red sad je 18.xy sekundi) te još obično ako nemam neku potporu taknem osino gnjezdo... Haha 2 puta za redom pucao na tiger P u kupolu 0dmg pen, samo sam okrenuo bok, spustio top u pod i mirno šutio :D

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
17 godina
Oly_E3 kaže...
Ziga kaže...

Niste ni vi blesavi, jučer sam imao kronični p.....vitis...

7 gold granata sam sprašio u IS-7, samo je 1 prošla !! jedna!

To je 28.000 kredita bačeno u vjetar..

ne moram ni napominjati da je on sprašio mene

Nema boljeg nego kad mi na point blank rang, T30 i 155mm napravio 0dmg pen (imam osjećaj da se to dosta više događa na njemu nego na bilo kojem drugom tenku) -.-" Ne koristim gold na njemu nego agonizirajući reload koji slijedi nakon toga (ajd doveo sam ga u red sad je 18.xy sekundi) te još obično ako nemam neku potporu taknem osino gnjezdo... Haha 2 puta za redom pucao na tiger P u kupolu 0dmg pen, samo sam okrenuo bok, spustio top u pod i mirno šutio :D

lol,da čini se da rusi imaju neku svoju računicu tko šta može probiti .

imaš sreće što ti top sporo puni lol, ja se raspucam ko manijak recimo u d.maxu i samo mislim ma sljedeća će proći, puf okreneš se ispucao si pola granata a ako je bilo golda opa minus ko kuća.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 17:05 (sokre).
17 godina
moderator
sokre kaže...

predobra partija (za mene) mislih da ovu medalju kod sebe neću vidjeti.

nema do nižih tireva, tamo je sve moguće:)

Hehe, da, u tier5 borbama stvarno ima svega i budu jako zanimljive. Zbog toga sam i ostavio elitani T-34 u garaži.

Moja ''most kills'' partija je u KV-1 bila, na Mines mapi gdje sam se kockao i odlučio otići na brdo jer sam bio top tenk. Na kraju 9 killova, jer su mi neke i ukrali :D

Čisti seal clubbing.

16 godina
neaktivan

Gledao sam i čitao famozni game mehanics i kako funkcionira pen i to, ali malo mi je ipak čudno da kad mi dođe IS-7 drito u bok roknem ga u nadi da mu skinem trećinu healtha, samo mu malo boju pokvarim, a to što posada uzbuđeno kaže da sam probio to me ne veseli... :D Mislim nisu tako česti ti slučajevi, obinčo opalim 6-9 granata (T30 mi ima najveći hit ratio :D, jer se pojedem ako fulam), ali u ključnom trenutnku zna bit nervirajuće... Ipak sam support tenk i normalno da tim očekuje da napravim neki malo bolji dmg da ovima padne moral... A ono 0 dmg, rikoše uglavnom mi se ne desi, ako imam vremena za ciljat kako treba... Nisam još oprobao HE granate na T30...

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
13 godina
neaktivan
World of Tanks

...ekipa posada mi je napokon na 100%... imam mid tenk i koje ni na skilove najbolje staviti ekipi... (da ne kopam po stranicama prije jer je o tome vec bila rijec vise puta)

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
elCarismo kaže...

...ekipa posada mi je napokon na 100%... imam mid tenk i koje ni na skilove najbolje staviti ekipi... (da ne kopam po stranicama prije jer je o tome vec bila rijec vise puta)

Koji med tenk? Ako imaš neki ruski koji ima velik camo ili neki sa slabim oklopom, onda idi na camo i 6th sense jer ti je cilj biti ninja.

Ako ti je cilj dpm i da ti sve karakteristike budu malo bolje, idi na BiA.

Ako misliš da ti fali nešto, možeš ići i na posebne uloge članova posade, npr da driver bolje okreće tenk, da je bolji offroad itd...

Do tebe je i tvog stila igre.

17 godina
World of Tanks

ti rjetki dani kada te ko malo ide ujutro:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 9:39 (sokre).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
elCarismo kaže...

meni su konkretno mediumi na bia,repair i camo za tim. većinu vremena provodim oko teškaša pa je zgodno ne ostati trackan u pola livade. trenutno na t44 i nikako se natjerati na završni grind za t54.

lol moram ovaj perk za ramanje staviti na ove male light scoute počesto se sam ubijem ramom na metu. doduše  is7 sa tim perkom hoće odvalit oko 400-500 dmg recimo is4 (mausa ne pokušavati ramanjem oštetiti).

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 10:37 (sokre).
17 godina

3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Igram ja sa gw tigerom prije par dana,vidim tracer od artiljerije i kažem sam sebi sad ću ga ja...tri shella su mi jednostavno nestala.

Da su negdje pala vidio bih,nisu imali u šta ranije pogodit jer je bila čista putanja da bih skinuo arty konačno sa 4 shotom{#}.

Što se tiče 0 damage shootova na tenkovima najbitnije je npr. za ruse ciljati imeđu trackova odnosno kotačića jer iznad je prostrani armor na većini ruskih teškaša većeg tiera.

Za npr e75 bolje je ciljati u sam trup nego u gusjenice zbog velike gustoće kotačića.

btw ionako većina topova pogađaju di je njih volja a ne di je nišan.Imao sam slučaj gdje sam sa t28 proto ciljao e75 u lower plate i pogodio u komander kupolu sa nekih 150-200m{#}.

\m/ \m/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel  našao itko išta na netu o JagdPanzeru E100? Ja sam tražio i nisam našao ništa, ko da taj tenk nikad nije napravljen. Nisam uspio nać apsolutno niti jednu informaciju o tenku.

0 0 hvala 0
14 godina
krayz1e kaže...

Jel  našao itko išta na netu o JagdPanzeru E100? Ja sam tražio i nisam našao ništa, ko da taj tenk nikad nije napravljen. Nisam uspio nać apsolutno niti jednu informaciju o tenku.

Tenk nikad ni nije napravljen, samo je postojao u blueprints-ima....

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
krayz1e kaže...

Znači isto kao Lowe. Jbg.

Smeta me što stavljaju nepostojeće tenkove.

15 godina
krayz1e kaže...

E-100 je djelomično napravljen, pronađen je 45 na kraj rata, iako nikad dovršen.

Swedish latin super funk.
14 godina
krayz1e kaže...
Stolnik kaže...
krayz1e kaže...

Znači isto kao Lowe. Jbg.

Smeta me što stavljaju nepostojeće tenkove.

Skoro pol tenkova u igri nikad nije postojalo ...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pantera II nikad nije napravljena. Totalni šok kad sam to pročitao. Mislim, napravili su trup i kupolu ali nikad nikad nisu spojili ta dva dijela u kompletan tenk:) Tek kad su saveznici zauzeli tu bazu su oni naknadno spojili i danas je ta pantera izložena u Patton muzeju u Fort Knoxu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 17:50 (krayz1e).

1 0 hvala 1
15 godina
sirka666 kaže...
krayz1e kaže...

E-100 je djelomično napravljen, pronađen je 45 na kraj rata, iako nikad dovršen.

britanci su ga onda upijenili i uništili trup u 50-ima

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
luka94 kaže...
sirka666 kaže...
krayz1e kaže...

britanci su ga onda upijenili i uništili trup u 50-ima

Došo cigo i prodo ga u staro željezo.

17 godina
World of Tanks

Bilo bi zanimljivo da uvedu istorijski mod u igru tj. da mozes igrati samo sa tenkovima koji su stvarno postojali i sa istorijskim konfiguracijama. 
Najvjerovatnije da od toga nikada nece biti nista i da bi vecina igrala sa Tigrom II i IS 3 ali eto bilo bi lijepo da postoji :)

Danas sa IS 8 pogodim T 50 i trackam ga i on tako stoji ja sa nekih 150 metara cekam reload, naciljao davnih dana i cekam da opucam i opalim i ono nista {#}

Inace kad se stavi zadnji top na IS 8 postaje totalno drugi tenk, ne samo zbog penetracije vec je i znatno precizniji od bl 9...

Ali odllucio sam da ne istrazujem kupolu i motor iako sada tenk nije los vec da cuvam tih 50k i kusur xp-a i automatski idem na otkljucavanje sedmice :)

Danas manje retardnih timova {#} 

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dr. Vicko kaže...

Bilo bi zanimljivo da uvedu istorijski mod u igru tj. da mozes igrati samo sa tenkovima koji su stvarno postojali i sa istorijskim konfiguracijama. 
Najvjerovatnije da od toga nikada nece biti nista i da bi vecina igrala sa Tigrom II i IS 3 ali eto bilo bi lijepo da postoji :)

Evo jedan od prvih WOT trailera koji govori sam za sebe :-)

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
17 godina
Dr. Vicko kaže...

Danas sa IS 8 pogodim T 50 i trackam ga i on tako stoji ja sa nekih 150 metara cekam reload, naciljao davnih dana i cekam da opucam i opalim i ono nista {#}

Inace kad se stavi zadnji top na IS 8 postaje totalno drugi tenk, ne samo zbog penetracije vec je i znatno precizniji od bl 9...

Ali odllucio sam da ne istrazujem kupolu i motor iako sada tenk nije los vec da cuvam tih 50k i kusur xp-a i automatski idem na otkljucavanje sedmice :)

Danas manje retardnih timova {#} 

Kako mi je drago što si ovo izjavio jer sam već polako odustajao od grindanja s njim, svako sranje ga buši bez problema, a ti često ne možeš ništa s BL-9... TD-ovi se samo zaletavaju na mene bez straha kad znaju da im teško što mogu, a oni će mene svakak probit... prokleti IS-8, najlošiji tier 9 kak se meni čini....

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja bi rekao da je lorraine najlošiji t9 {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Što se tiče oklopa IS-a 8, jedino valja oklop kupole, a trup je bezvezan. I, kao što je već rečeno top je odličan. 

A ta mobilnost koja bi kao mogla nadomjestiti mane koje se tiču oklopa se može objesiti mačku o rep. S tim tenkom treba ići u grupi i truditi se provirivati kupolom, a trup skrivati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 19:47 (Izzy).
17 godina
World of Tanks

Sto se tice IS 8 to je veoma nedefinisan tenk. U pocetku je uzas kako god okrenes, oklop nikakav, mobilnost bez unapredjenih gusjenica i nije nesto, top los za taj tier i jedina stvar koja valja je prednji oklop kupole. 
BL 9 sa prem municijom ima penetraciju kao zadnji top sa AP municijom ali je veoma neprecizan cak i na manjim udaljenostima i sve dok se ne stavi zadnji top tenk je los.
Sa zadnjim topom je preporod barem sto se tice stete koju mozes nanijeti i osjeti se poboljsanje u preciznosti ali tenk i tada zna nekada uzasno razocarati ali isto tako zna i veoma oduseviti.

Koliko sam primjetio gusjenice mu veoma lako stradaju i veoma cesto je scenario da ti neko unisti gusjenice, iskorostis repair kkit i kako krenes nazad artiljerija ti opet unisti gusjenice {#}

Artiljerija te naprosto obozava i primjetio sam da cak kad blizu mene stoji neki francuz oni mene gadjaju {#} 

Neki kazu najbolja strategija je biti podrska, neki peekaboo, ima onih koji kazu da se igra kao medium ali koliko sam ja skuzio ovaj tenk nema neku definiranu strategiju vec uveliko ovisis o timu i moras se prilagodjavati. Nekad ces igrati kao podrska, nekad kao peekaboo i zato je veoma tezak za igrat. 
Najbolji je u hull down poziciji i oklop kupole dinga skoro sve samo je vazno sakriti tijelo tenka.

Trenutno mi je tenk dobar, pravi solidnu stetu, zna imati i par killova ali cim otkljucam IS 7 ne vjerujem da cu se bas vracati da igram sa njim {#}

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Može li mi neko reći koji tenkovi najviše zarađuju u bitkama jer mi stvarno treba neki tenk da se izbavim iz ovog bankrota.{#}

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
skenderovic kaže...

Može li mi neko reći koji tenkovi najviše zarađuju u bitkama jer mi stvarno treba neki tenk da se izbavim iz ovog bankrota.{#}

Onaj kojeg znaš voziti.  Nije bitno kakv je tenk,već kakav si igrač.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
13 godina
protjeran
Pranja kaže...

Onaj kojeg znaš voziti.  Nije bitno kakv je tenk,već kakav si igrač.

Ma pusti pranju,pranja nezna pa prica gluposti...{#}{#}

Ugl.onaj tip tenka koji volis vozit,koji znas vozit i koji nije preveliki tier,po meni najbolje neka 7ica ili 6ica i tuci...Ja sam sa obicnim isom sebi skupio recimo za is-8...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
16 godina

Premium tenkovi. Od "običnih" možeš zaraditi sa VK3601 (H), 3001 (P),  T-34-85 i Tiger (P) ako dobra je partija.

Također znam zaraditi nešto i sa IS-3. To mi je i najdraži tenk od njih nekoliko koliko ih imam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 0:34 (Izzy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice