World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.892
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

neznam,možda da igraš igru?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupi neciji account ak ti se neda.

Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

igran stalno i sve san ih nadogradija al ne znan kako kupit ili nabavit jači

0 4 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
torpedo0 kaže...

lol {#}

skupiš xp>researchas tenk>skupis pare>kupis tenk

15 godina
torpedo0 kaže...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 21:36 (anarky1988).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

rješija san

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

vidim da se random blate t20 i jg panter wtf? {#}

pa to su zvijeri! {#}

kao prvo JgPanter-ja sam sad stavil 10.5 gore,i mislim da netreba istrazit ovjes,barem ne za dugi 8.8,jos je gore ramer i vent

ili nisam istratil ovjes ili sam kupil one dodatne torsion bars kak se vec zove za 80-100-200k cred da prvo stavim gore najjaci top jer dmg=exp=brzi grind

a lakse je skupit 200k cred nego 10-15k expa na stock tenku

inace je super nakosen oklop odozgora, razmjerno dosta brz,al ne ko stugi npr.

motore sam imal otkljucane

a neg elevacija topa je za preporodit se

plus, u startu dugi 8.8 ima najvecu pen u tiru(za francuze doduse neznam, tu sam na t6)

brzi rof i aim

i jeftine granate

tenk je jako nalik su-100, 2 topa razlicitih kalibara i skoro istog pen-a,al sa razlicitim rof-om i cijenom granata

jedino 10.5 ima brzi aim

uz njega imam i t25,t25-2, su-152 i su-100m1 tak da znam kaj pricam

u biti je kao su-100 u tiru vise, dosta nalik t25 at

a t20 je medju najbalansiranijim medijumia u tiru 7

uz njega trenutno imam sa top opremom i pantera, vk db, t-43, kv-13

top je prvi po dmg-u i 2. po pen iza panterovog 7.5 L100

strasno ubrzanje i agilnost,niska silueta,i dosta precizan top

naravno nije baz za snajpanje preko pola mape, al nije ni za juris

prvo se sacekaju skauti,pa roknes par granata,pa ides malo dalje, rokas po medijumima koji su se predaleko zaletili, ides nekog teskasa flankat, naravno ak vidis da je usamljen ({#}) pa ga pozdravis od iza sa 2-3 granate{#}

lakse je u platunima sa jos nekim mediumom

nemozes se oslonit na tim jer znas sigurno da su debili i da ce :

1 med u cosak mape "spotat"

1 ce ic iza crte za kraj mape "defat arty", cesto i u igrama bez arty

2-3 ce ic sa hevijima i napucavat se sa protivnickim hevijima i poginut dok velis siemka

1 je gotovo uvijek afk

znaci flank brane light tenkovi koji ce sigurno rushat, i td-i koji ce bit pregazeni cim dodju 3 protivnicka mediuma ZAJEDNO

i defeat

zato je platun najbitniji za iskoristit puni potencijal bilo kojeg tenka

i odgovor na pitanje zasto je arty top tier u MM-u je:

u prvih 10 borbi sa novim tenkom-tek kupljenim, MM je nesto blazi prema tom tenku jer se podrazumijeva da je stock

@ dr Nasty bubni neotesnog nuba po glavi {#}

"pres Alt + LMB to use THE STICK OF TROUTH"

ps da se pohvalim sa novim epic acchievementom

Epic Epic
WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
ED63 kaže...

ps da se pohvalim sa novim epic acchievementom

blocko si siemke? {#}

15 godina
World of Tanks

{#}{#}{#}

mislim da je to bila epic borba sa crkvobrdom (churchillom)

idem na flank, popijem kavu i skuham drugu dok dodjem na pola puta, pa me neki tard sa kv1 pocne bocno strugat, pa opalim po njemu 0 dmg, pa on po meni...i dodjemo na flank ja iza njega i guram ga napred da ga roknu a ja imam stit, mislim da je to ta partija{#}

ko bi ih popamtio bilo je toga dosta{#}

mapa arctic region, ja sa jg panterom sam dole, penjem se sa su-152 na snaping point, a kad tamo vec je elc koji "spota uz snajpanje" ili "snajpa uz pasivno scoutanje" ili kaj vec

isamo sam ga gurnul, njezno-ofc {#}, dole u rupu iz koje nemoze van{#}

napisem sory i to je to

{#}

jos posle napisem da mrdne dupe i nek ide scoutat arty{#}

imal sam 3-4 killa, puno prijava i prijetnji i win

bas sam kralj {#}

al iskreno neznam ko me i kad prijavil

i mislim da je ban bio na 3 dana

prvi zbog temkillanja je bio na 1 dan{#}

ovo je valjda treniranje strogoce ili su dobili vise prijava{#}

valjda cu se sad opametit i prestat to radit{#}

tolko o mom lukavom planu da kupim camo za vk2801 dok je na snizenju i jos da zaradim golde na tome{#}

sjetim se barta simpsona i svega onog kaj je moral špisat po ploci po parsto puta nakon skole{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

napokon prodao ono đubre od lorraine-a i kupio bata.. evo prije spavanja odigrao jednu partiju sa t7 topom, jer nisam imao para za t8 lol

mislim da me čeka puno zabave sa ovim tenkom {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

hbte su oni znerfali i xp za arty?

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sokre kaže...

hbte su oni znerfali i xp za arty?

Meni se isto tak čini, koliko god dobro odigram, dobivam nešto slabo te sam po xp-u max u sredini liste čak i kad imam najviše dmg-a... nešto je čudno u zadnjih par dana...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

So basicaly this is WoT....

720p!

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Krešo91 kaže...

So basicaly this is WoT....

720p!

Ja tu vidim jednu prosječnu siemka-witam partiju.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
17 godina
World of Tanks

Odigram sinoc na test serveru jednu partiju sa IS 7 i pravo me odusevio pa sam odlucio da nastavim grind sa IS 8 i pokusam poboljsati ovaj jadni win ratio mada ja mislim da sam uklet sa ovim tenkom jer odigrao super ili lose partiju izgubimo {#}

lol lol
iako poraz jedna od boljih partija :) iako poraz jedna od boljih partija :)
olićan ovaj IS 7 olićan ovaj IS 7

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Dr. Vicko kaže...

Omada ja mislim da sam uklet sa ovim tenkom jer odigrao super ili lose partiju izgubimo {#}

Tako je meni sa T-62A. Razmišljam da prodam posadu sa T-34 i prebacim ih kao posadu no2 za T-62 uz camo i 6thsense i probam koristiti T-62 kao scouta/oportunista.

17 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Odigram sinoc na test serveru jednu partiju sa IS 7 i pravo me odusevio pa sam odlucio da nastavim grind sa IS 8 i pokusam poboljsati ovaj jadni win ratio mada ja mislim da sam uklet sa ovim tenkom jer odigrao super ili lose partiju izgubimo {#}

uff stvarno imaš loše statse sa njim,vjerovatno ili ti ne leži baš taj tip tenka ili imaš sreće pa upadaš samo sa profi witam igračima{#},a upgrejdani je skroz?ako nije možda u tom grmu leži zec.od kad su ga popravili i stavili mu malo bolji armor meni je čist ok tenk.

meni baš ne odgovara francuz tier IX,ali eto imam 50% pobjeda s njim.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 13:46 (jura).
17 godina
jura kaže...
Dr. Vicko kaže...

uff stvarno imaš loše statse sa njim,vjerovatno ili ti ne leži baš taj tip tenka ili imaš sreće pa upadaš samo sa profi witam igračima{#},a upgrejdani je skroz?ako nije možda u tom grmu leži zec.od kad su ga popravili i stavili mu malo bolji armor meni je čist ok tenk.

meni baš ne odgovara francuz tier IX,ali eto imam 50% pobjeda s njim.

Jos je stock, ima bl9 i gusjenice samo, mada kad sam u tier X partijama koristim prem ammo...
Nadam se da ce biti bolji sa onim zadnjim topom, treba mi jos nekih 15k xp-a pa cemo da vidimo :) 

17 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Jos je stock, ima bl9 i gusjenice samo, mada kad sam u tier X partijama koristim prem ammo...
Nadam se da ce biti bolji sa onim zadnjim topom, treba mi jos nekih 15k xp-a pa cemo da vidimo :) 

ma kad ti bude full upgrejdani sa dobrom posadom budeš popravil statse i dobar ti bude tenk.bar je meni ok.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Dr. Vicko kaže...

Omada ja mislim da sam uklet sa ovim tenkom jer odigrao super ili lose partiju izgubimo {#}

Tako je meni sa T-62A. Razmišljam da prodam posadu sa T-34 i prebacim ih kao posadu no2 za T-62 uz camo i 6thsense i probam koristiti T-62 kao scouta/oportunista.

Krivi način razmisljanja, nikad nemozes reci da ces tog i tog tenka koristiti u toj i toj ulozi. Ova igra jednostavno nije zamisljena tako, svaka partija je drugacija i trazi od tebe da se prilagodis timu i tijeku borbe.

17 godina
moderator
dedaa kaže...

Krivi način razmisljanja, nikad nemozes reci da ces tog i tog tenka koristiti u toj i toj ulozi. Ova igra jednostavno nije zamisljena tako, svaka partija je drugacija i trazi od tebe da se prilagodis timu i tijeku borbe.

Nije to krivi način razmišljanja i da, tenkovi imaju svoju ulogu, ne znam šta tu ima nejasno. Ako tenk ima visok camo, slab armor a dobru mobilnost, normalno da će mu uloga biti da ne bude pogođen/da bude stealth, a tu posebno igra dobar odabir perkova/skillova posade, o čemu ja i govorim.

Kako onda ne mogu reći da će biti u toj i toj ulozi? Pa neću ići scoutom voditi napad ili mediumom stati i držati stranu kroz koju naviru protivnički heavyji i tank destroyeri. Od svakog tipa tenka se očekuje da obavi svoju ulogu najbolje.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Naravno da imaju svoju ulogu, ali slijepo pratiti ulogu svaku bitku kad znas da vjerojatno nece proci je apsurdno. Tako da, prilagodba je najbitnija.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
moderator
dedaa kaže...

Naravno da imaju svoju ulogu, ali slijepo pratiti ulogu svaku bitku kad znas da vjerojatno nece proci je apsurdno. Tako da, prilagodba je najbitnija.

Ma to naravno, ali mislim da će T-62 u svakoj borbi više profitirati koristeći 6th sense i camo na posadi od npr BiA koji daje 5% (pogotovo jer imam ventilaciju od opreme) jer ako uspije sačuvati health dok se igrači prorijede, onda može u lov puno lakše.

15 godina
World of Tanks

Kakav own nad three man T18 relic platoonom {#}

Dobio bi i kolobanovu medalju jer sam na kraju ostao protiv 5-orice i dobio ih, samo što je kod mene ostao retardirani afk M2 Light tako da ništa od medalje

Replay

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 16:01 (Intel&ATI).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Omfg, reskillao sam na 6th sense, camo i firefighting, odmah Ace tanker, skoro 9k dmga (6k od spotanja) i 80k kredita:

3 0 hvala 1
15 godina
DrNasty kaže...

Omfg, reskillao sam na 6th sense, camo i firefighting, odmah Ace tanker, skoro 9k dmga (6k od spotanja) i 80k kredita:

Ja vise volim ovako da izletim i rejpam sve što vidim ispred sebe {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

seal clubbing

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

Ja vise volim ovako da izletim i rejpam sve što vidim ispred sebe {#}

Hehe, dva pristupa a isti rezultat: puno štete, pobjeda, xp i mucho dinero :)

17 godina
World of Tanks

Sinoc igrao na test serveru i svaki put zaginem od onog britanskog cudovista od TD-a na tieru X i sada udejm u regularni server i naidjem na tier X heavy tenk i pobjegnem kao bez glave sa IS 8, mislio onaj TD {#}

7 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ko se jednom opeče, taj i na hladno puše ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice