World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

evo jedne ljepe sa kv-2, 152mm i korištenjem gold ammo. uf da ga nisu prebacili u t6 bio bi preopak.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Pratim situaciju oko VK2801. Navodno ga usklađuju sa ostalim tier 6 light tenkovima,a potvrđeno je da će biti novi tier8 light tank, možda u 8.5 patchu:

http://ftr-wot.blogspot.de/2013/02/confirmed-german-top-lt-will-be-ru251.html

1 0 hvala 1
13 godina
World of Tanks

Pozdrav ekipa!

Zna li se kad će novi update?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Afk klosari me kostali partije.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks

još jedna odlična partija sa cromwellom... brate mili, pobijem im pola ekipe i opet izgubimo.... nije ni čudo da mi je scor u debelom minusu kad je toliko debila na serveru....

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
World of Tanks

Hahahaha, MM zbilja ne štima.... arty top tier, često je i tier 5 arty među prvih 5 na listi....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
PLASMAorLCD kaže...

Evo vraćam se i ja u svijet WoTa, igrao sam u beti i imao sam ako se dobro sjećam više od 100 matcheva, tako da nisam bio potpuni debil.

{#}

profesionalac {#}

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Čini mi se da svi prelijećete preko riječi 'potpuni' koja tu nije bezveze, bio sam samo debil. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Hahahaha, MM zbilja ne štima.... arty top tier, često je i tier 5 arty među prvih 5 na listi....

Ovakav MM prvi put vidim.

Vulgar Display Of Power
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo za neke koje interesira M4 Jumbo ako vas ima, moram reć da mi je tenk zakon :D Nešto kao Super Pershing u tieru VI samo što je dosta okretniji i brži nego isti. Oklop dosta solidan najefektivniji u hull-down, jel, bounca dosta toga. 76mm top brz i solidno precizan, naravno imate i 105mm howitzer + gold ammo ako lova nije problem, mada možda je to bolje ostaviti za brži i manje oklopljen tenk kao E8, probo i nekako mi bolje leži 76mm ovdje, jer je teže pobjeć kada opalim, a reload predug da bi gledao KV-1S u oči. Nadalje 76mm najbolje na blisku borbu, jer brzo reloada (3.16 sekundi iliti skoro 20 pucnjeva na min sa mojom posadom na 100%) i ako se protivnika uspije flankat ili gađat u weak spotove tenka ista stvar, prožvakat će ga u brzom vremenu. Na daljinu je kockanje gađat nije uber precizan, ali može se :) Također vozim i 5x 76mm gold ammo za svaki slučaj kad mi dođe tier 7 protivnik ili bude gusta situacija kad svaka granata mora probit (više ovo drugo). Svaka bitka u ovom tenku mi bude gušt :) Mislim da ću prebrzo doć do T20-ke :D Jer stalno igram Jumba :D

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina

m4 jumbo je prezabavan i vrlo dobar tenk, veliki mi je gušt igrat s njim, a onda kad pređeš na T20, pišanje krvi. u biti T20 me natjerao da odustanem od te linije. sad ponovno guram britansku mid liniju

od masu tenkova koje sam probao M4 jumbo i cromwell su mi najzabavniji i najveći gušt za igranje.....

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovih +70% creditsa mi je dobro došlo, ovih dana sam natuko preko 3milje sa panzerom 4 i M4 shermanom, sa 105-ma bez premium granata.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
quickr kaže...

m4 jumbo je prezabavan i vrlo dobar tenk, veliki mi je gušt igrat s njim, a onda kad pređeš na T20, pišanje krvi. u biti T20 me natjerao da odustanem od te linije. sad ponovno guram britansku mid liniju

od masu tenkova koje sam probao M4 jumbo i cromwell su mi najzabavniji i najveći gušt za igranje.....

Ja se isto bojim toga sa T20, volio bi što prije preko njega na M26 Pershing, zato čuvam brdo free expa da ako ne bude išlo da ga ulupam tamo :D

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
14 godina

velim ti, mene je T20 natjero da odustanem od te linije. s druge strane T29 nije razočarao. odličan je..... nekaj sam primjetio, možda će se još netko složiti samnom. sve do tier 6 je OK i zabavno za igrati, sve preko tier 6 je muka isusova. neznam jel samo u meni stvar ili je još netko to iskusio? 

16 godina
neaktivan

T29 i T32 mi super leže, da se s njima igrat, ali da niži tieri su zabavniji puno, tier V i VI pogotovo, osobno ne držim niže tiere u garaži (osim T-50 ali ionako on nikad nije u low-tier bitkama pa ga neću računat), ali i IV je fora kad uletiš sa hetzerom ili tako nečim :D

13 godina
neaktivan

Ovisi o liniji, meni su npr. T29 i Panther poprilicno zabavni za igranje.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
14 godina

a neznam, meni sve preko tier 6 je pišanje krvi.... izuzev T29 koji mi je OK.... doduše nisam puno sedmica i osmica otvorio, do devetki nisam još došao....

16 godina
neaktivan

Meni je jgpanther trenutno muka... Tek sam mu otkiro gusjenice, ali motori i topovi traže dosta zvjezdica da ih otkrijem :( Tako da sam na mukama, jer mi je tenk spor i nije neka pretjerana opasnost drugima sa 8.8cm topom sa JgPz IV-a.

17 godina
World of Tanks

Jedna od boljih... 

3 0 hvala 0
16 godina
quickr kaže...

još jedna odlična partija sa cromwellom... brate mili, pobijem im pola ekipe i opet izgubimo.... nije ni čudo da mi je scor u debelom minusu kad je toliko debila na serveru....

E upravo se to meni dešavalo sa cromwellom. U partijama uništim po 5 protivničkih tenkova, a na kraju izgubim. To nije bilo jedanput, to se jako često događalo i to tolko da mi je postotak pobijeda bio sam bjednih 43%, a tenk sam dogurao to Ace tankera.

14 godina
World of Tanks

Trebam savjet oko perkova

Teškaši-svima prvi perk BiA,trebam drugi...jednom je netko rekao repairs,koliko je to učinkovito(korisno) u odnosu na one posebne perkove(smooth ride,tutor,eagle eye itd.)

Trebam prvi perk za T40 i Wolverine...camo?

Drugi perk za sljedeće tenkove: Tiger,T29,KV-1

Treći perk za:M103

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

repair ti je ucinkovitiji od bia

17 godina
World of Tanks

Uff, evo ga, jučer kupljen, inače sam loš s arty-em, al sam ga se danas naigral i pal je ACE tanker {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Još ne mogu doć k sebi...assault bitka, branimo bazu, buksam se u grmu na A9 i okrećem im samo kupolu koju ne probijaju punih 8 minuta

moji stoje oko naše baze, ja ih sam punih 8 min zadržavam, primam ukupno 37 granata dok me nisu opkolili i zadnjeg ubili :P

tužno...

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zeleni21 kaže...

Još ne mogu doć k sebi...assault bitka, branimo bazu, buksam se u grmu na A9 i okrećem im samo kupolu koju ne probijaju punih 8 minuta

moji stoje oko naše baze, ja ih sam punih 8 min zadržavam, primam ukupno 37 granata dok me nisu opkolili i zadnjeg ubili :P

tužno...

A tipical day in the life of an american heavy tank.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
12 godina
protjeran
World of Tanks

Tier IX borba, ja pri donjem kraju liste s Pershingom, i osvojim Steel Wall.

AK bog da, sutra replay.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Meni je jgpanther trenutno muka... Tek sam mu otkiro gusjenice, ali motori i topovi traže dosta zvjezdica da ih otkrijem :( Tako da sam na mukama, jer mi je tenk spor i nije neka pretjerana opasnost drugima sa 8.8cm topom sa JgPz IV-a.

Nemoj odustati,jer uglavnom svi tenkovi su muka kad ih kupis. S Jagpantherom sam se preporodio nakon one kante za napucavanje od JagPZ-a,naravno ovisi na koju mapu te baci ali tenk je majka kad se kamfliras u grm negdje u pozadini i cistis sta tvoji osvjetljavaju,zadnji top liepi DMG nanosi!!

14 godina
protjeran
World of Tanks

Slažem se JP je upravo odličan tenk, šteta što je t7 inače bi si ga ostavio. Na njegovim topovima sam dosta naučio o mehanici igre. Primjerice dugi 88 je sjajan top al s njim češ oštetiti puno tenkova i imat češ  manje killova nego s 105. Isto tak mi je bilo zanimljivo kako dmg na 105 pada s udaljenosti puno jače nego na 88. Na 300-400 metara udaljenosti ta dva topa rade praktički isti dmg jer granata iz 105 ima manji velocity. A i razlika u cijeni granata je ogromna 1000:250 pa sam stavljao top ovisno o tome jel sam imao prem il ne. Tenk je brz i ima fino nakošen armor. Sve u svemu meni jedan od najboljih td-ova, grind s njim je prošao bez da sam trepnuo, možda ga opet kupim.

T20 hmmm podjeljen sam oko tog tenka, definitivno teški grind, veselje kad otključaš Pershinga je ogromno, pa onda opet pojedeš malo govance dok ga elitaš. Mislio sam stati s američkom med linijom na Pershingu al sam ga volio igrat i samo se jednog dana stvorilo dosta expa za pattona ;) Pattona OBOŽAVAM makar mi je trebalo dosta da ga elitam i sa njim mi je isto grind lagan tako da če t10 Patton ubrzo. Inače mislio sam da je wg napravio budalu iz mene kad sam vidio penetraciju na britanskim medovima... za tier su bolji u penetraciji od amera... na t10 ču se izjednačit {#}

0 1 hvala 0
17 godina
moderator
chemmy kaže...

Isto tak mi je bilo zanimljivo kako dmg na 105 pada s udaljenosti puno jače nego na 88. Na 300-400 metara udaljenosti ta dva topa rade praktički isti dmg jer granata iz 105 ima manji velocity.

Sorry, ali mislim da mehanika igre ne radi tako. Penetracija ovisi o brzini zrna i opada sa udaljenošću, dok je dmg isti ako uspije probiti (+/- 25% od navedenog dmg za top, jer su navedene prosječne vrijednosti).

Ako je ovako kako ti kažeš, može neki link, tnx.

14 godina
protjeran

Definitivno nije dmg isti, ako ga jače penetriraš napravit češ veči dmg. To i sam primjetiš valjda kad nekog gađaš di je tvrđi i di je mekši

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice