World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
Ziga kaže...

pa taj EFF mod ubije svaku draž za igrom i treba ga zabraniti.

Realnost bilo kakvog ratovanja među igračima je ta da ne možeš znati koliko je tko jak dok ga ne sretneš pa odmjerite snage prsa u prsa...

sve u svemu uspješnost ovisi i o samoj timskoj igri kao i o sreći..

Dakle, igram bez tog MODa i uživam u igranju nebitno jer pobjeđujem ili gubim...

Možeš ti i pritisnuti "V" na početku borbe da igra bude još realnija...

Ovo je arkadna igra, a ne realnost... Ako postoje modovi koji mi olakšavaju igru (reload timer, xvm, mod koji prikazuje koliko dugo treba granati od artiljerije da udari, hit zones skinovi(njih ne koristim),ciljnik koji prikazuje koliko mogu okrenuti cijev na TD-u...), zašto nebi koristio te modove da budem što efikasniji u borbi?

Tko visoko leti, štedi gorivo.
15 godina

Ovo je arkadna igra, a ne realnost... Ako postoje modovi koji mi olakšavaju igru (reload timer, xvm, mod koji prikazuje koliko dugo treba granati od artiljerije da udari, hit zones skinovi(njih ne koristim),ciljnik koji prikazuje koliko mogu okrenuti cijev na TD-u...), zašto nebi koristio te modove da budem što efikasniji u borbi?

Zato jer 99% Poljaka odmah pocne pisati,izgubljena bitka i onda nista ne radi cijelu bitku.I ne kuzim,ciljnik koji prikazuje koliko mogu okrenuti cijev na TD-u? dafuq ?Pa ako igras TD malo duze,onda znas koliko moze okrenut top.

Sto vam jos treba u ovoj igri,mod da vam govori da idete na WC?

A vecina modova od igraca radi samo ljenivce jer im se neda "ucit" i razmisljat.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav svima imam jedno pitanjce.,,,,

Ovako trenutno sam sa svabama na tier V i imam tenk PzKpfw IV pa me zanima koji je smjer po vama najbolji da nastavim dal da kupim VK3001P pa da nastavim pravocrtno u tom smjeru ili da se spustim na VK36001H i nastavim pravocrtno u tom smijeru molim konkretne odgovore jer sam se satro dok sam dosao do Tiera V jerbo sam se zahebo na IV u kupnji tenka :) hvala lijepo!!

slovo sto ga Ante kovo

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cikl0n kaže...

Pozdrav svima imam jedno pitanjce.,,,,

Ovako trenutno sam sa svabama na tier V i imam tenk PzKpfw IV pa me zanima koji je smjer po vama najbolji da nastavim dal da kupim VK3001P pa da nastavim pravocrtno u tom smjeru ili da se spustim na VK36001H i nastavim pravocrtno u tom smijeru molim konkretne odgovore jer sam se satro dok sam dosao do Tiera V jerbo sam se zahebo na IV u kupnji tenka :) hvala lijepo!!

Ovisi sto zelis..

Maus or E100 or E50M 

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa koji smijer od ta 2 je bolji?maus ili e100 odnosno u kojem smijeru do tier-a 10 su bolji tenkovi znam da su nekad u jednom nekad drugom al generalno gledajuci?koji je isplatljivji citao sam da se tesko i odrzavaju tenkovi iznad tier8 jer se slabo zaradjuje a popravci su skupi pa me zanima tier 7-8 koji je smijer bolji jerbo mislim da cu se na njima jako puno zadrzat pa sto da izaberem sad pomagajte hitno je jer mogu kupovati odmah hehe :)

slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks
ivanoile kaže...

Zato jer 99% Poljaka odmah pocne pisati,izgubljena bitka i onda nista ne radi cijelu bitku.I ne kuzim,ciljnik koji prikazuje koliko mogu okrenuti cijev na TD-u? dafuq ?Pa ako igras TD malo duze,onda znas koliko moze okrenut top.

Sto vam jos treba u ovoj igri,mod da vam govori da idete na WC?

A vecina modova od igraca radi samo ljenivce jer im se neda "ucit" i razmisljat.

Na igraće koji viću "fuck mm" i slične gluposti se ne obazirem...

TD ciljnik (slike ispod posta) je itekako koristan jer ne moram stalno gledati u donji lijevi kut da vidim koliko mogu pomaknuti top nego sve imam ispred sebe.

Nešto slično Head Up Displayu... -Omogućuje da vidim sve informacije ispred sebe i više pažnje posvetim borbi...

To me ne ćini ljenčinom nego mi samo povečava "situational awareness"...

Nekome tko nezna igrati neće pomoći ni jedan mod...

td ciljnik td ciljnik
td ciljnik td ciljnik
td ciljnik td ciljnik
ciljnik na artiljeriji ciljnik na artiljeriji
Tko visoko leti, štedi gorivo.

2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Stigla kupola na moj T32, yes sad je to bolje, postavim samo da kupola (kao i sa svakim heavyjem od amera, ali ovaj je manji pa je lakše) viri i bounce za bounceom :D Više mi se sviđa... Još jedna nova medalja sa Jumbom :D Imao jednu super bitku sa Hummelom, izgubili ako ovako je bilo... Ostao ja sam protiv KV-1S (100-tinjakhp), Jgpanthera (200-tinjak hp) i SU-8... Haha traže oni mene po mapi Siegfried line (ili kako se to već piše) i prvo ja skužim Panthera i taman se kretao od mene direktno ispred, nanišanim i buuum, ode... Onda KV-1S isto nedaleko gleda od mene, prvi hitac i fulam, ja se grizem u PM, reload traje 20 sekundi, a bitka još 30, ali me KV-1S još i skužio... Taman zadnje sekunde bitke okidam, ovaj gleda u mene, ne znam zašto nije pucao, bili smo 350m, pogađam uništavam, a mene SU-8 pokapa isti moment kad sam ja puco :D Štata što snimanje nije bilo uključeno dosta napeto je bilo i dobro do kraja određan TD mod da sam od prve ovog pogodio, ufff :D Hummel mi je vrh mašina! :D

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
cikl0n kaže...

Pa koji smijer od ta 2 je bolji?maus ili e100 odnosno

Nema boljeg smjera, oba smjera idu na gore i teže... Svaka grana ima svoje prednosti i nedostatke.

Ja sam na Mausu, a drugu granu grindam za JagdTigera (fali mi samo expa da ga unlockam)

14 godina
cikl0n kaže...

Pa koji smijer od ta 2 je bolji?maus ili e100 odnosno u kojem smijeru do tier-a 10 su bolji tenkovi znam da su nekad u jednom nekad drugom al generalno gledajuci?koji je isplatljivji citao sam da se tesko i odrzavaju tenkovi iznad tier8 jer se slabo zaradjuje a popravci su skupi pa me zanima tier 7-8 koji je smijer bolji jerbo mislim da cu se na njima jako puno zadrzat pa sto da izaberem sad pomagajte hitno je jer mogu kupovati odmah hehe :)

Ja imam E100 i E50M, oba su mi zvijeri, naročito E100 sada kad s creditsima mogu kupovati gold streljivo...  Po mom mišljenju bolji izbor od Mausa.

17 godina
World of Tanks

Gospodo, mišljenja o 105 leFH18B2 francuskom premium arty-u. Dakle u kakav MM zapada, da li ste zadovoljni s njim ako ga imate, kolika je zarada bez premiuma i da li je isplativ za zaradu s obzirom na cijenu, pogotovo ako osoba preferira SPG-ove prije tenkova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Gospodo, mišljenja o 105 leFH18B2 francuskom premium arty-u. Dakle u kakav MM zapada, da li ste zadovoljni s njim ako ga imate, kolika je zarada bez premiuma i da li je isplativ za zaradu s obzirom na cijenu, pogotovo ako osoba preferira SPG-ove prije tenkova.

Kako ga ja zovem blehur,,,, dok napucas posadu na 100 % stavi brzo punjenje i brzo nisanjenje....arty razbi na mapi...puni koliko se sjecam oko 7 sekundi....nemoj me uzet za rjec jer nisam ga stigao igrat ima mjesec i po...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo vraćam se i ja u svijet WoTa, igrao sam u beti i imao sam ako se dobro sjećam više od 100 matcheva, tako da nisam bio potpuni debil.

Od tada se naravno igra preokrenula 20 puta sudeći po onome što sam upratio ovdje, a ja imam jedno pitanje, a to je odakle skidate ove modove/addone i imate li neke preporučiti?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 11:25 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

igrao sam u beti i imao sam ako se dobro sjećam više od 100 matcheva, tako da nisam bio potpuni debil.

Ova izjava je legendarna. Ima debila koji imaju po 2000 matcheva... pa nije mi jasna tvoja izjava testiranja beta servera s 100matcheva i uspoređivanje s debilizmom..

Tamo ništa nije pouzdano jer se svi preseravaju, igraju bez smisla, svi koriste gold granate i slično...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 11:46 (Ziga).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako god ti kažeš, danas nisam u moodu za raspravljanje. Sada ako želiš možeš mi odgovoriti na pitanje, ako ne ništa...

I još jedno pitanje, je li ti misliš na betu prije nego što je igra izašla kao i ja, ili neki trenutni beta server...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 11:48 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Kako god ti kažeš, danas nisam u moodu za raspravljanje. Sada ako želiš možeš mi odgovoriti na pitanje, ako ne ništa...

I još jedno pitanje, je li ti misliš na betu prije nego što je igra izašla kao i ja, ili neki trenutni beta server...

Ovo nije raspravljanje, nego upit na tvoj neobični navod. Npr ima i debila za volanom a imaju vozačku 10 godina :)

Modove skidaš s http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks

Igra je izašla 12.4. 2011 pa bih te molio da mi kažeš kakve ima veze ako je netko igra pre-release betu i betu sada?

Nešto je u patchevima pošlo na bolje, nešto na gore, nove su nacije tu, drugačiji koncept igre zbog novih grana, nešto su buffali, nešto nerfali...

100 partija je malo, toliko se prosječno odigra u 3 dana, a igra je tu već evo 2 godine {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Hvala na linku, a mislio sam na to da počinjem igrati kao nov igrač, ali ipak poznajem igru općenito i za 100 matcheva sam barem to naučio, nisam mislio da poznajem tankove i mape što je i najveći ''problem'' očito... A i pratim ovu temu dugo tako da nisam potpuno outdated...

PS - 2 godine, kako vrijeme leti, kao da su je jučer najavljivali. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PLASMAorLCD kaže...

Hvala na linku, a mislio sam na to da počinjem igrati kao nov igrač, ali ipak poznajem igru općenito i za 100 matcheva sam barem to naučio, nisam mislio da poznajem tankove i mape što je i najveći ''problem'' očito... A i pratim ovu temu dugo tako da nisam potpuno outdated...

PS - 2 godine, kako vrijeme leti, kao da su je jučer najavljivali. {#}

Nekad su bila bolja vremena...

Npr Tier 5 artiljerija je zarađivala para i para..pa ja sam s SU-8 zaradio toliko para da sam kupovao sve tenkove pomoću toga..

Danas budi sretan ako išta i dobiješ...

Pa počni igrati, imaš hrpu nacija, i mogućnosti...prilagodiš se pa ideš u jednom smjeru ili kao većina njih šaraš okolo {#}

17 godina
World of Tanks

AMX 13 90 vs WZ-132, koji je bolji, ne uzimajuci u obzir Tier 9 i Tier 10... Da li je neko igrao sa ovim Kinezom,

po onome sto pise Kinez se cini bolji, jedino sto je bolje kod Francuza je 6 granata u sarzeru i malo je teze pogoditi ga jer je premali :)

Džedaj

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Sinoć sam krenuo scoutati sa T21. Prilično mi je zanimljiv, uspio sam uništiti par tenkića sa 6pounderom koji je sad već opasno slab. Grindam radio, ovjes i motor, a topove ću sa Jumbom, jer ih dijele.

Statsi će patiti jer sam velik, trenutno trom, undergunned, slijep, a camo mi nije dobar jer je posada ispod 80% (prokleta linija med-light-light-med-heavy).

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja se nesto ne sjecam da se u otvorenoj beti dijelio gold sakom i kapom tako da ne vjerujem da se igralo sa gold granatama. Mislim da se dobivalo 2500 golda da se premium racun moze aktivirati... 
Sjecam se da sam bio na King tigeru, malo mi falilo za 4502P i zavrsi se beta test :) 

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ajde da se i ja sa nečim pohvalim :D
Nije nešto jako specijalno ali me uvijek razveseli ona Ace Tanker medalja :D

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Ja se nesto ne sjecam da se u otvorenoj beti dijelio gold sakom i kapom tako da ne vjerujem da se igralo sa gold granatama. Mislim da se dobivalo 2500 golda da se premium racun moze aktivirati... 
Sjecam se da sam bio na King tigeru, malo mi falilo za 4502P i zavrsi se beta test :) 

dobijalo se 200 ili 250 golda na dan u beti..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

S kakvim ja igram specijalcima cijeli dan hahaha :D Trudio se ja full gas, nikad organiziran napad, niti ljudi kuže što rade -.-", uvjek nešto timski kolege izvode i kenjaju {#}, naravno meni nerazumljivom jeziku i pismu :D, pa uglavnom sam ostanem sa 3-4 protivnika, ispucam što imam i bok :D Pa prilažen samo zadnje tri bitke za danas :D

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...

Sinoć sam krenuo scoutati sa T21. Prilično mi je zanimljiv, uspio sam uništiti par tenkića sa 6pounderom koji je sad već opasno slab. Grindam radio, ovjes i motor, a topove ću sa Jumbom, jer ih dijele.

Statsi će patiti jer sam velik, trenutno trom, undergunned, slijep, a camo mi nije dobar jer je posada ispod 80% (prokleta linija med-light-light-med-heavy).

mozes mene dodat kad si onlajn i ja imam t21 i mozemo skupa grajndat

inace mali savjet-nemoj ga igrat

otkljucaj topove i motor na jumbu, ima bolji MM i oklop i lakse ces sve skupit

t21 kao t6 light ide i u t x borbe,tam te oneshotaju ak malo proviris, i brzina ti je jedino oruzje uz nisku siluetu

inace cu stavit vent,vertikal i optiku(ramer po meni nwetreba jer ionak m1a2 top brzo puca)

a zadnji motor ti treba zbog puno veceg ubrzanja,a cak i zadnji top nije dosta,ja tovarim i 10-20 gold granata

uglavnom treba igrat ko i sa svim ostalim papirnatim tenkovima

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
17 godina

Evo jedna i od mene za pohvaliti se i to sa onom kramom od Black Prince-a :

13 godina
neaktivan

Kakvi su uopće britanski teškaši? Da li ih se uopće isplati goniti? 

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ovako...ja sam kupio kamuflažni skin za 113 golda, znači trajno. Riječ je o ljetnom skinu. E sad me zanima što bude ako kupim još jedan ljetni skin ali na 7 dana? Znači šta se desi nakon tih 7 dana - da li mi se vrati na onaj trajni skin koji sam platio goldom od prije ili izgubim i taj trajni skin jer sam kupio novi preko toga...

0 0 hvala 0
14 godina

heheh... partija od maloprije... protivnička ekipa nas ponizila, masakrirala ali zato je cromwell uzeo pobjedu... brzo malo govno, proletio sam kroz njihove redove i uzeo bazu, hehehe

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
quickr kaže...

heheh... partija od maloprije... protivnička ekipa nas ponizila, masakrirala ali zato je cromwell uzeo pobjedu... brzo malo govno, proletio sam kroz njihove redove i uzeo bazu, hehehe

Heh, tako je i men bilo, samo sa AMX12t. NAravno, vidim gubimo debelo. Reko idem probat zauzet pošto su njima ostali samo hvy a oni su kod moje baze. I na kraju je bilo to da ,sekndu što sam donio pobjedu zauzimanjem baze, me uništio tiger ii. Al pobijedili jesmo. Još mi najjače bilo kad je neki lik iz moje ekipe išao rushat i naravno prvi pogine i onda je cijelo vrijeme na chatu pisao protivničkoj ekipi da požure mene uništit. To mu se i ostvarilo ali sekundu prekasno...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice