World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.069.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Recite vi meni kakav vam je VK3601 (H)? Meni je taj tenk strašan! Odličan mi je! Draži mi je od VK3001(P) koji isto dobar, ali ovaj mi je bolji jer je oklopljeniji. Najnapetije su mi partije gdje se s njim sukobim sa KV-1S-om, a može se poniziti i IS pod uvjetom da nema 122 mm top.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Izzy kaže...

Recite vi meni kakav vam je VK3601 (H)? Meni je taj tenk strašan! Odličan mi je! Draži mi je od VK3001(P) koji isto dobar, ali ovaj mi je bolji jer je oklopljeniji. Najnapetije su mi partije gdje se s njim sukobim sa KV-1S-om, a može se poniziti i IS pod uvjetom da nema 122 mm top.

IS češ poniziti samo zbog tog što je stock top takvo sr*nje. S tim topom odigro par partija i odusto i skupio bodove za turret i gusjenice na t34 i prebacio u free exp. Ali zato 122 rastura. A moš ti i protiv 122 topa, ne direktno nego kružit okolo.

13 godina
odjavljen
g12356 kaže...

Imam osjećaj da će netko od vas naučit poljski,otić u poljsku i napraviti međunarodni incident(sa sjekirom i puno krvi) uz povike:Jebany kurwa!Witam!

Och, nie jesteśmy barbarzyńcami, aby pokonać tych ludzi z siekierą i krzyczał suka kurwa! Witam!

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 0:49 (Pranja).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Predložite mi neku zabavnu liniju {#} Kad mi dosadi grindanje, da se mogu malo zabavit, ali samo da nisu TD ili arty {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Reichz kaže...

Predložite mi neku zabavnu liniju {#} Kad mi dosadi grindanje, da se mogu malo zabavit, ali samo da nisu TD ili arty {#}

Tier 5 scouti-T50-2;leopard,Chaffe itd.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
17 godina
Reichz kaže...

Francuzi od ELC-a pa nadalje....

15 godina
World of Tanks

Potvrđujem tier 5 scoute t-50 i t50-2. Imam t50 trenutno i tenk je za scouta super. Izrazito okretan, ide do 60 (t50-2  ide do 72), naravno to je scout s time se ne ide na tenk tipa IS ili Lowe, ali taj tenk ima onaj nakošeni oklop i ja sam s time znao završit i u tier9 bitkama gdje bi me hvy tenkovi dingali zbog lošeg kuta pucanja, i sam sam osto iznenađen nekoliko puta kako nisam bio oneshot. Zbilja zabavan tenk.

Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
Reichz kaže...

Američki TD-ovi s turretom, točnije T49 i Hellcat, jako zabavni pogotovo kad si platunan s nekim. :)

Britanski low tier tenkovi do tier 5. Cruiser Mk3 je odličan, toplo preporučam samo ako je fully upgrade-an i imaš Pom-Pom top :D

Od ruskih isto tako TD-ovi ali samo prva linija do tier 6, dakle SU-85b, SU-85, SU-100 (ovisno koji top uzmeš, ja idem sa 100mm zbog boljeg damage output-a i bolje zarade.) Onda ruski arty, pogotovo SU-26 i Su-5 kao low/mid tier, a S-51 kao mid/high tier čisto radi manje popravaka i bolje zarade čak i na izgubljenoj partiji.

Francuzi su isto dosta dobri koliko čujem od svih iz klana i ovdje na forumu, ali ja sam samo došo do ARL-44 i stao tamo jer mi se neda ić dalje jer čujem samo loše stvari nakon toga. Playerbase je preloš da ideš s ostalima ali sve ovisi s kim igraš, sam ili platoon ili čak company.

Njemački tenkovi isto TD-ovi, od prvog do zadnjeg su dosta zabavni. Sad jedino neznam za JagdPanzer 4 kojeg sam zamrzio jer ima syeban matchmaking i upada sa tier 8 tenkovima kojima nemožeš apsolutno ništa sprijeda. Čuo sam da su ga malo buffali ali nisam isprobao jer sam free exp-om prešo na JagdPanther. Ja osobno igram sa Stug-om i i JagdPantherom a uskoro uzimam i JagdPanther 2 čisto radi brže kretnje.

TL;DR

Švabe:

• TD-ovi [Hetzer, Stug 3, JagdPanther i nadalje, osobno nisam isprobao jagdpz 4 nakon promjena pa neka ovi koji ga igraju kažu iskustvo]
  • Arty grana [Grille, Hummel, GW Panther]
  • ostalo nisam igrao

Rusi:

• TD  definitivno [SU-85b, SU-85, SU-100]
  • Medium grana [T-34, T-34-85, T43, T44]
  • Heavy grana [IS-3, IS-8, KV-1S, KV-2 sa derp ili 107...........biraj i neka kažu ostali koji igraju sa KV-2 iskustva jer ja sam svojeg prodao na početku...didn't like it :/ ]
  • Arty [SU-26, SU-5, S-51]
  • Light [T-50 i T-50-2]

Ameri:

• Medium grana: svi osim M3 Lee i M7 (loš gun i dobiva visok MM pa je skoro beskoristan) a ove nove "whannabe francuze" nisam previše isprobao na test serveru, čujem da su dosta dobri
  • Heavy grana [od M6 pa nadalje]
  • TD grana [M8A1, T49, Hellcat]
  • Arty grana [M7 Priest, M12, M40/43]

Francuzi:

• Heavy linija [BDR-G1B, ARL-44]
  • Ostalo nisam igrao, ali čuo sam od Artyja da su dobri od tier 5 pa nadalje

Britanci:

• Medium grana (cruiser-i) [Cruiser Mk3/Mk4, Crusader.......Cromwell samo ako znaš šta radiš jer je dosta težak za igrat ako neznaš kako čuvat se neprijateljske paljbe]

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 2:48 (Krešo91).
15 godina
Krešo91 kaže...
Reichz kaže...

Ameri:

• Medium grana: svi osim M3 Lee i M7 (loš gun i dobiva visok MM pa je skoro beskoristan) a ove nove "whannabe francuze" nisam previše isprobao na test serveru, čujem da su dosta dobri
  • Heavy grana [od M6 pa nadalje]
  • TD grana [M8A1, T49, Hellcat]
  • Arty grana [M7 Priest, M12, M40/43]

Meni je M7 bio odlican, kod njega vecina ne kuzi koji top treba staviti, svi stavljaju ona sranja od zadnjeg topa, a zapravo je najbolji onaj 6 pounder koji koristi i churchill, samo je tu jos i precizniji. S tim topom tenk cuda radi

I ne nema cudan MM, obican MM ko i kod pziv, često si top tier

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz decki, nisam bio na forumu nekih 5 mjeseci, posao itd, svoj account sam skroz zapustio, imam tier 8 najvise, eto, ako netko zeli igrati na njemu, neka mi se javi u pm, ja nemam vremena za igrat, poigram nekada, eto, toliko od mene ( one koje ovo ne zanima, zanemarite post) hvala, Lp.

Nahrani krmače i ništa nediraj!

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Ziga kaže...

Ne loše, no opet.... moraš biti na drogama da dobiješ puno love

Istina. Imam ga ja u garaži, i taj TD je cudo sto moze napravit. Ali nije bas neki ludi money maker ali je (meni barem) uzasno zabavan za igrat pogotovo kada si medu top tierima ili oko sredine.

Another Day My Dreams Fade Away, Another Day Wasted From My Real Life
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Od njemaca preporučam panzer III-može scoutati i može se boriti prsa o prsa...pogotovo ako ga igraš sa haubicom...

panzer iv-tenk za sve namjene osim scoutanja-igraj sa haubicom ali za svaki slučaj stavi u njega 2 komada gold municije.

ako voliš snipeat panter sa l100 topom ti bude gušt.

Ameri-t-29,t-29 i t-29...

Francuzi-elc amx-idealan za napadati usamljene mete,može biti scout,može "glumiti" tank destroyera...

Britanci-cruiser mkIII sa 90mm haubicom-one shota sve u svom tieru.

Rusi-Kv2 sa 152mm topom...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Solidan tenk,odigrao preko 2.000 partija sa njim dok nije bilo francuskog šestopucnog i ostalog smeća.Od milja sam ga zvao mali Tigar.Isto tako nije me bilo strah uhvatiti se sa KV-1S,a KV2 je jeo ko bombone.To su billa vremena dok nisu sj... igru raznim glupostima.

15 godina
1Bleki kaže...
Izzy kaže...

Solidan tenk,odigrao preko 2.000 partija sa njim dok nije bilo francuskog šestopucnog i ostalog smeća.Od milja sam ga zvao mali Tigar.Isto tako nije me bilo strah uhvatiti se sa KV-1S,a KV2 je jeo ko bombone.To su billa vremena dok nisu sj... igru raznim glupostima.

istina, samo cekam sa vk-om da nabasam na francuza da sve ispuca u mene i ja mrtav, a govno tak brzo da ga nemos pratit

16 godina
World of Tanks

A je li istina da će ga prebaciti u teškog tenka? I kada bi to moglo biti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

bok škvadro!!  tražim tri četri igrača koji su povremeno aktivni na tenkovima , bez ikakvog presinga igrali bi samo tank commpany , klan smo DOW i igramo samo iz čiste zezancije , Cw-eji se ne igraju niti ih ne želimo igrat , koristimo TS i svi koji dolazimo gore smo malo stariji, tako da iznad 26. god. je svaki dobro došel ..ako je ko zainterisiran slobodno mi se javi na pm ili bilo kome iz klana   http://worldoftanks.eu/community/clans/500000561-DOW/ 

Lp tenkisti!!

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Za sve is XEQTE klana molim objašnjenje.

http://i.imgur.com/jcyv2.jpg

Lik stoji u bazi cijelo vrijeme dok je trajala "bitka" ja ga pitam nešta na naški a on ignorira. I još poslje stoji jedno 3 minute gledajući lijevo.... a poslje toga ualzi KT s onog prostora iza dijagonalne planine prema našoj bazi i on samo gleda dok svi tamo umiru.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 14:26 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Boot
15 godina
Krešo91 kaže...

Za sve is XEQTE klana molim objašnjenje.

http://i.imgur.com/jcyv2.jpg

Lik stoji u bazi cijelo vrijeme dok je trajala "bitka" ja ga pitam nešta na naški a on ignorira. I još poslje stoji jedno 3 minute gledajući lijevo.... a poslje toga ualzi KT s onog prostora iza dijagonalne planine prema našoj bazi i on samo gleda dok svi tamo umiru.

možda je ping bio 999{#}

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Bitka od malo prije: ostali 2:1 na kraju, moj stil igranja Grilletom je da uvjek idem iza kompanjona (nešto kao kvazi TD mod, više volim kad sam bliže neprijateljima tada sam malo precizniji ipak) tako sam došao do protivničke baze i osvojio ju sam, te pala nova medalja :)

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
St0ka kaže...

Potvrđujem tier 5 scoute t-50 i t50-2. Imam t50 trenutno i tenk je za scouta super. Izrazito okretan, ide do 60 (t50-2  ide do 72), naravno to je scout s time se ne ide na tenk tipa IS ili Lowe, ali taj tenk ima onaj nakošeni oklop i ja sam s time znao završit i u tier9 bitkama gdje bi me hvy tenkovi dingali zbog lošeg kuta pucanja, i sam sam osto iznenađen nekoliko puta kako nisam bio oneshot. Zbilja zabavan tenk.

gledao sam gdje t-50-2 uništava T110 E5 sa full hp-om, lol od onda pazim što mi se ljepi na pak:) tj. ne ignoriram ih više uopće. tipa je izbušio sa prem ammo tj. udarao stalno u motor i zapalio ga 2-3 puta meni naočigled, ja i ostatak tima smo gledali kako gori i nismo pomagali t-50-2, bilo je predobro i nevjerojatno:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
World of Tanks

Pretezno igram radi zabave ali maloprije nisam mogao da se ne iznerviram, meni ostalo 140HP-a, a  u timu jos ostali jgpanter(80HP) i type62(full HP), a u neprijateljskom T44. Mapa Mines i T44 bio na onom brdu u sredini, ja cekam na onoj uzbrdici sto vodi gore, jgpanter na onoj uzbrdici pokraj baze one gornje to je bila nasa a pokraj njega type62 snajpao citavu bitku, naravno bez killova, mada sumnjam da je imao i neki damadge znacajan. I ja govorim tajpu koji ima full HP da mi dodje pomogne, a on kralj ode do njihove baze da capa.
I naravno T44 je sisao, flankao me, mada sam uspio da ga zakacim jednom samo na moju stetu nisam uspio da trackam, isto tako sredio jgpantera i onda bez nekih problema sredio i tajpa {#} 

Razumio bih ja da je type62 sada bio u gift shopu pa neko ko je tek poceo kupio ali valjda je do sada naucio igrati sa njim.... 

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

To sad treba čekat da praznici prođu da djeca manje igraju jer ja izgubim po 6-7 bitaka za redom, nemoš vjerovat da tako noob ekipe dobijem. Jutros igram, mapa Dragon Ridge. Ostanem ja sa T34 hvyem i ostane AMX 13 75 a s njihove strane t-50 scout i kv5. I t50 nam počne zauzimat bazu. I fino kažem AMX da se vrati nazad jer je brz i neg riješi tog t50 a ja ću riješit kv5 jer sam ga već bio načeo, trebalo ga dovršit. Ne, on nastavlja trošit svoje granate na kv5 iako ga ne može probit. I naravno izgubili jer ja nisam stigo do baze. A nema ljepšeg kad u 3 minute izgine pola teama, samo stanem i gledam wtf.

Moj PC  
9 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Trazim klan za igranje Tier 8 company, CW kad stignem. Od top tier-a u garazi imam: E100, T110E5, IS-4, IS-7. Tier 9: T-54, M46, E50, VK4502, T30, Lorraine

ingame nick: dzan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

11 pobjeda u nizu, pa neka netko kaze nesto protiv poljaka i vikenda

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
dedaa kaže...

11 pobjeda u nizu, pa neka netko kaze nesto protiv poljaka i vikenda

Coś przeciwko Polakom i weekendy. {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da i ja sam skuzio da volis google translate.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Purchased:
'Bat Chatillon 25 t' successfully purchased. You have spent credits: 6.100.000.

Finaly {#}{#}{#}{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Stolnik kaže...

Purchased:

Finaly {#}{#}{#}{#}

Napokon da samo nemoj biti noob s tim tenkom ko neki pa ic kampat ili ic na siemku......{#}{#}{#}

TL
15 godina
Tomo53nja kaže...
Stolnik kaže...

Purchased:

Finaly {#}{#}{#}{#}

Napokon da samo nemoj biti noob s tim tenkom ko neki pa ic kampat ili ic na siemku......{#}{#}{#}

ma kaki,opće je poznato da sa batchatom moraš umrijetu u prvoj minuti svake runde{#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice