World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

zna ko kako da se popravi efficiency ?!

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
Anthony17 kaže...

Boljim igranjem.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
crystal6 kaže...
Anthony17 kaže...

Boljim igranjem.

Ili kraće rečeno:

L2P noob

{#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
Anthony17 kaže...

Obrana svoje baze ili osvajanje neprijateljske donose jako puno efficiencyja... Ako sam osvojiš bazu 100%, dobiješ čak do 15 000 eff.  (po meni, trebali bi smanjiti utjecaj baze na eff)

Kod osvajanja baze treba uzeti u obzir da moraš ostati živ na kraju, jer ako osvojiš bazu do 99% i zatim te netko resetira ili ubije, ne dobijaš efficiency.

Isto tako,efficieny se dobije ako capaš bazu do recimo 50% i onda tvoj tim ubije zadnji neprijateljski tenk i bitka završi. Bitno je na kraju ostati živ i biti u neprijateljskom cap krugu...

Drugi način (po meni puuuuno bolji) je da radiš što više damagea u borbi. Znaći, nemoj se zaljetati k'o muha bez glave pred cijeli neprijateljski tim, nego igraj pametno i s ciljem da napraviš što više damagea.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
15 godina
World of Tanks

lol, dobar crucial contribution {#}

replay

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
g12356 kaže...

Treba se uvijek do kraja fajtati...

Ja osobno na javnom chatu ismijavam one koji bježe kada na kraju bitke ostanu sami. J*bem im virtualni novac.

A ja obično ismijavam retardiran tim ako ostanem sam protiv više njih i normalno ako ostanem protiv 10 da necu se zaletit k njima i umrijeti u čast svojeg tima

Tako gubiš i vlastitu čast.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
World of Tanks

Što preporučate iz Gift shopa za money maker?

Inače za cijenu Ruskog TDa...odmah se za 800golda kupi posada na 100% i udri..dok za SuperPersha treba još i posada...

no problem TDa je cijena granate, 4-4,5 puta skuplja nego na SuperPershu

12 Super Pershing za 27.27 Eura
5 SU-122-44 paket za 29.99 Eura
1 AT-15A paket za 29.95 Eura
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 19:59 (Ziga).

0 0 hvala 0
15 godina
g12356 kaže...
Intel&ATI kaže...
g12356 kaže...

Treba se uvijek do kraja fajtati...

Ja osobno na javnom chatu ismijavam one koji bježe kada na kraju bitke ostanu sami. J*bem im virtualni novac.

A ja obično ismijavam retardiran tim ako ostanem sam protiv više njih i normalno ako ostanem protiv 10 da necu se zaletit k njima i umrijeti u čast svojeg tima

Tako gubiš i vlastitu čast.

LoL

Čast u igrici. Kak se to definira? 

Po tome kreteni koji se zalete u prvih pola minute u 15 neprijatelja brane svoju čast i ističu hrabrost.

Nema časti i takvih gluposti, samo normalno zaključivanje i teamwork.

13 godina
neaktivan

Ima čast u igrici. Tvoji suigrači na papir pišu izvještaje za svakog igrača ponaosob i kako se odnosio prema timu i zadatku.

(Rečenice iznad su napisane koristeći najnoviji hit SARKAZAM)

Koliki vam je onaj glupi efficiency. To mi je tako nerealna stvar jer ispadoh noob iako skoro svaki meč uništim bar jedan tenk i zadam damage bar još 2 tenka po čemu sam uvijek bolji od 50, a nerijetko i od 75 % tima. Ali ja sam noob po glupom efficiency-u

Izračunajte!

To sam ja- sigurno JA
16 godina
neaktivan
World of Tanks

1599 efi {#}

Trebao bi bit barem 2k

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
wall3 kaže...

Ima čast u igrici. Tvoji suigrači na papir pišu izvještaje za svakog igrača ponaosob i kako se odnosio prema timu i zadatku.

(Rečenice iznad su napisane koristeći najnoviji hit SARKAZAM)

Koliki vam je onaj glupi efficiency. To mi je tako nerealna stvar jer ispadoh noob iako skoro svaki meč uništim bar jedan tenk i zadam damage bar još 2 tenka po čemu sam uvijek bolji od 50, a nerijetko i od 75 % tima. Ali ja sam noob po glupom efficiency-u

Izračunajte!

Koji ti je nick pa da vidimo jesi li noob ili nisi, ako ti veli da imas oko 600eff, onda imam newsflash za tebe, a to je da si noob {#}

13 godina
neaktivan

Recimo da je oko 420 eff. u preko 75 bitki. Imam još vremena da to popravim, ali precizno je kao sačmarica na 1 km.

To sam ja- sigurno JA
15 godina
wall3 kaže...

Recimo da je oko 420 eff. u preko 75 bitki. Imam još vremena da to popravim, ali precizno je kao sačmarica na 1 km.

lol, pa još nemaš ni sto borbi, kod eff se gleda dmg, kolko ti je prosjecan tier, a kod tebe je to još uvijek malo i neprecizan je kod onih koji imaju malo borbi...

tako da se nemoj bojati, a i normlno je da ako si tek poceo igrati nemozes biti neki expert, s vremenom i sa sve vise borbi ce doci sve na svoje

17 godina
Ziga kaže...

Inače za cijenu Ruskog TDa...odmah se za 800golda kupi posada na 100% i udri..dok za SuperPersha treba još i posada...

Imam super peru i SU 122-44, ovog britanskog nemam i sto se tice i zarade i fun faktora super pero mi je bolji ;)

15 godina
World of Tanks

Scoutova nikad dosta lol

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ova matilda tier IV je odličan,ne prodajem taj tenk,ostavljam ga u garaži definitivno,stavite si gun koji ima 121 penetraciju i udarajte.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 1:40 (jura).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Uzmi SU. Tenk rastura,odlicno zarduje,ma 268 tiera 7. Trebao si ga uzet na popustu,4750 golda nije puno jer vrjedi svake lipe. Imam SP i  jako sam razocaran.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 6:06 (Zaja).
15 godina
World of Tanks

2 puta u jednom danu rofl

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.

0 0 hvala 0
17 godina
0verlord kaže...

sreća moja da ne idem u platoon s tobom {#}

15 godina
Ziga kaže...
0verlord kaže...

sreća moja da ne idem u platoon s tobom {#}

Ovu drugu smo ih razvalili scouti su nam ostali zivi igrali su "pametno"{#}

15 godina
neaktivan
0verlord kaže...

Scoutova nikad dosta lol

Šta je još gorje artiljerije nikad dosta.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
World of Tanks

I još ovaj GW E ne prašta nisam igrao sa arty jedno 6 mjeseci, kosa mi je otpala dok sam se malo uštimao ( ali i dalje suxam :), prva partija sa njim nisam pozivio ni 3 sekunde od početka bitke, došla crtica osvijetlila me; nisam se uspio ni okrenut za cover i kabuuuuuuuuuuuuum, a popravci 30 k vrisnuo sam

0 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...
Ziga kaže...

Uzmi SU. Tenk rastura,odlicno zarduje,ma 268 tiera 7. Trebao si ga uzet na popustu,4750 golda nije puno jer vrjedi svake lipe. Imam SP i  jako sam razocaran.

I ja bih također preporučio SU-122-44. S njim prosječno po meču radim oko 1400-2000 dmg i dobivam 30-50k čiste zarade bez premiuma. Granate su skupe, pa moraš paziti da ne promašuješ previše jer ode zarada. Pershing zarađuje više jer je T8, no meni osobno ta sporost nije zabavna, magnet je za arty.

Come to the dark side, we have cookies.
12 godina
protjeran
World of Tanks

Malo se igram s Pershingom, e sad ganjam predzadnji top, zadnji je otključan, i sad me zanima jel se isplati kupiti (124000 credsa) zadnji top, tj. jesu li skuplje granate?

Damage je po statstima isti, al penetracija je samo MRVICU bolja, a vrijeme ciljanja isto, preciznost neprimjetno bolja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jarvan kaže...

Malo se igram s Pershingom, e sad ganjam predzadnji top, zadnji je otključan, i sad me zanima jel se isplati kupiti (124000 credsa) zadnji top, tj. jesu li skuplje granate?

Damage je po statstima isti, al penetracija je samo MRVICU bolja, a vrijeme ciljanja isto, preciznost neprimjetno bolja.

ta mrvica od 20mm penetracije čini čuda u borbi! a i preciznost nije za odbaciti, do 100m neću reći da nije bitno ali što gađaš na dalje više ti se osjeti neprecizan top.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 17:03 (sokre).
12 godina
protjeran
sokre kaže...
Jarvan kaže...

ta mrvica od 20mm penetracije čini čuda u biorbi! a i preciznost nije za odbaciti, do 100m neću reći da nije bitno ali što gađaš na dalje više ti se osjeti neprecizan top.

Stil igre s njim je neka light/med kombinacija. Brzo uletavanje i maltretiranje teškaša, tka da preciznost mi nikaj ne znači, a ako sam protiv T8 ili jačeg teškavaš HE je loadan, da detrackam bandu i shebem gun njihov. Teamplay only. Jedini problem što debilčine u artiljeriji ne shvaćaju kaj radiš, iako im kažeš kaj ćeš napravit, pa te nitko ne supporta.

16 godina
Jarvan kaže...
sokre kaže...
Jarvan kaže...

ta mrvica od 20mm penetracije čini čuda u biorbi! a i preciznost nije za odbaciti, do 100m neću reći da nije bitno ali što gađaš na dalje više ti se osjeti neprecizan top.

Stil igre s njim je neka light/med kombinacija. Brzo uletavanje i maltretiranje teškaša, tka da preciznost mi nikaj ne znači, a ako sam protiv T8 ili jačeg teškavaš HE je loadan, da detrackam bandu i shebem gun njihov. Teamplay only. Jedini problem što debilčine u artiljeriji ne shvaćaju kaj radiš, iako im kažeš kaj ćeš napravit, pa te nitko ne supporta.

Pershing nije front line tenk.Pershinga je najbolje igrat kao support iz druge linije(koristiti teren...),te flenkat osamljene tenkove.

Top je dosta precizan za gađanje na veće udaljenosti,ima odličan dps i depresiju.

Pucati he municiju iz 90mm topa je beskorisno osim ako meta ima jako malo hp-a.

\m/ \m/
12 godina
protjeran
World of Tanks

Korisno je onesposobit neprijateljskog asa, top tier teškaša i slično, dođem pred njih, koristim teren za skrivanje i detektiranje neprijatelja.

Često sam u TX borbama...

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

Uzeo sam SU..

pitanje... od equipmenta... Rammer, Spal Liner i Binocular ? ili?

a sto od skillova?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 17:59 (Ziga).
17 godina
neaktivan

Rammer,gun drive,ventil.

Vulgar Display Of Power
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice