World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.073.809
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ivanoile kaže...
g12356 kaže...
Ćoby kaže...

Ovo je čista glupost.Jebo ti meni sve ako s T29 uspiješ facehuggat amx-a.Pa nitko tko vozi amx nije toliko glup da ide frontalno na teškaša,već ga ide zaobić kako god zna i umije.

Jedno je facehuggat teškaša koji nema akceleraciju,okretnu brzinu i općenito brzinu,a drugo lakog tenka koji ima baš sve to.

Pretpostavka je da je gradska mapa pošto su one jedine koje su zabavne.

A tamo ponekad i nema dovoljno mjesta da me se zaobiđe.

Neam pojma ime mape(ona sto izgleda kao lepeza),T29 je zauzimao bazu i bavio se mojim drugom.Ja sam dosao iza njega i jednostavno ispucao svih 6 granata u njega.On je reloadao valjda,ali nije ni okrenuo kupolu prema meni.I naravno sve sam to odigrao onako na sve ili nista jer sam cijeli dan gubio,pa vise iz nervoze sam to napravio.

U dobru zamku smo ga smjestili... T29 po pitanju reloada fali mu kad treba koja sekunda, a još ja u T26E4-ci nije mi ništa mogao, tako da sam ga dobro zabavljao dok si ga ti po boku petardirao. Tako se doduše ne igra sa T29 kako je taj igrao otvorio bok i meni i tebi, a imao je zaklon, al OK :)

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
15 godina
neaktivan
World of Tanks

kupio sam IS-8...koju opremu da stavim na njega?

0 0 hvala 0
15 godina
pupa265 kaže...

kupio sam IS-8...koju opremu da stavim na njega?

ventilacija, rammer, stabilizer

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Volim kad se bonus poklopi sa dobrom partijom {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 15:58 (Reichz).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Obožavam ovaj tenk! {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 16:30 (crystal6).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Posada na ms-1 će uskoro biti na 100%.Kaj da im stavim?Mislio sam vozaču stavit "no lifer"(-10% sex,+25% experience) a comanderu "hvata granatu ustima"(+ 200 armor on all sides). :P

Ali ajd ozbiljno,kaj da im baš stavim...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Posada na ms-1 će uskoro biti na 100%.Kaj da im stavim?Mislio sam vozaču stavit "no lifer"(-10% sex,+25% experience) a comanderu "hvata granatu ustima"(+ 200 armor on all sides). :P

Ali ajd ozbiljno,kaj da im baš stavim...

ako neces repair stavi camo za MS-1

Samo da smislim nešto ...
17 godina
neaktivan
World of Tanks

opet nekaj nije u redu sa serverom,bacilo me van iz igre.neki pijani rus zakačil žice i sve zasr**l{#}

edit:proradilo{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 18:55 (jura).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Meni se dnevno 2-3 puta igra zatvori sama od sebe.  I to i na laptopu i na kompu. Toliko o nepostojećim bugovima.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Evo mene doma, ubio se u Oro Goru na pizzi, nacugao se Staropramena i kao svaki pravi tenkista... pravac doma, WOT Launcher...

ma svaka im čast još da čekam "queue"? {#}

4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

bas bio u izvrsnoj partiji,minuta i pol do zavrsetka i sad nisam ni pare dobio {#} bar nek mi premium sat vremena produlje :P

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Meni se to također zna ponekad dogoditi, ali iznimno rijetko. Jedinu zamjerku imam na količinu gradskih mapa. Jer ako se ne varam jedina isključivo gradska mapa je "Himmelsdorf". Stvarno bih volio da ima više gradskih mapa.

15 godina
Izzy kaže...

Meni se to također zna ponekad dogoditi, ali iznimno rijetko. Jedinu zamjerku imam na količinu gradskih mapa. Jer ako se ne varam jedina isključivo gradska mapa je "Himmelsdorf". Stvarno bih volio da ima više gradskih mapa.

gradske mape su i meni najbolje.naviše akcije ima....gledao sam one nove mape što će ubacivat i na njih cetiri ima sveukupno pet kuća(karikiram). sto dalje igram to su mi mape losije....najgore serene coast i dragon ridge

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
World of Tanks

Pole ekipe premium tenkovi {#}

2 0 hvala 0
17 godina
Dr. Vicko kaže...

Pole ekipe premium tenkovi {#}

To mi se svakodnevno dešava... najgore je sa Type-ovima, nakon zadnje prodaje sam ga i ja napokon kupio za financiranje tier 8-9-10 tenkova i opreme za sve te tenkove, no sad je u većini runda koje igram s njim po 3-4 Type-a često u oba tima... užasno iritantno, borba 2 Type-a....

12 godina
neaktivan
World of Tanks

:)

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Invazija scoutova, 14 po mapi... {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Matchmaking danas je bio super.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Daš sve od sebe da pokupiš X5 bonus i ništa, trudiš se i trudiš i ništa... evo odigrao s Ferdijem i spušili svejedno i još nisam danas pokupio s njime tj X5 bonus {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Ziga kaže...

Daš sve od sebe da pokupiš X5 bonus i ništa, trudiš se i trudiš i ništa... evo odigrao s Ferdijem i spušili svejedno i još nisam danas pokupio s njime tj X5 bonus {#}

Znam kak ti je kolega... KV-2 već 10 runda samo porazi, 3200 dmg i nema wina, onda mi dođe runda gdje sam udario dva puta, naši su na brzinu cap-ali bazu, gotovo da nije nit bilo akcije i pobjedimo rundu za nešto sitno xp-a....

17 godina
Unimatrix 007 kaže...

Znam kak ti je kolega... KV-2 već 10 runda samo porazi, 3200 dmg i nema wina, onda mi dođe runda gdje sam udario dva puta, naši su na brzinu cap-ali bazu, gotovo da nije nit bilo akcije i pobjedimo rundu za nešto sitno xp-a....

Išao opet pokušati, 12,8cm top ne može probit Panthera II niti T34 pa su me ubili u 3 hica..naravno ja njima 4 shoota i ništa... bem ti igru..

15 godina
Ziga kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Išao opet pokušati, 12,8cm top ne može probit Panthera II niti T34 pa su me ubili u 3 hica..naravno ja njima 4 shoota i ništa... bem ti igru..

otkad KV2 ima 12.8cm top? {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
luka94 kaže...
Ziga kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Pa prica o Ferdinandu, gore je i napisao, kolega unimatrix je spomenuo KV-2

15 godina
Intel&ATI kaže...
luka94 kaže...
Ziga kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Pa prica o Ferdinandu, gore je i napisao, kolega unimatrix je spomenuo KV-2

damn,my bad{#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma WG je samo zarada ako ima igrača iz te zemlje ima da izmisle nove tenkove bez problema, odjednom se odnekle pojave neke skice, pa ovo kinesko stablo je čista kopija ruskog, svaki je tenk isti.

Da npr. ima više talijanskih ili japanskih igrača davno bi izbacili njihovo stablo evo pogledajte koliko su Talijani i Japanci raznovrsnih tenkova imali, zanimljiva stranica za sve tenkoljupce s dosta originalnih slika ( sa strane imate po granama, samo listate modele):

Italija

tenkovi: http://www.wwiivehicles.com/italy/tanks-heavy/fiat-2000.asp

Japan:

tenkovi: http://www.wwiivehicles.com/japan/tanks-heavy/type-4-chi-to.asp

itd. imate sve zemlje čak i Hrvatsku

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 12:00 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

elc party {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
urnebes009 kaže...

elc party {#}

Bas me zanima na sta je to licilo :)

17 godina
World of Tanks

Navodno bi nas u patchu 8.4 trebao dočekati novi ruski TD zvan SU-100Y. Ta zvijer je tier 6, ima 60mm oklopa svugdje, spor je, no ima fenomenalan 130mm top (440dmg, 196 pen). Ako se mene pita definitivno OP za svoj tier i za premiuma, no vidjet ćemo.

Više informacija ovdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da nije OP. 3,75 RoF, 0.38 accuracy i 2,9 aim time a pretpostavljam i da će bit mobilan kao kuća. U svakom slučaju treba ga isprobat a sa cijenom od 3250 golda mislim da sam konačno našao tenk na kojem ću trenirat posadu za Object 268.

LINK

potpisujem se
17 godina
h51ph kaže...

Mislim da nije OP. 3,75 RoF, 0.38 accuracy i 2,9 aim time a pretpostavljam i da će bit mobilan kao kuća. U svakom slučaju treba ga isprobat a sa cijenom od 3250 golda mislim da sam konačno našao tenk na kojem ću trenirat posadu za Object 268.

LINK

ROF kao KV-1S, preciznost odlična za takav top, a dmg i penetracija jednostavno preveliki za tier 6. Za premiuma definitivno OP.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice