World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.422
|
čitano: 9.143.637
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Rodić kaže...

Lijepe slikice, ali sto ovo nije T-34-85?

U pravu si... to je T-34-85... ima jos jedan primjerak u muzeju on je malo više ušminkan {#}

16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
dasoo988 kaže...

Jučer sam posjetio vojni park u Sloveniji ili ti ga na slovenskom Park Vojaške Zgodovine... mjesto se zove Pivka... i mogu vam reci da sam se ugodno iznenadio ili impresionirao pristojnom zbirkom tenkova i ostalog oruzja i mnogobrojne opreme... evo par slikica... 

i da ljudi koji tamo rade jako su ljubazni {#}

Hvala na slikama, al nema njemackih tenkova?

Nazalost nema njemackih tenkova... da je jos bio Tigar to bi bio šlag na tortu {#}  Koliko sam skuzio samo od njemacke opreme sam vidio pušku šmajser {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 12:47 (dasoo988).
15 godina
World of Tanks

slike govore sve :)

po meni,najbolji T9 tenk

EDIT:ima snimljen replay od tog matcha,al neznam kako da ga pogledam,mi može ko pomoć?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 13:17 (luka94).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Čini se da u ovdje u bivšoj sfrj nema uopće njemačkih? Ili ima? Sjećate se partizanskih filmova, prema njima su njemci kao imali t34{#}, samo su umjesto crvene zvjezice stavili križ.{#} 

0 0 hvala 0
14 godina
luka94 kaže...

po meni,najbolji T9 tenk

EDIT:ima snimljen replay od tog matcha,al neznam kako da ga pogledam,mi može ko pomoć?

za gledanje replay-a odi u mapu di ti je WOT instaliran, i imas folder replays. Onda kliknes desnim klikom na replay i kliknes Open with i zatim opet odes u WOT folder i izaberes World of Tanks.exe i pokrenes i toeto.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
luka94 kaže...

po meni,najbolji T9 tenk

samo dvokilik na file i wot ti ga pokrene.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
Stolnik kaže...
luka94 kaže...

po meni,najbolji T9 tenk

za gledanje replay-a odi u mapu di ti je WOT instaliran, i imas folder replays. Onda kliknes desnim klikom na replay i kliknes Open with i zatim opet odes u WOT folder i izaberes World of Tanks.exe i pokrenes i toeto.

sokre kaže...
luka94 kaže...

po meni,najbolji T9 tenk

samo dvokilik na file i wot ti ga pokrene.

skužio sam,nije mi htjeo otvorit replay dok je snimka bila u replay map (neznam zašto)

evo snimka :D

http://www.4shared.com/rar/NLf7y_Sl/20121111_1259_ussr-ST_I_13_erl.html?

13 godina
neaktivan
mp93 kaže...

Čini se da u ovdje u bivšoj sfrj nema uopće njemačkih? Ili ima?

Ispred vojarne u petrinji stoje Tigar,T34, T 34-85, par Shermana, Pziv, jos sto sta u glavnom desetak tenkova iz WW2

16 godina
World of Tanks

Njemačkih tenkova nema puno jer je većina uništena tjekom ww2, a i proizvedeno ih je puno manje nego sovjetskih...

Recimo, samo T-34 je proizveden u 84 000 primjerka, dok su Tiger 1 i Panther proizvedeni u 1347 i 6000 primjerka.

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mp93 kaže...

Čini se da u ovdje u bivšoj sfrj nema uopće njemačkih? Ili ima? Sjećate se partizanskih filmova, prema njima su njemci kao imali t34{#}, samo su umjesto crvene zvjezice stavili križ.{#} 

Bilo je vrlo malo, pošto nisu ni bili potrebni, jer ih partizani nisu imali, ta neće Švabe gonjati partizane s tenkovima po šumi {#}

Bilo je nešto malo njemačkih tenkova, većinom su bile talijanske tankete CV33 i CV35 koje su služile kao potpora pješadiji.

Npr. NDH snage su koristile "njemački" tenk (ustvari je francuski) H-39 Hotchkiss, mislim da se čak i proizvodio u NDH

h 39 h 39
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 14:42 (zrimo).
12 godina
neaktivan
mp93 kaže...

ima u beogradu u muzeju hetzera, panzer 4 itd

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 21:51 (drapa88).
16 godina
drapa88 kaže...

a francuzi ;)

Igraj medium liniju, hevi nije ni upola tako zabavna, a batmobil je car.

13 godina
neaktivan

@KKristijan

http://wiki.worldoftanks.com/Tactics

http://www.wotdb.info/#country=map

Na wikiju imaš neke osnovne taktike kretanja, a na wotdb imaš mape sa skicama kretanja i položajima artiljerije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 22:34 (hoss).
12 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
drapa88 kaže...

a francuzi ;)

Došao do amx50b, od med imam amx 13 75, u idućem patchu američki autoloader to čekam :)

17 godina
neaktivan
World of Tanks
PanterA
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 6:34 (Zaja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E neka si tog VK sredio, meni je gledajući sitan dmg od njega živciralo. Baš je fino sjelo taj oneshot, k'o 'ladno pivo na fini roštilj {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

E neka si tog VK sredio, meni je gledajući sitan dmg od njega živciralo. Baš je fino sjelo taj oneshot, k'o 'ladno pivo na fini roštilj {#}

Igram i ne mogu se prestat smijat. Obozavam kv2{#}

PanterA
16 godina
drapa88 kaže...
Gajotres kaže...
drapa88 kaže...

a francuzi ;)

Došao do amx50b, od med imam amx 13 75, u idućem patchu američki autoloader to čekam :)

I ja isto, tome se najviše radujem. A ako riješe 0 damage u idučem patchu kao što su najavili tek će tad amx50b zasjati na maximumu. Zamračim kada mi od 4 granate 2 naprave 0 damage hit. 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji vam je najdraži tenk? Ne onaj s kojim se imali najviše killeva ili kojeg ste najbrže izgrindali. Onaj s kojim ste guštali od početka do kraja runde, s kojim ste baš uživali igrati {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni za sada A13 Mk1 i Pom Pom {#} ali ja sam tek počeo igrat {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
zrimo kaže...

Bilo je vrlo malo, pošto nisu ni bili potrebni, jer ih partizani nisu imali, ta neće Švabe gonjati partizane s tenkovima po šumi {#}

Bilo je nešto malo njemačkih tenkova, većinom su bile talijanske tankete CV33 i CV35 koje su služile kao potpora pješadiji.

Npr. NDH snage su koristile "njemački" tenk (ustvari je francuski) H-39 Hotchkiss, mislim da se čak i proizvodio u NDH

Evo ih u splitu. Hotchkiss.

Swedish latin super funk.
15 godina
Reichz kaže...

Koji vam je najdraži tenk? Ne onaj s kojim se imali najviše killeva ili kojeg ste najbrže izgrindali. Onaj s kojim ste guštali od početka do kraja runde, s kojim ste baš uživali igrati {#}

stari T82,nema ništa zabavnije nego kad sa 105mm howitzerom igrate u T3 rundi :D

16 godina
Reichz kaže...

Francuski trolovi AMX 12t do AMX 13 90. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

I to je nešto,al mislio sam na panteru, tigra ili tako nešto rjeđe, što upada u oči.

@reichz

-Osobno hellcat, super zabava i moć a do njega se dođe na najlakši mogući način, tj. prethodna 2 tenka su mu veoma slična,super zabavni ninja tenkovi a sa t49 se da dobro i zaradit. ;) Sa hellcatom nažalost zarada neide, ni u dobrom meču, sve ispod 20k.. zbog toga sam ga proda {#}

@gajotres

-tih sam se najviše bojao dok sam vozio ferdija

*ps novi smajlići, tek sad primjetio {#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 10:58 (mp93).

0 0 hvala 0
17 godina
Reichz kaže...

T29 je za mene bio ubjedljivo najlaksi grind i bilo je jako zabavno, sad mi zao sto sam ga prodao :(

Ne znam kakav je grind sa T32 na M103 sa obzirom da cu i dalje imati top sa T29
i da li taj M103 nesto vrijedi na Tier-u 9 

Džedaj
17 godina
World of Tanks

lol napravim 1.5k dmg sa obj 704 dobijem 808 xp, napravim 2.7k dmg dobijem 853 xp, napravim 6k dmg dobijem 1.2k xp-a pa tko tu koga je..e, zatim dobijem 1.2k xp a napravio 2k dmg. manje više uvijek isto igram i nema nekih devijacija od toga.

lol šta s u i xp stavili random pa koliko te zapadne zapadne.

a ovi 0 dmg udarci za popiz...i, evo uparvo 3 istog bchata opalim u bok i sve 0 dmg, blaženi bl10.

ovih zadnjih 50k xp-a do obj 268 će biti živa muka.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 12:12 (sokre).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marsovac kaže...
Reichz kaže...

T29 je za mene bio ubjedljivo najlaksi grind i bilo je jako zabavno, sad mi zao sto sam ga prodao :(

Ne znam kakav je grind sa T32 na M103 sa obzirom da cu i dalje imati top sa T29
i da li taj M103 nesto vrijedi na Tier-u 9 

meni osobno odličan M103

brzo puni,okretan,odličan damage,...po meni ponajbolji tier IX

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 11:59 (jura).
17 godina
World of Tanks

Ma nista kupujem T32 pa ako Bog da ici polako ka M103,

kolega hvala na inf. samo mi jos reci za skilove na posadi, kako i sto

i naravno sto uzeti od dodatne opreme?

Džedaj

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
marsovac kaže...

Ma nista kupujem T32 pa ako Bog da ici polako ka M103,

kolega hvala na inf. samo mi jos reci za skilove na posadi, kako i sto

i naravno sto uzeti od dodatne opreme?

posada ti je commader šesto čulo, a ostali popravci, a nakon toga biraj što ti se više sviđa, oprema rammer, vent i onaj vrag za aimig time, barem sam ja to imao na svome, a imam to sada i na t110

12 godina
neaktivan
sokre kaže...

lol napravim 1.5k dmg sa obj 704 dobijem 808 xp, napravim 2.7k dmg dobijem 853 xp, napravim 6k dmg dobijem 1.2k xp-a pa tko tu koga je..e, zatim dobijem 1.2k xp a napravio 2k dmg. manje više uvijek isto igram i nema nekih devijacija od toga.

lol šta s u i xp stavili random pa koliko te zapadne zapadne.

a ovi 0 dmg udarci za popiz...i, evo uparvo 3 istog bchata opalim u bok i sve 0 dmg, blaženi bl10.

ovih zadnjih 50k xp-a do obj 268 će biti živa muka.

koliko sam skužio ne igra samo dmg ulogu za xp, nego i broj otkrivenih, zatim dmg na neprijatelja kojega si spotao itd, a taj 0 dmg je najgora stvar koju su stavili u igru

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice