Jedna dobra sa AMX Foch 155
hah , sa njim je tesko ne odigrati dobru partiju :)
Jedna dobra sa AMX Foch 155
hah , sa njim je tesko ne odigrati dobru partiju :)
Nije baš tako , arty S51 može te iz jednoh šuta skinuti, a da nepričam o tier VIII artiljeriji osim bat 155 . Nerijetko mi se desi na otvorenim mapama upali se signal od šestog čula idući moment -1850. Al da je dobar nema sumnje.
To je , ali tvoj jedan okvir jer cca 2000 stete, sto je za dosta tenkova cijeli hp :)
ahm..kakav je to signal sestog cula? kako izgleda?
pa kad te spotaju upali ti se lampica
ahm..kakav je to signal sestog cula? kako izgleda?
Ti igras wot ili?
igrao sam prije godinu dana tj dok nije dosao bf3 onda igrao bf3 i sad neki dan kad sam cuo da je dosla fizika napokon, onda ponovo instaliram wot i nastavim igrati...ali svasta nesto se pojavilo novo pa sam trenutno ko kanta za nabijanje... pa reko sta je sad to kakav je to skill sesto culo kakva je lampica...
to ti je perk koji mora biti na 100% kod comandera da bi imao to
To je , ali tvoj jedan okvir jer cca 2000 stete, sto je za dosta tenkova cijeli hp :)
Pravi on i više štete oko 2500 , na papru od 850 do 1100 po granati. Koliko sam sa primjetio 850- 900 po granati je naj češće.
Signal šestog čula, jednostavno upali ti se žarulja na ekranu i govori da si primjećen, sto je prije vladalo pogrešno mišljenje da te netko u tom trenutku nišani.
Obavezan perk za sve artye i TD pogotovo francuski , pošto te svaki artiljerac gleda kao lagani kill i odah te nišani. Znam po sebi jer igram sa artiyom.
Kakva je zarada sa britiš high tier? Čitajuć wiki vidim da su granate jeftine a kako je sa popravcima? Jesu skupi?
Opcenito svi full tierovi nisu nesto povoljni za popravke pa vjerovatno i taj, ima X tier jedan iz naseg klana mogu ga pitati pa ti javim
Opa stigao Dry na BugOnline!!!!!!!!!
haha sta je tu cudno ? i otkud ti mene znas
p.s. pratim ja ovo vec duze vrijeme , samo sam tek sad odlucio ukljuciti
jel taj francuski TD tierX stvarno tako dobar?kakv mu je prednji oklop ,pokretljivost i kut gađanja?mane?kolki mu je okvir granata?
jel nije malo glupo ispitivat takve stvari dok se svakih mjesec dana otvara test server na kojem mozes isprobat tenk koji hoces i koliko god hoces...
jeste gotovani
SAVEZNIČE !
Ne mislim se opravdavat al nemam vremena za test servere a i htio sam čut mišljenje DrayMaxa jel je iz OSC-a.
Danas svaka partija sa King Tigerom ja na dnu liste, ipod mene zna biti smao arty ili koji T VIII medium...
Haman su nes cackali po MM
A moj IS-3 često bude pri vrhu, pa tako i danas.
Samo da pitam di ce se dobit kod za 3 dana premium (mmo of the year reward)??!?
Samo da pitam di ce se dobit kod za 3 dana premium (mmo of the year reward)??!?
na njihovoj strani
Danas sam ponovo probao onaj sms code da mi pošalju na +38591 ali code ne stiže, šta da sada napravim ?
ista stvar je i kod mene, valjda ce proraditi
Meni je primilo broj i za 100 golda sam pretvoril u free exp, taman mi je trebalo za Valentine Mk.III na putu do Churchilla.
Meni je primilo broj i za 100 golda sam pretvoril u free exp, taman mi je trebalo za Valentine Mk.III na putu do Churchilla.
koji broj? 091 ili ?
i kako si upisao?
Meni isto ne zeli poslati -.-
Zovite me noobom ali ovo s gold ammo je pre zakon. Mislim retardirano je ali svjeedno. Vozim crusadera s 180 pen i nisam beskorisni tenk na dnu ljestvice.
meni jutros poršao tell broj tako da sam broj upisao 98.... i 100 goldića za demountiranje opreme sjelo isti čas.
a ova gold municija ok ali lol sad te svaka pič..a može bušti. najviše će profitirati low tier tenkovi koji uđu u fajt u timu sa nekim jačim tenkom i nabuše/nasnajpaju sve što stignu.
tko će si moći priuštiti gold municiju definitivno će si laganini i grind tenka ubrzati.
Zlatna municija sa pare jest sranje ali Kv2 sa derpcinom one shotuje jako cesto. Nesto sam stavio i na 268, arty sam preskocio jer bi osto bez love. E da je sad su152 u garazi.....
A sutra dolaze T30,E50 i JT po treci put.
Koji tenk biste mi preporučili za moneymaking: Churchilll ili T14 i zašto?
Koji tenk biste mi preporučili za moneymaking: Churchilll ili T14 i zašto?
Churchilll definitivno!