gle,oni su tražili svađu samnom,i u potpunosti sam svijestan šta sam reko.
Tim gore
gle,oni su tražili svađu samnom,i u potpunosti sam svijestan šta sam reko.
Tim gore
.
izbriso sam WOT sa svog kompa,shvatio sam da nema smisla da se živciram o glupim igračima u ovoj igri,prestajem sa grindanjem,možda se jednog dana i vratim,sretno sa grindanjem.
LP
btw. već osjećam kako mi je tlak niži
izbriso sam WOT sa svog kompa,shvatio sam da nema smisla da se živciram o glupim igračima u ovoj igri,prestajem sa grindanjem,možda se jednog dana i vratim,sretno sa grindanjem.
LP
>Vise mijesta za pro igrace:D
LP
>Vise mijesta za pro igrace:D
mjesta*
Dobar početak sa ISU-152..
Ne je*e moj tim ni 85% win chance ni sve ostalo...
Dobro došao u moj svijet ISU-a a da ne spominjem samovolju BL10-tke. Makar isto me tako hoče patiti 120mm gun na AMX-u.
Kupio t25-2 i vidim da cu se najest govana do t28 a tek do t30.
http://worldoftanks.eu/news/3723-roll-out-golden-joystick-awards/
Ajmo ekipica glasujte, gle samo kakve bonuse nude ak pobijedimo
E-50 Aufs M. najbolji Tier X Medium tank
Svakako pogledaite replay
Victory!
Battle: Mountain Pass 3. rujna 2012. 20:38:24
Vehicle: E-50 Ausf.M
Experience received: 5.745 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 56.379
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter
Victory!
:P a bilo je i boljih
Ali ovdje je priča o tier 10 mediumima.moj je rekord preko 12k xp-a.
btw odlično igram poslje kojeg piva.lud sam :D
Victory!
Dobar je, ali si im bezveze dao par free shotova što te na kraju i ubilo.... al sviđa mi se E-50M, mislim da ću grindat za njega u budućnosti kad odlučim nabavit mediume
Da li se E50M što koristi u CWu?
pozz, ako je netko zainteresiran za kupnju acc, imam 5 x tier heavy, arty rusku najjacu, njemacku gw tigera, dva premiuma type 59 i t34, i još puno toga... 7 mjesta u garaži uz dodatne te sve tenkove, gold municiju bla bla... al ne da mi se više igrati godinu i pol igram, malo cu na pecanje :P, ak je netko zainteresiran neka mi se javi
Ne da ćeš ih jest. Nego ćeš ista govna srat i opet jest. Probao sam taj tenk i nema šanse da ga više vozim od onoga što dosad jesam :D
To nema brzine, ni fire power (u usporedbi s ostalim TD-ovima svojeg tiera), ma nema ni HP vrijednost. Tako da je to po mojem mišljenju i možda mišljenju još nekih ljudi, najgori TD svojeg tiera. Full upgrade-an je onak na li-la igriv ali više od 100 bitaka se ne isplati uopće igrat u njemu, jednostavno nije dobro za živce >.>
Ne da ćeš ih jest. Nego ćeš ista govna srat i opet jest. Probao sam taj tenk i nema šanse da ga više vozim od onoga što dosad jesam :D
To nema brzine, ni fire power (u usporedbi s ostalim TD-ovima svojeg tiera), ma nema ni HP vrijednost. Tako da je to po mojem mišljenju i možda mišljenju još nekih ljudi, najgori TD svojeg tiera. Full upgrade-an je onak na li-la igriv ali više od 100 bitaka se ne isplati uopće igrat u njemu, jednostavno nije dobro za živce >.>
Zato zovem daopay pa ide nazalost konvert 90k expa da se rjesim tog smeca.Nisam to nikad radio ali bogami ovo smece se mora preskocit.
Ja sam trenutno na t25/2 i moram reci da mi je tenk zabavan, prvo sam mu stavio motor,da mogu flenkati i više nije spor, nije ko hellcat, ali moze se flankati, zadnji top iako daje samo 10 mmm vise pentracije dosta jje bolji od prvog topa. Imam bolju statistiku na njemu nego na hellcatu, a to je najviše zbog topa, bounca manje nego ovaj prvi.
10mm penetracije više je sića, ali nemoj zaboravit da je to tenk jedan tier viši od M18 pa ima i lošiji matchmaking te ćeš sretat često tier VIII, a ponekad i tier IX kojima sprijeda nemožeš ništa ili trebaš puno puta pogodit da bi pogodio weakspot izdaleka ili ga probio.
Meni je daleko bolje sa hellcatom išlo nego sa t25/2, a sada sa T28 Prototype ide just fine oko 55% pobjeda, sve sam mu istražio i bacio sam se na istraživanje T30 što je malo poduži put.
T28 Prototype je totalna suprotnost svim tenkovima prije njega, znači pokretljivost nepostojana, armor čistih 200mm i tier VII te nemre probit, čak i tier VIII znam dosta bouncat. Bokovi su samo 50mm i nikakvo nakošavanje ne dolazi u obzir osim ako si sakriješ bok iza nečeg. Najveći neprijatelj je artiljerija, ako vas spotaju na otvorenom i u neprijateljskom timu imaju 2-3 arty-a, praktički ste mrtvi. Hummel vam skine 1000hp-a ili vas one shott-a, a tek tier VI+ arty...
Weakspot T28 prototype-u je lower hull kojeg je gotovo nemoguće pogodit te lijevo ili desno od onog debelog oklopa na turretu, tu ima brijem ~100mm zakošenog armora što se lako probije. Tier X topovi nemaju problema s probijanjem T28 prototype ni kada se nakosim.
Znači kada se suočite sa tenkom obavezno uvijek treba prednja strana gledati prema neprijatelju, niti 1 milimetar boka mu nesmijete pokazati inače vas probije.
Ferdinand kupljen i prve borbe su prošle daleko bolje od svih očekivanja, vjerovatno praksa na t28 prototype je uradila svoje :)
Kupio sam VK2801 (hvala im za dupli xp na t-34 :D) i mogu reći:
Nije lako održavati ferrari na standard accu.
Tenk je dosta agilniji i sa stock motorom i ovjesom od leoparda. Problem je što me baca u velike tiere pa i kad se probijem do artiljerije, 5cm stock gun im ne može ništa (tier 6-7 arty). Moram staviti ovjes pa požuriti na kupolu i onaj 10,5cm gun, da im bar malo prodrmam posadu sa HE i 450 dmg.
Victory!
Dobar je, ali si im bezveze dao par free shotova što te na kraju i ubilo.... al sviđa mi se E-50M, mislim da ću grindat za njega u budućnosti kad odlučim nabavit mediume
Evo vidiš, a meni se uopće ne sviđa..Čak svima govorim kak je najgori T 10 medium..a i šire
A vidim da se puno igrača na službenom forumu slaže samnom..
ne znam samo šta ti se to na njemu toliko sviđa..
al eto sto ljudi , sto ćudi..
Victory!
Evo vidiš, a meni se uopće ne sviđa..Čak svima govorim kak je najgori T 10 medium..a i šire
A vidim da se puno igrača na službenom forumu slaže samnom..
ne znam samo šta ti se to na njemu toliko sviđa..
al eto sto ljudi , sto ćudi..
Nekako mi se čini najbolji od tier X mediuma, dobar je za rammanje tenkova, ima precizan top, al opet ne znam iz prve ruke, to su samo moji dojmovi, tko zna dal će mi se uopće više sviđat kad pogledam te mediume detaljnije.
Tenk je dosta agilniji i sa stock motorom i ovjesom od leoparda. Problem je što me baca u velike tiere pa i kad se probijem do artiljerije, 5cm stock gun im ne može ništa (tier 6-7 arty). Moram staviti ovjes pa požuriti na kupolu i onaj 10,5cm gun, da im bar malo prodrmam posadu sa HE i 450 dmg.
Awhh yes, the Fatopard :D
Inače taj 10,5 cm gun ne radi baš 450 dmg nego nešto tipa 200-350 max, ali opet sve ovisi o penetraciji. Tier 7 tenkovima možeš bez yebemti radit po 300, ali s boka i straga. Inače svi tier 5 tenkovi dobivaju takav MM jer su po raznim mišljenjim "OP" zbog npr. agilnosti, firepower itd.
350 dmg je sa AP, 450 dmg je sa HE, s tim da je HE penetracija 11mm manja (64 vs 53, što ne znači ništa u tier 9-10).
Planiram biti bush spotter, arty i scout hunter, neću ići suicide rushove, već ću pametno igrati. Nabiću mu vent i nabaciti camo net, a onda vidjeti šta mi treba i upotpuniti perkovima i skillovima.
Danas zadnji x5 i eto gusjenica, onda ganjam turret i derp gun :D Problem je što sam morao gunnera recruitati, jer je leopard imao 4 člana posade, a ovaj ima 5, al za scouta mi top nije bitan, mada 75% gunner, 0,5 accuracy i 7rpm (derp) nisu dobra kombinacija.
350 dmg je sa AP, 450 dmg je sa HE, s tim da je HE penetracija 11mm manja (64 vs 53, što ne znači ništa u tier 9-10).
Planiram biti bush spotter, arty i scout hunter, neću ići suicide rushove, već ću pametno igrati. Nabiću mu vent i nabaciti camo net, a onda vidjeti šta mi treba i upotpuniti perkovima i skillovima.
Danas zadnji x5 i eto gusjenica, onda ganjam turret i derp gun :D Problem je što sam morao gunnera recruitati, jer je leopard imao 4 člana posade, a ovaj ima 5, al za scouta mi top nije bitan, mada 75% gunner, 0,5 accuracy i 7rpm (derp) nisu dobra kombinacija.
X5 je prošao jučer.
Mislim da je pisalo na stranici da je od 01. 09. do 04. 09. znači još danas.
Mislim da je pisalo na stranici da je od 01. 09. do 04. 09. znači još danas.
do 7.00 mislim da je bio x5.
to je definitivno jedan od najzabavnijih tenkova u igri, ja recimo sa derpom prvo vidim ima li kakvih francuza po mapi i diirekt na njih jer obožavaju HE municiju:)
Inače taj 10,5 cm gun ne radi baš 450 dmg nego nešto tipa 200-350 max, ali opet sve ovisi o penetraciji. Tier 7 tenkovima možeš bez yebemti radit po 300, ali s boka i straga. Inače svi tier 5 tenkovi dobivaju takav MM jer su po raznim mišljenjim "OP" zbog npr. agilnosti, firepower itd.
Samo tier 5 light tenkovi...
Samo tier 5 light tenkovi...
Da to sam htio napisat ali opet mi tipkalo sere, fucking bežične tipkovnice -.-
Svakako, mislim da je fatopard jedini tier 5 light koji može nešta zaradit. Neznam za chaffee-ja ali eto imam T-50-2 i skoro nikad nemogu zaradit, pogotovo ako me unište, čak i nakon dobre partije :/
Onaj stugIII je najvece smece u igrici pa ne postoji gori tenk, znaci njegov prethodnik(hetzer) je ubojica s njim imam po 7 killova a stuga probija svaka picka pa da ne vjerujes a stug svakoga pentrira... Znaci to je totalno ne igriv tenk pogotova ako me hiti u tier 5-6 match