World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.105.169
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
renofan kaže...

sad mi je prvi put od kad igram wot počeo dešavat red screen kad idem sniper mod, može pomoć?

kakav red screen?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
renofan kaže...

sad mi je prvi put od kad igram wot počeo dešavat red screen kad idem sniper mod, može pomoć?

meni se to do sad javljalo svakih 20 partija. 

Kad ti se to dogodi mozes ALT+F4 i odma pokrenes ponovo igru i reconecta te nazad unutra i sve je OK. 

Neznam tocno do cega je bug, ja sam stavil sebi i nove drivere ali nije do toga. 

15 godina
g12356 kaže...
renofan kaže...

kakav red screen?

crveni pretpostavljam

Pričam i serem bezveze
17 godina
World of Tanks

sviđa mi se i is-8 i is-4, mislio sam da ću žalit za s70 ali nema beda, novi top je skroz u redu... jedini bed sa is-8 je taj što mi posada nema nikakvu specijalizaciju, nemam ni jednu viška ali nema veze, sa 50% popusta sam ga jeftino opremio a dobio džabe tier x tenk...

ona nova mapa sa beskonačnim penjanjem me ubija u pojam, ona druga mi je super

clock2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Red screen je ono kad igras i kad ciljas i udes u sniper mod samo ti je crvena slika. 

Mozes igrat ali nesmijes snipat. Ja to iskljucivo restartom igre rjesavam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja sam svoj red screen rješio tako što sam skinio novu verziju crosshair moda koji koristim. Vjerovatno je to razlog red screena.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

IS8 car careva definitivno. IS4 nisam probao

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

IS8 car careva definitivno. IS4 nisam probao

Nemam ga ali buse ga ko sir, definitivno me podsjeca na pattona, jak top a oklop nikakav.

17 godina
World of Tanks

Od IS-8 neočekujte da će išta dingat, igrajte ga kao mediuma koji ima paper armor.

Pucam sa IS-4 na Tiger P i 2 puta mi je dingao, a kad ja igram sa Tiger P probija me JgPanther i KV-2 kad god požele sprijeda.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

i meni se isto desava crveni ekran......i to na dragon mapi......sa kv-2 i is8 ista stvar ...crveni ekran.....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Od IS-8 neočekujte da će išta dingat, igrajte ga kao mediuma koji ima paper armor.

Pucam sa IS-4 na Tiger P i 2 puta mi je dingao, a kad ja igram sa Tiger P probija me JgPanther i KV-2 kad god požele sprijeda.

nemoj tigra p gađat sprijeda u hull gađaj ga u kupolu po mogućnosti u hatch

15 godina
GRDI-146 kaže...
renofan kaže...

meni se to do sad javljalo svakih 20 partija. 

Kad ti se to dogodi mozes ALT+F4 i odma pokrenes ponovo igru i reconecta te nazad unutra i sve je OK. 

Neznam tocno do cega je bug, ja sam stavil sebi i nove drivere ali nije do toga. 

Na službenom forumu bilo je očitovanje wg da je najvjerovatnije razlog manjak ram memorije!

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako netko zna zbog čega na nišanu ona točkica više ne mjenja boje odnosno pokazuje kritična mjesta na tenku. Zahvaljujem.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ima rijesenje za red screen ako imate vise od 2 Gb RAM-a,a ako nemas onda nemas srece ko ni ja :/

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gozz kaže...

A jest ovaj t 92 naporan za igranje....

joj daj nemoj kenjat.maloprije me promaši i uzme mi skoro 2000 energije. smijurija

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam ponovo kupio tigera II :)...to mi je ujedno tenk sa najvišim tierom kojega sam ikad imao za sada...vidi se da mi je dodatno "uvježbavanje" na nižim tierovima dobro došlo.

Sada imam postavu,panzer IV,tiger II,m4 sherman,t1 heavy(m6 nadam se uskoro),t-34(ruski),panzer 35t i ms-1...

I bolje da sam ga prvi puta prodao,bio je preskup pa nisam mogao imati dodatne grane uz njega...prije nego sam se onda vratio na niže tierove znao sam igrati jedino snipera i "heavya koji sve bounca",sada pomalo znam sve igrati osim francuske light tenkove tier 5+,jedino šta volim zapitati na forumu kako da igram sa nekim tenkom jer mi se neda tražit način igre iz borbe u borbu...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 23:50 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...
Gozz kaže...

joj daj nemoj kenjat.maloprije me promaši i uzme mi skoro 2000 energije. smijurija

Yup, meni je to najomraženiji arty. Stvarno taj splash je prebolestan....granata padne kraj mene jedno 5-10 metara i syebe mi gun, tracks i usput ode nekih 700-1000 HP-a.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ajde da i ja kažem koju pametnu o novom patchu. Ukratko, oduševljen sam. IS7 mi nije nikako legao, osjećao sam se kao kanta za napucavanje, a Četvorka mi je ostala u sjećanju kao odličan tenk s kojim sam mogo čuda radit. Mislio sam da će manji top i ništa osim hitpoint buffa bit premalo za TX tenk ali IS4 mi je sad definitivno najdraži tenk u igri. Hitpointa taman dovoljno da preživiš puno toga (dns uništen samo jednom u 10 partija{#}), a top sa rammer+vent+BiA puca ko strojnica, nisam još stavio ponovno reload timer ali otprilike za 2 protivnikova hitca ispalim 3. Sve u svemu drago mi je što sam prodo sedmicu i vratio se dobroj staroj četvorki prije patcha.

@Doxy
Znači sviđa ti se KV-4? Može malo detaljniji opis?(vrijedi i za ostale koji su ga vozili) Htio bih ga probat nakon što kupim Objecta, čini mi se kao TVIII Maus, tvrđava na gusjenicama. Jel i druga kupola ima onaj MG shootheretopen turret na sebi?

potpisujem se

1 0 hvala 0
15 godina
h51ph kaže...

... i za ostale koji su ga vozili) Htio bih ga probat nakon što kupim Objecta, čini mi se kao TVIII Maus, tvrđava na gusjenicama. Jel i druga kupola ima onaj MG shootheretopen turret na sebi?

Probao na test serveru i kod frenda na accountu....sa stock kupolom više bounca nego sa drugom. I da, druga kupola ima gore na sebi "shoot here to pen" mini turret. Ali inače, dok se ne gađa donji hull sve je OK, ako se postaviš pod kutom glumiš Mausa lol.

A onaj ZiS-24, daaaaaaaamn son.....to penetrira bolje nego crnac nekoj dobroj milfici...if you know what i mean xD

Anyway, sve u svemu jaaaako dobar tenk, minijaturna pokretna tvrđava, oko 100 tona, ide 30 konvertibilnih maraka na sat, fully upgrade-an je odličan osim gornjeg tumora ali overall tenk je stvarno dobar.

Give it a try :)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 3:02 (Krešo91).
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Gozz kaže...

Bez obzira, naporan je za igranje...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovde ima puno toga i neda mi se sad ćitati jeli mi može reći ko kako da se prebacim na europski server ja sam na američkom a svi moji prijatelji su na europskom molim vas to bi mi puno znaćilo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

kratko i jasno, nemoguće.. započni novi account na eu

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Oduclio sam uzeti premium tenk, najvise radi srebra jer ga treba masu za vece tirove, zelim ustediti sebi vrijeme koje cu iskoristiti na korisnije stvari, produktivnije a da se neodricem igre ...

Kontao sam uzeti kv5, tenk je jeftin, rus je i mogu trenirati posadu za is4 i is7, dosta otporan ako izuzmemo malu kupolu, navikao sam igrati sa teskasima i ima brzo pucanje, problem je mala penetracija.
Uzeo bih njega sigurno da mi jucer prijatelj nije rekao da ima specijal da se kupi type kinez i da mi ga nije nahvalio kao super zabavan i koristan tenk, dobro zaraduje, vise dinga, brz je a i bolje zaraduje .... problem je sto nemogu trenirati posadu i to je ono zbog cega se najvise lomim al ipak primarna je zarada .

Sta vi predlazete, jeste imali iskustva igranja sa navedenim tenkovima...

2 Kv 5
19 Type

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Type59 ne možeš kupiti, povučen je prije par mjeseci.

Osim toga Kv-5 je vreća za napucavanje.

no sve u svemu Type59 s premiumom je kako bi se reklo "lova do krova"

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

moze, ima povodom dana pobjede nad fasizmom u gisft shopu, type i 1000 godla za 26 eura

evo i link

https://worldoftanks.eu/personal/gifts/

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2012 9:38 (Delta).

0 0 hvala 0
17 godina
Delta kaže...

moze, ima povodom dana pobjede nad fasizmom u gisft shopu, type i 1000 godla za 26 eura

evo i link

https://worldoftanks.eu/personal/gifts/

200kn za tenk + još treba kupit i premium

dosta love :(

14 godina
neaktivan
World of Tanks

nema jeftinije, i kv5 je tu negdje, al ipak svoje vrijeme vise cijenim od 25 ojra

3 0 hvala 0
17 godina
Delta kaže...

nema jeftinije, i kv5 je tu negdje, al ipak svoje vrijeme vise cijenim od 25 ojra

Gle lega, 26 orja...200kn i nije neka lova

izadji s curom u kino, kupite kokice, sok...100kn ko iz pi.ke... za sat i pol sjedenja

odi s deckima na cugu + pojedite nesto....150kn ko iz pi.ke...

14 godina
neaktivan
World of Tanks

o tome i pricam, tenk ce mi trajati, ustedit ce sate grindanja sa drugim tenkovima koje cu moci iskoristiti na edukaciju pa i samo zaradivanje i vise love od ulozene, tako gledam na to...

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Delta kaže...

Gle lega, 26 orja...200kn i nije neka lova

izadji s curom u kino, kupite kokice, sok...100kn ko iz pi.ke... za sat i pol sjedenja

odi s deckima na cugu + pojedite nesto....150kn ko iz pi.ke...

Ziga primjetio sam da u zadnje vrijeme potičeš ljude da odu van da se skinu s kompa i da osjete život... to je sigurno došlo s ovim lijepim vremenom... dosta si mi emotivan u zadnje vrijeme {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice