World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.396
|
čitano: 9.088.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz

igram wot već par mjeseci..i u zadnjih 20-tak dana počeo BSOD izbacat i štopat..gledao sam temp. komponenti ali mislim da je dobro..pa sam kontao da nije možda do net-a..ali mislim da ću to odbaciti..inače jučer sam igrao i neprijatelj me pogodio i sve zaštopalo..jednostavno kad zvuk zaštopa, zaštopa i slika i cijeli komp..to mi se počelo otprilike dešavati i sa uvođenjem verzije 7.2, pa sam skinuo ponovo cijeli full wot sa neta ali opet isto..inače detalji su low-mid sa full rezolucijom, a sad su trenutno svi na low..ali opet se isto dešava..da ki se dešavalo nekom slično ovako nešto u wot-u??

0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Sumnjam da je do WoT-a, prije bi rekao da ti se računalo pregrijavama, procesor konkretno
Pričam i serem bezveze
15 godina
World of Tanks

Wolverine vs T49,koji je bolji kao sljedeći tenk?

9 Wolverine
3 T49
http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bugs Bunny kaže...

pozz

igram wot već par mjeseci..i u zadnjih 20-tak dana počeo BSOD izbacat i štopat..gledao sam temp. komponenti ali mislim da je dobro..pa sam kontao da nije možda do net-a..ali mislim da ću to odbaciti..inače jučer sam igrao i neprijatelj me pogodio i sve zaštopalo..jednostavno kad zvuk zaštopa, zaštopa i slika i cijeli komp..to mi se počelo otprilike dešavati i sa uvođenjem verzije 7.2, pa sam skinuo ponovo cijeli full wot sa neta ali opet isto..inače detalji su low-mid sa full rezolucijom, a sad su trenutno svi na low..ali opet se isto dešava..da ki se dešavalo nekom slično ovako nešto u wot-u??

Zar te tako opalio da ti je i comp s*ebo? :D Tko zna sta je, ali sumnjam da je do wot-a, imas temu http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx , tu mozes sve vidit

13 godina
neaktivan

ma čitao sam, ali džaba kad ne znam šta ću :)

procesor je oko 50 stepeni, a diode oko 90C tokom igre..a graf je tako nešto u razini sa procesorom ja mislim..ne znam kako ću da vidim stanje dok ja pritisnem start na tastaturi, pa dok odem na AIDA-u, temp. se spuste :(

17 godina
World of Tanks

Eh da je ovako stalno :D

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Eh da je ovako stalno :D

svi bi odustali jer je prelako {#}

Xc
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Vracam se na WoT {#}

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

100% of shells hit the target

EDIT: To je sa IS-4 u platoonu sa K_Plus večeras što sam igrao.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 1:03 (Hyperion).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Vau, nemam riječi, prvi put vidim ovako nešto.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

i to t-50-2 :) si uspio maznut

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon par bitki s is-3 i početnih dojmova, mogu reći da je tenk sasvim sasvim solidan. Istina je da mi je posada trenutačno na 56% (moram ih što prije prebaciti na 75%) i da imam onaj isti blesavi i neprecizni d-2-5t s IS-a, ali sve u svemu je ok. Armor zna biti iznenađujuće izdržljiv. U drugoj bitci (bio sam na vrhu ljestvice) sam se prešao i jurišao sam bazu misleći da nikoga nema..Nažalost, u bazi ih je bilo još 4-5 i našao sam se u unakrsnoj vatri. Vjerovali ili ne, minutu-dvije su me izmjenično i neprestano gađali, i pogađali u oklop ali armor je držao i držao. I već kad sam mislio da ću izvući neku medalju, par trenutaka prije kraja, sredio me posljednji hitac artiljerije i to je bilo to...Sve u svemu, dobar tenk i jedva čekam da montiram zadnji top, tj. bl-9.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
luka94 kaže...

Wolverine vs T49,koji je bolji kao sljedeći tenk?

Wolverine jest da je brz i mobilan, ali ima očajno loš top (radi premalo dmga). Imam isti taj tenk i ne mogu dočekati da prijeđem na sljedeći tier.

17 godina
neaktivan
Bugs Bunny kaže...

ma čitao sam, ali džaba kad ne znam šta ću :)

procesor je oko 50 stepeni, a diode oko 90C tokom igre..a graf je tako nešto u razini sa procesorom ja mislim..ne znam kako ću da vidim stanje dok ja pritisnem start na tastaturi, pa dok odem na AIDA-u, temp. se spuste :(

Meni se smrzavao zbog grafičke (Radeon 3870) pa sam ju rastavio, stavio novu pastu i od onda radi ko beba

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Može li mi netko objasniti kako me je IS u borbi jedan na jedan (premda je mene konstano gađala njihova arty, ali svejedno), s istim vražjim topom uspio uništiti? {#} Opalio sam u njega, i to u vitalne točke, barem 3-4 hica i nikakav damage nisam učinio! Ništa! A on me bušio bez problema. Imam dojam kao da taj top ispaljuje ćorke a ne prave granate..-.-'  Ali naravno, svaka vražja granata uredno dođe na naplatu. Pitanje je hoću li imati živaca doći do bl9..

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 12:53 (Riker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...

Može li mi netko objasniti kako me je IS u borbi jedan na jedan (premda je mene konstano gađala njihova arty, ali svejedno), s istim vražjim topom uspio uništiti? {#} Opalio sam u njega, i to u vitalne točke, barem 3-4 hica i nikakav damage nisam učinio! Ništa! A on me bušio bez problema. Imam dojam kao da taj top ispaljuje ćorke a ne prave granate..-.-'  Ali naravno, svaka vražja granata uredno dođe na naplatu. Pitanje je hoću li imati živaca doći do bl9..

Dogodi se to tako, makar biti ćeš sretan kada tebi opale 5-6 zero damage hitova za redom a ti razvališ onda protivnika. Za IS3 jednostavno ti nemam savjeta, skrivaj hull, to je jedini način da te ne buše. 

14 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

EDIT: To je sa IS-4 u platoonu sa K_Plus večeras što sam igrao.

Ha ha,

Vidi se da si škrt pa paziš na svaku granatu :)

13 godina
neaktivan

sinoć stavio da igram u window-u da vidim temp od kompa. dok igram..1.jezgro procesora oko 55C, drugo jezgro oko 50C, grafička ne prelazi 45C, GPU diode 90C, HDD 32C..da ne laže ovaj AIDA- extreme edition??

ili sam baš baskuz pa nakon šest mjeseci me već zajebava komp...moram ovo riješit prije update-a 7.3..

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 16:49 (Bugs Bunny).
15 godina
Bugs Bunny kaže...

sinoć stavio da igram u window-u da vidim temp od kompa. dok igram..1.jezgro procesora oko 55C, drugo jezgro oko 50C, grafička ne prelazi 45C, GPU diode 90C, HDD 32C..da ne laže ovaj AIDA- extreme edition??

ili sam baš baskuz pa nakon šest mjeseci me već zajebava komp...moram ovo riješit prije update-a 7.3..

lol, pa to ti je oznaka za temp graficke kod aide

ipak se pregrijava

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Rekord sa Pzkpfw III

Iskustvo:489

Dobijeno kredita:12241

0 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...

Sam ti nabavi BL-9 i kupolu pa će sve doći na svoje bar protiv nižih tiera.

17 godina
Bugs Bunny kaže...

Molim da probleme s računalom preseliš u podforum BOL-a. Ovdje je tema World of Tanks. Hvala

15 godina
Riker kaže...

Onda si krivo gađao, ja isto imam taj top na is3  i bez problema busim sve ispod tiera 9

16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Riker kaže...

Onda si krivo gađao, ja isto imam taj top na is3  i bez problema busim sve ispod tiera 9

Nebih rekao, taj top (D25T) probija jednu od tri glacis od KTa, dok je T32 gotovo neranjiv sprijeda.

15 godina
Riker kaže...

Nakon par bitki s is-3 i početnih dojmova, mogu reći da je tenk sasvim sasvim solidan. Istina je da mi je posada trenutačno na 56% (moram ih što prije prebaciti na 75%) i da imam onaj isti blesavi i neprecizni d-2-5t s IS-a, ali sve u svemu je ok. Armor zna biti iznenađujuće izdržljiv. U drugoj bitci (bio sam na vrhu ljestvice) sam se prešao i jurišao sam bazu misleći da nikoga nema..Nažalost, u bazi ih je bilo još 4-5 i našao sam se u unakrsnoj vatri. Vjerovali ili ne, minutu-dvije su me izmjenično i neprestano gađali, i pogađali u oklop ali armor je držao i držao. I već kad sam mislio da ću izvući neku medalju, par trenutaka prije kraja, sredio me posljednji hitac artiljerije i to je bilo to...Sve u svemu, dobar tenk i jedva čekam da montiram zadnji top, tj. bl-9.

sam si naveo svoj problem

trebas prebacit neku posadu koja ima 100% s nekog hevija prije i platit da budu barem 90%

tek na 100% crew tenk se pocinje normalno ponasati

i da i ja sam primjetio da isti top onaj zadnji na is-u bolje radi nego na is-3,posada u oba 100% a is3 ima i rammer

kod okretanja kupole ocajno se dugo smanjuje nisan

cim bude oprema na snizenju kupujem vent i vertikal za is3

14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo još dobrih  partija bez premiuma

bilo je opako bilo je opako
piece of cake piece of cake
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 21:54 (gamer_101).

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

taman sam otključo T-28,zanima me dal da uzmem T-28 ili da dalje skupjam za wolverina,jel T-28 dobro zarađuje?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

igrao sam sa t-28..jedan od najboljih tier 4 tenkova--moje mišljenje..wolverine nisam imao, ali sad o tebi zavisi..ipak je wolverine tier 5..što se tiče zarade t-28 je dobar za to jer sam ja za 15 dana isfinansirao KV..dobar ti je i wolverine isto..biraj sam :)

ps. ziga izvini, pitao sam tamo, ali nisam dobio nikakav odgovor..mislio sam da je ono Aux u aida-e oznaka za graf..hvala onom momku na odg!

16 godina
World of Tanks

ja sam izgubio tone zivaca od ovih nula damage-a
igram danas i 5 puta zaredom pogodim m103, pogodite koliko sam mu hpa odnio...0...milju takvih partija...a pogotovo one napete kad imaju tenkovi 13 hp-a stalno 0 dmg...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ja evo kupio ponovo jagdpziv, na ovoj akciji. Uzeo onaj najjači top, i krenio pucat. 0 dmg-a kao u priči, a uvijek je penetration, critical hit ili we've hit them hard. Nešto su gadno zafrknuli.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice