World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.067.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
g12356 kaže...

Bila je par stranica unatrag vijest da se kv2 seli u tier 6...

Замена КВ на танки КВ-1 и КВ-2

Происходит разделение танка КВ (5 уровень) на танк КВ-1 (5 уровень) и новый танк КВ-2 (6 уровень).

Osobno bih jako volio da KV2 ostane u tieru 5. No, evo i službenog linka gdje se jasno kaže da KV-2 ide u tier 6. http://worldoftanks.ru/news/1014-073_some_details/

Postoji i slika na linku s te stranice  http://worldoftanks.ru/media/show/195/   na kojoj je KV-2 u tieru 5, što unosi zabunu u cijelu priču, ali je ona datirana 31. 08. 2011. tako da je ne treba uvažiti kao aktualnu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 12:49 (133).
17 godina
Delta kaže...

Koliko treba borbi sa IS 4 do IS 7 otprilike.

Sa premiumom igram:)

~350-400 borbi.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
14 godina
neaktivan

Ako je 400 onda bi se to moglo do ovog patcha odraditi:)

16 godina
neaktivan
133 kaže...

Происходит разделение танка КВ (5 уровень) на танк КВ-1 (5 уровень) и новый танк КВ-2 (6 уровень).

Osobno bih jako volio da KV2 ostane u tieru 5. No Rusi tvrde ta će ići u tier 6 i da iz tiera 6 idu dvije razvojne linije s KV2 i T-150 tenkovima. Živi bili pa vidjeli.

A gdje će onda S-51, ako KV-2 vodi na njega?

~
15 godina
neaktivan
dejvis kaže...
NoGalo kaže...
smola3005 kaže...
NoGalo kaže...

imam pitanje..pošto sam novi skužio sam da se može igra prebaciti sa EN na HR..ako ko ima volje da pojasni kako to izvesti bio bih mu zahvalan.. hvala

Kad pokreneš, u launcheru gore imaš zastavicu. Promjeni u hrv.

Gledo sam nema naše zastavice ima ti : engleski,francuski,portugalski itd. ali naše ni u planu {#}

evo, kako nema {#}

meni ima sam 4 jezika 6 jezika -.-" al hvala budem probo nekaj sredit :*

13 godina
neaktivan
smola ako nisi htio pojasnit do kraja trebo si sve zadrzat za sebe!
Xc
13 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Taj IS3 je toliko šupalj da to boli, frontalno se ne treba ni truditi da ga se probije.  Svaki pogodat po sredini prolazi. Ne treba ni donju ploču gađati. 

Nema neprobojnog tenka. Zato i igramo WoT. Dok tenk nije elite i dok je posada s malo iskustva treba igrati oprezno makar bio na vrhu liste, što IS3 često i jest. Prilagodi vožnju uvjetima {#}. Prvo se drži u pozadini i snippaj, a kad se razviješ, onda u dogfight u platoon sa srednjim tenkovima istog tiera. Tvojoj sreći neće biti kraja...

13 godina
neaktivan
Proz0r kaže...
133 kaže...

Osobno bih jako volio da KV2 ostane u tieru 5. No Rusi tvrde ta će ići u tier 6 i da iz tiera 6 idu dvije razvojne linije s KV2 i T-150 tenkovima. Živi bili pa vidjeli.

Pa, vodit će i na njega, kao što i sada KV vodi na tri strane.

http://wiki.worldoftanks.eu/File:Soviet_Tank_Tree_Full.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 15:33 (133).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

@nogalo izgleda da si na američkom serveru, stisni u google wot eu i skini europsku verziju i španaj...

E da pitam vas vlasnike T34-vorke, jel se isplati kupit taj tenk?? Koji je zabavniji, bolji, dinamičniji on ili Lowe?? Mislil sam si uzet ruski IS-6 premium al kolko vidim nebu tak skoro došel... 

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Proz0r kaže...
133 kaže...

a kaj je tak teško googlat 3 riječi KLIK... vec se je milijun put razglabalo o tome

★★★★★☆
15 godina
World of Tanks

DedicatedGamer- na tvoje postove zadnjih 2 strane - buahahaha

obrazinho- Lowe je zabavniji za igrati, sa T34 ćeš morati razviti poseban stil koji ne leži baš svakome. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
133 kaže...

Nema neprobojnog tenka. Zato i igramo WoT. 

kako se usuđuješ to reći.. IS4 je nedodirljiv i neprobojan i bounca ga se sa svih strana u svim situacijama sa svim topovima.. da ne spominjem da je hiper-agilan, juri ko t50, ima najjači, najprecizniji, najbrži top koji u posebnim prilikama puca i iza uglova. inače i tier 10 tenkovi kada ga vide bježe odmah na drugu mapu jer nemaju šta raditi sa IS4..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
nine kaže...
133 kaže...

kako se usuđuješ to reći.. IS4 je nedodirljiv i neprobojan i bounca ga se sa svih strana u svim situacijama sa svim topovima.. da ne spominjem da je hiper-agilan, juri ko t50, ima najjači, najprecizniji, najbrži top koji u posebnim prilikama puca i iza uglova. inače i tier 10 tenkovi kada ga vide bježe odmah na drugu mapu jer nemaju šta raditi sa IS4..

Trudim se povezati tvoj post sa citiranim, ali neide mi ni uz upotrebu sarkazma.

13 godina
neaktivan
dedaa kaže...
nine kaže...
133 kaže...

Trudim se povezati tvoj post sa citiranim, ali neide mi ni uz upotrebu sarkazma.

Čoek se zahebava... ;D Pošto svi pričaju da je IS 4 OP

15 godina
neaktivan
World of Tanks

@dedaa

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nine kaže...
133 kaže...

sa e100 mi je najdraža meta čim ga vidim pucam u njega , kad se samo sjetim šta mi je radio kad sam imao E75 ( dok nisam imao najjači top ) al kasnije kad sam nabavio top bili smo podjednaki

15 godina
neaktivan
mlinka93 kaže...

sa e100 mi je najdraža meta čim ga vidim pucam u njega , kad se samo sjetim šta mi je radio kad sam imao E75 ( dok nisam imao najjači top ) al kasnije kad sam nabavio top bili smo podjednaki

objasni to ovoj hrpi cvilidreta {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Poremetiše mi moduli nabavu IS 7-ice, potrošio 3 milijuna na njih, sad mi opet fali 5 milijuna za njega . Nastavim li ovako do patcha ga neću kupit :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
obrazinho kaže...

@nogalo izgleda da si na američkom serveru, stisni u google wot eu i skini europsku verziju i španaj...

E da pitam vas vlasnike T34-vorke, jel se isplati kupit taj tenk?? Koji je zabavniji, bolji, dinamičniji on ili Lowe?? Mislil sam si uzet ruski IS-6 premium al kolko vidim nebu tak skoro došel... 

Meni se T34 cini bolji od Löwea.

15 godina
smola3005 kaže...
Nije bitno. S tobom se ne namjeravam raspravljat jer ti se ne mogu objasnit neke sasvim ocite stvari... A ocito je u tom vasem klanu to zarazno.

Hahahha, ljepo si me nasmijo. {#}

Btw, imali još koga aktivnog od ovih koji su ostali u dow-u?

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
14 godina
Meni je isto T34 daleko zabavniji...
16 godina
World of Tanks

Jučer sam imao vatreno krštenje s IS4. Mislim da jedino što sam uspio bouncati je kada me je gađao drugi IS4 u jednoj partiji. Ostalo me sve probija.  Strah me ugledati T34. Vjerojatno trebam se samo prilagoditi. Jel lakše mi je bilo s IS3 nego s IS4

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 17:50 (Gajotres).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Jučer sam imao vatreno krštenje s IS4. Mislim da jedino što sam uspio bouncati je kada me je gađao drugi IS4 u jednoj partiji. Ostalo me sve probija.  Strah me ugledati T34. Vjerojatno trebam se samo prilagoditi. Jel lakše mi je bilo s IS3 nego s IS4

Dinganje je bilo izraženije prije ovog zadnjeg patcha...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Gozz ma meni se čini isti k, i dalje je mekan ko mlohavi k od naprijed {#} mislim da sa bilo kojim t10 topom pucaš na random od naprijed, veća je šansa da ćeš bušiti nego bouncati {#} ali radije se pokažem full frontalno, nego blago koso, jer mi u potonjem ammo rack nahebe obavezno {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nine kaže...

@Gozz ma meni se čini isti k, i dalje je mekan ko mlohavi k od naprijed {#} mislim da sa bilo kojim t10 topom pucaš na random od naprijed, veća je šansa da ćeš bušiti nego bouncati {#} ali radije se pokažem full frontalno, nego blago koso, jer mi u potonjem ammo rack nahebe obavezno {#}

A neznam, meni se ipak čini da je prije malo više bouncao, ali eto, što se tiče tog nakošenja, to radim gunovima sa 200 i manje penetracije, topovi sa više penetracije, pa... oni uopće nemaju problem me probiti kako god se ja postavio, tako da bolje je riskirat šofera nego ammo rack. Tu si u pravu!

14 godina
Ne razumijem cudenje, pa normalno da ce te tier 10 probiti cesce nego dingati. Vas sve koji se zalite da je IS4 supalj bih volio vidit u t9 i 10 amerikancima prije ovog patcha...
13 godina
neaktivan
smola3005 kaže...
Ne razumijem cudenje, pa normalno da ce te tier 10 probiti cesce nego dingati. Vas sve koji se zalite da je IS4 supalj bih volio vidit u t9 i 10 amerikancima prije ovog patcha...

Pazi ovo, ne žalimo se mi da je šupalj, nego samo govorimo da nije OP kao što mnogi tvrde... Nemoj nas krivo shvatiti.

15 godina
neaktivan
Gozz kaže...
smola3005 kaže...

Pazi ovo, ne žalimo se mi da je šupalj, nego samo govorimo da nije OP kao što mnogi tvrde... Nemoj nas krivo shvatiti.

Pa bar se nemoras bojat manjih tierova dok vozis is4, dok kod amera i svaba je druga prica sa ledja i strana te busi sve.

Jebes skill kad ga mozes kupit.
14 godina
Vozim IS4, vozim E75, T34 prije patcha, sada M103 i po mojem misljenju, IS4 je sveukupno poprilicno najjaci u svom tieru. Tenk mi se osobno ne svidja, ali je svakako idiotproof, tj svaka budala ga moze vozit sa solidnim rezultatima u borbi.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Samo da se ogradim, ja ne govorim da je IS 4 najslabiji u svom tieru, nego samo da on i nije toliko bulletproof kao što se mnogi tuže.  Nemojte me krivo shvatiti...

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice