World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.069.144
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
a tko tocno ide prvi u koloni u situaciji gdje si ti top tier?
15 godina
smola3005 kaže...

Ti sa E100-otkom i onda ja iza tebe u Object 704 {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...
BIPS kaže...
DedicatedGamer kaže...

pa nitko jer nitko ne želi biti u prvoj liniji pa rusi moraju, ali ruski t9/10 topovi su jednako dobri za snajpanje kao i njemački + rade više dmg, a oklop na is3 i is4 nije toliko dobar da može hug sa kt ili e75 i očekivat da ćeš preživit

dalje ruski tenkovi nemaju view range, zato ovise o skautima i nije mi gušt kad stojim prvi i popijem šut a da nemam pojma odakle + onda te još i arty dovrši

rusi su više za podršku i manevar nego za šaketanje, lijepo idu 2. ili 3. u koloni i kad ona dvojica počnu borbu ili mogu zaobići i doći s leđa ili snajpat ( ovisi koji top imaju )

Ti si malo pobrkao loncice, is4 nema oklopa? i da on nemoze protiv KT i E75. Ja mislim da mi neigramo istu igru, jesi siguran da igras WOT.

Jebes skill kad ga mozes kupit.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 11:30 (Y2K2).
13 godina
neaktivan
smola3005 kaže...

haha lol nemaju svi tenkovi univerzalnu taktiku !              R ... O ... F... L ... M ... A ... O

to sve ovisi do igrača i tvog stila igre

po meni e75 i e100 uvijek prvi a is7 na bokove a is3/4 štite e100 s guza ili idu sa is7 ( is3 bolje za is7 a is4 iza e100 )

btw zašto bi top tier trebao ići prvi, "ako nitko neželi prvi nemoj ni ti" je moj moto

inače neka prvi uvijek ide koji medium kao type a ti ga lijepo prati i skini sve što on osvijetli

sa is7 još nemam iskustva ali sa is4 znam da svaki šut pravo u oklop prolazi ( tigerII is3 t34 m103 e75 vk4 / čak i tigar i t29 izbliza ) , a da negovorimo da ima slabu točku veću od Slovenije na prednjem oklopu i manje hp-a od svih t9 tenkova ( čak ni amx50 nema manje )

što te manje puta gađaju to ćeš duže preživjeti, kako sa is3 tako i sa is4

samo da znate da je svaka rasprava oko ovoga besmislena već se svi trebamo naći u trening sobi i imati pravi fajt

sorry za marker

13 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
DedicatedGamer kaže...
BIPS kaže...
DedicatedGamer kaže...

pa nitko jer nitko ne želi biti u prvoj liniji pa rusi moraju, ali ruski t9/10 topovi su jednako dobri za snajpanje kao i njemački + rade više dmg, a oklop na is3 i is4 nije toliko dobar da može hug sa kt ili e75 i očekivat da ćeš preživit

dalje ruski tenkovi nemaju view range, zato ovise o skautima i nije mi gušt kad stojim prvi i popijem šut a da nemam pojma odakle + onda te još i arty dovrši

rusi su više za podršku i manevar nego za šaketanje, lijepo idu 2. ili 3. u koloni i kad ona dvojica počnu borbu ili mogu zaobići i doći s leđa ili snajpat ( ovisi koji top imaju )

Ti si malo pobrkao loncice, is4 nema oklopa? i da on nemoze protiv KT i E75. Ja mislim da mi neigramo istu igru, jesi siguran da igras WOT.

reci to mom vozaču koji uvijek popije prvi šut

edit: i onda neki pametni is3 koji je bio iza e75 lijepo dođe meni s leđa i razguzi me

to što je is4 nekad bio najbolji t9 sada više nije slučaj, treba se i malo namučiti s njim jer sad ima manje oklopa od tigraII, dobra stvar je što s boka još uvijek katkad bouncam batchat-a koji nema vremena ciljat

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 12:12 (DedicatedGamer).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A šta maus mora radit?biti velika meta i "piti" udarce da ih drugi ne popiju oni koji nemogu?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

A šta maus mora radit?biti velika meta i "piti" udarce da ih drugi ne popiju oni koji nemogu?

pa ima najviše hp-a i najviše oklopa a top mu nije bolji od ruskog s70

maus na mausa je najdosadnije što sam ikad vidio u wot-u ( svi se kose pa nitko nemoze probit )

15 godina
neaktivan

Zbog takvih igraca koji sjede sa is3 ili is4 negdje u grmu se gube partije.

Jebes skill kad ga mozes kupit.
13 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

partije se gube zbog onih koji ginu bez veze

ako vidiš da tvoji kemaju pa nećeš se ti onda sam za inat zaletit u neprijatelja

lol nekuziš me, sa is4 SE NE RUSHA nego stojiš iza prvog i pomažeš mu pa sad bio ti 10 ili 50 metara od nejga nema veze sve dok imaš sve na nišanu

bitno je da svi imaju barem još jednog koji ga pokriva, kad prvi izgubi HP-a TI SE PREBACIŠ NA ČELO PA ON TEBE POKRIVA ODOZADA !

14 godina
Y2K2 kaže...

+1

17 godina
DedicatedGamer kaže...

lol nekuziš me, sa is4 SE NE RUSHA nego stojiš iza prvog i pomažeš mu pa sad bio ti 10 ili 50 metara od nejga nema veze sve dok imaš sve na nišanu

bitno je da svi imaju barem još jednog koji ga pokriva, kad prvi izgubi HP-a TI SE PREBACIŠ NA ČELO PA ON TEBE POKRIVA ODOZADA !

Meni je najgore kad se iza Ausf B naslaže još 3-4 tenka i izbjegavaju pogotke.... i umjesto da pomažu kad protivnički tenk opali oni čekaju i čekaju....

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne,nego partije se gube zbog lemmingsa...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DedicatedGamer kaže...
smola3005 kaže...

haha lol nemaju svi tenkovi univerzalnu taktiku !              R ... O ... F... L ... M ... A ... O

Preptostavio sam da si ti sa top tier rusom, recimo IS4... A drugi najjači u timu su 2x T34. Tko ide prvi?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo za slučaj da niste znali ili vidjeli ovo je istina i sasvim je moguće, meni se dogodilo više puta

ako nemate t10 top vjerojatno neće eksplodirati ali ode ammorack kao od šale

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
smola3005 kaže...
DedicatedGamer kaže...
smola3005 kaže...

haha lol nemaju svi tenkovi univerzalnu taktiku !        R ... O ... F... L ... M ... A ... O

Preptostavio sam da si ti sa top tier rusom, recimo IS4... A drugi najjači u timu su 2x T34. Tko ide prvi?

nikad ne ideš prvi naslijepo, ali da naravno da ideš prvi ako si jedini t9

zlatno je pravilo za mene kad imaš tenkove istog tiera/ topova prvi ide onaj s najviše hp-a jer se on može najbolje boriti

14 godina
DedicatedGamer kaže...
smola3005 kaže...
DedicatedGamer kaže...
smola3005 kaže...

haha lol nemaju svi tenkovi univerzalnu taktiku !              R ... O ... F... L ... M ... A ... O

nikad ne ideš prvi naslijepo, ali da naravno da ideš prvi ako si jedini t9

zlatno je pravilo za mene kad imaš tenkove istog tiera/ topova prvi ide onaj s najviše hp-a jer se on može najbolje boriti

Mogu pitat samo, koji ti je ingame nick?

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobar je zivot sa premiumom.

13 godina
neaktivan
dedaa kaže...

samo sanjaj, ja sam kupio is4 bez premiuma

14 godina

Ok, hvala. DOW-B. Zašto me ne čudi?

13 godina
neaktivan
smola3005 kaže...

Ok, hvala. DOW-B. Zašto me ne čudi?

ne znam, zašto ?

13 godina
neaktivan
ZATO :P,glavni klan se ionak raspo tak da te nema sta cudit
Xc
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ma znam samo sam htio vidjet osuđuje li on mene ili klan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...
dedaa kaže...

samo sanjaj, ja sam kupio is4 bez premiuma

A netko je spomenuo IS4?

13 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...

yay ubio sam kurira danas {#}

jest život s goldima je super

ah evo epilog

jedna od mojih prvih bitki u is4 i još jedna od bitki u kojima sam išao prvi, samo da vidite gdje me sve pogode sretnici

rupe su redom od tenkova is3 i vk45A na prvoj slici, t32 ona rupa iza kupole ( haha gdje me pogodi i -370 hp-a) i t34 ona odbijena granata od kupole ravno u trup

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 13:59 (DedicatedGamer).
13 godina
neaktivan
@nisam to tebi ni uputio,vec smoli
Xc
14 godina
MrX, mislim da krivi TS posjecujes...
13 godina
neaktivan
? Na kaj mislis?
Xc
14 godina
Nije bitno. S tobom se ne namjeravam raspravljat jer ti se ne mogu objasnit neke sasvim ocite stvari... A ocito je u tom vasem klanu to zarazno.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko treba borbi sa IS 4 do IS 7 otprilike.

Sa premiumom igram:)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice