World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.121.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
World of Tanks

Jel se isplati zadržavati IS u garaži do 7.3 patcha?

Tj. jel se kaj dodatno pozitivno dobija ak se on zadrži...poput KV npr.

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nista,zato sma ja svog prodao {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Mirda 1 kaže...

Strašan ovaj M5 Stuart . Pogledaj prijatelju BlackRain koga sam oštetio .

HAHAHHAHAHHAHAHAHA.

Sretan Uskrs grofu našem najdražem :D

WoT: BlackRainCRO
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja kad sam igrao M5 Stuarta nekako mi je bio trom,jel puno bolje sa drugim gusjenicama ili?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj M103 i u stvarnosti fakat dobro izgleda

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas se desila jedna zanimljiva situacija: naime u random bitki na mapi Ruinberg matchmaking je stavito 5 T110 na jednu stranu koji nisu bili u platoonu i   2XIS7, 2X E100, Mausa na drugu stranu.

Prije početka partije odma se ekipa iz protivničke strane raspisala kako nemaju šanse protiv 5 OP amera, da je glup matchmaking i slićno. I onda se desi situacija da nas strgaju 15:7 s tim da nijedan od T110 nije imal ni jedan kill i svi su išli ko neuništive muhe bez glave. I oni sami su se iznenadili kak su nas lako dobili. Al takva je situacija bila sa pojavom francuza- svi su se žalili da su uber OP pa se sad stišala ta galama pa su sad ameri OP. Zaključak je taj da konačno ameri imaju konkurentatn Tier 10 tenk nakon godine dana od izlaska igre. Al opet uzalud ti tenk ak su igraći nesposobni kaj je i ova partija savršeno pokazala.. Teško ljudima pada jer sad moraju ciljat tenk, a prije je bilo dovoljno opalit bilo kam samo ne u kupolu.. Uglavnom, samo jedan vješt igrać može donjeti prevagu u meču bez obzira o kojem je tenku rijeć. Nekima je teško shvatiti da svaki tenk ima svoj stil za igranje..  

Za kraj: nekak imam osjećaj da uskoro dolazi nerf 110-etke

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

Danas se desila jedna zanimljiva situacija: naime u random bitki na mapi Ruinberg matchmaking je stavito 5 T110 na jednu stranu koji nisu bili u platoonu i   2XIS7, 2X E100, Mausa na drugu stranu.

Prije početka partije odma se ekipa iz protivničke strane raspisala kako nemaju šanse protiv 5 OP amera, da je glup matchmaking i slićno. I onda se desi situacija da nas strgaju 15:7 s tim da nijedan od T110 nije imal ni jedan kill i svi su išli ko neuništive muhe bez glave. I oni sami su se iznenadili kak su nas lako dobili. Al takva je situacija bila sa pojavom francuza- svi su se žalili da su uber OP pa se sad stišala ta galama pa su sad ameri OP. Zaključak je taj da konačno ameri imaju konkurentatn Tier 10 tenk nakon godine dana od izlaska igre. Al opet uzalud ti tenk ak su igraći nesposobni kaj je i ova partija savršeno pokazala.. Teško ljudima pada jer sad moraju ciljat tenk, a prije je bilo dovoljno opalit bilo kam samo ne u kupolu.. Uglavnom, samo jedan vješt igrać može donjeti prevagu u meču bez obzira o kojem je tenku rijeć. Nekima je teško shvatiti da svaki tenk ima svoj stil za igranje..  

Što se mene tiče nerf nije potreban, eventualno pol sekunde do sekundu reload povećat, sve je ostalo ok... Neki dan sam ga sa IS 4 sa 450 metara 4 puta zaredom u oni tumor na kupoli pogodio... Poprilično je velik weakspot tako da nije problem ga oštećivat...

14 godina
MrXleader kaže...

ja kad sam igrao M5 Stuarta nekako mi je bio trom,jel puno bolje sa drugim gusjenicama ili?

Dobar je kad razviješ sve module i posadu . Brz je i onaj top od 75 mm daje dobru štetu na blizinu , ali pošto si scaut i baca te visoko ipak si one shot tank .

13 godina
World of Tanks

Imao sam priliku naletiti više puta na na taj t110. Nisam znao što napraviti pa sam ga pogodio u prednji oklop (pošto sam mislio da je kupola neprobojna a armor slabiji, kao i na prošlom tenku) i bouncalo je. Pa sam 4 puta ga pogodio u kupolu, jedanput bouncalo a ona tri su prošla (ta tri su išla negdje oko topa mu). Pa sada gdje je najbolje gađati ga? I koje je točno weak spot na kupoli mu? Ja sam to slučajno našao iako neznam sam točno gdje sam ga probio. BTW: gađao sam sa JT

Nepismen

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja se iz dana u dan čudim nekim ljudima. Jagdtiger buši Tumora gdje se sjeti. Kakav je problem pogoditi onaj ogromni lower plate?

Ak ti pod kutom od 20-30 stupnjeva, bližu stranu buši i KV, znači 170ish penetration gun. Imaš tumor na kupoli velik ko i pola kupole. 

Tako da nikakav nerf mu ne treba. Trebalo bi speed cap staviti na 40 i pol sekunde smanjiti reload. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ma netribaš mi se čuditi. Mislim ffs što ja znam gdje su njegovi weak spotovi -_-. "Kakav je problem pogoditi onaj ogromni lower plate?" Problem je što nisam znao dali mu mogu probiti prednji armor, pomislio sam da je to slab armor ali dok se on miče i za njim ide E-100 prema meni (eto ti odgovor na oni boldani problem ;), nemam baš vremena ciljati to i kockati se. Uglavnom bušio sam ga kod kupole negdje oko topa mu, ulazile su bez problema(dali su to bili sad "lucky shot-ovi" tko zna...). A sada, on i ne izgleda OP tenk daleko veći problem mi izgleda Maus kojega nemogu tek tako lako probiti a o IS-7(veoma mobilan, a ja TD, zakljucite sami) da ne pričam. Za sada su taj amer i E-100 nekako "najmekša" tier 10 tenka.

Nepismen
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 16:23 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

IS-4 je prava zvjerka {#}

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=SnowMan_Cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gamer_101 kaže...

svaki tenk koji ubije nekog od takvih plačipi*ki je OP i to mi već ide na živce.Kao kad igram bf3 pa sam tank noob,rpg noob,rifle noob,granade noob,pistol noob.

Igrao sam s tim t110. Naišao sam na is7 koji nije znao gdje me gađat pa sam ga pokidao bez da me oštetio a i naišao sam na is3 koji je znao gdje me gađat pa je on mene skoro pokidao.

Ljudi jedu govna i plaču non stop a što je najgore ovi ih slušaju.

Kad se sjetim koliko se plakalo da su ameri loši i sad kad su dobili dobar tenk sad su op.Nikako nevalja

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
World of Tanks

Jedna od boljih partija s VKom, upamtite, nisam ubio niti jedan tenk ali zato sam oštetio 8oricu. Bez premiuma igram.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Bogami, skupo plaćam municiju i popravke...{#}  A ja se tužim na IS...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nego, uz sve one muke koje mi ameri zadaju, ponekad me tako razvesele. Najdraži momenti u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mystik kaže...

Nego, uz sve one muke koje mi ameri zadaju, ponekad me tako razvesele. Najdraži momenti u igri.

ammo rack ili si općenito happy zbog killova? {#}

evo jedna dobra partija sa IS4 od jučer {#} i jedna od prije par dana

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
World of Tanks

One-shot sa 1790HPa.(ammo rack hit) :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 20:39 (mystik).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

LJudi,znate li da si u settingsima možete isključit trzanje dok ste u sniper modeu a netko vas pogodi...možete i druga trzanja isključit...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

LJudi,znate li da si u settingsima možete isključit trzanje dok ste u sniper modeu a netko vas pogodi...možete i druga trzanja isključit...

to je samo prividno iskljuceno...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
g12356 kaže...

to je samo prividno iskljuceno...

Ja ih nisam primjećivao od kada sam to isključio...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
stvar je da ih samo ne vidis, ali trzaj je i dalje tu pa se mozes zeznut kod pucanja... promjena je samo vizualna. zar ti je logicno da dopuste da se tako nesto moze jednostavno iskljucit u opcijama?
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni jednostavno nije jasan taj 122mm d-2-5t top i njegova (ne)preciznost...Događa mi se da koji put bez puno ciljanja i razmišljanja uspijem skinuti tenk koji je udaljen 350-400 metara, premda iz neke čudne pozicije i premda se taj drugi tenk kreće i premda se koji put hitac kosi s zdravom logikom {#}, ali puno mi se češće dogodi da s vražjih 50 ili čak manje metara fulam cijeli vražji tenk. Npr. dođem s leđa KV-u s male udaljenosti (on stoji na mjestu, ja stojim na mjestu), naciljam ga u podnožje one ogromne kupole koju je doista teško promašiti, opalim, ali blesava granata nekim čudom u tih par metara uspije promjeniti putanju i završi bog te pitaj gdje...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego,koji turret vam je ružniji:

3 KV2
19 ARL 44 stock turret
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ARL 44 je kuća na kotačima, odnosno gusjenicama...{#} Mislim da je prava poslastica za artiljeriju..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Mene zanima da li se može unlearnati crew skillove nakon zadnjeg patcha bez da išta plaćam i bez gubitaka.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mislim da je 4 posto gubitak
Xc
13 godina
protjeran
World of Tanks

Kaj kupiti?

15 AMX 13-75
8 T-29
8 VK4502A
0 T-50-2
Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Novi skilovi su smece, osim mozda clutch break, sixth sense, snap shot. I dalje su repair i camo daleko najbolji, kakav zaj*b je bio maknuti navedene sa tenkova.

Srecom pa su mi ostali rezervisti u barakama, vrijeme je da se probiju u prvi plan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Znači ovaj brothers in arms baš i nije toliko cool

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice