World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.121.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ljudi moze koji savjet gdje je najbolje za gadjati m103 od sprijeda s topom od 230penetracije????
13 godina
neaktivan
World of Tanks

donja ploča...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
BIPS kaže...
Ljudi moze koji savjet gdje je najbolje za gadjati m103 od sprijeda s topom od 230penetracije????

m103 i t110 ( + ono cudo na kupoli za t110 ) mozes probit jedino u donju plocu i sa t10 tenkovima ako pucas ravno u njih

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Mnogo, mnogo, mnogo toga...{#}

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Riker kaže...

Mnogo, mnogo, mnogo toga...{#}

Lagano štivo uz jutarnju kavicu {#}

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
17 godina
DedicatedGamer kaže...
BIPS kaže...

m103 i t110 ( + ono cudo na kupoli za t110 ) mozes probit jedino u donju plocu i sa t10 tenkovima ako pucas ravno u njih

T110 ima velik hatch na vrhu kupole tamo uvijek prođe, lower plate dinga dosta, a najjače mi je kad okrene turret na stranu pa ga u turret zdeknem.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 19:24 (Hyperion).
17 godina
World of Tanks

Čestitke na S-70 Hyp!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sokre kaže...

Čestitke na S-70 Hyp!

Hvala i sretan uskrs ;)

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
15 godina
World of Tanks

Ne znam kaj je problem sa Tumorom i M103. Jedino kaj ne treba gađati je sama sredina hulla i mantlet, iako je i mantlet upitan(donja strana).

Svaki tenk koji se nađe u igri s ovim tenkovima može naći mjesto gdje će raditi štetu. Zbog neodgovornog posla i nezainteresiranosti WGa za "historical accuracy" kad su u pitanju non-ruskie, opet igrači Tumora moraju paziti što će i kako će u igri a da ih ne uništavaju tenkovi koje drugi mogu u potpunosti ignorirati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ma ljudi se trebaju naviknut di gadjat i shvatit da ako su busili T30 kad god i di god, ne znaci da mogu i T110 i prihvatiti da sada i ameri imaju kolko tolko posteni tier 10 tenk...
ne vidim da se itko buni kak ne moze probit IS7 od naprijed sa tier 5 tenkicima -.-
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A svi su se prije patcha žalili kako novi američki tier 10 bude suckao...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
zato sto su statsi na papiru pokazivali da bi mogao suckati... a tako je i izgledalo na prvom test serveru.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma T110ES ce u prvom iducem patchu bit nerfan. Rusi sigurno neće dozvolit da druga nacija ima jači tenk...

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Problem je što i nema jači tenk. Ja se ne mogu zakositi jer time gubim i ono nešto malo efektivnog armora. Umjesto ravnog hulla, oni Tumoru daju hull od M103 jer im se ne da modelirati još jedan. 

Imam ogromni weakspot na kupoli u koji me oderu prije nego ih vidim. Ammo rack mi oštete u svakoj bitci. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

probao malo tog amera T10.Koji strašan tenk.Čudesa radi.Jedino mu je gore velika ta slaba točka al sve ostalo je za deset.jurim ka njemu sa svojim acc-om

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li netko zna da li će s vremenom u igru se ubacivati i noviji modeli tenkova, npr. iz 70', 80' možda i 90' godina ili čak noviji? Zamislite kakve bi to epske bitke bile...IS-7 protiv T-90MS ili Panzer VII Lowe protiv Leoparda 2A6... {#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ma da Abramsa uvedu BL-9 bi ga najvjerojatnije probijao :D
Pričam i serem bezveze
15 godina
World of Tanks

Dosad na svaki is7 na koji sam naišao sam ga pokidao :D.Reload je samo 7 sec :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 21:45 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ček, KV se dijeli na KV-1 i KV-2? Ako montiram onu drugu kupolu na KV-a ocu dobiti ja onda KV-2 ili obadva(KV1 + KV2)?

BTW: Sretan Usrks! ;)

Nepismen
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 21:49 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Da li netko zna da li će s vremenom u igru se ubacivati i noviji modeli tenkova, npr. iz 70', 80' možda i 90' godina ili čak noviji? Zamislite kakve bi to epske bitke bile...IS-7 protiv T-90MS ili Panzer VII Lowe protiv Leoparda 2A6...  {#}{#}

Ne,ali planiraju još uvesti kineski,britanski,japanski i talijanski tech tree i jedan tech tree koji bi se zvao"ostale zemlje koje su proizvodile tenkove...na njemački tech tree će uvesti panzer I i panzer I ausf c,u ruski i usa tech tree će dodati "christie tenkove" i nadopunit će francuski tech tree sa   spg-ovima i tank destroyerima.Sve to imaju u roadmapu do cca 2015.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 21:56 (g12356).
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Riker kaže...

Ne,ali planiraju još uvesti kineski,britanski,japanski i talijanski tech tree i jedan tech tree koji bi se zvao"ostale zemlje koje su proizvodile tenkove...na njemački tech tree će uvesti panzer I i panzer I ausf c,u ruski i usa tech tree će dodati "christie tenkove" i nadopunit će francuski tech tree sa   spg-ovima i tank destroyerima.Sve to imaju u roadmapu do cca 2015.

Talijanski tech tree? Pa ćemu će on služiti? Napucavanju? {#}

13 godina
Riker kaže...
g12356 kaže...
Riker kaže...

Japanci su još više zaostajali.

Nepismen
15 godina
neaktivan
Riker kaže...
g12356 kaže...
Riker kaže...

Da kad skužiš da si slučajno na istom krilu sa lemminzima da se možeš brzo povuč bez da otkrivaš back armor neprijatelju...imati će posebnu statistiku:max speed backwards!A japanci će stvarno moći biti jedino kanta za napucavanje.Dok britance i "ostale zemlje" jedva čekam...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 22:29 (g12356).
15 godina
World of Tanks

mi može ko reć kako da dobijam više EXP bez da hackam ili kupujem premium? (izvinjavam se za noob-asta pitanja :) )

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
luka94 kaže...

mi može ko reć kako da dobijam više EXP bez da hackam ili kupujem premium? (izvinjavam se za noob-asta pitanja :) )

Say what?....Ja znam samo jedno, igraj pametnije...Ne budi topovsko meso etc. etc.

Nepismen
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
luka94 kaže...

Say what?....Ja znam samo jedno, igraj pametnije...Ne budi topovsko meso etc. etc.

teško je ne bit toposko meso kad mi je najjači tenk luchs,pogotovo je teško kad bude luchs vs KV :)

(a hackove ne koristim)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina
World of Tanks

Strašan ovaj M5 Stuart . Pogledaj prijatelju BlackRain koga sam oštetio .

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirda 1 kaže...

Strašan ovaj M5 Stuart . Pogledaj prijatelju BlackRain koga sam oštetio .

LOL da si ga bar ubio nabijem ga na qurac

Hajdučko Srce
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Što misle ovi koji su zaduženi za balans na serverima kad ovo stave(slika). Onaj mali nemoze ostetiti niti jednog, nema veze gdje puca -.-

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
To ti je zato jer ima pametnjakovica koji uzmu u platoon bicikl koji onda zbog ekipe iz platoona zavrsi u borbi sa visim tirevima.
Par puta sam vidio gdi Mouse sa sobom u platoonu dovuce T1 tanka koji se onda vozi iza njega i njima je to super.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice