World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.109.521
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Zuja007 kaže...

Slazem se sa postovima iznad.

Sve to nebi niti bio toliki problem samo kad bi povecali tu zaradu. Jer ovako, cim se dode do tiera VIII pocinje lagani minus. Premium igraci imaju prevelike prednosti nad ostalima, samo npr. koliko si ustedi vozac Lowea vremena za skupiti npr. 3 miliuna kredita, a koliko normalan igrac.

Upravo tako, s premiumom se čak s tierom 9 zarađuje dobro kredita, a bez premiuma ti je tier 7 max isplativosti.

Pa zar niste čitali, novi update ne donosi povećanje kredita, nego upravo suprotno. Zarada se smanjuje za najigranije tiere 6,7 i 8, dok se povećava za niske i top tiere.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 11:49 (zrimo).
13 godina
neaktivan

To je način da izreguliraju dnevnu zastupljenost igrača po pojedinim tierovima, radi uspješnijeg balansa. Tier 5 je uvijek bio onaj koji najviše zaradi, a dobro je da najviši tierovi zarade više jer su mnogi obični igrači odustajali od igre bez premiuma. WoT se oćito stalno mijenja, možda to i nije loše .

15 godina
neaktivan
133 kaže...

To je način da izreguliraju dnevnu zastupljenost igrača po pojedinim tierovima, radi uspješnijeg balansa. Tier 5 je uvijek bio onaj koji najviše zaradi, a dobro je da najviši tierovi zarade više jer su mnogi obični igrači odustajali od igre bez premiuma. WoT se oćito stalno mijenja, možda to i nije loše .

Opet to neće pomoći igračima sa standardnim računom, nego odmoći, jer je većina standardnih igrača upravo igrala s tim tierima.

Sad ćeš već s tierom 7 biti u minusu, a skupiti kredita za tier 9 će biti nemoguće.

I unatoč ovom povećanju opet se neće moći igrati tier 9 bez premiuma, dok će se sad vjerovatno i tier 10 s premiumom moći igrati bez problema.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja skroz razumijem frustraciju sa creditsima, jer ju i ja proživljavam.

ali sve na stranu, naigrao sam se masu raznoraznih mmo igara, i ovaj njihov sustav se skoro da i ne može nazvati pay to win.

kao što je 133 rekao, jedino mogućnost kupovanja bolje municije je prava prednost nad drugim igračima.

to što sa premiumom brže nagrindaš što ti treba je drugi par opanaka. u svakoj mmo igri, pogotovo f2p se moraš nagrindati da bi imao nešto uber na kraju.

EDIT: BTW IS3 prodan, IS4 u garaži {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 12:20 (nine).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Imao sam dosta srece i nabio 9 killova sa 212 na mapi swamp.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/96891-212-9-kills-on-swamp/

Hajdučko Srce
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Pošto me dugo nije bilo, moram nadoknaditi svoju dozu povećanja e-penisa...:)

EDIT: El halluf, 107 mm KV.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 13:48 (DamageHigh).

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Pošto me dugo nije bilo, moram nadoknaditi svoju dozu povećanja e-penisa...:)

EDIT: El halluf, 107 mm KV.

Koji hax koristis?{#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

baš me voli igra danas {#} evo statistika od kad sam kupio IS4

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nine kaže...

baš me voli igra danas {#} evo statistika od kad sam kupio IS4

Bit će bolje :D meni tako isto bilo sa ferdinandom :D{#}

15 godina
World of Tanks

S ovom igrom nekaj opako ne štima. Jučer sam ammo-rack-ao full HP IS-4 sprijeda (s Mausom)...o.O

Danas probijem Ferdija sprijeda s 107mm KV, Pz38t mi bounca...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

eh da zna se dogodit od zadnjeg patcha 7.1 {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

S ovom igrom nekaj opako ne štima. Jučer sam ammo-rack-ao full HP IS-4 sprijeda (s Mausom)...o.O

Danas probijem Ferdija sprijeda s 107mm KV, Pz38t mi bounca...

Ma ferdia su shebali, pz 4 me roka naprijed, samo mu je superstructure 200mm armor, sve je ostalo tanko, kamenom ga probit...

13 godina
neaktivan
nine kaže...

ja skroz razumijem frustraciju sa creditsima, jer ju i ja proživljavam.

ali sve na stranu, naigrao sam se masu raznoraznih mmo igara, i ovaj njihov sustav se skoro da i ne može nazvati pay to win.

kao što je 133 rekao, jedino mogućnost kupovanja bolje municije je prava prednost nad drugim igračima.

to što sa premiumom brže nagrindaš što ti treba je drugi par opanaka. u svakoj mmo igri, pogotovo f2p se moraš nagrindati da bi imao nešto uber na kraju.

EDIT: BTW IS3 prodan, IS4 u garaži {#}

Eto, već imaš budući tier 10 Tenk koji te je koštao 3, a ne 6 milijuna {#}. Čestitam !

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 16:40 (133).
13 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 17:07 (133).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno pitanje...

Maloprije skužih koliko dijelova nepotrebnih imam u depotu, prodao ih i sada imam nekih 700 000 creditsa (imao sam oko 200 000). Imam KV-3, KV, AMX 40, Pz IV u garaži, imam na njemačkoj liniji researchano do Tigera II, pa me zanimalo bi li se isplatilo ići lagano na njemačku medium liniju (uzeo bih za 690 000 VK 3001(H), pa onda Panther, II, E-50) ili da ostavim ove novce da stoje?

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A koja korist od novaca koji stoje. Koliko znam, još nisu štedionicu uveli..;)

A još je k tome i grindanje njemačke medium linije full of fun...bar je meni bilo..;)

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

A koja korist od novaca koji stoje. Koliko znam, još nisu štedionicu uveli..;)

A još je k tome i grindanje njemačke medium linije full of fun...bar je meni bilo..;)

Ma i ja velim :) Skupit ću nekako i za IS (moram prvo xp-a nakupit) i za Tiger 2 opet kroz neko vrijeme.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo uzeo sam onda VK3001 H i prvi dojmovi su jako dobri. Brz, agilan, dobar firepower, dovoljno armora... Ako se dobro sjećam VK3601, onda bi ovo bio mješanac njega (FP i armor) i PzIV (mobilnost)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Evo uzeo sam onda VK3001 H i prvi dojmovi su jako dobri. Brz, agilan, dobar firepower, dovoljno armora... Ako se dobro sjećam VK3601, onda bi ovo bio mješanac njega (FP i armor) i PzIV (mobilnost)...

Afaik pziv ima bolji armor...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
World of Tanks

Eto priustio sam si 107mm top za KV-a i top je brutala, Tigeru i Pantheru uzima po 300HP

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 19:47 (Intel&ATI).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi, jedno bedasto pitanje (noobovsko, a zapravo nisam {#})...

Do sad sam igrao Wot na laptopu i po defaultu mi je bilo uključeno da mi se prokazuju obrisi tenka kad dođem kursorom na njega. Znate na što mislim, crveni / zeleni obrisi ako tenk nije vidljiv (grmlje i slično). Nisam ni znao da je to moguće i nemati. Sad sam prešao na desktop, instalirao igru i sve radi normalno osim obrisa. Isprobao sam u settingu sve što mi je palo napamet ali nisam uspio. Zna li netko di se to uključuje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...
RoyalBlood kaže...

PzIV=460HP, VK3001 H=670HP, VK3601 H=760 HP...

13 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...
g12356 kaže...
RoyalBlood kaže...

To nije armor nego hitpointsi=energija...

15 godina
neaktivan
Gozz kaže...
RoyalBlood kaže...
g12356 kaže...
RoyalBlood kaže...

Uzeo si mi riječi sa tipkovnice!

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
Gozz kaže...
RoyalBlood kaže...
g12356 kaže...
RoyalBlood kaže...

Yup, isprika, mea culpa.

15 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Jedno pitanje...

Maloprije skužih koliko dijelova nepotrebnih imam u depotu, prodao ih i sada imam nekih 700 000 creditsa (imao sam oko 200 000). Imam KV-3, KV, AMX 40, Pz IV u garaži, imam na njemačkoj liniji researchano do Tigera II, pa me zanimalo bi li se isplatilo ići lagano na njemačku medium liniju (uzeo bih za 690 000 VK 3001(H), pa onda Panther, II, E-50) ili da ostavim ove novce da stoje?

samo naprijed sa medium njemcima..doduše panther je razočaranje ali panther2 i e50 su odlični..

velika prednost što si istražio poneki motor i top u heavy liniji..

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
15 godina
Panther uopce nije razocaranje, stovise, izvrstan je tenk.
Duga 88-ica/75-ica (ubi me, ne mogu se sjetiti koji je kalibar, uglavnom onaj nenormalno dugacak top) je bolestan top.
Prije svega, treba se pomiriti da to nije klasicni medium tenk i prestati s jurcanjem. Poanta je snipanje protivnika, sto je moguce zbog izvrsne penetracije, brzog reloada i strasne preciznosti, i flankanje protivnika. Kada se tako igra, postaje to zanimljiv i mocan tenk. Samo treba zanemariti u chatu "go scout! You're med!".
13 godina
neaktivan
World of Tanks

onda im samo odgovoris STFU nOOb go play panther then ull see it is med for sniping not scouting ^^

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
WHO2fckru kaže...

Ljudi, jedno bedasto pitanje (noobovsko, a zapravo nisam {#})...

Do sad sam igrao Wot na laptopu i po defaultu mi je bilo uključeno da mi se prokazuju obrisi tenka kad dođem kursorom na njega. Znate na što mislim, crveni / zeleni obrisi ako tenk nije vidljiv (grmlje i slično). Nisam ni znao da je to moguće i nemati. Sad sam prešao na desktop, instalirao igru i sve radi normalno osim obrisa. Isprobao sam u settingu sve što mi je palo napamet ali nisam uspio. Zna li netko di se to uključuje?

probaj u driverima pod antialiasing stavit da ovisi o postavkama u igri (use aplication settings) i onda si u igri podesis kolko hoces

★★★★★☆
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma,dobro,sada su sve scouting uloge preuzeli tier 5 lightovi i   high tier francuzi...Bojim se da panzer III/Iv   više uopće nema svoju ulogu...

edit:inače,ako želite točnije vidjeti vaše podatke o penetraciji i damageu radije gledajte pod service...

vidjeti ćete maksimalni i minimalni penetration i damage po municiji

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 11:21 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice