World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.128
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Čovječe, igram se sad s KV-om i 107-icom koju je MrXleader stavio (prije sam igrao 152mm). Pa ta topčina je opako OP. Stvarno gušt za igrati s njime...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
mystik kaže...

Inače, najbolje da imaju gun elevation kao ameri, armor kao IS-7, HPa ko Maus, burst damage kakav imaju i da jure ko T-50-2. Onda bi bili dovoljno dobri jel?

kaj ne jure? {#}

13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Čovječe, igram se sad s KV-om i 107-icom koju je MrXleader stavio (prije sam igrao 152mm). Pa ta topčina je opako OP. Stvarno gušt za igrati s njime...

{#} nema na cemu,na svokm acc-u sam se bio naviknuo na 107mm pa reko steta ga ne imati kad je tenk skoro pa elite {#}

Xc
13 godina
neaktivan
World of Tanks

NISU FRANCUZI OP! 

Oni su napravljeni sa takvim mehanizmom pucanja i kraj.

Oni nisu kao rusi kojima granate prolaze kroz trup i 0dmg ja mislim da toga nije bilo u ratu?? i ne mislim da je is-7 u stvarnosti bio kao type59 -.- 

malo poredjenje.. al rusi su u svakom pogledu OP za topove i armor i hit boxeve. :) 

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]

1 1 hvala 0
13 godina
iNFY kaže...

NISU FRANCUZI OP! 

Oni nisu kao rusi kojima granate prolaze kroz trup i 0dmg ja mislim da toga nije bilo u ratu?? i ne mislim da je is-7 u stvarnosti bio kao type59 -.- 

malo poredjenje.. al rusi su u svakom pogledu OP za topove i armor i hit boxeve. :) 

Ma jok, toliko su francuzi tocno napravljeni da 40-ih (iako su imali brojčanu nadmoć u svemu) od Njemaca spušili veoma brzo (koji su u vrijeme napada na Fran. imali tenkove tipa Panzer 3 i 4) Totalno su OP i oni i rusi, a Ameri i Njem. su... netriba ni komentirati -_-

15 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
iNFY kaže...

NISU FRANCUZI OP! 

Ma jok, toliko su francuzi tocno napravljeni da 40-ih (iako su imali brojčanu nadmoć u svemu) od Njemaca spušili veoma brzo (koji su u vrijeme napada na Fran. imali tenkove tipa Panzer 3 i 4) Totalno su OP i oni i rusi, a Ameri i Njem. su... netriba ni komentirati -_-

Ma okanite se Francuza jesu malo OP ali ne toliko kao Rusi.

Francuzi su 1940. imali više tenkova i bili su bolje oklopljeni i nadmoćnije vatrene moći od njemačkih PzIII i PzIV, ali ih taktički nisu znali iskoristiti jer su napadali Nijemce na otvorenom bez zračne podrške, a Nijemci su tu bili nadmoćni i sa Štukama su ih uništavali bez problema.

Drugi problem je što WG stavlja francuske tenkove iz vijetnamskog rata protiv tenkova iz WWII.

Njemački tenkovi se povećavaju i nerfaju radi balansa, dok se ruski smanjuju i buffaju zbog povijesnih razloga, to je logika WG.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 20:01 (zrimo).
13 godina
zrimo kaže...
...

Francuzi su 1940. imali više tenkova i bili su bolje oklopljeni i nadmoćnije vatrene moći od njemačih PzIII i PzIV, ali ih taktički nisu znali iskoristiti jer su napadali Nijemce na otvorenom bez zračne podrške, a Nijemci su tu bili nadmoćni i sa Štukama su ih uništavali bez problema.

Drugi problem je što WG stavlja francuske tenkove iz vijetnamskog rata protiv tenkova iz WWII.

Njemački tenkovi se povećavaju i nerfaju radi balansa, dok se ruski smanjuju i buffaju zbog povijesnih razloga, to je logika WG.

Ma sad bi te zagrlio! :) Nisi ih bolje mogao opisati. {#}

15 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Francuzi su 1940. imali više tenkova i bili su bolje oklopljeni i nadmoćnije vatrene moći od njemačkih PzIII i PzIV, ali ih taktički nisu znali iskoristiti jer su napadali Nijemce na otvorenom bez zračne podrške, a Nijemci su tu bili nadmoćni i sa Štukama su ih uništavali bez problema.

Nitko bolje nije objasnio.

Molim admina da dadne čovjeku jednu punu zvijezdicu kao zahvalu {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 20:04 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

pa daj se okanite više tog kokodakanja ko je OP,a ko nije.pa zadnjih valjda 40 stranica samo čitam o tim prepucavanjima.{#}

ako vam nekaj ne paše imate WG i pišite njima kaj bi trebalo promjeniti po vašem mišljenju,a kaj ne,jer tu sigurno od silnog kokokokodakanja ne budete imali koristi niti ja niti vi.

više nema ništ pametnog za pročitati u ovoj temi osim tih gluposti.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Upravo to.

Apropo onoga što je netko prije naveo i u skladu s ovim, Francuzi su očekivali napad preko Beneluxa i tamo su postavili najbolje jedinice koje su uspjele zaustaviti Hitlerov decoy, međutim onda su Njemci prošli kroz Ardene i došli im iza leđa tako da su ovi bili prisiljeni na povlačenje prema Dunkirku. U tom trenutku je pala Francuska praktički, ostali su bez puno ljudi i gotovo sve opreme.

Inače, dns počeo sa francuskom medium linijom, došao do AMX 40, čini mi se da bi mogao biti solidan.

EDIT: I još nešto. Ajde brate ako je i OP idemo to iskoristit a ne još kukat ;) :D

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 20:21 (RoyalBlood).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja mislim da bi mausu trebali staviti realnu max brzinu od 12 kmh {#} {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jagdtiger bi onda trebo ic 36 kmh kao u stvarnosti i njega nije unistio ni jedan drugi tenk u WW2 a sad me busi kv! 

Hajdučko Srce
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Zaja kaže...

Jagdtiger bi onda trebo ic 36 kmh kao u stvarnosti i njega nije unistio ni jedan drugi tenk u WW2 a sad me busi kv! 

Nije ni kraljevskog tigru nikako probijen prednji oklop od nekog tenka. A može ga probušiti sprijeda već tier 5 tenk.

WG piše vlastitu povijest i specifikacije vozila {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 20:52 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Niti avioni, čak ih je 80% preživilo bombardiranja i zračne napade.

Evo za sve ljubitelje pužara serija o francuskim tenkovima u WWII u 6 nastavaka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 20:51 (zrimo).
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
iNFY kaže...

NISU FRANCUZI OP! 

Imali su najbolje tenkove ali su im ovi glavni biili glupi zato su izgubili

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
13 godina
iNFY kaže...

Imali su najbolje tenkove ali su im ovi glavni biili glupi zato su izgubili

Imali su najiskusnije(bolje) zapovjednike od sviju nacija koje su sudjelovale u ratu, problem je više bio u resursima nego u zapovijednicima(iako su imali gadne greške i oni). I možemo li se sada vratiti na temu? {#}{#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Samo da se pohvalim; konačno sam nabavio 107mm top za KV...{#}  Još se navikavam, ali moram priznati da pošteno skida hp...S jednim hicem, na 250-300m udaljenosti uništio sam KV koji je imao još oko 40%. Ostao sam bez riječi {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Naravno da su OP,sreća da ih imate i da igrate s njima,te da imate ostale iz njhovog tiera

da ga možete usporediti s njim ok,nego NEMATE!

To što neki ljudi igraju kao zadnji noob-ovi i naiđu na jake igrače koji znaju što rade s tenkom,pa počnu plakat

kao da im je rođena majka umrla,žalosti od igre i ljudi kakvi je igraju.

Historical accurate?
Skinite Pattonu M47 turret i stavite mu 90mm M3 kao zadnji gun.

Hoćemo li nastaviti?

Što se ne žalite na Ruse?
IS-7 puni brže od Mausa,i to čistu sekundu brže,dok ima veći top,veću penetraciju i naravno manju kupolu?
Da je u donju ploču ne može probiti 128-ica,dok taj top uredno probija Mausa u donju ploču na nekih 200+?
Da je taj tenk sada visine T-54,te da ga je frontalno od novog patcha praktički ne moguće probiti?
Maus bi mogao montirati dva 130mm S-70 i opet bi punio brže od IS-7 u RL-u.

Bat.Chattilion s 230mm+ penetracije će hladnokrvo dingovati IS-7 u dupe 3-4 puta zaredom bez pardona?
Hebem i vas i vašu logiku,pogotovo ovu da su Francuzi OP. 

WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 22:33 (pandza94).
Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Još su njemački tenkovi previše išli naprijed pa ih pješadija nije mogla dostić,francuzi su tako mogli dobar kombinirani kontranapad tenkovima i pješadijom napravit,ali ne.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Naravno da su OP,sreća da ih imate i da igrate s njima,te da imate ostale iz njhovog tiera

To što neki ljudi igraju kao zadnji noob-ovi i naiđu na jake igrače koji znaju što rade s tenkom,pa počnu plakat

Historical accurate?

Hoćemo li nastaviti?

IS-7 puni brže od Mausa,i to čistu sekundu brže,dok ima veći top,veću penetraciju i naravno manju kupolu?
Da je u donju ploču ne može probiti 128-ica,dok taj top uredno probija Mausa u donju ploču na nekih 200+?
Da je taj tenk sada visine T-54,te da ga je frontalno od novog patcha praktički ne moguće probiti?

Bat.Chattilion s 230mm+ penetracije će hladnokrvo dingovati IS-7 u dupe 3-4 puta zaredom bez pardona?

Francuska govna!{#}

Hajdučko Srce
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 22:47 (Zaja).
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...
pandza94 kaže...

Historical accurate?

Hoćemo li nastaviti?

Francuska govna!

Evo da ti podebljam ;)

WoT: BlackRainCRO
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne trebas debljat nisam sljep.Dovoljno sam vidio sta francuzi mogu da urade tako da price da nije OP ne drze vodu!

Hajdučko Srce
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

I to kaj nisu OP, naletis na francuzica, opalis pocasnu rundu i vozdra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Najbolji mi je bio onaj dokumentarac o tigeru i king tigeru na youtube-u u 5 dijelova.

Neki Tigeri su uništili i preko 100 komada ruskih tenkova vjerovatno T-34 i KV, a jedan tiger je izdržao preko 200 pogodaka i preživio...

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Tiger 2 na wiki pise sherman ga odozada tri puta dingao i tek treci put ga je Tiger 2 skuzio {#} ili pobio 11 is-2 i 35 ostalih tenkova i odsetao po jos municije {#} di je tu historically accurate u wotu??

Xc
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Narode ajd sad stvarno ajmo odma nabacivat neke XYZ informacije koje uopće nemaju veze s igrom, mislim ono....zašto ne {#}

Tipa: King Tiger je odbijao odozad 19719793785489234 puta od nekog tamo über jakog ruskog tenka. Mislim to je nemoguće usporedit jer je proizvodnja nekih ruskih tenkova tek počela kad je završavao razvoj i porizvodnja njemačkih tenkova kao slučaj sa IS-7 i King Tiger.

Uopće uspoređivat sistem u igri sa RL tenkovima je čista mašta jer igra je napravljena u Rusiji....zapravo Bjelorusiji ako sam dobro info pokupio, inače zasad nebitno.

Šta želim reći je prekinite se žalit na sve jer je to yebema igra. Uspoređivati sada (banalni primjer) King Tiger sa IS-4 po povijesnim zapisima, koji su možda točni a možda i nisu, je čista glupost. King Tiger je bušio sve što je došlo ispred njega TOČKA. I da je tako uvedeno u igru onda bi svi imali yebeni KT (King Tiger) i onda bi bilo užas igrat WoT jer nema više smisla jer će svi igrat über tenk koji je po povijesnim zapisima bio takav-i-takav.

Poruka onima koji se žale na IS-7: KLIK, taj tenk je odličan i nemate pravo govorit ništa protiv njega. For fucks sake to je tier 10 teški tenk i ima svako pravo biti ono što jest jer su to developeri htjeli. Ovo što promjenjuju veličinu par ruskih tenkova radi povijesne točnosti je normalno, pa to je WG, moraju oni to napravit jer jednostavno mogu.

Kako ide ona iz Portal 2: Aperture science, we do what we must, because we can....pa evo od WG-a: War Gaming network, we do what we must, because we can.....

Anywho, nadam se da će svi "rejdžoholičari" krenuti na poseban program odvikavanja igranja WoT-a jer inače samo spamate svojim kukanjem.

Good hunting.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 23:50 (Krešo91).
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Is7 koji je bio kraj mene pobjegao kao najveca picka i jos sam dingovo amx u kupolu.Zavrsilo 2-15! 

Hajdučko Srce
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

živa istina dosadni ste sa tim silnim QQ-om..

imaju i priče kako je jedan KV izbio 50-ak njemačkih tenkova jer ga nisu uspjeli probiti.

IMO tiger 2 u WOT-u je bolji tenk od IS3, jer se IS3 lakše buši od naprijed. na tieru 7 je naj tenk T29.

IS3, IS4, IS7 nikada nisu vidjeli borbe, kao ni maus, e100 i još puno tenkova, tako da vaš historically accurate QQ ne drži vodu kako god okrenete.

ako je netko hendikepiran, to nisu švabi definitivno, nego ameri sa svojim papirnatim hullom.

bottom line learn to play or stop to play. ako ti ne paše linija koju si izabrao, izaberi drugu.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jura kaže...

pa daj se okanite više tog kokodakanja ko je OP,a ko nije.pa zadnjih valjda 40 stranica samo čitam o tim prepucavanjima.{#}

ako vam nekaj ne paše imate WG i pišite njima kaj bi trebalo promjeniti po vašem mišljenju,a kaj ne,jer tu sigurno od silnog kokokokodakanja ne budete imali koristi niti ja niti vi.

više nema ništ pametnog za pročitati u ovoj temi osim tih gluposti.

A ti si vidim postavio neko konstruktivno pitanje?

Pa zar i ne služi forum za to? Za nekakvu raspravu i sl.?

Uostalom bolje ću to čitat (neovisno da li se slažem sa postom) nego kako je,citiram, netko tamo ubio tenka sa 247.5 metara u donju lijevu ploču, slabu točku i pritom bio nakošen 33 stupnja sjeverozapadno i pritom zaradio 1230 exp i 12903 credita, a to vam je se dogodilo na malinovki onkraj crkve, malo iza kod onih križeva al ne tamo gdje me arty moze pogodit nego tamo gdje ne..može jel..

i tako bla bla bla..

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Treba mi vaše mišljenje...Dakle, što nakon KV-a? Da li da idem na KV-1S, poslije kojeg bih mogao skočiti na srednje tenkove (a volio bi ih probati jer mi je već dosta prosječne brzine od 25km/h {#} ) ili da štedim za KV-3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice