World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.009
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ej dali mi može netko dati link za ono da vidim koliko skidam i koliko mi protivnici imjup xp? Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Cenci kaže...

Ej dali mi može netko dati link za ono da vidim koliko skidam i koliko mi protivnici imjup xp? Hvala

OverTargetMarkers   ;)

BTW evo jedan zakon crosshair :D

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
neaktivan
World of Tanks

sta je bolje??

top manjeg kalibra koji je slabiji i preciznij??

i ili top veceg kalibra sa manjom preciznosti ali vecom stetom??

sniper only
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

dok doguzis do t6, svejedno ti je. onda ces tek poceti birati topove po penetraciji ili damageu. a kad pocnes osjecati da ti se ammo sa damageom naplacuje vise, mozda ces igrati sa penetracija topom.

penetratori se brze reloadaju, manji reticle imaju i pogadjaju bolje na vecoj udaljenosti plus im ammo kosta manje od damagera dok damager kad te zvizne, te zvizne posteno. kompariraj karakteristike svih topova na tenku pa ces vidjeti koji je koji.

EDIT: a i ja idem psiati na pola oka... ako ces vise vremena cucati na sigurnoj udaljenosti, uzmi manji kalibar, ako si vise vremena u dogfightu lice u lice, uzmi veci kalibar.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 2:50 (LIX).
13 godina
protjeran
World of Tanks

Ja radije na penetraciju.

Uvijek me trpa dok imam Tier VI il VII u match protiv iTer IX i X. Tak da damage mi nikaj ne znači jer bounca i košta.

Uzmem penetraciju, i ak naletim na nekog kojem nemogu ništa, gađam gusjenice i bježim ko stoka, i nadam se artiljeriji da će biti pametna.

Ako već mu nemogu uzet HP, onda ću mu uzet život jednom od članova posade, ili ubiti motor u tenku :D :D 

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

1 0 hvala 1
17 godina
JozicA kaže...

Pazite, kod prodaje acc morate i mail da kupite ... jer je on glavni kod logina u igru, a nemoze se mjenjati, znaci kad vam netko prodaje acc od WoT obavezno neka vam da i mail acc. Ili ako bas imate povjerenja u njega ...

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/72982-change-of-email-account/

Kada kupuješ account kod nas traži preslik osobne ili nešto pa idi *ebat mu mater ako te zajebe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 9:13 (Gajotres).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako promijenit nick u igri?

Meni je zabranjen chat u igri radi njega :(

0 0 hvala 0
16 godina

Mislim nikako. A koji je, ako ti nije problem napisati?

16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

jebivjetar1911, posla san ticket ili kako se to već zove supportu pa ćemo vidit. Svaki put kad hoću nešto napisat izbaci mi da je nick neprikladan i da se javin supportu, ali i dalje mogu normalno igrat.

15 godina
neaktivan
bruno11 kaže...
Izzy kaže...

jebivjetar1911, posla san ticket ili kako se to već zove supportu pa ćemo vidit. Svaki put kad hoću nešto napisat izbaci mi da je nick neprikladan i da se javin supportu, ali i dalje mogu normalno igrat.

Imaš samo chat ban, nije previše bitno ali stvarno zna živcirat kad trebaš "dirigirat" timu kako, di i sta radit. Samo ti šalji fino supportu ticket i reci im što prijevod znači i te im napiši zamjenski nick. Moraš im obavezno isto napisat za forum nick jer su povezani....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 18:45 (Krešo91).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji top na KV-3?

0 85 mm
3 100 mm
19 107 mm
7 122 mm
~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Proz0r kaže...

Koji top na KV-3?

ovo ti je moje iskustvo,sad sam na is-u od jucer,122 jos nije istrazen:

kad sam kupio kv3,bio sam pri lovi(od 10 t-127 prodanih pa me dosao gratis{#})

stavio sam na njega equipment enhanced torsion bars ili kak se vec zove,dobio odma nosivost bez gusjenica, stavio 107 gore, a 85 je zavrsio na t-28

kad sam istrazio gusjenice,skinuo sam taj eqq i stavio ramer i vent - kad su bili U POLA CIJENE ({#} wg)

jos danas stavljam camo net

cim sam istrazio 100-tku stavio sam ju i meni je ok,kak je posada napredoval tak je i "top bolje radio"

100mm mi je sexy jer brzo se puni i brzo aima,a 107 mi je nekak malo usporen kod ciljanja,kao i 85 na t-28 (oba su mi funky,107 je ok na kv, ali na kv3 mi djeluje losije i funky pa ga ne koristim)

sad cu morat dok ne istrazim 122 na kv3 i onda 122 ide na is a 100 natrag na kv3 (ftw!? vamo tamo natrag ...imam po 1 top i ne kupujem ih 2 iz principa,gejmerski zen{#}

granata 100mm je oko 250 cred a 122 preko 1000 cred,uz isti penetration,122 ima veci damage

jos ju nisam isprobal u igri,budem javil kad cu ju imat

enivej sve je stvar osobnog stila i "feelinga" koji dobijes sa odredjenim vozilom ili topom

probal sam i kv5 na frendovon acc,isto ima 107 koji malo brze relouda...nije mi seksi,sam jedan veliki kv

mozda se is pokaze kao polu-medium kad mu stavim motor,za gusjenice mislim da cu naknadno( jer i top i kupola idu na stok gusjenice bez beda,10 expa si prije na is-3),sad je cilj sto brzi grind do is-4

ak snajpas uzmi 107 na kv3,pogadja preko livade na kampinovki bez beda,probija ferdija i jagdpanthera bocno,sam moras pazit kam ciljas i dobit filing "kak nosi" neki top,pa ce ti ic sve bolje,znao sam dobit do 30k cred na kv3 bez premiuma,sa 5-6 roknutih

i mrvicu je okretniji od kv-a

enivej ak oces probat pm-aj me pa ti posudim acc da probas

ign EdgeBoy

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 23:27 (ED63).
17 godina
protjeran
ED63 kaže...

kad sam istrazio gusjenice,skinuo sam taj eqq i stavio ramer i vent - kad su bili U POLA CIJENE ({#} wg)

jos danas stavljam camo net

Nego što će ti cammo net na KV-3? Šta izgleda sexy u mrežici??? {#}

BTW po 100ti put ... na tenkove se stavljaju NAJAČI topovi, jer rade NAJVEĆU štetu o kojoj vam ovisi konačna zarada i količina expa. Pogotovo na heavy liniji tenkova. Postoje neke rijetke iznimke, npr. T-34 ili T-44.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Falio mi JT i opet ga kupio.Proda GWE da ga kupim jer ga vise ne igram.

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Izbijanje iz cipela{#}

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To se trazi Zaja :).

JT pwna. Jos dok dode stugE100 imat cu 2 odlicna njemacka tda u garazi. Jucer prije spavanja sam napravio 5k dmg u partiji sa JTom hehe genijalan sniper.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Sta ovi francuze rade po random bitkama zgadi ti se igra koliko su OP.

Josip666 Hajdučko Srce
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Apsolutno se slažem, samo jedino treba s njima igrat strpljivo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
memulica kaže...

BTW po 100ti put ... na tenkove se stavljaju NAJAČI topovi, jer rade NAJVEĆU štetu o kojoj vam ovisi konačna zarada i količina expa. Pogotovo na heavy liniji tenkova. Postoje neke rijetke iznimke, npr. T-34 ili T-44.

Ništa mi ne vrijedi jak top ako mu je reload time sranje ili ako mu je probijanje loše. Radije bih top koji ima 2 puta manji damage i precizniji je, ali ima i 3 puta manji reload time. Isto vrijedi i za probijanje, džabe mi 105 mm na Pantheru ako probija 64 mm s AP.

~
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Jos vidim da su PTS (Pirates) u tim Bat Chat-ovima, likovi su stvarno zayebani. Znaju oni igrat ali opet nisu premoćni, jer s njima treba znat igrat. Ali kad dođu u tim OP francuzima kao BatChat ili AMX50 120 ili AMX50 B onda si samo zbrajaj koliko ćeš love izgubit {#}

Inače je teški humor kad oni dođu u platoonu pa počnu yarrrrrr-at, kod mene jučer u jednoj bitci sa Object 212 bilo nji 4 u platoonu i počeli pjevat 15 men on a dead man's chest....cijeli tim je {#}-ao

13 godina
neaktivan
World of Tanks

maximum je 3 u platoonu,kaj su imali 2 platoona?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hahaha... Dobri su lol.

A jučer sam s posebnim gustom ubijao Francuze :-)

došao sam do Ferdinanda. Mila majko... Spor ka puž, ne probija ništa a stalno u high tier matchevima. Dok skupim 14k (10 sa free) expa dušu ću posrat.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

najjaci top na njemu razara sve (osjetio na vlastitoj kozi :S)

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zaja kaže...

A ti se meni g.... koliko kukaš i plačeš.

Jel postoji tenk koji tebi nije OP?

Nauči gubit majstore

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 20:15 (Kill Frenzy).
16 godina
World of Tanks

Ljubomorne duše mogu da nam .....

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 21:09 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

A ime tog tajnog agenta koji je to napravio je tajna?

=XII=SandMan....
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 22:28 (Y2K2).
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

jbt kad cu ja dobivat tolike poare po partiji :( j jedva da zaradim 5000 po jednoj :(

sniper only
16 godina
Y2K2 kaže...

A ime tog tajnog agenta koji je to napravio tajna?

Nebi bio tajni da je ime javno.

Prvo kukate protiv rusa,pa type i sad francuzi.

Pa nemojte igrat. Muka mi je više dok čitam temu.Baš me zanima jel ovaj zaja gore ima koju partiju sa francuzima!?

Francuzi su dobri i konkurenti svim ostalim nacijama ali definitivno nisu op. Trenutno imam full nadograđenog amx50 100 i tenk je super(zabavan) ali kao i svaki ima svoje mane i prednosti.Autoreload je dobar koliko je i loš.Loš je jer traje 46 sekundi(četrdesetšest),posada 100% a opet kad ga napuniš si ubica. Armor ne postoji i probijaju me apsolutno svi i zato se mora igrat oprezno(zamislite šta mi napravi HE kad me probije,uništi sve unutra). Ukoliko vas uhvate da reloadate pokojni ste.Isto tako niti jedan amx sam nemože napravit baš ništa. Uvijek moram ić s nekim tako da je to jedan minus.Nakon šest ispucanih granata i bez armora lak pljen ste za apsolutno sve.Da ne napminjem da uvijek ali uvijek svi pucaju prvo u vas jer znaju da probijaju.I uvijek sam prva meta.

Zaključak-Sa amx50 100 sam ubio i e100 na 80% a bio sam ubijen i od pz3/4.Mrcvario me 40ak sekundi dok me nakraju nije zapalio.Dakle....NE SERITE

Čim nekog ovdje od dežurnih plačljivaca ubije neki tenk odma dolaze pisat kako je isti OP.Dosadni ste

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 22:57 (Kill Frenzy).
16 godina
E pa ljudi da li za ovaj vikend ima kakvih popusta???za premium acount???by the way t 28 je smece panzer 4 je meni deset puta bolji :)
16 godina
neaktivan
unky kaže...
E pa ljudi da li za ovaj vikend ima kakvih popusta???za premium acount???by the way t 28 je smece panzer 4 je meni deset puta bolji :)

btw t-28 je tier 4 a pz4 je tier 5. I uopce nije smece, ima top(ove) koji moze poniziti tenkove tri tiera vise pa cak i cetiri ne ukljucujuci is3.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice