World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.106.806
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
g12356 kaže...

Dali mogu nekako imati istovremeno i instalaciju za test server i službenu verziju?

Da ali moras imati original u posebnom forlderu i ovaj test u drugom.

RHCP
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma testirat ću im malo sutra, nek plate testere ili ih nekako nagrade ko i drugi developeri, neće oni mene više zeznut ko za supertest, na kraju ispalo uzaludno volontiranje, pohlepna gamad.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
nakon ovog updatea ova igra postala zesce sra.nje

kazu nisu nista oslabili? ja s je9enom t34-85 nemogu KV-a probiti sa strane a prije islo ko od sale -.-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Berko kaže...
Zaja kaže...

Patch je smece.Camo je za qurac,traceri su se vratili plus scouti su ucinili da je uzasno postalo igrat arty. BL10 nekad radi mani dmg.Nove mapu su dobre,glazba je ok ali traceri jaooo

Traceri: super!
Scoutovi: super!
Nerf artija: super!
Mogli su problem artija riješiti i na način da limitiraju broj artija po partiji, ali bi to rezultiralo time da bi igraći sa artijima jako dugo čekali da upadnu u match. Pa kad zbrojiš to čekanje, financijski bi došao na isto, iako sad manje zaradiš sa artijem. A generalno, artija je bilo kud i kamo previše, pogotovo na većim tier partijama. A svaka partija sa više od dva artija je ispala totalna debilana, jer su ili svi campali ili je jedan scout praktički "potamanio" cijeli tim.

Siguran sam da su mnogi imali slične partije ko ova u attachmentu...

Glavno je da shebali arty skroz umjesto da ogranice broj artya po bitki i problem rijesen. Uopce mi se ne igra vise. Znaci posteno je sto sam ja dao 3,5 milijona i izgrindao 180k exp da bi sad opalio jednom,eventualno pgodio nesto i umro nekon toga.Sve to po 30k popravka? LOL

Josip666 One Shoot Panzer
17 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Ma testirat ću im malo sutra, nek plate testere ili ih nekako nagrade ko i drugi developeri, neće oni mene više zeznut ko za supertest, na kraju ispalo uzaludno volontiranje, pohlepna gamad.

Jako sam razocaran patchom. Stvarno taj WG tim sta uradi od dobre igre.....

17 godina
World of Tanks

lol IS3 je službeno postao smeće, sa ovim drekom od kupole nebi ni kamen bouncao a to mu je bila jedina prava prednost.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 16:50 (sokre).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Osobno, nisam primjetio ikakve razlike u zaradi sa ostalim tenkovima (osim artija); evo, jućer i danas, zarada sa IS4 150 000 credits, a sa T-43 kojega sam jućer i kupio, cca 100 000 credits.

Mislim, od uvijek je bilo da sa većim tier-ovima manje zarađuješ, a sa tier 8, 9 i 10 moraš imat premium da bi bio u plusu (a za tier 10 ni to ne pomaže baš puno), a ako trebaš lovu ili premium tenk ili grindanje sa tier 5-6 tenkovima (ja sam nagrindao za IS7 sa KV-om i T-43-85). To je oduvijek i bila poanta, da se lova skuplja sa nižim tier-ovima i po meni je to OK, jer bi ekipa resrčala tier 10 tenkove i svi bi samo sa njima igrali, te bi serveri bili krcati tier 10 tenkovima, a niži tier-ovi bi zjapli prazni.

Ali, napravit ću test; zabilježit ću kolko je tko od nas u platoonu imao credits prije i poslje 10 partija sa IS4, te 10 partija sa KV, pa ću postat rezultate.

P.S. sad sam sa frendom razgovarao o zaradi, pa mi je pastao razultate svoje zadnje partije:

Victory!
Battle: Westfield 20. prosinca 2011. 16:48:02
Vehicle: KV
Experience received: 2.127
Credits received: 51.853

Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Invader

Repairs:
Vehicle KV repaired successfully. You have spent Credits:  1.067
The ammunition on vehicle KV resupplied successfully. You have spent Credits:  4.320
The consumables on vehicle KV resupplied successfully. You have spent Credits:  3.000

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jao jao.. pa sto su napravili igru nego da zarade na njoj?

valja isplatiti ljude koji ovo su napravili i koji ovo prave.. smjesni ste..

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

a onda skinite test server, imate 15k golda, testirajte francuze usput i ne nervirajte se oko igre :D sta vise

nisam baš pratio forum, znači ako skinem test server dobijem na račun 15k golda. Na račun u redovnoj igri, ili na tom test serveru? Koliko dugo moram testirati francuze? Ima kakav link od tog test servera?

Meni se to ne čini loša ideja, testiraš tenkove koji dolaze i još ti plačaju. Kad dođu francuzi već imaš neko iskustvo. Ima li u tome nekih minusa?

15 godina
hoss kaže...
nani_cropes kaže...

a onda skinite test server, imate 15k golda, testirajte francuze usput i ne nervirajte se oko igre :D sta vise

nisam baš pratio forum, znači ako skinem test server dobijem na račun 15k golda. Na račun u redovnoj igri, ili na tom test serveru? Koliko dugo moram testirati francuze? Ima kakav link od tog test servera?

Meni se to ne čini loša ideja, testiraš tenkove koji dolaze i još ti plačaju. Kad dođu francuzi već imaš neko iskustvo. Ima li u tome nekih minusa?

LOL. Ti stvarno misliš da bi ludi rusi samo tako golde djelili? Dobiješ 15k na test serveru. Za testiranje dobiješ, guess what - ništa.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan

Zaja ne znam zasto ti smetaju traceri samo se pomaknes malo nakon svakog suta. Meni totalno odgovara sa GWE pobjedujem puno vise jer im polovim artiljeriju.

17 godina
World of Tanks

Igram malo s stugom III da otključam expirence.. kreteni... tenkovi svi odreda IS-4, T32 ,Ferdinand, Tiger II

da im j.... mater... koji k...c uopće Stuga stavljaju u te partije?

mislio sam da je pogreška, 4 partije, ista priča svaki put!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ztuna kaže...

Zaja ne znam zasto ti smetaju traceri samo se pomaknes malo nakon svakog suta. Meni totalno odgovara sa GWE pobjedujem puno vise jer im polovim artiljeriju.

Poslje svakog shoota niti vidim jesam li pogodio ni koliko mu skinuo nego samo bjezim okolo.A ni to pomaze jer znaju past dvi tri granate oko mene i dovoljno da jedna naleti kako treba.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovakva vam je situaija sa francuskim tenkovima(patch7.1).B1 i D2 su totalno OP-ani.Na B1 sam sa D2   puknuo jedno 30 puta i 25 puta je bouncalo(ubio sam ga),taj isti b1 je na mene ispucao salvu od 15 udaraca minimalno i jedino mi je oštetio gusjenice.Kod mene se radilo o premium ammo.Kupim B1,uništavam sve i svakoga,tko god mi stane na put.Nakon B1 je sve preslabo,armor sve do tier 10 heavy-a neće biti iznad 100,a tier 9 medium ima lošiji armor od panzera IV.Dapaće,tier 10 heavy ima side i back armor 30cm,pa već vidim kako će ga ms-1 bušiti u youtube filmićima.

Isto jedva čekam da vidim kako će tier 7 francuski light tank bacati u očaj igrače sa mausima.Za njih će to biti dvostruka svjetlosna brzina.Još kad mausu motor požuti.Igrač mausa će moći samo ispustit miš,otvorit limenku kole i u savršenom očaju gledati kako mu artiljerija polako rastapa tenk.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 19:54 (g12356).
Moj PC  
1 0 hvala 4
15 godina
World of Tanks

Victory!
Battle: Cliff 20. prosinca 2011. 20:42:47
Vehicle: IS-4
Experience received: 1.663
Credits received: 62.997
Battle Achievements: Master Tanker, Sharpshooter, Sniper

meni update baš lijepo sjeo :D napokon pao maus za master tanker

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ovaj novi patch je zestoko sranje...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

ma ne kontam igru vise, evo recimo, slozi mi u partiji Object704 i T1 Cunningham  (obojicu sam polupo :P ) ... ili tier 4 i tier 9 ... maloprije 6 arty nasih protiv 5 njihovih, popodne bilo 8vx8 arty ali nisam se sjetio SS napraviti ... ma ludnica ... evo par slicica ...

oce ko kupit acc ? ili se mjenjati , primam sve valute kao i robu :)

http://worldoftanks.eu/community/accounts/501618088-no0o0ob/

imam 18 tenkova, 12elite na 6 se jos radi ... 17 slotova free u garazi, tako kad dodju francuzi da ima mjesta, nemam ni jedan protutenkovski i samohodni, samo medium, light i heavy tenkovi, premium jos 25dana

dam za 3 tegle ajvara, ili 2 flase Thomy majoneze ... a moze i za kune ... javite se na pp

ps.

stvarno mi igra digla zivac

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sokre kaže...

lol IS3 je službeno postao smeće, sa ovim drekom od kupole nebi ni kamen bouncao a to mu je bila jedina prava prednost.

Ne bih se baš složio. Istina da je IS3 osto bez bolje kupole jer je ona ionako kupola budućeg T10, ali je IS3 (uz IS7 kako vidim da pišu po forumima) tenk koji je najviše profitirao od normalizacije AP granata zbog najizraženijeg slopea. Živcira i mene nova/stara kupola, ali sada s IS3 bouncam puno više granata nego prije. Sve u svemu, novi patch je čudan, ti misliš da je IS3 nerfan, ja da je buffan; neki imaju sada više zarade, neki manje, meni se čini ista (ne igram s artyem). Mislim da je to više placebo efekt koji se kod različitih ljudi različito ispoljava, nekih pozitivno, nekih negativno.

potpisujem se
16 godina
World of Tanks

Meni se u ovom patchu jedino ne sviđa to što sada igri treba 10-ak sekundi (nekad i više) da spremi sliku, odnosno tzv. screenshot. Takva je situacija kod mene, ali pretpostavljam da to nije slučaj kod onih igrača koji imaju jače računalo.

No, ima jedna stvar koja me posebno iritira, a nisu je ispravili...

... a to je slučaj kada pogodim neprijateljskog tenka i čujem samo "Critical hit", a tenk i dalje ima nakon tog pogotka recimo 85% HP-a. Pretpostavljam da sam mu nanio ako ništa barem štetu u vidu oštećenog modula ili gubitka člana posade. Eto, to mi najviše smeta jer se događa relativno često i stvarno bi bilo dobro da to isprave.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 1:03 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Izzy kaže...

Meni se u ovom patchu jedino ne sviđa to što sada igri treba 10-ak sekundi (nekad i više) da spremi sliku, odnosno tzv. screenshot. Takva je situacija kod mene, ali pretpostavljam da to nije slučaj kod onih igrača koji imaju jače računalo.

No, ima jedna stvar koja me posebno iritira, a nisu je ispravili...

... a to je slučaj kada pogodim neprijateljskog tenka i čujem samo "Critical hit", a tenk i dalje ima nakon tog pogotka recimo 85% HP-a. Pretpostavljam da sam mu nanio ako ništa barem štetu u vidu oštećenog modula ili gubitka člana posade. Eto, to mi najviše smeta jer se događa relativno često i stvarno bi bilo dobro da to isprave.

To samo oštečenjem modula bez gubitka HP je objašnjeno u Battle Mechanics:http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Module_Damage

When a module is hit, it effectively gets a "saving throw". If it makes the "saving throw", it takes no damage. If it fails the "saving throw", it takes damage. If the damage is large enough, the module becomes damaged. If it is larger still (more than the modules HP), the module is destroyed. Damaging a module does not reduce the HP of the tank.

17 godina
World of Tanks

Evo, pribilježio sam rezultate iz 10 partija odigranih sa IS4; uglavnom, kad se sve skupa zbroji, nakon 10 partija, u plusu sam 177 347 credits, te 11 969 XP-a.

E, sad... Ovo je odigrano sa premium-om... A bez njega bi računica izgledala ovako:

Ukupna zarada credits: 385 741 / 1.5 (oduzmemo 50% bonusa na premium) = 257 160 credits

Ukupni troškovi: 208 394 credits (troškovi bez premiuma ostaju isti)

Zarada bez premium-a: 48 766 credits

Dakle, bez premium-a, zarada sa IS4 je 3.6 puta manja, nego sa premium-om

P.S. ovaj bug forum je izmrcvario sliku, pa evo link na veću rezoluciju: http://i179.photobucket.com/albums/w292/koberko/IS4_rezultati.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 5:39 (Berko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jučer opet teška sramota!

s VK-om ubijem trojicu i krenem cappati bazu...kreće polako ali sigurno i jupi 100% cap!!!

prođe 5 sekundi i pogodi me E-100 i skine mi cap !! i padne na 0!!!!

ako je 100% onda je igra gotova a ne produljivati 2-3-4-5-10 sekundi

glupi rusi

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

AJ ako bi netko iz dow klana htio,znači ako imate nekoga na test serveru tko ima francuski tier 10 da napravite video gdje taj tenk gubi protiv grupice tier 1 tenkova.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Berko kaže...

To samo oštečenjem modula bez gubitka HP je objašnjeno u Battle Mechanics:http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Module_Damage

When a module is hit, it effectively gets a "saving throw". If it makes the "saving throw", it takes no damage. If it fails the "saving throw", it takes damage. If the damage is large enough, the module becomes damaged. If it is larger still (more than the modules HP), the module is destroyed. Damaging a module does not reduce the HP of the tank.

Da, ali dali se dobivaju krediti za oštećene/uništene module/posadu? Jer siguran sam da se nakon patcha tenkovi koji su doživjeli critical ne navode pod "damaged tanks", a ranije su se navodili.

14 godina
World of Tanks

Ma kakav battle mechanics, kak ja mogu samo napravit critical tenku koji nema HPa kolko ja radim štete u prosjeku! Ima da granata prođe kroz njega i ubije još lika iza. Kakav saving throw i slične stvari. Nema on tog modula u sebi koji može popit štete. Pričam o situaciji neki dan, T-50-2 sam pogodio u bok sa svojim T30. Ništa, samo critical. Vjerojatno je radio man skočio ispred granate i zagrlio ju, tak da nije napravila štetu. -.-'

7 0 hvala 0
17 godina
smola3005 kaže...

Ma kakav battle mechanics, kak ja mogu samo napravit critical tenku koji nema HPa kolko ja radim štete u prosjeku! Ima da granata prođe kroz njega i ubije još lika iza. Kakav saving throw i slične stvari. Nema on tog modula u sebi koji može popit štete. Pričam o situaciji neki dan, T-50-2 sam pogodio u bok sa svojim T30. Ništa, samo critical. Vjerojatno je radio man skočio ispred granate i zagrlio ju, tak da nije napravila štetu. -.-'

ja s VK4502B pogodio isti tenk u bok, cca 70m od mene... da mu #$%/!" s 100% dropalo ga je na 1%.. kako su to uspjeli izračunati??

i naravno 1 sekundu poslije njihov arty ubije našeg GW Typ E

13 godina
neaktivan
Berko kaže...

Evo, pribilježio sam rezultate iz 10 partija odigranih sa IS4; uglavnom, kad se sve skupa zbroji, nakon 10 partija, u plusu sam 177 347 credits, te 11 969 XP-a.

E, sad... Ovo je odigrano sa premium-om... A bez njega bi računica izgledala ovako:

Ukupna zarada credits: 385 741 / 1.5 (oduzmemo 50% bonusa na premium) = 257 160 credits

P.S. ovaj bug forum je izmrcvario sliku, pa evo link na veću rezoluciju: http://i179.photobucket.com/albums/w292/koberko/IS4_rezultati.jpg

ova slika tvoja.. jesi to ti napravio ? ili ima neki sajt za ovo

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
17 godina
iNFY kaže...
Berko kaže...

ova slika tvoja.. jesi to ti napravio ? ili ima neki sajt za ovo

To je obična tablica u koju sam ručno upisivao podatke nakon svake partije.

16 godina
World of Tanks

Dosta ekipe govori o opčem mony nerfu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel moze netko stavit link za onaj mod za nišanjenje. Snimio sam neke modove al su mi i dalje postoci, a ne helti...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice