World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
ovaj sistem kod francuza ce se ubrzo pokazat OP,jer jedna salva ubije neprijatelja.
na tier8 ht gdje se pojavi put, 6*300 damagea u 10 sec. na tier 9 i 10 je to 4*400 u 7 sec. zatim si out na 30tak sec i opet 1600 damagea. 1vs1 50B owna svaki drugi tenk.
14 godina
ali zato je armor...
AMD u <3 Intel u 8===3
16 godina
I ako su 2 tenka protiv tebe, mrtav si u roku odmah.
Uglavnom, trebat ce skilla za igrat francuze. Zahtjevaju potpuno drugaciju taktiku i stil igre. Tko ce ih znati pravilno iskoristiti, bit ce nenadjebiv.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Hvala na pohvali xD

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

meni sad nece da udje na test server francuskih tenkova .. radi li kod vas?

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iNFY kaže...

meni sad nece da udje na test server francuskih tenkova .. radi li kod vas?

koji je to uopce,moze link?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa ja cu poludit s ovim VK4502 Ausf b!!! 2 požara u istoj partiji! Jos malo i pocet cu tablete za smirenje pit.

Svaki projektil rezultira požarom ili oštecenjem motora i od tada mi je max brzina 5km/h.

Mislim da bi najbolje bilo s njim se u rikverc vozit tak da mi ne mogu motor gađat. Polako gubim razum{#}

1 0 hvala 1
17 godina
krayz1e kaže...

Pa ja cu poludit s ovim VK4502 Ausf b!!! 2 požara u istoj partiji! Jos malo i pocet cu tablete za smirenje pit.

Svaki projektil rezultira požarom ili oštecenjem motora i od tada mi je max brzina 5km/h.

Mislim da bi najbolje bilo s njim se u rikverc vozit tak da mi ne mogu motor gađat. Polako gubim razum{#}

Hmmm sad me zabrinjavaš, ja sam na Ausf A u preko 200 bitki imao samo 1 požar, a ovaj tvoj tier 9 nebi smio uopće.

Jedino ako te shoota gold municijom?

pa taj tenk bounca sve živo ako ga malo nakosiš prednjim krajem, nemam pojma ..gdje te pogode uopće?

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
krayz1e kaže...

Hmmm sad me zabrinjavaš, ja sam na Ausf A u preko 200 bitki imao samo 1 požar, a ovaj tvoj tier 9 nebi smio uopće.

pa taj tenk bounca sve živo ako ga malo nakosiš prednjim krajem, nemam pojma ..gdje te pogode uopće?

VK4502 B, i VK4502 A neusporedivi tenkovi,ovaj B kao od papira, dok je A kao stijena tvrd.

=XII=SandMan....
15 godina
World of Tanks

Pozdrav, ima li itko problema kada je u sniper modu i kad puca da mu fps naglo padnu? Da li je itko rijesio taj problem?

Imate li SS ili link vaseg ciljnika (ako uopce ima netko) koji sadrzi udaljenost, vrijeme do ponovnog punjenja granati i healt tenka da je u HP a ne u postocima?

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★

0 0 hvala 0
15 godina

i ja imam taj problem kao i vecina ako ne i svi...

no zato na test serveru od 0.7 nije bilo tog... zato se nadam da ce se to srediti s ovim patchom... da to nije samo zato jer je server ruski

a za ciljnik možda da ovdje izabares koji ti odgovara

★★★★★☆
14 godina
neaktivan
0verlord kaže...

Pozdrav, ima li itko problema kada je u sniper modu i kad puca da mu fps naglo padnu? Da li je itko rijesio taj problem?

Imate li SS ili link vaseg ciljnika (ako uopce ima netko) koji sadrzi udaljenost, vrijeme do ponovnog punjenja granati i healt tenka da je u HP a ne u postocima?

Otiđi u world of tanks/res/particles/tank i nađi fajlove:

shot_big

shot_big_PT

shot_big_SAU

shot_main

shot_mb_main

shot_mb_small

shot_small

shot_small_auto

i sve ih preimenuj tak da staviš nekaj ispred imena, ja sam stavil crticu, al mislim da nije bitno...  primjer: _shot_big i tak sve redom samo pazi da ne preimenuješ shot_MTLS_auto...

S tim si dobio da kad pucaš nema više dima, pa ni laga, sad ak ova nova verzija ne laga više samo vratiš sve fajlove u prvobitno stanje...

15 godina
Y2K2 kaže...
Ziga kaže...
krayz1e kaže...

VK4502 B, i VK4502 A neusporedivi tenkovi,ovaj B kao od papira, dok je A kao stijena tvrd.

No fear BL-9 is here {#}

This post is signed by Ivanoile
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Narode ima'l kakvih kodova?

Ja sam nekako poželio imati golda, a treba mi za free xp da mogu otključat SU-152 {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 0:43 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Krešo91 kaže...

Ja sam nekako poželio imati golda, a treba mi za free xp da mogu otključat SU-152 {#}

Imaš u gornjem desnom kutu u igri gumbić "Get gold"...

15 godina
neaktivan
smola3005 kaže...
Krešo91 kaže...

Imaš u gornjem desnom kutu u igri gumbić "Get gold"...

Ne čitaš ti poruke tako dobro jel'da? {#}

Pogledaj boldano, pa onda malo bolje razmisli {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
Ne, sasvim sam dobro ja procitao ;)
17 godina
neaktivan
obrazinho kaže...
0verlord kaže...

Otiđi u world of tanks/res/particles/tank i nađi fajlove:

shot_big

shot_big_PT

shot_big_SAU

shot_main

shot_mb_main

shot_mb_small

shot_small

shot_small_auto

i sve ih preimenuj tak da staviš nekaj ispred imena, ja sam stavil crticu, al mislim da nije bitno...  primjer: _shot_big i tak sve redom samo pazi da ne preimenuješ shot_MTLS_auto...

S tim si dobio da kad pucaš nema više dima, pa ni laga, sad ak ova nova verzija ne laga više samo vratiš sve fajlove u prvobitno stanje...

http://mirtankov.net/soft/3395-wot-tweaker.html

Super mali program koji rijesava ovakve stvari plus druge opcije.

Josip666 One Shoot Panzer
15 godina

Nista od 7.0 danas :(( tek sljedeci tjedan.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

A ne!

Možda ce bit za vikend?

RHCP
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Veco97 kaže...

A ne!

Možda ce bit za vikend?

Mislim da ne,kazu bas sljedeci tjedan.Negdje sredina valjda.(Srijeda,cetvrtak)

Evo sto kazu na RU serveru za 7.0: "Regarding the 7.0.- just went on RU site (unofficial) where players are complaining that with new 7.0 is impossible to play... will try to translate/summ up: there is a penetration, but much less damage; its much harder/longer to get silver; arty (as a unit) is almost dead; proffitability of almost all tanks are nerfed; many lags & bugs; matchmaking is even "cooler" than before. Thats the oppinion of several players:) "

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 11:28 (ivanoile).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

do sad su sa svakim patchom sve više zajebali igru pa ne sumnjam da budu nastavili tradiciju

uglavnom sve se svodi na to da bude uskoro nemoguće igrat igru bez premiuma

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
Veco97 kaže...

A ne!

Možda ce bit za vikend?

Evo sto kazu na RU serveru za 7.0: "Regarding the 7.0.- just went on RU site (unofficial) where players are complaining that with new 7.0 is impossible to play... will try to translate/summ up: there is a penetration, but much less damage; its much harder/longer to get silver; arty (as a unit) is almost dead; proffitability of almost all tanks are nerfed; many lags & bugs; matchmaking is even "cooler" than before. Thats the oppinion of several players:) "

Neka ga i ne stavljaju jos mj dana kad je tako dobar

Josip666 One Shoot Panzer
14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
Veco97 kaže...

A ne!

Možda ce bit za vikend?

o jebote hahahahaha :S neka ne dolazi ako je tako :D

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dear Tank Commanders,

As you may be aware we deployed patch 7.0 on the Russian and US servers already last week. Each of those regions had to undergo some major maintenance and long downtimes during the patching for 7.0.

We are very eager to release 7.0 here in Europe, at the same time we want to make sure this being a great gaming experience for everybody and World of Tanks 7.0 running smooth for all of Europe.

Our Technical and Server-Admin department is working day and night on this task to bring 7.0 to Europe as soon as possible.

We are aiming to being able to share more information regarding the patch 7.0 release for Europe early next week and we will keep you posted at once as we get more news to share.

Please feel free to give us your feedback and join us on our 7.0 discussion in the forum.

Your Wargaming-Community Team

Čini se da tek za Božićni poklon {#} (kako su počeli)

AMD---ATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dejvis kaže...

Dear Tank Commanders,

As you may be aware we deployed patch 7.0 on the Russian and US servers already last week. Each of those regions had to undergo some major maintenance and long downtimes during the patching for 7.0.

We are very eager to release 7.0 here in Europe, at the same time we want to make sure this being a great gaming experience for everybody and World of Tanks 7.0 running smooth for all of Europe.

Our Technical and Server-Admin department is working day and night on this task to bring 7.0 to Europe as soon as possible.

We are aiming to being able to share more information regarding the patch 7.0 release for Europe early next week and we will keep you posted at once as we get more news to share.

Please feel free to give us your feedback and join us on our 7.0 discussion in the  forum.

Your Wargaming-Community Team

Čini se da tek za Božićni poklon  {#}  (kako su počeli)

Vidjeći rekacije igrača,u ovom slučaju bi to mogla biti božična odmazda...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan
World of Tanks
*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno pitanje. Da li netko zna zašto neradi Over target markers na ovom novom update-u!? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

kakvom novom update-u si poludio???pa nema ga jos {#}

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Jedno pitanje. Da li netko zna zašto neradi Over target markers na ovom novom update-u!? 

overlord to smatra kao nekom vrstom cita

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice