Dobio kod ali ne prihvaca ga.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobio kod i uredno ga aktivirao. Sad da vidimo kaj moze t-127.
Prva partija, 6 kilova, top gun, sniper. Uzeo bi screen ali dobivam crnu sliku kad zakeljim u paint.
edit: Radi sa vise kodova, nabio si 3 dana premiuma. Idem jos :D
Ja dobio kod, al ne prolazi... :/
Prva partija, 6 kilova, top gun, sniper. Uzeo bi screen ali dobivam crnu sliku kad zakeljim u paint.
Koliko ti je star acc u wot-u? Mislim da je kod samo za pocetnike.
Koliko ti je star acc u wot-u? Mislim da je kod samo za pocetnike.
Od lipnja ili svibnja cini mi se, nije za pocetnike.
Zasto nekima prolazi a nekima ne???
Ja sam pokupio ali meni moze samo jedan.
EDIT: Moze ih vise.
Ja sam napravio par accountova i iskoristio 3 koda za 3 dana premiuma, ali samo sam jedan t-127 dobio.
Ja sam napravio par accountova i iskoristio 3 koda za 3 dana premiuma, ali samo sam jedan t-127 dobio.
Mozes imat samo jedan tenk u garazi tj. nemozes imat vise istih tenkova npr. dva t29 ili dva IS-a
evo ga sada radi kao na pokretnoj traci
XXXX-XXXX-XXXX - ovaj tip koda mi ne radi, onaj drugi tip mi je jednom prošao ali sam ga samo jednom dobio...
sta da stavim na T-54 koje module?
sta da stavim na T-54 koje module?
Ventilacija, optiku i vertikalni stabilizator
ili
ventilacija, stabilizator i rammer
Slab sam s njemačkim, registrirao sam se, i koliko sam shvatio trebao sam dobiti kod automatski na mail, međutim nije ništa došlo. Trba li još negdje nešto stisnuti ili..
Nisam došao ni do stranice gdje piše da nema kodova pa da ju refrešam.
EDIT: skužio, nisam isprobao kod, za vikend cu. Hvala
Treba opet ovaj link koristiti
http://www.computerbild.de/artikel/cbs-News-PC-World-of-Tanks-Vorteilsaktion-6895449.html
radi sada super, ja sam do sada več 5 kodova unjeo
evo i ja uspio. Al samo jedan, ipak je fer da svi dobiju po jedan a ne sad da ja unosim 100 komada.
btw. Ako neznas njemacki, instaliraj si chrome i kad ti se ucita stranica na njemackom samo desni klik i opcija prevedi na hrvatski. Nije bas neki prijevod, ali bolje ista nego nabadat bezveze :D
Da mi je nakupiti mjesec premiuma
Tnx. Učio sam davno njemački u školi, i riječi su mi poznate, ali mi ukupni smisao nije nekad najjasniji. Otprilike kako Crome prevede, tako znam i sam
Ljudi navalite dok možete.
Najljepše je što možete unijeti više kodova.
Za svaki kod dobijete 1 dan premiuma.
VK4502A
Poraz 1300 expa,TopGun,Sniper,SteelWall.....
meni proslo 10 :D to je max.
Da 10 je max
Ne znam jeste li primjetili ali ako prodate tenk dobijete 170k kredita i kad ponovo ukucate kod dobijete opet tenk i JOŠ JEDAN SLOT U GARAŽI!!
Di treba stisnut za kod ?
http://www.computerbild.de/artikel/cbs-News-PC-World-of-Tanks-Vorteilsaktion-6849143.html
trebam pomoć oko ove stranice prijavim se na computerbild.de na registaciju korisnika dobijem svoje korisničko ime i email i kad to pokusam prenijet na ovu stranicu da dobijem ovaj kod za aktivaciju premiuma(da je barem stanica na eng ovako nemam pojam što ljudi govore pa se zezam sa raznim prevoditeljima) prijavljuje mi da je adresa ili šifra nevažeća,1 put sam mislio da sam zaboravio šifru prilikom prijavljivanja na computerbild.de,napravim istu stvar sa drugim email i opet isto ???? imal tko sličnih problema i kako ih riješit dan premiuma mi bi dobro doša...
Hvala
10 je max... Provjereno
http://www.computerbild.de/artikel/cbs-News-PC-World-of-Tanks-Vorteilsaktion-6849143.html
trebam pomoć oko ove stranice prijavim se na computerbild.de na registaciju korisnika dobijem svoje korisničko ime i email i kad to pokusam prenijet na ovu stranicu da dobijem ovaj kod za aktivaciju premiuma(da je barem stanica na eng ovako nemam pojam što ljudi govore pa se zezam sa raznim prevoditeljima) prijavljuje mi da je adresa ili šifra nevažeća,1 put sam mislio da sam zaboravio šifru prilikom prijavljivanja na computerbild.de,napravim istu stvar sa drugim email i opet isto ???? imal tko sličnih problema i kako ih riješit dan premiuma mi bi dobro doša...
Hvala
Pogrešan ti je link:
http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/cbs-codes-Worlds-of-tanks-6895480.html

eto sam prije dao jedan kod free pa ako netko moze na privatnu mi poslat bio bih jako zahvalan posto se nekuzim u njemacki :S