World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.464
|
čitano: 9.214.971
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Koja debilana..... 11 artiljerijskih topova.....

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Upravo stojim ispred IS-a sa svojim Objectom 704 sa najjacim topom. Drito se poravnam okomito na njega, nanišanim prozorčić i opalim, kad ono....BOUNCE! To smece mi je bouncalo projektil sa udaljenosti od 15m.
Nadam se da ce ti bugovi i nelogicnosti bit uklonjene! Vec mi idu na jetru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 18:31 (krayz1e).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sada T29 i pucam na IS ja i on i njih jos 2 -3 na mene i skoro roknem IS-a a mene samo bouncaju {#}

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
krayz1e kaže...

Upravo stojim ispred IS-a sa svojim Objectom 704 sa najjacim topom. Drito se poravnam okomito na njega, nanišanim prozorčić i opalim, kad ono....BOUNCE! To smece mi je bouncalo projektil sa udaljenosti od 15m.

Sinoc dobio BL 10 i top je predivan kad pogodi, ali  kad bounca na KV i T28 po boku e onda slom zivaca.

15 godina
ivanoile kaže...
nani_cropes kaže...
Ziga kaže...
ivanoile kaže...
Equipment ce vam bit prodan po cijeni po kojoj ste ih kupili,tako da nema zarade...

ubit cu nekog....

ma glupost... mislis da ce oni pamtit za svakog po kolko je kupio koju opremu...

znaci recenica glasi: Note: Installed equipment and modules in depot for the vehicles affected by the revisions will be sold at their buying price.

Ne,jer prema vama svima kada sam na akciji kupio T-34,mogao bi prodat za isto onoliko koliko sam ga kupio? 

Neznam nije tocno al,ovako: sad T-34 kosta oko 250000 ,na akciji na kojoj sam ga kupio je bio 125000. E sad nakon 3 tjedna,ja sam njega isao prodat i dobio bi sa prodajom oko 60000 .Sjecam se toga,ista stvar za Camo net. Tako da tvoja tvrdnja tko ce sve to pamtit nije bas tocna.

bas si ko malo dijete{#}

ja sam kupio t28 na akciji u POLA cijene,igro s njim do kv-a, i kad je imal punu cijenu ja sam ga prodo za istih POLA cijene..isto tak i kv, t1 heavy, wolverine...

i equipment,ak slucajno nemas golda za demount, stavis na bilo koji tenk koji mislis prodat,i ak si kupil opremu u POLa cijene kad joj se cijena vrati na normalnu dobijes tih istih POLA cijene nazad

ne pricaj gluposti ak neznas{#}

ja tak vrtim credits od prije pola godine kaj sam jos sa wespe zgrandal i cekam akcije,kupim u pola cijen e,igram i kupim zaradu,otkljucam iduci tier i prodam vozilo opet za pola cijene-ali obavezno vratim na stock jer sva bolja oprema moze zatrebati u drugoj liniji ili na visem tieru

npr. motori i radio sa artija americkih ide na medijume i lightove...radio sa tier 2 t57 ide skroz na tier 6 med i t7 td

ak stalno prodas tenk s ful opremom onda bacas svoj trud vrijeme i creditse u vjetar

a za t34 si mogo dobit 60k SAMO u slucaju da si ga iso prodavat dok je trajalo snizenje pa se kupoval za pola cijene a prodaval za CETVRTINU

pazite kaj radite s lovom da dobijete maksimalan game gust{#}

ja sam zgrajndal 4 miliona i skrsil sve na equipment,al kad akcija prodje u slucaju potrebe mogu dio prodat i lova ostaje meni,samo se obrnula{#}

i za slotove sam cekal da bude snizenje jer ih umjesto 3 mogo sam kupit 6{#}

pa ti reci{#}

za blagdane bude opet neka akcija,dok nisu promjenili site bilo je u general news objave od nove godine kad su umjesti 250 golda dnevno dijeli (ja mislim) 500 ili tako nesto jedno 10 dana-to je bilo doba dok je bilo sve u beti(valjda) i oslo s restartom

al ce sigurno bit neka akcija-5x exp, tier5-6 na akciji (oni su uvijek na akciji)

moj priest (m7 tier4 arti-za njubare koji neznaju) mi je zgrajndal POLA od ukupne love kaj imam na acc ili u vrijednosti tenkova i s njim sam naucil kak NE igrat sa skautom,mediumom, td-om...

enivej idem dalje radit sutrasnji win za 2x exp...{#}{#}

a tek posle toga u krpe..{#}

16 godina
World of Tanks

Ovo je postalo debilno i kretenski više!!! Samo pogledajte sliku! I nije ovo sada neka rijetkost, ovo se događa sve češće!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Nema više živciranja, prodao sam Jagdrek IV

Možda si naletio na loš primjerak, znaš kao kad susjed i ti kupite iste aute, njegov je savršen, a ti sa svojim imaš bezbroj problema {#}

16 godina
neaktivan
krayz1e kaže...

A što bih ja trebao reći, igram s Hummelom i zaletio se na mene na Himelsdorfu Wolverine, i ja ga naciljam kao TD s 20ak metara i BUUUM. I što se dogodi - trackam ga {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

0 0 hvala 0
15 godina
30% na M7??? Pa oni su ludi...
Mrzim arty,al ovo je...grozno...
This post is signed by Ivanoile
15 godina
neaktivan
World of Tanks

70k xp fali za Jadgtigera,neznam dali krenem na rusku TD granu pa cekam stug e-100(kad bude) ili idem na Jadgtigera, sto se vise isplati ?

(na Stug e-100 cu ici bilo kako bilo,samo pitam jeli se isplati odmah)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Bas su idioti, i ovako malo love ostane poslije bitke sa GW-tigrom,sad ga mogu komotno prodat.

=XII=SandMan....
17 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Epic fail!{#}

13 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
bruno11 kaže...

Bas su idioti, i ovako malo love ostane poslije bitke sa GW-tigrom,sad ga mogu komotno prodat.

Upravo ga prodao.{#}

Tenk je iritantan. Svaki i najmanji pomak nišana rezultira potpunim širenjem kruga za nišanjenje.

17 godina

Mozda nije gay varijanta, ovisi kako izvedu ogranicenja artya po tierima. gw tigar zasad dosta kredita donosi, par miliona u dan dva sa premiumom..i bez premiuma je laka zarada, zaradis i kad pogines dosta, ugl. nije neki veliki bad ako smanje zaradu, barem ne onim igracima koji nanose dmg (znaci ne oni koji misle da killovi donose primarnu zaradu).

Tiger_bez premiuma Tiger_bez premiuma
gwT bez premiuma, fulavanje gwT bez premiuma, fulavanje
gwt Premium 1 gwt Premium 1
gwt premium noob gwt premium noob
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 1:53 (kunof00).
17 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

čini se da gamad ruska svom silom hoče iz naših džepova što više love izmusti tj. da počnemo još više trošiti na gold ili oni koji nisu trošili da počnu trošiti,a ne kuže da budu izgubili igrače zbog svoje pokvarene pohlepe.{#}{#}

ne govorim samo sad to zbog smanjenja love od artya nego i zbog promjena u CW gdje kad ti budu uništil tenk čekal budeš po tjedan dana da ti ga osposobe za novi CW.znači hočeju da imaš što više top tier tenkova,a da ih imaš tj.da bi bil uspješan klan u CW moral bi opet kupiti gold i požuriti više bolje do još jednog ili dva tier X tenka da ti klan bude u mogučnosti obraniti ili osvojiti teritorij.

sve više i više razmišljam o prodaji svojeg accounta.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
neaktivan
kunof00 kaže...

Mozda nije gay varijanta, ovisi kako izvedu ogranicenja artya po tierima. gw tigar zasad dosta kredita donosi, par miliona u dan dva sa premiumom..i bez premiuma je laka zarada, zaradis i kad pogines dosta, ugl. nije neki bad ako smanje zaradu i provedu limit artya.

Sory ali pricas gluposti.

=XII=SandMan....
17 godina
World of Tanks

Eto. svi odoše lijevo a mene ostave samog da branim desni flank... bogme su se dobro nanizali.

svidja mi se uspjesnost pogotka 12/12

1 0 hvala 0
17 godina
Da dva miliona bez problema, jasno da nisam mislio po 2 partije dnevno, ne vidim u cemu je problem tj. glupost. Gw tiger lako zaraduje, kad poginem i izgubimo usto, redovito barem pokri trosak popravka i granata (ne sa prvim topom, ne sa nerazvijenom posadom itd), uvijek pozitivna 0 ili koja tisuca. Konkretno lezernih 2 sata barem ~250k, prosjecne bitke oko 50k, max oko 90k. 20% je dosta manje ali ako ce bit sa 7im patchem po dva arty u visim tierima, u cemu je problem?
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Sve ide protiv artya: prvo su uveli debilne scout tenkove,sad smanjili zaradu i od novoga patcha nemozes imat ventilaciju.Predivno!. Igrat cu arty uvjek ali smanjena zarada je previse.Iduce ce uvest nove scout tenkove koji idu kao maustang.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Freebe dan premiuma i jedan tenk. S forum.hr

http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/cbs-codes-Worlds-of-tanks-6895480.html

treba se regati. Ako javi da nema više kijeva, vratite se nazad ctrl f5 pa opet na link, treba par puta refreshati nekada, meni je htjelo iz 5 -6 puta

Za bolji intel

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/74417-t-127-and-1-day-premium/page__st__40

A jebga nema više trenutno pratite ovaj forum link gore, javit će kada opet bude keyeva

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 9:56 (Gajotres).

1 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Ne mogu dočekati...još 63.000 expa do VK4502B..problem je što mi u ovom trenu fali još 2.400.000 kredita da ga kupim...

nadam se da će patch doći uskoro da rasprodam KV/KV3 tenkove

0 0 hvala 0
14 godina
Gajotres kaže...

http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/cbs-codes-Worlds-of-tanks-6895480.html

treba se regati. Ako javi da nema više kijeva, vratite se nazad ctrl f5 pa opet na link, treba par puta refreshati nekada, meni je htjelo iz 5 -6 puta

Za bolji intel

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/74417-t-127-and-1-day-premium/page__st__40

A jebga nema više trenutno pratite ovaj forum link gore, javit će kada opet bude keyeva

Koja glupost. Ja dobio kod ali mi ga ne prima.

17 godina
neaktivan
viskovic kaže...
Gajotres kaže...

Za bolji intel

Koja glupost. Ja dobio kod ali mi ga ne prima.

Onda su sigurno kodovi za pocetnike.

14 godina

Vjerojatno, ali nigdje to ne piše.

Čitam i po stranim forumima većinom svima prolaze

17 godina
World of Tanks

Ja sam jutros dodao bez frke. Poslje su maknuli stranicu

0 0 hvala 0
14 godina

Da nisi možda uzeo više? 

Ako imaš viška ajde pošalji 1 na PM.

17 godina
World of Tanks

Triput sam dobio jedan te isti ključ

Ovo je   novi link ali ne radi još

http://www.computerbild.de/artikel/cbs-News-PC-World-of-Tanks-Vorteilsaktion-6849143.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 11:55 (Gajotres).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
PIše da ih nema više...

0 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Kada dođete do stranice na kojoj piše da ih više nema, tu stranicu refreshajte 10 do 20 puta. Ja sam tako i odjednom je pisalo da mi je poslan kod. Hvala za link.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice