Napisao sam ti već da samo želi vidjeti koliko može dobiti za acc.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Pa ja prodajem.

Da, prodajem account, Hacker ne prodaje. Ne znam što ti nije jasno.

STA PRODAJETE???? ZAKLAT CU VAs OSOBNO TKO PRODA!!! btw. T29 u garazi,sta da prvo istrazim ?
sta prvo istraziti???
Prvo naravno gusjenice, poslije toga ja sam išao na top pa na onu drugu kupolu, a ti možeš i obrnuto. Dobiješ 100hp-a više sa drugom kupolom, debljina armora je ista samo što je veći view range i naravno ima uši.
aha ok,a kada motor istrazit,zadnji?
Odlicna stvar za pocetnike.puno olaksa igru sa goldima i lovom.
Odlicna stvar za sve jer se isplati za tu cijenu se dobije dosta toga. Naravno ako bi svi mogli iskoristit taj kod.
kako ne treba kad isti motor ide i na t32 i na t34 (za ovaj nsiam siguran)????
na mobu sam pa ne znam sigurno, al mislim da motor nije uvjet za istrazit t32, a ne dobis puno ako ga istrazis... ja sam preskakao motore i na 29 i 32.
EDIT: evo provjerio sam, ne moraš istraživat motore ni na T29, ni na T32, uštediš si exp i juriš prema T34/T30 ;)
novosti o T110 koji bude zamjenil T30
PREDPOSTAVKE:
T110 vs T30
PLUS:
-manji (od svih tier X tenkova najmanji)
-bolja upravljivost
-bolje ubrzanje
-brže punjenje (mislim da najbrže punjenje od svih tier X tenkova)
-bolji oklop (bolji od T30,ali slabiji od is7)
MINUS:
-manji damage
Evo kupih jagdpanther i 88 PaK 43 L71 top. :)
E sada koji equipment bi trebao staviti (imam samo camo net)?
Sto je s tim promocijskim fightom?
S stugom danas 12-24.000 kredita... a jucer svaka po 40.000
Pitanjce, na mapi El Haluf ubio me Ferdinand... niotkud me one shootao unutar pjescanih dina, ako moj tenk ima 460m view range a njegov 420m.. pa pretpostavka
da je koristio optiku +10% view range,, ispada da ima 462m view rangea i da u tih 2 metra me vidio i ubio.??
Ali kako dovraga i da ima Tier X top gore me moze one shootati??, to je 1570 energije i pogodio me sprijeda u oklop...
vec si mislim da me pogodio u ammo rack sprijeda.... a to mi nitko do sada nije napravio na VKu a bušili su me inače
do sada s svih strana...
Pozdrav ljudi, evo javljam se po prvi put sto sam počeo igrat ovu igru i imam par pitanja.
Vidim da neki ljudi ovde u 1 borbi za 3 killa dobijaju po 50k kredita i 4k xp-a. Zanima me kako, jeli to preko kredita ili oni znaju nesto sto ja jos nisam uočio??
Igram ovo vec 3 tjedna bez ikakvih para, i maksimalno xp-a sto sam dobio je 1,1 k i to u partiji sa 7 kilsa T6 (prosječno 215 po bitci :S ) , a maximum para je 20K i to uz uvjet da ne poginem.
Do sada sam igrao isključivo random battle, nemam saveza niti poznatu ekipu sa kojom ulazim u bitke iz prostog razloga sto sam prije jako aktivno sudjelovao u raznim timskim igrama razlicitih žanrova (LOTRO, Nemexia..) i jako su me iritirali noobovi koji tek instaliraju igru i očekuju ulazak u savez i osobnog vodiča.
Zato sam uzeo određeno vrime dok se sam ne upoznam sa SVIM kalasama tenkova i sa svim sam odigrao barem do T4. Do sada sam dustao jedino od light klase jer me uvik izživciraju kad igram sa ostalima, a i prosječna partija traje 3 min :P.
Trenutačno u garaži imam PzKfv 3/4 (T5), KV (otljučan kv3 ali ga ne zelim kupita dok ne otključam i spg S-51, fali mi 50k xp-a) i jgdPanther ( T7). Smatram da je doslo vrime da se ukljucim u savez jer poznajem svaku mapu napamet i zelim igrat sa normalnim ljudima, nastavim li ovako do T9 ću dobit čir zbog sebičnih šupaka i nedostatka ikave strategije -.-' (ne da mi se stalno ginit jer sam branim nezaštićen bok ili odustajat jer mi ludi matchmaking stavi KV vs is4/tipe56/lowe ) . Zanima me postoji li ijedan ozbiljan klan koji trenuatačno prima igrače sa službenim hrvatskim radi lakše komunikacije (u lotro mi je lider bia francuz pa ga pola puta nebi skužia niti kad mi zove ime lol) .
Ako nekog zanima moja statistika:
Battles 1369
Victories 633 (44%)
Batles survived 365 (27%)
Destroyed 986
DMG 424,053
Total xp 295,921
Average xp 216
Maximum per battle 1117
Prijavi se u DOW-B na forumu. Kada dođes do T9 prelazis u glavni klan. Sve detaljnije informacije ces dobiti na forumu klana
Mislim da ti se to moze desit iz tri razloga,
1. Mozda sa ferdijem ima bolji default cammo value + posada na 100, pa se osjeti razlika...
2. Mozda je stajao u grmlju, a izmedju vas je bilo jos jedno grmlje pa se onda ne pokaze niti kad zapuca...
3. Netko drugi iz njegovog tima te spotao a on te rokao sa +500 metara...
Mislim da ti se to moze desit iz tri razloga,
1. Mozda sa ferdijem ima bolji default cammo value + posada na 100, pa se osjeti razlika...
2. Mozda je stajao u grmlju, a izmedju vas je bilo jos jedno grmlje pa se onda ne pokaze niti kad zapuca...
3. Netko drugi iz njegovog tima te spotao a on te rokao sa +500 metara...
1. Recimo da je to npr. točno.. Ferdinand 100% crew Camouflage skill + maskirna mreža, moj tenk je isto imao maskirnu mrežu, no bio je nepomičan između pješčanih dina
2. Recimo da je i to točno i da je stajao u bazi, no nema grmlja između te dvije linije mene i njega osim pijeska...
3. Spotao me da, ali opet.. 1shoot kill i da me ubije s +500 metara s tom "nutlom" preciznošću kroz prednji armor?
Pa koliko si imao hpa, ferdijev 12,8 cm top je ubojica, tvoj oklop je papir, ako je bio ammo rack onda nista cudno.
Jedino kaj moze biti je ammo rack, nisi vidio kada je pisao dole.