World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.464
|
čitano: 9.242.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

{#}a moram ti odgovoriti (slike u prologu)

GARAŽA:

IS-7

IS-4

IS-3

IS

KV-3

KV-1S

KV

S-51

VK4502A

Panther II

Tiger

Leopard

Luchs

T34

T32

M4A3E8

4,9 M kredita{#}

AMD---ATI
14 godina
World of Tanks

Kad baš izazivate :

Ameri :  M4A3E8 Sherman , M46 Patton , T1 Heavy , M6A2E1 , T30 , M36 Slugger , T95 , M40/M43

Njemci : E-100 , Maus , GW Typ E

Rusi  :   T-50-2 , T-54 , IS-7

+ 3 garažna slota

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina

Kakav je taj T1 Heavy? Meni se čini bijedan. Nemam ga pa pitam.

14 godina
neaktivan

krš od tenka, ja sam ga preskoćil sa free experience

14 godina

Meni je dobar . Ako te ne baci sa pre visokim tirovima možeš dosta napraviti , a nije skup za popravak .

Kao i kod svih tenkova  moraš ga do kraja istražiti i posada ti mora biti na 100% i onda ide .

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 16:58 (Mirda 1).
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Svaka cast ljudima koji su dosli do Tier X tenkova regularnim grindanjem, a ne oni papci koji su potrosili 100+ eura da bi konvertali exp u free exp.Tim nacinom mozes za tjedan dana imat Tier X tenk - jadno!

4 0 hvala 2
16 godina
Mirda 1 kaže...

Meni je dobar . Ako te ne baci sa pre visokim tirovima možeš dosta napraviti , a nije skup za popravak .

Kao i kod svih tenkova  moraš ga do kraja istražiti i posada ti mora biti na 100% i onda ide .

A M6? Također mi se čini slab, ali reci kakvi su ti općenito američki tenkovi? E, i jesi li imao Tigra (P)? Taj Tigar me zanima zato jer mislim ići do njega.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

a dobro, svaki si izabire naćin na koji će doć do tenkova viših tiereva

istina i bog ima još puno stvari koje bi se dale popravit al ja sam još uvijek zadovoljan činjenicom da je igra free, jedino kaj treba čelična volja za tenkove većih tiereva

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Izzy kaže...
Mirda 1 kaže...

A M6? Također mi se čini slab, ali reci kakvi su ti općenito američki tenkovi? E, i jesi li imao Tigra (P)? Taj Tigar me zanima zato jer mislim ići do njega.

prvi koji je dobar mi je T29 pogotovo sa jačim topom, još kad u borbi sakriješ trup pa ti gađaju kupolu

a sa M6 sam znal odigrat i dobru partiju, top puca ko strojnica

13 godina
neaktivan
World of Tanks
Meni je T-34 nenadhebiv (americki). Pogotovo sa zadnjom cijevi. Kupola neprobojna, a donjim djelom mozes lako bouncat.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

danas se t34 zaletio u mene (kv-3) on ima 2% a ja nekih 300 hp i ja njuega ubio rammom a on se u mene zaletio,jos sam dobio i kamikaze nagradu {#}

Xc
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
MrXleader kaže...

danas se t34 zaletio u mene (kv-3) on ima 2% a ja nekih 300 hp i ja njuega ubio rammom a on se u mene zaletio,jos sam dobio i kamikaze nagradu {#}

Tako sam ja IS-7 ubio..zasad jedina kamikaze medalja..:)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

meni isto a dobro kupio danas M4A3E2 onda uskoro m6 pa krenut prema t30 i onda se priblizit glavnom klanu DOW {#}i to bez premiuma i nekih sranja ostalih {#}

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
meni je m6 full upgradana preheben tenk. top svasta probija. po meni super tenk i zao mi je sta sam ga prodo.
Ne mogu se nis sjetit!!!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

a t29moro sam prodat hetzer da bi mogao kupit m4a3e2 {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Kakav loš match making

kv3 kv3
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 21:16 (Gajotres).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

T1 i M6 se igraju kao veliki medium tenkovi,meni preodlični,draži od KV-a i KV-3 definitivno.

Tiger(P) je također odličan tenk,koplje ispred Tiger(H).

Što se tiče u vezi ovog grindanja T10,ja sam T30 izgrindao bez premiuma i kupio bez premiuma.

@dejvism

Nemoj da ti ja pokažem posadu sa T30 ;)

@Mirda

Jedna od najboljih,malte ne najbolja garaža na cijelom Balkanu.

Ponosan što sam igarao s njim u BOLT-u,sada i u NOB-u! ;)

WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 21:17 (pandza94).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ej ljudi igra li iko CW pa da mi kaže kako treba uc u neki klan da i ja igram i da malo golda zaradim :D par komada dnevno :D

0 2 hvala 0
14 godina
World of Tanks

vidim da spominjete prebacivanje posade i placanje u goldu.

truba kakva jesam,do prije par tjedana sam prodaval tenkove sa posadom te s novim uzel posadu na 75%. Sad prvo posadu bacim u baraku te u novi tenk. ali nikakav gold netrebam..pa sam zbunjen.

ps.gold preko mobitela..11min7sec po 8,20kn za 2,5k golda(nisam siguran u brojke bas,proslo je tocno 27 dana),skuplja solucija od kreditne,ali prakticna i ne moras nikog trazit uslugu ako si bez kreditne

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

samo za prebacivanje posade ti netrebaju goldi... to što si i rekao, prebacis ih u barracks i onda na novi tenk... ali ti zato trebaju za treniranje

znači uvijek kad prebacujes posadu na drugi tenk moras ih istrenirati za taj tenk... e sad mozes ih istrenirat besplatno pa ce im skill dosta pasti, mozes ih za creditse pa ce bit barem na 75% (bit ce i vise ako su prije imali veci skill) a mozes i za golde... s goldima su onda odmah pretpsotavljam na 100%... neznam nije jos gold ni primirisao mom acc :P

★★★★★☆
16 godina
mesko99 kaže...

Ej ljudi igra li iko CW pa da mi kaže kako treba uc u neki klan da i ja igram i da malo golda zaradim :D par komada dnevno :D

Kod na u DOW ima mjesta. Ako imas top tier ides direktno u glavni klan. Ako nemas, ides u DOW-B.

www.wotdogsofwar.com

17 godina
neaktivan
dzan kaže...
mesko99 kaže...

Kod na u DOW ima mjesta. Ako imas top tier ides direktno u glavni klan. Ako nemas, ides u DOW-B.

www.wotdogsofwar.com

samo mu nisi rekel dzan da golda bas i ne bude dobil,osim ako ima top tier za municiju u finalu.{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Pre zabavan je ovaj mali Luchs, a brz uh!{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dzan kaže...
mesko99 kaže...

www.wotdogsofwar.com

aj ti meni reci kako i šta treba uradit ja imam 3 tenka 5 lvl i jedan 6 lvl a brzo cu  uzet i tenk 7 lvl

13 godina
neaktivan
jura kaže...
dzan kaže...
mesko99 kaže...

www.wotdogsofwar.com

samo mu nisi rekel dzan da golda bas i ne bude dobil,osim ako ima top tier za municiju u finalu.{#}

nekužim sta si tio reć sa ovim 

16 godina
mesko99 kaže...

Da golda možeš dobit jedino ako imaš tier X tenk ili tier VIII arty i sudjeluješ u CW-u.

EDIT: Oni što su se žalili na upravljivost PzIV - u pravu ste. To je bug koji će biti sređen u 7.0 update-u.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 11:36 (DamageHigh).
17 godina
neaktivan

aj ti meni reci kako i šta treba uradit ja imam 3 tenka 5 lvl i jedan 6 lvl a brzo cu  uzet i tenk 7 lvl

trebaš otiči na forum registrirati se i prijaviti da hočeš u klan.sve ti piše.i onda čekaš poziv od klan lidera,kad dobiš zeleno svijetlo ulaziš u DOW-B,jer nemaš top tier

golda imamo u blagajni,ali da ga dijele svakodnevno ili tjedno jer si u klanu to ne,jer ga nema tolko.znači ako imaš tier X i igraš CW dobiš gold za municiju,a onda ako se osvoje provincije i bude puno golda možda dobiš za premium.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 11:44 (jura).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel itko igra u DoW-B??

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam se sad probudio pa budem

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Upravo kupio najjacu cijev na ISU 152...tek sad sam poceo uzivat u igri:)

1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice