- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad baš izazivate :
Ameri : M4A3E8 Sherman , M46 Patton , T1 Heavy , M6A2E1 , T30 , M36 Slugger , T95 , M40/M43
Njemci : E-100 , Maus , GW Typ E
Rusi : T-50-2 , T-54 , IS-7
+ 3 garažna slota
Kakav je taj T1 Heavy? Meni se čini bijedan. Nemam ga pa pitam.
krš od tenka, ja sam ga preskoćil sa free experience
Meni je dobar . Ako te ne baci sa pre visokim tirovima možeš dosta napraviti , a nije skup za popravak .
Kao i kod svih tenkova moraš ga do kraja istražiti i posada ti mora biti na 100% i onda ide .
Meni je dobar . Ako te ne baci sa pre visokim tirovima možeš dosta napraviti , a nije skup za popravak .
Kao i kod svih tenkova moraš ga do kraja istražiti i posada ti mora biti na 100% i onda ide .
A M6? Također mi se čini slab, ali reci kakvi su ti općenito američki tenkovi? E, i jesi li imao Tigra (P)? Taj Tigar me zanima zato jer mislim ići do njega.
a dobro, svaki si izabire naćin na koji će doć do tenkova viših tiereva
istina i bog ima još puno stvari koje bi se dale popravit al ja sam još uvijek zadovoljan činjenicom da je igra free, jedino kaj treba čelična volja za tenkove većih tiereva
A M6? Također mi se čini slab, ali reci kakvi su ti općenito američki tenkovi? E, i jesi li imao Tigra (P)? Taj Tigar me zanima zato jer mislim ići do njega.
prvi koji je dobar mi je T29 pogotovo sa jačim topom, još kad u borbi sakriješ trup pa ti gađaju kupolu
a sa M6 sam znal odigrat i dobru partiju, top puca ko strojnica
danas se t34 zaletio u mene (kv-3) on ima 2% a ja nekih 300 hp i ja njuega ubio rammom a on se u mene zaletio,jos sam dobio i kamikaze nagradu
danas se t34 zaletio u mene (kv-3) on ima 2% a ja nekih 300 hp i ja njuega ubio rammom a on se u mene zaletio,jos sam dobio i kamikaze nagradu
Tako sam ja IS-7 ubio..zasad jedina kamikaze medalja..:)
meni isto a dobro kupio danas M4A3E2 onda uskoro m6 pa krenut prema t30 i onda se priblizit glavnom klanu DOW i to bez premiuma i nekih sranja ostalih

a t29moro sam prodat hetzer da bi mogao kupit m4a3e2
T1 i M6 se igraju kao veliki medium tenkovi,meni preodlični,draži od KV-a i KV-3 definitivno.
Tiger(P) je također odličan tenk,koplje ispred Tiger(H).
Što se tiče u vezi ovog grindanja T10,ja sam T30 izgrindao bez premiuma i kupio bez premiuma.
@dejvism
Nemoj da ti ja pokažem posadu sa T30 ;)
@Mirda
Jedna od najboljih,malte ne najbolja garaža na cijelom Balkanu.
Ponosan što sam igarao s njim u BOLT-u,sada i u NOB-u! ;)
Ej ljudi igra li iko CW pa da mi kaže kako treba uc u neki klan da i ja igram i da malo golda zaradim :D par komada dnevno :D
vidim da spominjete prebacivanje posade i placanje u goldu.
truba kakva jesam,do prije par tjedana sam prodaval tenkove sa posadom te s novim uzel posadu na 75%. Sad prvo posadu bacim u baraku te u novi tenk. ali nikakav gold netrebam..pa sam zbunjen.
ps.gold preko mobitela..11min7sec po 8,20kn za 2,5k golda(nisam siguran u brojke bas,proslo je tocno 27 dana),skuplja solucija od kreditne,ali prakticna i ne moras nikog trazit uslugu ako si bez kreditne
samo za prebacivanje posade ti netrebaju goldi... to što si i rekao, prebacis ih u barracks i onda na novi tenk... ali ti zato trebaju za treniranje
znači uvijek kad prebacujes posadu na drugi tenk moras ih istrenirati za taj tenk... e sad mozes ih istrenirat besplatno pa ce im skill dosta pasti, mozes ih za creditse pa ce bit barem na 75% (bit ce i vise ako su prije imali veci skill) a mozes i za golde... s goldima su onda odmah pretpsotavljam na 100%... neznam nije jos gold ni primirisao mom acc :P
Ej ljudi igra li iko CW pa da mi kaže kako treba uc u neki klan da i ja igram i da malo golda zaradim :D par komada dnevno :D
Kod na u DOW ima mjesta. Ako imas top tier ides direktno u glavni klan. Ako nemas, ides u DOW-B.
Kod na u DOW ima mjesta. Ako imas top tier ides direktno u glavni klan. Ako nemas, ides u DOW-B.
samo mu nisi rekel dzan da golda bas i ne bude dobil,osim ako ima top tier za municiju u finalu.
aj ti meni reci kako i šta treba uradit ja imam 3 tenka 5 lvl i jedan 6 lvl a brzo cu uzet i tenk 7 lvl
samo mu nisi rekel dzan da golda bas i ne bude dobil,osim ako ima top tier za municiju u finalu.
nekužim sta si tio reć sa ovim
Da golda možeš dobit jedino ako imaš tier X tenk ili tier VIII arty i sudjeluješ u CW-u.
EDIT: Oni što su se žalili na upravljivost PzIV - u pravu ste. To je bug koji će biti sređen u 7.0 update-u.
aj ti meni reci kako i šta treba uradit ja imam 3 tenka 5 lvl i jedan 6 lvl a brzo cu uzet i tenk 7 lvl
trebaš otiči na forum registrirati se i prijaviti da hočeš u klan.sve ti piše.i onda čekaš poziv od klan lidera,kad dobiš zeleno svijetlo ulaziš u DOW-B,jer nemaš top tier
golda imamo u blagajni,ali da ga dijele svakodnevno ili tjedno jer si u klanu to ne,jer ga nema tolko.znači ako imaš tier X i igraš CW dobiš gold za municiju,a onda ako se osvoje provincije i bude puno golda možda dobiš za premium.
Jel itko igra u DoW-B??
ja sam se sad probudio pa budem