World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.502
|
čitano: 9.299.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakva runda :D

P.S. Da li je tko igrao sa M4E2 Jumbo Shermanom? 

Idem sa M4 na njega pa me zanimaju dojmovi.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Danas stavio 7,5cm KwK 42 L/70 na Pz IV i svejedno mi nikako ne odgovara. Mislim da ću imati problem sa grindanjem XPa za VKove. Tenk mi jednostavno ne leži. Nadam se da će s vremenom postat ipak bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
mystik kaže...

Danas stavio 7,5cm KwK 42 L/70 na Pz IV i svejedno mi nikako ne odgovara. Mislim da ću imati problem sa grindanjem XPa za VKove. Tenk mi jednostavno ne leži. Nadam se da će s vremenom postat ipak bolje.

ja sam 100k sa njim skupio expa i nez koliko miliona kredita

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Svaka ti čast...

Nego,koji je drugi najbolji top na kv-u da ga koristim dok ne researcham 107mm?

Mislim da sam naučio način kako najbolje igrati sa derp gunom...

0 76mm stock
1 76mm
16 152mm
2 122mm
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Derp gun je bolji i od ZiS-6. :P

Preferirao sam ga više nego 107icu, al naravno da si nagrabusio kad upadneš u tim sa idiotima koji ne igraju timski i ne pokrivaju te dok reloadaš. Tako da je to sve stvar osobnog izbora.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Za cicije tutorial ili onoj tko nema para. Upozoravam vas ovo košta živaca. 

Kreirajte account na prizerebel.com

Problem je što ovo radi samo za ameriku a s proxijem. 

http://www.hotspotshield.com/

Free VPN s kojim postajete amerikanac. 

Iduči korak radite ponude na prizerebel.com e sada počinje zeznut dio, upute kako ispuniti neku ponudu su šture, mislim da na forumu ima bolji tutorial za pojedine formule. 

Kada skupite 9 pointa  zamjenit ih se može za UGC od 10$. Dok ste bronz member trba 3-4 dana da vam daju kod. Ako ste silver (75 izvršenih ponuda dobijete odmah kod)

Sada s tim kodom naručite 1500 golda i pod payment metod odaberite UGC unesete pin i imate gold.

Samo naglašavam ovo izgubit ćete živce zbog loših ponuda za koje ne dobijete bodove, mada kontam da sam čitao tamo na forumu bolje bi prošao. Treba par dana da se skupi 9 bodova mada ako se prati upute može se i za dan.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

napravis to za nas pa nam kod samo das? {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

@Dedaa

Sto je nemas nikakvi odgovor?!?? Evo ti samo ovo {#}{#}!!! Ti i tvoj repair kit.

@Zaja

Tvoje misljenje kroz sve tvoje komentare u ovoj temi stvarno cijenim. Pogotovo sto se tice JagdTiger-a, a i opcenito. Zato moram priznati da me je tvoja situacija sa Pantherom poprilicno nasmijala. Za mene Panther nije toliko los ponajprije jer se s njime treba igrati kao sa TD jer imas 75mm top sa ultrabrzim reload-om. Mene je unistia Panther II koji je za mene uzas i iskreno te molim da dodes do Panthera II jer me zivo zanima sto ces reci za njega.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Za cicije tutorial ili onoj tko nema para. Upozoravam vas ovo košta živaca. 

Kreirajte account na prizerebel.com

Problem je što ovo radi samo za ameriku a s proxijem. 

http://www.hotspotshield.com/

Free VPN s kojim postajete amerikanac. 

Iduči korak radite ponude na prizerebel.com e sada počinje zeznut dio, upute kako ispuniti neku ponudu su šture, mislim da na forumu ima bolji tutorial za pojedine formule. 

Kada skupite 9 pointa  zamjenit ih se može za UGC od 10$. Dok ste bronz member trba 3-4 dana da vam daju kod. Ako ste silver (75 izvršenih ponuda dobijete odmah kod)

Sada s tim kodom naručite 1500 golda i pod payment metod odaberite UGC unesete pin i imate gold.

Samo naglašavam ovo izgubit ćete živce zbog loših ponuda za koje ne dobijete bodove, mada kontam da sam čitao tamo na forumu bolje bi prošao. Treba par dana da se skupi 9 bodova mada ako se prati upute može se i za dan.

Ako skupiš javi da znamo, inače sumnjam u te šupljake, ko daje danas nešto za džabe.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 10:09 (zrimo).
17 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

@Dedaa

Sto je nemas nikakvi odgovor?!?? Evo ti samo ovo {#}{#}!!! Ti i tvoj repair kit.

@Zaja

Tvoje misljenje kroz sve tvoje komentare u ovoj temi stvarno cijenim. Pogotovo sto se tice JagdTiger-a, a i opcenito. Zato moram priznati da me je tvoja situacija sa Pantherom poprilicno nasmijala. Za mene Panther nije toliko los ponajprije jer se s njime treba igrati kao sa TD jer imas 75mm top sa ultrabrzim reload-om. Mene je unistia Panther II koji je za mene uzas i iskreno te molim da dodes do Panthera II jer me zivo zanima sto ces reci za njega.

Izgubio sam zivce pa ne igram sa pantherom vise(zasad).Kad izgrindam panther 2 javim ti misljenje,ali uvjeren sam da ce mi bit bolji od panthera,zato sto ima bolji armor,brzi je,ima jaci top i jos vaznije ima heben view range(460).{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 10:40 (Zaja).
17 godina
World of Tanks

Sramota je da KV-3 s 122mm topom i direktnim pogotkom u Ferdidanda, ne može mu skinuti ni 1 % energije !!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Sramota je da KV-3 s 122mm topom i direktnim pogotkom u Ferdidanda, ne može mu skinuti ni 1 % energije !!!

Još veća kad sa bl9 na is3 isto dva puta zaredom dinga na ferdiju...

P.s. gađao sam ga u doljni dio...

On je mene bušio bez problema, slope prednji dio is3-a je za njega ementaler...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

To je za Slona koda ga gađaš praćkom {#}, jedini pravi TD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gadjaj ferdija u top
Ne mogu se nis sjetit!!!
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

pa dingovao sam tiger p sa 120mm T34 .. :s I to sa 100 metara .. 

i nekad mi proguta metak al fkt .-.-

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel neko od vas ima problema sa pingom i fps-omi jel zna ko kao se rijesit (ping 170 a fps-a 8-12), ako neko zeli da zajedno igramo nekad u platoonu nick mi je darka_devil, nek nas je vise :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
devil111 kaže...

Jel neko od vas ima problema sa pingom i fps-omi jel zna ko kao se rijesit (ping 170 a fps-a 8-12), ako neko zeli da zajedno igramo nekad u platoonu nick mi je darka_devil, nek nas je vise :D

Zbog nekih radova na serveru, za danas su najavili mogućnost laga.

17 godina
World of Tanks

Padaju kao kruške i jabuke..ni premium tankovi im ne pomažu ništa {#}

3 0 hvala 0
16 godina
iNFY kaže...
Ziga kaže...

Pa normalno. Tigar P ima front armora kao i Maus. Ja sam ga s Mausom 2 puta za redom dingao ({#})...

Što se tiče Ferdija, a šta bi ti trebao s tier VI tenkom bušit tier VIII TD kako ti se prohtije? Daj molim te..bila bi sramota da ga možeš probiti..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
ja sam sa t-50 ubio obj.704 imo je 500hp u 5-6 shota. Tako da...
Ne mogu se nis sjetit!!!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Istražen VK 3002 (DB), još namaknuti milju srebra...

~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...
iNFY kaže...
Ziga kaže...

Pa normalno. Tigar P ima front armora kao i Maus. Ja sam ga s Mausom 2 puta za redom dingao ({#})...

Što se tiče Ferdija, a šta bi ti trebao s tier VI tenkom bušit tier VIII TD kako ti se prohtije? Daj molim te..bila bi sramota da ga možeš probiti..

Nebitna cinjenica{#}

Bitnja cinjenica: Tier topa

Objasnjenje: Ako ima tier 7 top i zeli busit tier 8,zasto ne?A to sto on na tier 6 tenku moze imat tier 7 top nije vazno.Ovo je u 90% slucajeva tocno.

This post is signed by Ivanoile
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 13:36 (ivanoile).
16 godina
ivanoile kaže...

Nebitna cinjenica{#}

Objasnjenje: Ako ima tier 7 top i zeli busit tier 8,zasto ne?A to sto on na tier 6 tenku moze imat tier 7 top nije vazno.

Pa? Svi tenkovi mogu imati tier veći top i to se podrazumjeva. Svejedno bi bila sramota da sa tier VI tenkom možeš probiti tier VIII TD.

I ne kužim u čemu je problem? Taj top ima avg. penetraciju 175. Ferdi ima 200 mm front armora...sve je kako treba biti.

14 godina
World of Tanks

E-100 u garaži .

E-100 E-100
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Izvrsna partija s VK 3601 (H), 5 killova i zauzeo pred kraj oko 50% baze. Bilo bi lijepo da mi je ovo prva pobjeda dana :)

~
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 13:41 (Proz0r).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Proz0r kaže...

Izvrsna partija s VK 3601 (H), 5 killova i zauzeo pred kraj oko 50% baze. Bilo bi lijepo da mi je ovo prva pobjeda dana :)

Dobar tenk , a nije skup za popravak .

16 godina
neaktivan

U usporedbi s time koliko zaradi u prosjeku ni nije, no municija je skupa za ovaj top (88 mm).

~
15 godina
DamageHigh kaže...
ivanoile kaže...

Nebitna cinjenica{#}

Objasnjenje: Ako ima tier 7 top i zeli busit tier 8,zasto ne?A to sto on na tier 6 tenku moze imat tier 7 top nije vazno.

Pa? Svi tenkovi mogu imati tier veći top i to se podrazumjeva. Svejedno bi bila sramota da sa tier VI tenkom možeš probiti tier VIII TD.

I ne kužim u čemu je problem? Taj top ima avg. penetraciju 175. Ferdi ima 200 mm front armora...sve je kako treba biti.

Zasto bi bila sramota?Pa neka ga probije,al neka mu skine 1% i nema problema.Jer taj tenk je samo 1 tier veci od tiera topa,a i kolicina municije i vrijeme pucanja nebi mu dopustilo da mu skine nesto puno.

This post is signed by Ivanoile
16 godina
ivanoile kaže...
DamageHigh kaže...
ivanoile kaže...

Nebitna cinjenica{#}

Zasto bi bila sramota?Pa neka ga probije,al neka mu skine 1% i nema problema.Jer taj tenk je samo 1 tier veci od tiera topa,a i kolicina municije i vrijeme pucanja nebi mu dopustilo da mu skine nesto puno.

Ti ne kužiš kako igra funkcionira. Ako ga probije, radi se full damage. Potpuno logično. Zašto bi mi skidao 1% ako ga ne probije?

Btw. za skidanje 1% postoje HE granate. Ustvari, skinuo bi mu više od 1%, jer je velik kalibar.

15 godina
World of Tanks

Opet se plače o neprobijanju 2 tiera većeg tenka frontalno? Pa koji vam je? 

I to sa tier7 topom. A kad ja ne mogu sa T5E1 probiti ni isti tier onda je sve to u svrhu balansa i sve je super. Al kad ruski tenk ne može probiti nešto 2 tiera veće, onda se plače.

Pz IV mi još uvijek ne sjeda, iako zna biti i dobrih partija sa njime. Mogao bih sutra imati researchan jedan od VKova, ali još se dvoumim koji.

T95 promašio shoot, pa ga kazni zbog toga. T95 promašio shoot, pa ga kazni zbog toga.
Evo dokaza da i tier10 može biti moneymaker. Evo dokaza da i tier10 može biti moneymaker.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 14:10 (mystik).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice