World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.090
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Sint1 kaže...
dedaa kaže...

Pa da, ali racunaj da ga sigurno neces koristiti u bas svakoj partiji. Daleko isplativije od kakvog smecarskog toolboxa, a binoculars necu ni spominjati.

Ovo je jedna od vecih gluposti koju sam procitao u ovoj temi. Dragi moj ako nisi znao toolbox ti donosi 25% brzi popravak svih ostecenja, a kad ga jednom kupis mozes ga prebacivati sa tenka na tenk bez trosenja golda. Ti ocito volis stajati na vatroderini sa izbijenim gusjenicama sto je duze moguce. Pogotovo kad potrosis svoj cijenjeni repair kit na popravak bilo kojeg kritikala pa ti izbiju gusjenicu ili jos bolje top.

Imati tank destroyer bez binocularsa je jednostavno ludost u detalje necu ulaziti.

Cekaj, zar stvarno nosi 25% BRZI POPRAVAK?!

OMFG!

A nije uopce bed dati 500k na tako jadnu i beskorisnu stvar, pogotovo kad su mi decki u King Tigeru istrenirani na 100% repaira. Vi koji se zavaravate tim placebo effectima toolboxa i binocularsa, uopce ne zelim pricati s vama. Jedini komadi opreme koji necem sluze su ventilacija, rammer i eventualno vertical stabilizer. Ovo ostalo je cisti fors i placebo, ukljucujuci i camo net.

I o kakvoj ti vatrometini pricas? Jesi li ikada kupio small repair kit? Jel znas da mozes kupiti najvise 3 komada repair kita? Jel znas da repair kit moze popraviti sva mehanicka ostecenja na tenku, ukljucujuci i gusjenice? Ne, pretpostavljam da ti je lakse pljunuti 500k na takav beznacajan komad opreme, a teze stisnuti 4 na tipkovnici za instant repair ili kamoli istrenirati pozadu na 100% repaira.

@Ziga

U tih 6 sekundi koliko trebas biti nepomican ce ti doletiti 25 granata iz vedra neba, vjeruj mi znam, pogotovo kad si u bebi tipa jagdtigera.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 13:31 (dedaa).
13 godina
Ziga kaže...

recimo da je TD skempan u grmlju s kamuflažom.. vidljivost je 430metara.... binoculars donosi dodatnih 25% vidljivosti,

dakle 537 metara! tih 107metara znači užasno puno, prije spotate neprijatelja, prvi zapucate!

Naravno uvjet je da ste bar 6 sekundi nepomični.

Mislim da dobiješ samo 70m, jer u opisu piše: up to 500m, dakle ne možeš ga vidjeti dalje od toga.

Inače detalj iz igre jučer.

Krene partija, ja gledam na koju stranu da krenem, kad se u mene zaleti moj TD, rsturi mi gusjenicu, i uzme cca70HP-a. Da bi sreča bila veča, na kraju su mi uzeli i exp i kredite zbog uzrokovanja štete prijateljskom vozilu (očigledno se i on oštetio). A nisam se ni pomaknu s mjesta :(

14 godina
neaktivan
dedaa kaže...
BIPS kaže...

Repair kit je jednokratan....

Pa da, ali racunaj da ga sigurno neces koristiti u bas svakoj partiji. Daleko isplativije od kakvog smecarskog toolboxa, a binoculars necu ni spominjati.

Repair kit mi naviše i treba radi popravka topa koji je inače zaku*ac

A i da ga potrošim na gusjenice kad je panika vrlo vjerovatno će mi u istoj partiji opet trebat...

A možda samo meni često gusjenice odu

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zato se toolbox i ostala dodatna oprema kupuje samo na 50% popustu i ima smisla naručito što je prenosiva tako da kad ti posada nije na 100% repair dosta pomaže.

Još ništa nema o test serveru za 7.0, baš me zanima našto će to ispasti.

Jeste čitali ovaj intervju o World of Warplanes http://www.gamingnexus.com/Article/World-of-Warplanes-Interview/Item3284.aspx, samo da je upast u closed betu krajem godine, glavno da su isti sistemski zahtjevi tako da nema brige.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
dedaa kaže...
Jedini komadi opreme koji necem sluze su ventilacija, rammer i eventualno vertical stabilizer. Ovo ostalo je cisti fors i placebo, ukljucujuci i camo net.

I o kakvoj ti vatrometini pricas? Ne, pretpostavljam da ti je lakse pljunuti 500k na takav beznacajan komad opreme, a teze stisnuti 4 na tipkovnici za instant repair ili kamoli istrenirati pozadu na 100% repaira.

Ajde mi molim te reci kako to tebi tvoja ventilacija pomaze? Imam je i ja u Ferdinandu i razlika u igri je NIKAKVA. To mi je definitivno bila greska sto sam kupia.

Dobro ti imas 100% repair posadu, a ja imam 100% repair posadu i jos +25% brzi repair te iste posade sa tool boxom i brzina popravljanja se i te kako osjeti kad imas toolbox nego kad ga nemas.

15 godina
World of Tanks

Niko ne komentira moj link sa prošle stranice. Očito vam se ne sviđa. No ne morate se brinuti, pobrinuti će se rusi da i dalje ostane ruski balans. 

Ovaj novi matchmaker ponekad ima i dobre trenutke. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 16:35 (mystik).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
mystik kaže...

Niko ne komentira moj link sa prošle stranice. Očito vam se ne sviđa. No ne morate se brinuti, pobrinuti će se rusi da i dalje ostane ruski balans. 

Nikom se ne čita...{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
World of Tanks

Evo E-100 istražen još 2 milje love i evo ga u garaži .

E-100 E-100
E-75 E-75
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Aj molim te slikaj svoje tech-tree-eve...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

recimo da je TD skempan u grmlju s kamuflažom.. vidljivost je 430metara.... binoculars donosi dodatnih 25% vidljivosti,

dakle 537 metara! tih 107metara znači užasno puno, prije spotate neprijatelja, prvi zapucate!

Naravno uvjet je da ste bar 6 sekundi nepomični.

Vidjet ces max 500 m a taj visak ti smanjuje njhov camo bonus,ako binoc uopce rade.probao sam sa njima na JT i meni sve isto

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 17:47 (Zaja).
14 godina
World of Tanks

Evo drvaca :

SSSR SSSR
Njemačka Njemačka
SAD SAD
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

pokupuj sada sve ono kaj ce mijenjat tipa t34,t30,kv,kv3,is-4 i miran si i dobis dodatne slotove i t34 premium td {#}uskoro ;)

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
MrXleader kaže...

pokupuj sada sve ono kaj ce mijenjat tipa t34,t30,kv,kv3,is-4 i miran si i dobis dodatne slotove i t34 premium td{#}uskoro ;)

A?

Nikakav TD. Običan tier8 nerfani američki glass hull tenk.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ne,planiraju ga prebaciti u TD granu?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MrXleader kaže...

ne,planiraju ga prebaciti u TD granu?

Ne znam kaj si htio reći s ovom rečenicom ali znam jednu stvar, nešto trebaš maknuti(ili zarez ili upitnik).

Uglavnom, dogodit će se sljedeće.

U vrijeme zamijene T34 sa M103, M103 će zauzeti mjesto T34 tj. postat će tier9 heavy tenk. T34 će biti nerfan i spušten u tier8, a dobit će premium feature. I dalje će se voditi kao heavy tenk.

U vrijeme zamijene T30 sa T110, T110 će zauzeti mjesto T30 tj. postat će tier10 heavy tenk. T30 će biti nerfan i spušten u tier9, a bit će zadnji TD u drugoj TD liniji američkog drva. 

15 godina
dedaa kaže...

Cekaj, zar stvarno nosi 25% BRZI POPRAVAK?!

OMFG!

A nije uopce bed dati 500k na tako jadnu i beskorisnu stvar, pogotovo kad su mi decki u King Tigeru istrenirani na 100% repaira. Vi koji se zavaravate tim placebo effectima toolboxa i binocularsa, uopce ne zelim pricati s vama. Jedini komadi opreme koji necem sluze su ventilacija, rammer i eventualno vertical stabilizer. Ovo ostalo je cisti fors i placebo, ukljucujuci i camo net.

I o kakvoj ti vatrometini pricas? Jesi li ikada kupio small repair kit? Jel znas da mozes kupiti najvise 3 komada repair kita? Jel znas da repair kit moze popraviti sva mehanicka ostecenja na tenku, ukljucujuci i gusjenice? Ne, pretpostavljam da ti je lakse pljunuti 500k na takav beznacajan komad opreme, a teze stisnuti 4 na tipkovnici za instant repair ili kamoli istrenirati pozadu na 100% repaira.

Istina, možda je malo prevelika cijena toolboxa, ali koristan je itekako, repair kit jednom iskoristiš i to je to, a kada posadu dovedeš do 100%, dodatne skilove za popravljanje na 100% te toolbox tenk ti popravi praktički u 4-5 sekunda. Skoro brže dok nađem broj 4 na tipkovnici.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

sta vam je ba .. ako igrate low tiere treba vam taj toolbox .. ako veci tieri tih 25 ti nista ne znaci ako si negdje zapao u borbu .. jednostavno od 400-100 ti je dmg pa ti vidi:D

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Tiger P

Ventilacija, Rammer, Gun Laying Drive

ili

Ventilacija, Spall Liner, Gun Laying Drive

ili

Ventilacija, Spall Liner, Rammer

molim preporuke? Ventilaciju imam..posada je na 100%, repair na svakom članu je na 65%

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Tiger P

ili

ili

molim preporuke? Ventilaciju imam..posada je na 100%, repair na svakom članu je na 65%

ostavi pare.. 

kad dodjes tek na tier 9 - 10 to koristi nepotrebno ti je sada.

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
17 godina
iNFY kaže...
ostavi pare.. 

kad dodjes tek na tier 9 - 10 to koristi nepotrebno ti je sada.

Ne zelim te tiere igrati uopce. Ostajem na Tieru 7 i to je to. Nemma ja vremena grindat vise od toga

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ne zelis iskusiti CW {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ziga kaže...

Tiger P

ili

ili

ono kaj se definitivno osjeti i to na svakom tenku je:

1. rammer

da duze prezivis i da ti tenk bolje radi dok nubovi artiji (ko ja sa tier 4 {#}) rokaju po tebi,onda definitivno:

2. spall liner

ostalo je diskutabilno: gun laying drive ti radi SAMO DOK SI NEPOKRETAN tj ak kampas i snajpas

a ja bi na tvom mjestu vent demounto i stavio toolbox ili binokulars-ak kampas

makar se uz ramer i gun drive dok rokas iz pozadine pretvaras u "pola tiera bolji tenk" (molim vas shvatite ovo u prenesenom znacenju) jer radis veci damage

enivej mislim da je to korisno i da ce ti spasit glavu nebrojeno puta da ti nekog rokas brze nego on tebe...{#}

konkretno imam na m7 priestu spg-u ramer, gun drive i camo net i mogu rec da je zamjetna razlika u odnosu na pocetak grajnda s njim-sad je skroz dogradjen,elit,posada na 100% + kamuflaza negdi na 45%(btw prebacena iz t57)

OPREMU KUPUJ SAMO NA SNIZENJIMA-SVE U POLA CIJENE!!!{#}

tak da kad i prodajes tenk a nemas golda za demount, ostaju ti pare{#}

i da pazi sa ramerom,ja neznam na kolko mm se mijenja iz medium u heavy caliber da ti se ne dogodi da ti nije kompatibilan s novim topom!!!{#}

inace topove uredno mozes mijenjat dok je ramen montiran da to ne utjece na njega,samo velim pazi na kojem kalibru je prelaz ramera u heavy

keep grinding{#}

17 godina
World of Tanks

Hvala na detaljnom objašnjenju, nisam kamper...idem s ekipom i rokam gdje stignem. Ventilaciju sam stavio već jer mi je posada s njom na 116%.

Ovo drugo će pričekati 50% discount (samo kad bih znao kada će opet biti).

igram s 105mm topom, dok ne otključam najjači 88mm KwK.. jer ovaj "obični" 88KwK-granate skupe a ku*ca oštećuje, dok 105ica radi dmg-a..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Istrazio pantera do kraja. I dalje je je to smece od tenka. Prestajem sa grindom dok ne uzmem premium jer je boze sacuvaj za igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Istrazio pantera do kraja. I dalje je je to smece od tenka. Prestajem sa grindom dok ne uzmem premium jer je boze sacuvaj za igrat

nedavno sam prodao King Tigera, posadu i alat prebacio na 3002DB te izgrindao liniju njemačkih medium tenkova većeg tiera. kupivši panthera isprva sam bio sumnjičav jer je na stock konfiguraciji živa truba za razliku od npr. t20 američkog mediuma. nakon prve dvije partije gdje sam uginuo glumeći scouta, tenk sam igrao poput teškaša. i tada je počela zabava. unatoč smješnom topu koji je izrazito precizan račun se samo debljao. prilikom ugradnje jačeg prijenosa, odmah sam ugradio i jači motor bez grindanja te konačno alat i ostale gudise. trenutno još trebam istražiti samo zadnji top, igram sa kratkom 88-om i trpam srebrnjake na standardni račun. dakle, svima onima koji uzimaju pkzpfv V panther u početku igrajte ga poput teškog tenka jer nećete moći na njega ništa staviti zbog lošeg i slabog prijenosa. on je ipak lošiji u stocku od recimo vk 3602 na stock konfiguraciji. čak i kad se nadogradi sa novim prijenosom te kupolom ne smije se igrati scouta na način tenkova tiera 6 ili medium tenkova tipa t 20. malo opreznije izviđanje ili potpora mediumima i teškašima garantira užitak. čuvajte se hica u motor jer je tada vožnja živa muka, vjerojatno najlošije se ponaša od ostalih tenkova jer brzina mu je oko 15km/h. jedva čekam izgrindati zadnji top i podosta duge igre, možda se jednog dana prebacim na panthera 2. unatoč svemu, panther je zabavan tenk, ne kao t20 naprimjer ali mi se sviđa. i nije truba tenk već možda igrač :-)

17 godina
neaktivan

Naravno da sam truba i ja i glupi panther. Tenk je prespor,nikakv armor,los top i to su cinjenice. Mozda se nekome svida pucat jako brzo po 135 ali meni je to jad.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

10 000 na racunu,idemo po jos toliko{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

10 000 na racunu,idemo po jos toliko{#}

19.974 kredita si dobio

a gdje je minus kredit za municiju? da su te ubili bio bio u dobrom minusu :)

17 godina
World of Tanks

To znači da je uništio 10000 tenkova i dobio Carius I class medalju

Čestitam Zaja

clock2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cele303 kaže...

To znači da je uništio 10000 tenkova i dobio Carius I class medalju