Pa da, ali racunaj da ga sigurno neces koristiti u bas svakoj partiji. Daleko isplativije od kakvog smecarskog toolboxa, a binoculars necu ni spominjati.
Ovo je jedna od vecih gluposti koju sam procitao u ovoj temi. Dragi moj ako nisi znao toolbox ti donosi 25% brzi popravak svih ostecenja, a kad ga jednom kupis mozes ga prebacivati sa tenka na tenk bez trosenja golda. Ti ocito volis stajati na vatroderini sa izbijenim gusjenicama sto je duze moguce. Pogotovo kad potrosis svoj cijenjeni repair kit na popravak bilo kojeg kritikala pa ti izbiju gusjenicu ili jos bolje top.
Imati tank destroyer bez binocularsa je jednostavno ludost u detalje necu ulaziti.
Cekaj, zar stvarno nosi 25% BRZI POPRAVAK?!
OMFG!
A nije uopce bed dati 500k na tako jadnu i beskorisnu stvar, pogotovo kad su mi decki u King Tigeru istrenirani na 100% repaira. Vi koji se zavaravate tim placebo effectima toolboxa i binocularsa, uopce ne zelim pricati s vama. Jedini komadi opreme koji necem sluze su ventilacija, rammer i eventualno vertical stabilizer. Ovo ostalo je cisti fors i placebo, ukljucujuci i camo net.
I o kakvoj ti vatrometini pricas? Jesi li ikada kupio small repair kit? Jel znas da mozes kupiti najvise 3 komada repair kita? Jel znas da repair kit moze popraviti sva mehanicka ostecenja na tenku, ukljucujuci i gusjenice? Ne, pretpostavljam da ti je lakse pljunuti 500k na takav beznacajan komad opreme, a teze stisnuti 4 na tipkovnici za instant repair ili kamoli istrenirati pozadu na 100% repaira.
@Ziga
U tih 6 sekundi koliko trebas biti nepomican ce ti doletiti 25 granata iz vedra neba, vjeruj mi znam, pogotovo kad si u bebi tipa jagdtigera.