Ja od novog patcha skoro nikad nisam bio na gradskoj mapi...a u prošlom patchu me stalno stavljao na gradske mape.Ja želim na gradske mape.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stug III je toliko bolji od PzIV po svemu osim po oklopu. Zelim vam svima sa PzIV da se zabavite i zaradite.... Zivili!!!
Danas sam jedno 4-5 partija dobio po 25-60k credits sa Churchill-om
U 5-6 partije sam skupio dovoljno za Gun rammer za IS ^_^
mmm
i jeste vidli previewe nove mape iz južne amerike
Ja od novog patcha skoro nikad nisam bio na gradskoj mapi...a u prošlom patchu me stalno stavljao na gradske mape.Ja želim na gradske mape.
ja ne želim više glumiti TD sa topom lol, ja nikako da se maknem od njih! premda sam neke od najboljih partija odigrao sa hummelom u gradu.
sve vise i vise volim MARDERA II jos 8% pa mi je crew na 100% pa onda idem na hetzer
sve vise i vise volim MARDERA II jos 8% pa mi je crew na 100% pa onda idem na hetzer
Prebaci posadu
Prebaci posadu
za max prebacivanje treba zlatooo :)
a za polovicno prebacivanje srebrenjaci :P
EDIT: Dodan VK 3001 (P)
4 | M4A3E8 Sherman |
---|---|
19 | VK 3601 (H) |
0 | VK 3001 (P) |
evo ljudi mene zanima kad imaš tenk do kraja istražen i visak iskustva kako se taj višak pretvori u zlato ?? pa ako neko zna nek javi
evo ljudi mene zanima kad imaš tenk do kraja istražen i visak iskustva kako se taj višak pretvori u zlato ?? pa ako neko zna nek javi
moras imate golde.
imas opciju promjeni iskustvo i et.
@ne mozes u golde pretvorit.
Eh da...to je i mene zbunjivalo kad sam tek počeo igrati. Uglavnom prilično konfuzno napisan dialog box..
Ugl. ne pretvara se experience u zlato, već ti uz pomoć zlata experience s nekog tenka pretvaraš u free experience koji možeš koristiti na bilo kojem tenku.
Dakle, do zlata možeš doći jedino kupovinom..
moras imate golde.
aha znaci samo nešto golda treba i to je to
hvala ti
sad idem na skupljanje iskustva pa kad golda nabavim rezmjenit :D
moras imate golde.
hvala ti
bolje troši vrijeme na novom tenku nego grindati na nekom do kraja istraženom, ovako ćeš još plaćati da pretvoriš sveu free xp a mogao si ga zgrindati na tom tenku za kojega si skupljao.
aha hvala ti ja konto da moram imat posadu na 1oo % i da tenk mora imat elitni status pa da možeš iskustvo za gold mjenjat
kad ono 1 zlata dode 25exp mamicu im skupu
moras imate golde.
hvala ti
bolje troši vrijeme na novom tenku nego grindati na nekom do kraja istraženom, ovako ćeš još plaćati da pretvoriš sveu free xp a mogao si ga zgrindati na tom tenku za kojega si skupljao.
ma nisam ja skonto malo je nerazumno napisano u igri ali hvala va sto ste me na vrijeme upozorili
kakav je pzIII/IV
isto ko i svaki drugi tenk <tier9... samo stepenica do jačih tenkova
ne uzevsi u obzir one koji dobro dođu kao money makeri
Najbolji ti onaj Clan Wars . Jesi ih pobjedio ?
evo jedne partije iz snova lol, sve tier 9-10 lol i uspijem uništitit njihovog GW tigera E i capati bazu
T-50-2 je zakon tenkić ;)
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-tanks/96070.aspx?page=246&jumpto=2364942&sort=asc&view=flat
Napravit ću jedan skin za njega, pa postam download link ovdje.
P.S. Još mi je ostao IS4 i svi tenkovi u garaži su mi elite
Prebaci posadu
pa zato i velim jos 8%
Ustvari i je. Onesposobio im je cijeli prvi tim..:D
Nest ti ih dobit. Stvarno ubio sam i arty nakraju.
Jucer sam na abbey mapi opalio dva puta i oba puta su bila one shot na jadne tigrove.prvi put da mi se desilo nesto tako hehehe
Nest ti ih dobit. Stvarno ubio sam i arty nakraju.
Lako je sa m7 ubit arty al aj ti sa mausom ubi kv u CW. LOL!
Kud Mirda_1 tud i Peacekeeper. hahahahaha