World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.521
|
čitano: 9.342.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

The Battle of El Alamein was the most massive and stiffest battle of WWII in northern Africa, which took place October 23 – November 4, 1942 in El Alamein. Winston Churchill commented on that victory: "Now this is not the end. It is not even the beginning of the end, but it is, perhaps, the end of the beginning." And after WWII war, he said the following: "Before Alamein we never had a victory. After Alamein, we never had a defeat."

World of Tanks starts the El Alamein Special at 5:30 am UTC October 21st and will run it until 5:00 am UTC October 24th. And now we are glad to share the features of the Special!

1. Double credits income earned from the following vehicles:
  • PzKpfw III
  • PzKpfw IV
  • Marder II
  • Sturmpanzer II
  • M3 Lee
  • M3 Stuart
  • M4 Sherman
  • M7 Priest
  • Valentine
  • Churchill
  1. Double rates for crew training
  2. Premium Consumables half-price reduction

Take the chance to use the offers at full and enjoy scoring frags on the battlefields with us!

Opet Panzer IV u akciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
World of Tanks

Baš igram sa ISU 152 i ne vjerujem koje sranje od tenka. Od napred me moze panzer 4 probit, al zato ja nemogu apsolutno nikog. Is3 me siluje kad me vidi, a cim pogledam e75 sam mrtav. Ne vjerujem.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja još nisam vidio specijala a da nije uključivao PzIV!

Zato taj tenk neka stoji stalno u garaži. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
dedaa kaže...

Daj molim te vise nemoj pricati gluposti. Prvo, Tiger 1 je daleko od tenka za napucavanje ako znas kako igrati s njim. To kaj se ekipa po forumima nonstop zali na njega jer su ocekivali legendarnog tigra kojeg nista nemoze penetrirat, to je njihov problem.MM ga stavlja u partije sa Mausovima, E75, IS4 ekipom, dok je u 2.svj ratu bio protiv Shermana i T34. Tenk je mrcina u pravim rukama, s njime imam 38% survival rate, 186 razvaljenih u 186 partija i 51-48 win rate.

Dobar je jedino za snipanje i ništa više, armor mu je blago rečeno jadan i svaki qrac ga penetrira. Kao što si i napisao MM ga shebe u startu stavljajući ga s tier 9 i 10 a tamo pak nema nikakve šanse.Iako ja moram priznat da sam imao ljepih iskustva s njim bar do dijela dok nisam morao ući u dogfight.

14 godina
krayzie kaže...

Baš igram sa ISU 152 i ne vjerujem koje sranje od tenka. Od napred me moze panzer 4 probit, al zato ja nemogu apsolutno nikog. Is3 me siluje kad me vidi, a cim pogledam e75 sam mrtav. Ne vjerujem.

Koliko ja znam, na ISU 152 možeš stavit BL10 top, koji je po mom mišljenju najjači top u igri... a TDovi i inače nisu predviđeni da puno trpe udaraca...

15 godina
neaktivan
viskovic kaže...

Ako si za možemo opet PzIV vod ko prije i zarađivat kredite.

U čoporu PzIV su nezaustavljivi, meni je to najdraži tenk iza Ferde, zaradio mi je ukupno jedno 5 milijuna i s njim sam imao dosta medalja za najboljeg tenkistu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 14:47 (zrimo).
16 godina
krayzie kaže...

Ja se bojim s mišom pred njega izletit...po meni predobar TD, samo ga treba znat igrat...kao što si rekao, ne trpi puno udaraca, ali top razvaljuje..

Btw. PzIV naravno u garaži uvijek, skup s KV-om..:D

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
zrimo kaže...
viskovic kaže...

Ako si za možemo opet PzIV vod ko prije i zarađivat kredite.

U čoporu PzIV su nezaustavljivi, meni je to najdraži tenk iza Ferde, zaradio mi je ukupno jedno 5 milijuna i s njim sam imao dosta medalja za najboljeg tenkistu.

Naravno, nastojati ću sutra biti što više online pa kad me vidiš zovi.

Igrao sam s njemačkim TD-ovima i dogurao do JagdTigera, sada idem ruskom linijom i trenutno sam na SU-152. Iako više volim njemačku stranu, ruski TD-ovi su mi se pravo svidjeli. Je da su malo neprecizniji od njemačkih ali zato imaju niži profil i možeš neprijatelje pustiti da ti se malo više približe i onda opucati. Naravno svi TD-ovi mogu primiti 1-2 granate, ne možeš očekivati da sa njima igraš kao s heavijima. Polako, sakrij se negdje i čekaj, ako idu prema tebi, bježi. Nije sramota pobjeći s TD-om pa ti i nisi napravljen za blisku borbu.

17 godina
zrimo kaže...

The Battle of El Alamein was the most massive and stiffest battle of WWII in northern Africa, which took place October 23 – November 4, 1942 in El Alamein. Winston Churchill commented on that victory: "Now this is not the end. It is not even the beginning of the end, but it is, perhaps, the end of the beginning." And after WWII war, he said the following: "Before Alamein we never had a victory. After Alamein, we never had a defeat."

World of Tanks starts the El Alamein Special at 5:30 am UTC October 21st and will run it until 5:00 am UTC October 24th. And now we are glad to share the features of the Special!

1. Double credits income earned from the following vehicles:
  • PzKpfw III
  • PzKpfw IV
  • Marder II
  • Sturmpanzer II
  • M3 Lee
  • M3 Stuart
  • M4 Sherman
  • M7 Priest
  • Valentine
  • Churchill
  1. Double rates for crew training
  2. Premium Consumables half-price reduction

Take the chance to use the offers at full and enjoy scoring frags on the battlefields with us!

Opet Panzer IV u akciju.

Ajde super nije mi žao nema 5x xp a nema me ovaj vikend. Jedino što extra garage slotovi nisu u pola cijene

16 godina
protjeran
World of Tanks

Kupio sam PzKpfw IV pa sad cekam 21. da krenem sa mlacenjem para{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...
g12356 kaže...
MrXleader kaže...

kak si Lowe ubio s tim {#}  i moze netko pomoc sa topom oko t-28?

Ja sam lowe-a ubio sa panzerom iv(l-70 top)+rammer + advanced giun laying drive...

...ali ćeš ga teško dovesti sa 100% na 0 nego ćeš ga najvjerojatnije samo cappati.

Inače,moram nešto napisati o ova 2 tenka:

Tiger I-Ako si u borbi sa tenkovima kojisu veći tier od tebe biti ćeš samo kanta za napucavanje,obični ''experience bag''.Jedino dobro je što sam po prvi puta penetrirao neki tier x tenk(bio je to t-30).Tiger II je još daleko.Naravno upgradean mi je do kraja(i sa zadnjim motorom) i ima rammer.

T-28-Tenk ima siluetu otprilike kao kv(znači ogroman je),ništa ne bounca sa njega,prespor je za tier 4 tenka,zbog dužine ga je teško sakriti.Top F-30 je dobar kad pogodi ali pogodi svake prijestupne.Sva sreća KV je blizu.

Daj molim te vise nemoj pricati gluposti. Prvo, Tiger 1 je daleko od tenka za napucavanje ako znas kako igrati s njim. To kaj se ekipa po forumima nonstop zali na njega jer su ocekivali legendarnog tigra kojeg nista nemoze penetrirat, to je njihov problem.MM ga stavlja u partije sa Mausovima, E75, IS4 ekipom, dok je u 2.svj ratu bio protiv Shermana i T34. Tenk je mrcina u pravim rukama, s njime imam 38% survival rate, 186 razvaljenih u 186 partija i 51-48 win rate.

Sto se tice brzine T28 opet pricas gluposti. Po meni je on najbolji Tier 4 tenk. Brz, mobilan, sa ubojitim topovima (57 mm i 85 mm) moze poniziti svakog tenka s kojim ga mm stavi.

Kako mozes uopce ocekivati da moze nesto bouncati, pa nema sloped armor, Tier 4 je pobogu. Ako ti je problem F30 onda si stavi ZiS 4, ako s njime neznas gadati onda je u tebi problem. Opet ponavljam, svaki tenk je dobar ako imate volju i zelju igrati s njime, i ako znate ulogu tog tenka. Ako ne onda naravno da cete kriviti tenk a ne sebe.

Onda reci kako igrati sa ta 2 tenka jer ja očito neznam.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jednostavno je, ako si na vrhu partije, onda vodis napad. Dakle ti si spearhead, isto kao sto su IS2 tenkovi bili u bitci za Berlin.

Naravno buduci da si tier 7 i prvi si, na drugoj strani ce takoder biti tieri 7. Ako naletis na IS2, s njime nikako nemoj igrati peek a boo. Njegova topcina te pojede u nekoliko udaraca, ali i ti njemu mozes napraviti teski dmg bez beda. Ciljaj mu u kupolu, lijevo od topa odmah. To je garant penetracija. Nemoj mu ciljati frontalni oklop jer je vrlo vjerojatno da ce bouncat hitac. Isto tako probaj imati podrsku kolega u pozadini. Imaj na umu da je IS serija tenkova napravljena za blisku borbu, dok tiger moze biti dobar i u bliskoj( zbog gro hpa) borbi a moze biti dobar i kao podrska iz drugih redova( zbog ubitacno preciznog topa i brzog reloada). T29 kao i sve ostale americke heavye poslije M6 ciljaj samo i jedino u trup nikada u kupolu, eventualno ako imas dobar top i ako otkrije strane kupole. Ljudi su jednostavno razocarani tigerom jer su ocekivali legendu 2.svj.rata, a dobili su tek prosjecan tenk. Mozda i nebi bili razocarani da je tier 5 ili 6, to mu sigurno vise odgovara da bude protiv T34-a i Shermana kao u ratu. Ali ovdje je protiv druge ekipe. Cesto ga stavljaju bas u te partije, a kad si u njima onda ces uvijek ici kao podrska najjacim heavyima, neces se boriti u prvoj liniji kao ako si prvi na mm nego ces rokati iz pozadine i koristiti he granate ciljajuci u kupole mausa i e100 npr.Takoder uvijek imaj small repair kit sa sobom i first aid kit. To ce ti dupe spasiti nebrojeno mnogo puta jer je tiger osjetljiv na module i posadu.

Sto se tice t28, on je brz, agilan flanker. Sa 57 mm strojnicom postaje mrcina, jos ako imas posadu iznad 90% postaje pravi machine gun. Oklop ti je nikakav i imaj to na umu.

Koristi zaklon, nikada ali bas nikada nemoj ici sam na jedan flank nego cekaj podrsku kolega. Oformite copor vukova, medium tenkova, i zgazite flank. On nije sniper, dakle neces na El halufu se buksati iza grmlja nego ces ici sa kolegama skroz gore po brdu i pokusati pregaziti neprijatelja. T28 je pravi medium i treba se igrati kao takav. Jednostavno mi je zlo kad vidim mediume kako kampaju u grmlju i glume tdove. To su noobovi, mediumi su scouti i heavyi u jednom tenku. Dakle mogu i izviđati a mogu i posteno naguziti druge tenkove.

Eto, valjda ce ti par ovih savjeta pomoci, bitno je samo da igras svaki tenk kako su ga developeri zamislili. Citaj forume od Wota, gledaj sto ljudi preporucaju kao strategije za pojedine tenkove i sto je najvaznije imaj volje za igranje s tim tenkom (tigerom npr.). Volja je cak i najbitnija, džabe ti igrati sa tigerom ako nemas volje nauciti. Ako imas, e onda je to druga prica.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Moj PC  
5 0 hvala 3
17 godina
World of Tanks

Tiger je jedini tenk koji mi je toliko tlak diga da sam ga proda prije nego sam sva poboljsanja otkljuca. Za mene totalno sranje od tenka. Kad igram sa Ferdinandom dode mi zao uopce pucati na Tiger-a jer znam kako je meni bilo dok sam igra s njime.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je tiger isto bio sranje na pocetku, ali sto sam duze igrao sve zabavnije je bilo, cak mi je bolji od tigraII.

=XII=SandMan....
14 godina
imo sam prosli vikend close fight sa tigerom. IS ga pojede. A bio tiger nadogradjen sa naj topom, kupola i gusjenice. A ja u IS top 122mm, kupola gusjenice i radio. Dok je on okrenuo kupolu pa kad me fulo ajme posteno sam se nasmijo.
15 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
imo sam prosli vikend close fight sa tigerom. IS ga pojede. A bio tiger nadogradjen sa naj topom, kupola i gusjenice. A ja u IS top 122mm, kupola gusjenice i radio. Dok je on okrenuo kupolu pa kad me fulo ajme posteno sam se nasmijo.

Dosta ljudi nezna igrati s Tigerom, pa se zaljeću u blisku borbu prsa u prsa. Meni je osobno Tiger bio dobar, ako znaš kako s njim igrati. Tiger trebate više shvatit ko TD i tako igrati, ko podrška iz daljine a kad ne možete izbjeći borbu prsa u prsa onda koristiti pokretljivost, koliko sam puta ja razvalio Lowe-a samo kružeći oko njega i razvaljujuć mu stražnjicu.

Tenk nije odličan ali nije ni tako loš ako prihvatite činjenicu da to ustvari nije teški tenk.

14 godina
on je po meni med kojim se kampa ko td
15 godina
World of Tanks

tigar je sranje naspram drugih t7 h. tenkova, nakon 600+ odigranih u tigru, nakon sto sam otvorio i probao ga t29, razocaranje kad se sjetim kako je bilo igrat tigra je bilo strasno, kad se naucis igrat tigra je ok tenk al da je los je los...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 11:40 (anarky1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
anarky1988 kaže...

tigar je sranje naspram drugih t7 h. tenkova, nakon 600+ odigranih u tigru, nakon sto sam otvorio i probao ga t29, razocaranje kad se sjetim kako je bilo igrat tigra je bilo strasno, kad se naucis igrat tigra je ok tenk al da je los je los...

Tigar je odlican tenk, to sto su IS i T-29 bolji je zato sto su oni napravljeni da mogu ubit Tigra. Medutim, sa Tigrom mozes ubit bilo koga od njih samo treba znat igrat s njim. To i je odlicno kod njemackih tenkova, sto se sa svakim igra drukcije za razliku od ruskih.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Matchmaking Improvements

Matchmaking improvements designed to ease players into their new tanks are coming soon.

We’ve developed changes specifically geared toward improving the matchmaking system. These updates have taken place with the morning server restart when the El Alamein Special has been started, and are intended to improve the matchmaking experience at all tiers of the game.

The changes look to address comfort levels players have with their tanks while they are still learning them, providing an optimal experience to ease you into each new tier of the game. While queue times have increased slightly with the implementation of the new monitoring system, it will allow matchmaking to make tier range within a match much tighter than previously in many cases.

We encourage feedback on the matchmaking system and will continue watching for ways we can improve the gameplay experience in World of Tanks.

NAPOKON

Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Hacker907 kaže...
anarky1988 kaže...

Tigar je odlican tenk, to sto su IS i T-29 bolji je zato sto su oni napravljeni da mogu ubit Tigra. Medutim, sa Tigrom mozes ubit bilo koga od njih samo treba znat igrat s njim. To i je odlicno kod njemackih tenkova, sto se sa svakim igra drukcije za razliku od ruskih.

Is sa svojim gunom od 122 mm ima dug reload , a ako se stavi onaj od 100 mm onda bouca . Tiger je svakako žilav tenk i vk serija srednjih njemačkih tenkova.

http://soksa.3dhr.net/
14 godina
el alamain special me razocaro
14 godina
neaktivan
Mene dupla zarada sa pz4 uvijek razveseli
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jeli ima u ovoj igri koji tenk kojemu se ti nemoraš prilagođavati a da nije niži od tiera 3?Neki koji je katica za sve stilove igranja?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Jeli ima u ovoj igri koji tenk kojemu se ti nemoraš prilagođavati a da nije niži od tiera 3?Neki koji je katica za sve stilove igranja?

nebih rekao, to su ti recimo ovi tenkići koji su među klasama. ali opet se moraš prilagoditi nemožeš imati topčinu na mediumu i biti pokretan, naravno da ćeš ti armor biti slabiji i da ćeš se morati prilagoditi.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 15:41 (sokre).
15 godina
neaktivan
sokre kaže...
g12356 kaže...

nebih rekao, to su ti recimo ovi tenkići koji su među klasama. ali opet se moraš prilagoditi nemožeš imati topčinu na mediumu i biti pokretan, naravno da ćeš ti armor biti slabiji i da ćeš se morati prilagoditi.

Znam,to je više bilo retoričko pitanje...

17 godina
g12356 kaže...
sokre kaže...
g12356 kaže...

Znam,to je više bilo retoričko pitanje...

my bad:)

koji danas vrag čim uzmmem gw pantera završim na nekoj gradskoj mapi!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 16:59 (sokre).
16 godina
protjeran
sokre kaže...

Ja sa GW TYP E zavrsim svaki put u Himmelsdorfu:(  Vise se ni ne usudim igrat s njim

17 godina
krayzie kaže...
sokre kaže...

Ja sa GW TYP E zavrsim svaki put u Himmelsdorfu:(  Vise se ni ne usudim igrat s njim

upravo to od 10 mapa 8 u gradu, a od one 2 puste nekog scouta da me prebije lol. pa ti igraj arty!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina
World of Tanks

Ako netko grinda pare s PzIV - stavite 105 gore. Top je lošiji, ali to je nevjerojatno koliko se više novca njime zarađuje.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice