Evo da krenemo:
... nema podrške za više jezgrene procesore, smušeni matchmaking sistem, cap base time limit bug, random ghost shells, random zero damage criticals, nevidljivi tenkovi, random crash to desktop, server disconnect usred bitke, zaglavljivanje tenka, itd.
smušeni matchmaking sistem - takav kakav je, igra je još uvijek u beti, a developeri najavljuju nove stvari...
nema podrške za više jezgrene procesore - ne znam što će mi bilo kakva podrška za višejezgrene procesore kad mi iovako igra radi savršeno (imam 6 jezgri), tako da to ne osjetim. Ako mi jedna jezgra (kako ti kažeš) odradi ovako dobro posao ;)
cap base time limit bug - o čemu se tu radi, nisam tu doživio nikakvih problema
random ghost shells; random zero damage criticals - tako je predviđeno da igra radi, nije nikakav bug, nekome smeta dok nekima ne smeta
nevidljivi tenkovi - to sam jednom doživio odmah nakon instalacije, al bio je problem u preslaboj konfiguraciji (kod brata), nakon restarta je sve radilo kako treba i nije se nikad ponavljalo
random crash to desktop, server disconnect usred bitke - nisam nikada doživio, osim disconnect usred bitke al bio je problem u mojoj vezi na net
zaglavljivanje tenka - problem jest, ali ne toliki, događa se jako rijetko, i lako se može izbjeći (a s novom fizikom će biti ispravljeno)