World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.108.148
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DamageHigh kaže...

Eto...može se i bez premiuma...konačno..{#}{#}{#}

EDIT: Btw. našao sam fini milionček u Depotu...još 2 i po miliončeka do mišeka..:)

Čestitam, svaka čast bez premiuma nije mala stvar{#}

Ja zato nemam živaca odsada samo do tiera 8 i to je to.

Koliko si borbi trebao odigrati s mini Mausom?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 14:00 (zrimo).
15 godina
neaktivan
m4r1ju4n kaže...
zrimo kaže...

Ma mislim plavo ime u garaži?

ovisi što si napravio. u mene se zaletio m3lee (ja tada vozio jagdpzIV) i hicem mi razvalio gusjenice. onda sam ja okinuo njega i mislio kako je sve gotovo. krenuo sam svojim putem ali me m3 i dalje oštećivao pa sam ga morao ubiti. tada me počeo penisariti jedan pz3/4 pa sam i njega ubio. poslije toga se prebacio na protivnike te uništio jedan is i shermana. plavio sam se cijeli dan i nisam imao problema sa timovima jer sam igrao sa tigrom, osim na jednoj partiji erlenberg gdje me zbog plavetnila ubio moj gw panther. prije toga sam uništio protivničkog ferdu i t 29 te se spremao ubiti loewe kada me idiot ubio pravdajući se bojom. do kraja partije siromak nije ubio nijedan tenk i od ostalih iz tima trpio uvrede. osobno ne ubijam igrače obojane plavom bojom.

Ni ja,oni koji su namjerno nekoga ubili neka žive sa tom sramotom,a oni koji su iz samoobrane tako nekoga ubili nije potrebno kažnjavati.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
zrimo kaže...
DamageHigh kaže...

Eto...može se i bez premiuma...konačno..{#}{#}{#}

EDIT: Btw. našao sam fini milionček u Depotu...još 2 i po miliončeka do mišeka..:)

Čestitam, svaka čast bez premiuma nije mala stvar{#}

Ja zato nemam živaca odsada samo do tiera 8 i to je to.

Koliko si borbi trebao odigrati s mini Mausom?

Hvala..=)

642, average exp - 471

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
m4r1ju4n kaže...
zrimo kaže...

ovisi što si napravio. u mene se zaletio m3lee (ja tada vozio jagdpzIV) i hicem mi razvalio gusjenice. onda sam ja okinuo njega i mislio kako je sve gotovo. krenuo sam svojim putem ali me m3 i dalje oštećivao pa sam ga morao ubiti. tada me počeo penisariti jedan pz3/4 pa sam i njega ubio. poslije toga se prebacio na protivnike te uništio jedan is i shermana. plavio sam se cijeli dan i nisam imao problema sa timovima jer sam igrao sa tigrom, osim na jednoj partiji erlenberg gdje me zbog plavetnila ubio moj gw panther. prije toga sam uništio protivničkog ferdu i t 29 te se spremao ubiti loewe kada me idiot ubio pravdajući se bojom. do kraja partije siromak nije ubio nijedan tenk i od ostalih iz tima trpio uvrede. osobno ne ubijam igrače obojane plavom bojom.

Ni ja,oni koji su namjerno nekoga ubili neka žive sa tom sramotom,a oni koji su iz samoobrane tako nekoga ubili nije potrebno kažnjavati.

Kako da ne rokneš nekoga kad te bez razloga naziva idiotom, još me je prije toga dva puta pogodio, prvi put nisam regirao ali sam ga zato poslije drugom puta sa zadovoljstvom one-shoto i to kroz kupolu jer se pič.... sakrila iza tenka, evo ime je još uvijek plavo u garaži ali je vrijedilo i to svakog kredita{#}

15 godina
neaktivan
zrimo kaže...
g12356 kaže...
m4r1ju4n kaže...
zrimo kaže...

Kako da ne rokneš nekoga kad te bez razloga naziva idiotom, još me je prije toga dva puta pogodio, prvi put nisam regirao ali sam ga zato poslije drugom puta sa zadovoljstvom one-shoto i to kroz kupolu jer se pič.... sakrila iza tenka, evo ime je još uvijek plavo u garaži ali je vrijedilo i to svakog kredita{#}

No,velim,to je opravdano.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam dva puta upucao one kretene kad zovnu u ekipu nekoga s tierom 1, a ovamo sve tier 7 i više... Onda oneshotam MS1 ili PzJg1...

Koji gušt, a još dobra stvar što i ne poplaviš nakon toga (valjda imaju premalo HPa)

Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odlična ideja Zaja, ja želim bit prvi član Klana npr "BLJESAK1995"

15 godina
World of Tanks

Igrao s Overlordom u timu... lik je za malo više od 3 min imao 4 killa, ali smo na kraju ipak izgubili.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

uf koja si ti faca fićo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 16:41 (pikachu).
15 godina
World of Tanks

Već mi je pun kufer grindanja i nešto sam živčan danas, pa mi je do*izdilo i prodo sam sve što sam imao (skoro) i spakirao ovo čudo u garažu (ne pitajte kak budem se sad izvadil iz govana)..

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 19:02 (DamageHigh).

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja igram preko Vip Homeboxa (3G) i ping mi je oko 100ms. Da se sasvim solidno igrat

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Već mi je pun kufer grindanja i nešto sam živčan danas, pa mi je do*izdilo i prodo sam sve što sam imao (skoro) i spakirao ovo čudo u garažu (ne pitajte kak budem se sad izvadil iz govana)..

Ne želim pitat jer vjerojatno neznaš ni sam...ajd nam nakon prve bitke reportaj kako je bilo.

15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
DamageHigh kaže...

Ne želim pitat jer vjerojatno neznaš ni sam...ajd nam nakon prve bitke reportaj kako je bilo.

Sporo i polagano {#}

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
13 godina
neaktivan

Fino fino kolega, a pa kolko si ti to onda tenkova imo da kad si ih prodo odma da si imo za mausa?? ma kakvih govna pa imaš stug 3 i kv-a, kaj bi ti još...

Još nekaj da te pitam, pa kaj nije šema da moraš imat premijum da bi mogo uopće kupit tier 10, il sam ja to krivo čul?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 19:41 (obrazinho).
15 godina
obrazinho kaže...

Fino fino kolega, a pa kolko si ti to onda tenkova imo da kad si ih prodo odma da si imo za mausa?? ma kakvih govna pa imaš stug 3 i kv-a, kaj bi ti još...

Još nekaj da te pitam, pa kaj nije šema da moraš imat premijum da bi mogo uopće kupit tier 10, il sam ja to krivo čul?

krivo si čul.. al ti treba premium za održavanje, jer si u minusu veliku većinu vremena sa t10 tenkićima

Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
15 godina
World of Tanks

nije nek postane jako tesko bez premiuma odrzavat sve tenkove s tier7 kad pocnes koristit granate koje kostaju prek 1k... cesto si u minusu i sporo ide skupljanje iskustva.. srecom ja sam jos na IS-u i koristim 100mm s kojima sam u minusu vecinom samo kad nikoga ne pogodim, jos 30k do IS3 gdje ce se stvari zakomplicirat jer mi penetracija od 100mm topa nece biti dovoljna, al navodno onaj BL9 je ubojit top :D

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
obrazinho kaže...

Isprodavao sam cijeli Depot skup s municijom, GW Pantheru, VK4502 B, VK 3001 (H), JagdPz IV, 3 Toolboxa i 1 binoculars...mislim da je to to..:P

Prva partija...pa zanimljivo..odigrao sam dvije klanske (dobili naravno :D) i jednu random. U random sam bio 15k u plusu.

15 godina

Posto sam izgubljen u ovoj igre,moze netko objasnit tu prodaju sa Depota.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Posto sam izgubljen u ovoj igre,moze netko objasnit tu prodaju sa Depota.

Odeš na depot i klikneš na ono šta želiš prodati.

Ako želiš prodati dijelove samo odeš na modules.

15 godina
DamageHigh kaže...
obrazinho kaže...

Isprodavao sam cijeli Depot skup s municijom, GW Pantheru, VK4502 B, VK 3001 (H), JagdPz IV, 3 Toolboxa i 1 binoculars...mislim da je to to..:P

Prva partija...pa zanimljivo..odigrao sam dvije klanske (dobili naravno :D) i jednu random. U random sam bio 15k u plusu.

mislim da nisi trebao arty prodavat...

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
lollik91 kaže...
DamageHigh kaže...
obrazinho kaže...

mislim da nisi trebao arty prodavat...

Ma znam, al čuj..spasila me 700k grinda..tako da...recimo da sam si uzeo kredit..:P

Kupit ću ja njega već..bitno da ja imam nekaj za CW igrat..

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Uspio sam one shotat E100 sa boka.Neznam ni ja kako ali radi takvih trenutaka volim ovo smece od igre.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zaja kaže...

Uspio sam one shotat E100 sa boka.Neznam ni ja kako ali radi takvih trenutaka volim ovo smece od igre.{#}

2 čarobne riječi - ammo rack..;)

15 godina
neaktivan

Gdje su weak spotovi na E100 taj tank me tako prca kad ga sretnem? Vozim Jagdtigera inace.  Mogu uvijek prebacit na premium streljivo ali radije bi to cuvao za CW.

17 godina
neaktivan
Ztuna kaže...

Gdje su weak spotovi na E100 taj tank me tako prca kad ga sretnem? Vozim Jagdtigera inace.  Mogu uvijek prebacit na premium streljivo ali radije bi to cuvao za CW.

Prolazi u kupolu sa strane i donji dio boka,tu sam gadao prosli put sa JT. Volio bi nabavit t54 jer mrzin to OP mučko đubre

15 godina
World of Tanks

E-75 sa BL9 probijam sprijeda skoro svaki put.. Srećom, sa E-100 se još nisam sreo. {#}

Btw: evo jedna bolja partija sa IS-3.

IS-3 is moneymaker..NOT IS-3 is moneymaker..NOT
Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ime kratke price: Kako igraju nasumicno odabrani retardirani majmuni?

Mjesto radnje: Malinovka

Poceli smo na donjoj strani, znaci tamo di nisu kuce. Prvo je nas Leopard krenio u izvidnicu bez da je uopce artiljerija bila postavljena, onda je nas Ferdinand krenio naprid pokusavajuci se skrivati u grmlju i prezivio ravno 15 sekundi.

Onda su nasi VK3601, VK4500 i jos neki "teskas" krenuli na brdo i tamo sredimo IS3 i Tigera, a E75 koji se pojavio je naglo krenio u povlacenje. Naravno sva ta nasa trojica su ostali na brdu i na pola partije iako je vecina krenila preko polja u napad i dalje ostala na brdu i izginila bez ispaljenog metka.

Na kraju ostanemo ja u Hammelu, GW Panther, Grille i JagdPanther protiv E75 i 2x Hummel-a. Nekim cudom JagdPanther sredi E75, a njega ubije artiljerija tako da smo ostali ja u Hummelu, Grille i GW Panther protiv 2 Hummela.

Finale retardacije....

Ja krenem pun gas preko polja jer sam ajmo reci bia najblizi , a ionako su ostale 3 minute do kraja. Dodem do njihove baze, oba ih spotam, jednog ubijem i poginem i ostanu Grille i GW Panther protiv Hummela. Grille ide preko polja na cap bez municije i na sred polja sretne Hummela i s njime se sudara namjerno iako mu ne moze nista inace Hummel ga je 3 puta promasia dok je nas GW Panther sve to lipo gleda i ni granate nije ispalia. Zavrsilo je DRAW. Boze sacuvaj!

0 0 hvala 0
17 godina
Sint1 kaže...

Finale retardacije....

Ja krenem pun gas preko polja jer sam ajmo reci bia najblizi , a ionako su ostale 3 minute do kraja. Dodem do njihove baze, oba ih spotam, jednog ubijem i poginem i ostanu Grille i GW Panther protiv Hummela. Grille ide preko polja na cap bez municije i na sred polja sretne Hummela i s njime se sudara namjerno iako mu ne moze nista inace Hummel ga je 3 puta promasia dok je nas GW Panther sve to lipo gleda i ni granate nije ispalia. Zavrsilo je DRAW. Boze sacuvaj!

kako ide ono... usred bitke ratatatatatatatatatatatatta pšššš pas mater nemam više streljiva {#}

15 godina
World of Tanks
Igram sad maloprije partiju s Mausom i borim se s Objectom, kad pristize ceta mediuma s guza. Pikaju oni tako mene dok sam ja zauzet objectom (cca 2200 hpa ostalo) kad najednom, bam - E50 mi unistio ammo rack...-.-

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

evo danas napokon sjeo 122mm na moj KV-IS, nego koliko mi se isplati staviti Gun Rammer radi smanjenja punjenja topa? stavio bih ga umjesto mreže za kamufliranje.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice