Mislim si možda nabavit premium tenk... Za lowea ili Kv5 nemam para, mislio sa na Matildu ili t-25 škodu...
Da li se to isplati? Kako funkcionira zarada srebra i šta se dešava sa expom(da li su odmah u free exp)...
Jel tko ima kojeg?
Imam standardni račun...
Koristim elitni Pzkfw IV kao moneymaker (15 do 20k po partiji ako nisam na dnu po snazi) i eventualno koje zlato potrođin na prebacivanje u free exp...
Da li bi sa t-25 škodom to izgledalo tako (znači ne isplati mi se uzet) ili dosta bolje (isplati se uzet)????
Ne, ne isplati se, osim Lowe, a za njega nemaš para. Zarada srebra je kao i s normalnim tenkovima, samo što dobiješ više. Exp ti se ili skuplja na tenku, pa ga zlatom možeš pretvorit u free exp, ili ti služi za ubrzano obučavanje posade. Dakle, ne isplati se uzet. Ja sam se opekao, nemoj i ti.
Tiger je srednja žalost, iako je meni bio nekako gušt igrati s njim. S njim ne znaš šta je bounce, šta god te pogodi - prolazi. Ima dobar i precizan top, ali mu je oklop banana, što ga čini najslabijim heavyjem u svom tieru. Tigar II je već druga stvar. Odličan prednji oklop za svoj tier, dobrog oblika (malo se nakosiš, i nema šanse da te tvoj tier probije od naprijed) te vrlo precizan top. Sve u svemu, dosta dobar tenk. Sa strane možeš svaki tenk izbušit bez problema, tako da...trudi se da si uvijek okrenut nosom neprijatelju..;)